Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

Αυτα ειναι βλακειες. Αν σε αγαπουσε οπως λες θα τα παραταγε ολα για εσενα.
Δε θα εκανε αυτη τη δουλεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εσύ τις καπότες.

γιατί ρε τιτανοτεράστιε ανηθικολόγε ελευθέρων αρχών παντρεύτηκες;
γιατί να μάθουν τα παιδιά σου ποιός είναι ο μαλάκας ο πατέρας τους;
καλύτερα δε θα ήταν να μην ξέρουν;]
ή μήπως αντί για το πάρκο θα τους πηγαίνεις από τα 3 στις πουτάνες;

ααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κοίτα ρε κάτι ελευθέρας βοσκής παντρεμένους γαμω τα σπίτια τους......

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πooooooooooooooooooooooooooo  :headbang: :headbang:
από που να αρχίσω?
απ το fuck buddy?
απ το ομοφυλόφιλος?
απ το κατά τη γνώμη μου?
ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ!!!!!
Ναι fuck buddy. Γιατι σε χαλαει ο ορος? Μηπως εισαι απο αυτους που για να ριξουν καποια στο κρεβατι την παραμυθιαζουν την κοπελα? Φιλε εγω δεν χρειαζεται να γινω Πινοκιο για να κανω σεξ.
Επειδη μαλλον εισαι εντελως ακαλλιεργητος ανθρωπος, και καθε κυριακη πας στο γηπεδο, γιατι με τα λεφτα που παιρνεις δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, απλα θα αγνοησω το σχολιο σου. Ευτυχως δεν ειναι ολοι εδω μεσα σαν εσενα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Συμφωνω απολυτα. Αν δεν τα παραταει για σενα τοτε κατι βρωμαει. Ετσι οπως μας τα ειπες η κοπελα θα επρεπε να θελει να αλλαξει ζωη για να ειστε μαζι. Αν προτιμα το χρημα απο σενα, τοτε δεν θελει να αλλαξει ζωη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι fuck buddy. Γιατι σε χαλαει ο ορος? Μηπως εισαι απο αυτους που για να ριξουν καποια στο κρεβατι την παραμυθιαζουν την κοπελα? Φιλε εγω δεν χρειαζεται να γινω Πινοκιο για να κανω σεξ.
Επειδη μαλλον εισαι εντελως ακαλλιεργητος ανθρωπος, και καθε κυριακη πας στο γηπεδο, γιατι με τα λεφτα που παιρνεις δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, απλα θα αγνοησω το σχολιο σου. Ευτυχως δεν ειναι ολοι εδω μεσα σαν εσενα.
υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.....
ο πλέζουρας για παράδειγμα πάει τις κυριακές στο γήπεδο, τις καθημερινές πλακώνει μπάτσους και τα βράδια ξεκωλιάζει πουτάνες και είναι και μέγας ηθικολόγος.

ααααααααααχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εσύ τις καπότες.

Τελικα ολα εχουν 2 οψεις. Για την κοινωνια καποιος ειναι ο τελειος οικογενειαρχης. Για τους οικους ανοχης ενας εξαιρετικος πελατης. Τουλαχιστον οι "εργαζομενες" δεν κοροιδευουν κανεναν. Και εις ανωτερα......

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

παντως μια κυρία που την ρωτησα (οντως στα 4 αυτη) αν εχει γκομενο (γιατί ηθελα να την κλεισω w/e) μου είε το φοβερο: αν ειχα γκομενο (εννοούσε προφανως χρηματοδοτη) εδω θα ημουν?  :2funny:

Έχασα πασα ιδέα για τον επαγγελματισμό της :2funny:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εσύ τις καπότες.

Κατ΄αρχίν γαμώ το δικό σου σπίτι ξεκωλιάρη. Τι είσαι ρε σαπιοψώλη κριτής των πάντων? Είναι κι άλλοι που δεν τους σηκώνεται αλλά δεν κάνουν έτσι. Μαζέψου λίγο ρε καραγκιοζάκο. Την έχεις ακούσει την παροιμία που λέει θέλει η πουτάνα να κρυτφτεί και η χαρά δεν την αφήνει?

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
παντως μια κυρία που την ρωτησα (οντως στα 4 αυτη) αν εχει γκομενο (γιατί ηθελα να την κλεισω w/e) μου είε το φοβερο: αν ειχα γκομενο (εννοούσε προφανως χρηματοδοτη) εδω θα ημουν?  :2funny:

Έχασα πασα ιδέα για τον επαγγελματισμό της :2funny:
που είσαι εσύ ρε τύπε? :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
"εργαζομενη" + γκομενος ειναι εντελως αρρωστημενη κατασταση. Πρωην "εργαζομενη" + γκομενος ΟΚ γινεται. Παντως ολες οι γυναικες για χρηματοδοτη ψαχνουν. Για να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα. Και εννοω τον γαμο....περαστικα μας

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
"εργαζομενη" + γκομενος ειναι εντελως αρρωστημενη κατασταση. Πρωην "εργαζομενη" + γκομενος ΟΚ γινεται. Παντως ολες οι γυναικες για χρηματοδοτη ψαχνουν. Για να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα. Και εννοω τον γαμο....περαστικα μας

Μονο η κακομοίρα η Αντριάννα (που να βρίσκετε αραγε αυτη η ψυχή?) εκτισε τα σπιτάκια της τα ενοικιαζόμενα στη Γερμανία με τον ιδρώτα του αιδίου της. Ουτε ενα € δεν δεχθηκε από εξωτερικους γκόμενους. Αλλη κλάση τελικά οι Γερμανίδες :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατ΄αρχίν γαμώ το δικό σου σπίτι ξεκωλιάρη. Τι είσαι ρε σαπιοψώλη κριτής των πάντων? Είναι κι άλλοι που δεν τους σηκώνεται αλλά δεν κάνουν έτσι. Μαζέψου λίγο ρε καραγκιοζάκο. Την έχεις ακούσει την παροιμία που λέει θέλει η πουτάνα να κρυτφτεί και η χαρά δεν την αφήνει?

εγώ σου είπα κωλοτρυπίδη να έρθεις να μου τα πεις φάτσα κάρτα αυτά να μην κρύβεσαι πίσω από τον νικ και να δεις εάν μου σηκώνεται αλλά αβαβά το έκανες.

τράβα να φας τώρα παντόφλα από τη γυναίκα δειλόπουστρα και άει γαμήσου.
Εχεις και άλλη επιλογή.
Αυτές τις μαλακίες που λες εδώ μέσα να τις συζητήσουμε μαζί με τη γυναίκα σου και τους δικούς σου.
Και άμα τα πεις όπως τα λες και σε μένα θα παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι μαλάκας και ότι είσαι μάγκας.
Μέχρι τότε ένας ακόμα κωλοτρυπίδης είσαι που άμα τα πούμε όξω θα σου γαμήσω και τα γενέθλια και το σπίτι και ότι αλλο έχεις.

άντε σε καμμιά πουτάνα τώρα σταζιέρη να ξεθυμάνεις.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τέτοιος είμαι ναι :2funny: :2funny: :2funny:

είμαι τεντιμπόης έριξα σκατά στα μούτρα του madk4speed :2funny: :2funny: :2funny:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ρε μερικοι εδω περα κανουν σαν 15χρονα.
Κλεινετε ραντεβου για ξυλο?
χεχεχεχεχεχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μερικοι εδω περα κανουν σαν 15χρονα.
Κλεινετε ραντεβου για ξυλο?
χεχεχεχεχεχε

τι ξύλο ρε;
με ένα μπου εδώ μέσα οι γαμίκουλες της Συγγρού βάνε τα κλάματα.....
ααααχαχαχαχαχα
στο νετ γαμάνε όλες τις πουτάνες και στο σπίτι σιδερώνουν τις κιλοτες της πεθεράς τους....

χου ρε......
γαμώ την κοινωνία σας.......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κι εγώ εδώ μέσα γαμώ και δέρνω, στην πραγματική μου ζωή είμαι πολύ φλώρα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom