Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Αυτό έχει μάθει, αλλά ισχύει μόνο  για τους πελάτες της

Όμως είναι άνθρωποι και αυτές και κάποια στιγμή αγαπάνε κάποιον στη ζωή τους
Και όταν συμβεί αυό θα είναι κάτι δυνατό

Η πουτανα αγαπαει μονο το χρημα.Τιποτα παραπανω. Μονο αυτο εχει μαθει.

Επισκέπτης
Αυτό έχει μάθει, αλλά ισχύει μόνο  για τους πελάτες της

Όμως είναι άνθρωποι και αυτές και κάποια στιγμή αγαπάνε κάποιον στη ζωή τους
Και όταν συμβεί αυό θα είναι κάτι δυνατό

Αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας ?

xa xa xa xa...

πολύ καλό....να'σαι καλά παίχτη μου !!!

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
Όπως έχει γράψει και κάποιος άλλος:υπάρχουν πολλές γυναίκες αλλά μόνο μία
θα σε καταστρέψει,οι άλλες δεν θα μπουν στο κόπο γιατί θα είσαι ήδη κατεστραμένος.
Φιλαράκο μόλις την βρήκες............. :thumbsup:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εμενα με αγαπανε τρεις....μια στο 95....μια  στο 104 και μια στο 55.Τι να κανω και εγω?????????????Ασε που με τα ωραια πραγματα που γραφω με αγαπουν και αλλες εδω μεσα!!!!!!!!!!Ο Σουπερμαν ειμαι????????????

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Όχι δεν είναι ανέκδοτο, απλά ίσως διαφωνούμε στον τρόπο προσέγγισης του θέματος
Απλά δεν θα αγαπήσουν κάποιον πελάτη.

Όλοι οι άνθρωποι την "πατάμε" κάποια στιγμή. Συνεπώς και αυτές κάποιον θα βρουν που θα αγαπήσουν. Εντάξει οι προυποθέσεις για ατυή την κατηγορία γυναικών έιναι πιο δύσκολες. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο που δεν μπορεί να ισχυσει και γι αυτές κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους ανθρώπους

Αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας ?

xa xa xa xa...

πολύ καλό....να'σαι καλά παίχτη μου !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμενα με αγαπανε τρεις....μια στο 95....μια  στο 104 και μια στο 55.Τι να κανω και εγω?????????????Ασε που με τα ωραια πραγματα που γραφω με αγαπουν και αλλες εδω μεσα!!!!!!!!!!Ο Σουπερμαν ειμαι????????????

ο Σούπερ Γκούφη.

Επισκέπτης
Όχι δεν είναι ανέκδοτο, απλά ίσως διαφωνούμε στον τρόπο προσέγγισης του θέματος
Απλά δεν θα αγαπήσουν κάποιον πελάτη.

Όλοι οι άνθρωποι την "πατάμε" κάποια στιγμή. Συνεπώς και αυτές κάποιον θα βρουν που θα αγαπήσουν. Εντάξει οι προυποθέσεις για ατυή την κατηγορία γυναικών έιναι πιο δύσκολες. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο που δεν μπορεί να ισχυσει και γι αυτές κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους ανθρώπους

δεν υπάρχουν έρωτες...αγάπες κ μαλακίες...ρεεεεεεεεεεεε...

ενθουσιασμός λέγεται...κ κάποτε περνάει...σε 1,σε 2..σε 10...σε 50 χρόνια περνάει...

μετά λέγεται βαρεμάρα να ψάξω κάτι διαφορετικό...ίσως κ ανικονότητα...

σοβαρά τώρα..το θέμα είναι ν'αγαπάς τον εαυτό σου...μετά μπορείς να αγαπήσεις κ ν'αγαπηθείς ακόμη κ με πουτάνα...ή ακόμη χειρότερα...με στρίπερ...

*χειρότερα γιατί οι στρίπερ κρύβουν απ'τον εαυτό τους...οτι είναι πουτάνες... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
*χειρότερα γιατί οι στρίπερ κρύβουν απ'τον εαυτό τους...οτι είναι πουτάνες... :2funny:

ακόμα χειρότερα:

νομίζουν ότι πουτάνες δεν υπάρχουν.....

αααααααααααχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχα

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Θα συμφωνήσω 100% με την προτελευταία πρόταση στο ποστ σου (για την αγάπη στο εαυτό σου)

Αυτό που όμως θέλω να πω και δεν ξέρω αν έγινα απόλυτα κατανοητός, είναι ότι είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαι ότι πελάτη δεν θα αγαπήσουν πραγματικά.
Όμως ζουν και μια ζωή παράλληλη ή ζωή που θα ξεκινήσουν μετά το επάγγελμ αυτό και εκεί σίγουρα θα βρουν κάτι που θα τις ικανοποιήσει συναισθματικά

ενθουσιασμός λέγεται...κ κάποτε περνάει...σε 1,σε 2..σε 10...σε 50 χρόνια περνάει...

σοβαρά τώρα..το θέμα είναι ν'αγαπάς τον εαυτό σου...μετά μπορείς να αγαπήσεις κ ν'αγαπηθείς ακόμη κ με πουτάνα...ή ακόμη χειρότερα...με στρίπερ...

Επισκέπτης
ακόμα χειρότερα:

νομίζουν ότι πουτάνες δεν υπάρχουν.....

αααααααααααχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχα

εσύ έκανες γλυφομούνι ? πίπα σου πήρε το σκουλαρίκι στην γλώσσα ή μόνο πλήρωσες κ έφυγες ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Στη ζωή όλα γίνονται. ΄Εχω εκπλαγεί και θετικά αλλά κυρίως αρνητικά από διάφορα γεγονότα στη ζωή μου
Όμως στο συγκεκριμένο θέμα με βάση το τι έχω δει γύρω μου, οι πιθανότητες είναι πολύ περιορισμένες.

μην παίρνεις όρκο...όλα γίνονται...;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στη ζωή όλα γίνονται. ΄Εχω εκπλαγεί και θετικά αλλά κυρίως αρνητικά από διάφορα γεγονότα στη ζωή μου
Όμως στο συγκεκριμένο θέμα με βάση το τι έχω δει γύρω μου, οι πιθανότητες είναι πολύ περιορισμένες.

αυτοί που έχουν κερδίσει στο λαχείο τι πιθανότητες είχαν;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.975
Πόντοι
456

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Με συγκινησες ρε μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom