Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγω δεν θα πω οτι δεν σε αγαπαει. Δεν το θεωρω τοσο απιθανο να ερωτευτει μια ιεροδουλος. Το θεμα ειναι εσυ τι κανεις

κοίτα, εδώ μην παίρνεις και όρκο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος.  :tits2:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε kapotas07 η κατασταση που ζεις ειναι "παιχνιδι με την φωτια"....

Εθεσες ενα ερωτημα σε ενα site και περιμενεις απαντησεις απο ανθρωπους που σκεφτονται με την λογικη και αναλογες απαντησεις θα παρεις.
Ομως εξω απο τον χορο......

Κανεις δεν ειναι σε θεση να σου πει τι θα κανεις. Εσυ θα πρεπει να σκεφτεις και να αποφασισεις, ασχετα με το τι σε συμβουλευει ο καθενας μας.

Εγω απλα θα σου τονισω μερικα σημεια στα οποια θα πρεπει να επικεντρωσεις πριν αποφασισεις το οτιδηποτε:

-Νοιωθεις αρκετα δυνατος να την συναντας οταν θα γυριζει απο την δουλεια?
-θα μπορεις να την παιρνεις απο το μαγαζι οταν "σχολαει" οπως πιθανον θα εκανες με μια αλλη κοπελα σου?
-θα εισαι σε θεση να ανταποκριθεις στον οποιο εκνευρισμο εχει συσωρευμενο απο τη  βαρδια της?
-θα μπορεις να αντιδρασεις πολιτισμενα οταν θα σου αρνηθει sex, ενω εσυ θα εχεις ορεξη?
-Εχεις το γερο στομαχι σε πιθανη γνωστοποιηση του επαγγελματος της κοπελας στον κυκλο σου?
-Εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τα ψυχολογικα προβληματα που εχουν οι περισσοτερες κοπελες του επαγγελματος?
-Εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ, οταν καυγαδισεται?

Νομιζεις οτι μπορεις να απαντησεις ΝΑΙ σε  αυτα τα ερωτηματα?

Εγω δεν θα πω οτι δεν σε αγαπαει. Δεν το θεωρω τοσο απιθανο να ερωτευτει μια ιεροδουλος. Το θεμα ειναι εσυ τι κανεις.Ακομα πιο δυσκολη κανει την αποφαση σουτο γεγονος οτι  εισαι και αραβωνιασμενος.

Ειλικρινα σου ευχομαι καλη τυχη,

Με προλαβες CHEYENNE. Αν ο φιλος ξαναδει τα ποστ μου θα καταλαβει τι του λεω. Και να συμπληρωσω:

1)Ο τιτλος του thread: Ενας ακομψος χαρακτηρισμος για μια γυναικα η οποια φαινεται να εχει συναισθηματα για σενα. Οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι εξω απο τους οικους ανοχης. Οχι μεσα στους οικους ανοχης. Αυτο με εμαθε η ζωη. Απορω που απο την μια την αποκαλεις "πουτανα" και απο την αλλη το σκεφτεσαι τι να κανεις μαζι της.

2)Εισαι αρραβωνιασμενος: Προφανως η κοπελα που εχεις αρραβωνιαστει δεν σε καλυπτει. Φαντασου τι θα γινεται μετα απο 5-10 χρονια γαμου. Αν εσενα δεν σε πειραζει να εισαι παντρεμενος και να κανεις σεξ μονο με αλλες γυναικες "εργαζομενες" και μη, τοτε εγω παω πασο. Ομως θα επρεπε να σε προβληματιζει κατα την γνωμη μου.

3)Οι κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες. Οσο και να μην το παραδεχονται ψυχολογικα τραβανε ζορια για πολλους και διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος να τους αναλυσουμε τωρα. Εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τετοια θεματα?

4)Προσωπικα πιστευω οτι δεν μπορεις να εχεις υγιη σχεση με μια "εργαζομενη κοπελα". Μονη λυση να σταματησει την δουλεια. Αλλιως ξεχασε το. Θα διαβαζεις εδω μεσα κριτικες απο τον καθε γαμια για το ποσο καλα την πηρε απο τον κωλο και ποσο της αρεσε. Τα λεω ΧΥΜΑ εντελως μπας και το καταλαβεις.

5)Κοινωνια: Αν ζουσες στο εξωτερικο σε πιο χαλαρη κοινωνια θα σου ελεγα πως δεν υπαρχει προβλημα. Ομως ζεις στην ελλαδα, και μολις μαθευτει το παρελθον της κοπελας θα νιωσεις αβολα. Μονη λυση να αλλαξεις χωρα κατα την προσωπικη μου αποψη. Η τουλαχιστον πολη.

6)Δεν ξερω τι πνευματικου και μορφωτικου επιπεδου εισαι εσυ ο ιδιος, αλλα οταν βαρεθεις να κανεις ολη μερα σεξ μαζι της, αν υπαρχει χασμα στον τομεα αυτο συντομα θα φανει με δυσαρεστες συνεπειες. Θα σταματησει να σε καλυπτει σαν ανθρωπος. Game Over δηλαδη.

7)Τα συναισθηματα ειναι ανεξελεγκτα και δεν κοιτανε τα ανθρωπινα κριτηρια που η κοινωνια μας και εμεις οι ιδιοι βαζουμε. Αντικειμενικα εμπλεξες. Ναι ειναι πιθανο οντως να εχει συναισθηματα για σενα.

Κανενας δεν μπορει να σε συμβουλεψει τι να κανεις, μπορουμε μονο καποιοι απο εμας να σου τονισουμε καποια θεματα που πρεπει να σκεφτεις. Σκεψου παντως το αν πρεπει να προχωρησεις στον γαμο γιατι δεν νομιζω πως πραγματικα θα εισαι ευτυχισμενος με την αρραβωνιαστικια σου. Αυτο ειναι ασχετο με την αλλη κοπελα. Δες πρωτα αν πραγματικα θες να εισαι με την αρραβωνιαστικια σου, ξεκαθαρισε το, και μετα σκεψου τι θες να κανεις με την αλλη κοπελα. Αυτην που αποκαλεις "πουτανα". Για μενα ολοι εμεις που πληρωνουμε να κανουμε σεξ δεν ειμαστε πολυ καλυτεροι απο τις κοπελες που πληρωνουμε. Και ειδικα οσοι εχουν σχεση ή ειναι παντρεμενοι / αραραβωνιασμενοι.

Καλη τυχη παντως, σιγουρα θα την χρειαστεις. Παντως η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου. Οποιος σου λεει κανε το ενα ή το αλλο σιγουρα δεν βοηθαει.

Υ.Γ.: Δες και τα προηγουμενα ποστ μου αν δεν τα εχεις δει ηδη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
...Τι?? Σε αγαπάει πουτάνα?? Τυχεράκιααααααααααααα!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με προλαβες CHEYENNE. Αν ο φιλος ξαναδει τα ποστ μου θα καταλαβει τι του λεω. Και να συμπληρωσω:

1)Ο τιτλος του thread: Ενας ακομψος χαρακτηρισμος για μια γυναικα η οποια φαινεται να εχει συναισθηματα για σενα. Οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι εξω απο τους οικους ανοχης. Οχι μεσα στους οικους ανοχης. Αυτο με εμαθε η ζωη. Απορω που απο την μια την αποκαλεις "πουτανα" και απο την αλλη το σκεφτεσαι τι να κανεις μαζι της.

2)Εισαι αρραβωνιασμενος: Προφανως η κοπελα που εχεις αρραβωνιαστει δεν σε καλυπτει. Φαντασου τι θα γινεται μετα απο 5-10 χρονια γαμου. Αν εσενα δεν σε πειραζει να εισαι παντρεμενος και να κανεις σεξ μονο με αλλες γυναικες "εργαζομενες" και μη, τοτε εγω παω πασο. Ομως θα επρεπε να σε προβληματιζει κατα την γνωμη μου.

3)Οι κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες. Οσο και να μην το παραδεχονται ψυχολογικα τραβανε ζορια για πολλους και διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος να τους αναλυσουμε τωρα. Εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τετοια θεματα?

4)Προσωπικα πιστευω οτι δεν μπορεις να εχεις υγιη σχεση με μια "εργαζομενη κοπελα". Μονη λυση να σταματησει την δουλεια. Αλλιως ξεχασε το. Θα διαβαζεις εδω μεσα κριτικες απο τον καθε γαμια για το ποσο καλα την πηρε απο τον κωλο και ποσο της αρεσε. Τα λεω ΧΥΜΑ εντελως μπας και το καταλαβεις.

5)Κοινωνια: Αν ζουσες στο εξωτερικο σε πιο χαλαρη κοινωνια θα σου ελεγα πως δεν υπαρχει προβλημα. Ομως ζεις στην ελλαδα, και μολις μαθευτει το παρελθον της κοπελας θα νιωσεις αβολα. Μονη λυση να αλλαξεις χωρα κατα την προσωπικη μου αποψη. Η τουλαχιστον πολη.

6)Δεν ξερω τι πνευματικου και μορφωτικου επιπεδου εισαι εσυ ο ιδιος, αλλα οταν βαρεθεις να κανεις ολη μερα σεξ μαζι της, αν υπαρχει χασμα στον τομεα αυτο συντομα θα φανει με δυσαρεστες συνεπειες. Θα σταματησει να σε καλυπτει σαν ανθρωπος. Game Over δηλαδη.

7)Τα συναισθηματα ειναι ανεξελεγκτα και δεν κοιτανε τα ανθρωπινα κριτηρια που η κοινωνια μας και εμεις οι ιδιοι βαζουμε. Αντικειμενικα εμπλεξες. Ναι ειναι πιθανο οντως να εχει συναισθηματα για σενα.

Κανενας δεν μπορει να σε συμβουλεψει τι να κανεις, μπορουμε μονο καποιοι απο εμας να σου τονισουμε καποια θεματα που πρεπει να σκεφτεις. Σκεψου παντως το αν πρεπει να προχωρησεις στον γαμο γιατι δεν νομιζω πως πραγματικα θα εισαι ευτυχισμενος με την αρραβωνιαστικια σου. Αυτο ειναι ασχετο με την αλλη κοπελα. Δες πρωτα αν πραγματικα θες να εισαι με την αρραβωνιαστικια σου, ξεκαθαρισε το, και μετα σκεψου τι θες να κανεις με την αλλη κοπελα. Αυτην που αποκαλεις "πουτανα". Για μενα ολοι εμεις που πληρωνουμε να κανουμε σεξ δεν ειμαστε πολυ καλυτεροι απο τις κοπελες που πληρωνουμε. Και ειδικα οσοι εχουν σχεση ή ειναι παντρεμενοι / αραραβωνιασμενοι.

Καλη τυχη παντως, σιγουρα θα την χρειαστεις. Παντως η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου. Οποιος σου λεει κανε το ενα ή το αλλο σιγουρα δεν βοηθαει.

Υ.Γ.: Δες και τα προηγουμενα ποστ μου αν δεν τα εχεις δει ηδη

έχει γαμώ τα γέλια να διαβάζει κανείς αναλύσεις για έρωτες και σχεσεις ανδρών με πουτάνες.
δλδ να συζητά για αισθήματα με γυναίκα που τη γνώρισε ως μουνί που γαμάει ή κώλο.

Η αρρώστια είναι πολλή γενικά στην κοινωνία.
Οι πουτάνες είναι γυναίκες με πολλά προβλήματα. Δυστυχώς υπάρχουν για να θυμίζουν στην κοινωνία ότι αυτοί που πάνε σε αυτές έχουν ακόμα περισσότερα.

η σχέση με μια γκόμενα δεν ξεκινάει ούτε καταλήγει στον πούτσο. Απλά όσο πιο κοντά στα ζώα είσαι τόσο πιό πολύ αυτό το μοντέλο ακολουθάς.

Ακόμα και μια πουτάνα για να την δεις συναισθηματικά πρέπει πρώτα απ όλα να τη γνωρίσεις, να συναναστραφείς να δεις τι καπνό φουμάρει όλο το υπόλοιπο πακέτο.
Οταν το μόνο που βλέπεις μπροστά σου είναι μια κωλοτρυπίδα και μουνόχειλα είναι πραγματικά κωμικοτραγικό να μιλάς για αισθήματα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ποιος ξερει τη πατσαβουρομουνο ειναι η δικια του :shit: και βγενη να βρισει εμας που του δωσαμε τα φωτα για τον ισιο δρομο :headbang:
οχι τετοιες εκφρασεις!!!ας κρατησουμε την σοβαροτητα του τhread κυριοι στο υψηλο επιπεδο που του ταιριαζει

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Γέμισε το site ηθικολόγους και πουριτανούς μη χέσω. Τι έγινε και που είναι αραβωνιασμένος? Δηλαδή όσοι γαμάτε πουτάνες είσαστε αδέσμευτοι? Ή αν δεσμευτείτε θα πάψετε να κυνηγάτε το μουνί? Παπάρια. Τι σχέση έχει αν το μουνί ανήκει σε πουτάνα ή όχι. Το μουνί είναι μούνι. Τέλος. Εκτός και είστε απλά ζηλιάριδες ή κρυφοπούστρες. Ηθικολόγοι του κώλου και υποκριτές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μουνί είναι μούνι. Τέλος. Εκτός και είστε απλά ζηλιάριδες ή κρυφοπούστρες. Ηθικολόγοι του κώλου και υποκριτές.

αυτά ηθικωλόγε τα λες φόρα παρτίδα και στη γυναίκα σου και στην γκόμενά σου και στους συγγενείς σου;
γιατί εγώ κόβω τον πούτσο μου ότι είσαι ένα μαλακισμένο κακομοιρόπουλο που βγάζει όλη του την σεξοκαταπίεση στο νικ του μπουρδέλα.

Επισκέπτης
έχει γαμώ τα γέλια να διαβάζει κανείς αναλύσεις για έρωτες και σχεσεις ανδρών με πουτάνες.
δλδ να συζητά για αισθήματα με γυναίκα που τη γνώρισε ως μουνί που γαμάει ή κώλο.

Οι πουτάνες είναι γυναίκες με πολλά προβλήματα. Δυστυχώς υπάρχουν για να θυμίζουν στην κοινωνία ότι αυτοί που πάνε σε αυτές έχουν ακόμα περισσότερα.

η σχέση με μια γκόμενα δεν ξεκινάει ούτε καταλήγει στον πούτσο. Απλά όσο πιο κοντά στα ζώα είσαι τόσο πιό πολύ αυτό το μοντέλο ακολουθάς.

Ακόμα και μια πουτάνα για να την δεις συναισθηματικά πρέπει πρώτα απ όλα να τη γνωρίσεις, να συναναστραφείς να δεις τι καπνό φουμάρει όλο το υπόλοιπο πακέτο.
Οταν το μόνο που βλέπεις μπροστά σου είναι μια κωλοτρυπίδα και μουνόχειλα είναι πραγματικά κωμικοτραγικό να μιλάς για αισθήματα.

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εεεεεεεεερε κάψιμο...μηδενός εξαιρουμένου  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλα το πας..
παρτουζα θα σε παρουν με τον mc..
μπαμπας με γιο..

για σκεψουτο λιγακι πριν απαντησεις..

εγώ με τον γιόκα μου είμεθα αισθηματίες.

Επισκέπτης
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλα το πας..
παρτουζα θα σε παρουν με τον mc..
μπαμπας με γιο..

για σκεψουτο λιγακι πριν απαντησεις..

θειος δεν ειχε πει οτι ειναι ο περσονας και μπαμπας εσυ?  :sunglasses: :sunglasses:

αφηστε με να εκφραστω ρε! σταδιαλα  :birdman:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
αυτά ηθικωλόγε τα λες φόρα παρτίδα και στη γυναίκα σου και στην γκόμενά σου και στους συγγενείς σου;
γιατί εγώ κόβω τον πούτσο μου ότι είσαι ένα μαλακισμένο κακομοιρόπουλο που βγάζει όλη του την σεξοκαταπίεση στο νικ του μπουρδέλα.
Ώπα ρε μεγάλε! και ψυχαναλυτής? Με εκπλήσεις. Αϊ και γαμήσου ρε νούμερο που θα μου πουλήσεις εμένα εξυπνάδα. Εγώ πάλι μέσα από τα λόγια σου βλέπω την αγωνία του ανθρώπου που δεν του σηκώνεται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θειος δεν ειχε πει οτι ειναι ο περσονας και μπαμπας εσυ?  :sunglasses: :sunglasses:

αφηστε με να εκφραστω ρε! σταδιαλα  :birdman:

εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και συ μας λες ποιός είναι ο θειός και ποιός ο πατέρας;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γέμισε το site ηθικολόγους και πουριτανούς μη χέσω. Τι έγινε και που είναι αραβωνιασμένος? Δηλαδή όσοι γαμάτε πουτάνες είσαστε αδέσμευτοι? Ή αν δεσμευτείτε θα πάψετε να κυνηγάτε το μουνί? Παπάρια. Τι σχέση έχει αν το μουνί ανήκει σε πουτάνα ή όχι. Το μουνί είναι μούνι. Τέλος. Εκτός και είστε απλά ζηλιάριδες ή κρυφοπούστρες. Ηθικολόγοι του κώλου και υποκριτές.

το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί...

είσαι εντελώς μα εντελώς οφ τόπικ μουσιού, ό,τι να'ναι όμως...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ώπα ρε μεγάλε! και ψυχαναλυτής? Με εκπλήσεις. Αϊ και γαμήσου ρε νούμερο που θα μου πουλήσεις εμένα εξυπνάδα. Εγώ πάλι μέσα από τα λόγια σου βλέπω την αγωνία του ανθρώπου που δεν του σηκώνεται.

ααααχαχαχαχαχαχαχαχα

έτσι ακριβώς είναι ρε μαλακισμένο.

τράβα τώρα να γαμήσεις καμμιά πουτάνα.

εμείς δε γαμάμε είμεθα σαμπανούληδες μόνο.

Υ.Γ.
έλα μπάσταρδε να μου το πεις φάτσα αυτό να σου κάνω και μια ψυχανάλυση.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Κοιτα να δεις φιλε μου, για μενα ολοι ανθρωποι ειναι και προσπαθω να μην γινομαι επικριτικος με τις επιλογες τους ειτε προκειται για "εργαζομενη" ειτε για τον "γαμπρο". Και παντα συμπεριφερομαι σαν ανθρωπος και οχι σαν ζωον. Λιγη ευγενεια, ενα χαμογελο και .....λιγο σαπουνι....δεν κοστιζει τιποτα και πολλες φορες βοηθαει στο να περασεις ακομα καλυτερα με την κοπελα. Οσοι τις βλεπουν σαν κρεας εχουν καποια θεματα σαν ανθρωποι και δεν ειναι δουλεια μου να τους τα λυσω. Και σιγουρα δεν ξερουν τις προυποθεσεις για ενα καλο κρεβατι. Οι εξυπνοι ανθρωποι ξερουν πως να φερθουν για να παρουν τα μεγιστα, χωρις αυτο να σημαινει οτι παντα πετυχαινει. Καλο κρεβατι κανεις οταν περνανε ολοι οι συμμετεχοντες καλα και οταν φερεσαι ομορφα στον αλλον. Το σεξ ειναι εγκεφαλικη διαδικασια, οχι απλα ενα κομματι κρεας που μπαινει σε μια τρυπα. Και θα το ξαναπω: οσοι πληρωνουμε για να κανουμε σεξ δεν ειμαστε πολυ καλυτεροι απο τις κοπελες που πληρωνουμε. Ειδικα οσοι εχουν σχεση ή ειναι δεσμευμενοι. Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που πλεον δεν εχουν πελατειακες σχεσεις με καποια "εργαζομενη" κοπελα και απλα εχουν παρε δωσε ιδιωτικα. Ξερετε και αυτες πανε για κανεναν καφε ή κανενα ποτο, και γενικα κανουν οτι ολος ο κοσμος. Ολα παιζουν.
Επειδη εχω φυγει εδω και καιρο απο τις κλασσικες ελληνικες κοινωνικες αντιληψεις, και ζω σε μια κοινωνια πιο προχωρημενη και ανεκτικη, μπορω να δω πιο σφαιρικα τα πραγματα. Ειπα στον φιλο εδω οτι γενικα δεν ειναι καλη ιδεα αυτο το σκηνικο, αλλα η αποφαση ειναι καθαρα δικη του. Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην περνας καλα, και προσωπικα πιστευω οτι αν εισαι με καποια, εισαι ευτυχισμενος, περνας καλα, σε στηριζει, και ειναι ενταξει απεναντι σου, τοτε αδιαφορω για το παρελθον. Το προτιμω απο το να κανω συμβατικες επιλογες και μετα απο λιγα χρονια να ζω δυστυχισμενος σε εναν γαμο γεματο απο ρουτινα και αδιαφορια. Τα κοριτσια απο καλο σπιτι ειναι που θα σε γαμησουν πιο πολυ απο καθε αλλο ανθρωπο.
Το πιο κωμικοτραγικο ειναι να εισαι παντρεμενος ή αρραβωνιασμενος και να μην περνας καλα με την συντροφο σου με αποτελεσμα να παιρνεις σβαρνα τα στουντιο. Λυπαμαι αλλα εισαι με τον λαθος ανθρωπο.
Υπαρχουν 2 δρομοι στην ζωη. Ο συμβατικος, και αυτος που απλα κλεινεις τα ματια και προχωρας. Η επιλογη ειναι θεμα εμπειριων και φιλοσοφιας.
Μπορει οποιος θελει να ειρωνευτει ολα αυτα που λεω, δικαιωμα του, ομως για μενα ειναι ανθρωπος κατωτερης ποιοτητας, αντιληψης και επιπεδου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom