Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
H γκομενα αντεδρσασε όπως όλες οι γκόμενες...Την εφτυσες και φρικαρε....τωρα θα σου πω και κατι για να μην το πολυσκεφτεσαι το ζητημα.Δε θα σου δώσει λύση αλλά θα βγάλεις συμπεράσματα πιο έυκολα απο προσωπικα παραδειγματα..Ο αδερφος της γυναικας μου αν εγραφε εδω μέσαα θα ηταν admin με τα κολόμπαρα που εχει γυρίσει και τις πουτανες που εχει παει...Μου περηφανευοταν πριν κανα 2 χρονια οτι πηδα μια θεα που τα τρωει από όλους και δουλευει σε κολαδικο.Αυτός καθόταν στη γωνία και και καμάρωνε που οι αλλοι κερναγαν και χαλαγαν 500αρικα για παρτυ της και αυτος περιμενε να σχολάσει για να τη γαμήσει...
Με τα πολλά αυτή την παρατησε τη νυχτα(εξάλλου ο τυπος εχει τρελλα  λεφτα) και κάνανε σχέση..ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ.Με απλά λόγια ζήσε το παραμύθι σου γιατί για παραμύθι πρόκειται.Τα έχεις με μια βασίλισσα που μέσα σε τόσους κοιφήνες διάλεξε εσένα.Αλλά αν κάνεις σχέση μαζί της και τα παρατήσει τα μπουρδελα για πάρτη σου θα σταματήσει να είναι βασίλισσα.Θα πέσει στα ματια σου και θα ξενερώσεις όταν ένα πρωι ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι αυτή που έχεις δίπλα σου δεν είναι πλέον βασίλισσα αλλά μια απλή γυναίκα με τις ανασφαλειές της,τα κόμπλεξ της και την αμορφωσιά της και πάνω από όλα μια προσωπικότητα που έχει αναλωθεί να μοιράζει το είναι της σε μια ταξιαρχία αντρες.Τι να μείνει για σενα?Μια γυναίκα που δεν έχει κατι να σε στηρίξει ουσιαστικά και να σε συπληρώσει σαν αντρα για να πας μπροστά.Μπορεί να ισχυουν αυτα που λέει οτι σε αγαπάει κτλ κτλ Άλλά  η διαφορά του κοινωνικού επιπέδου είναι κάτι που δεν αντέχεται και το βλέπω και εγώ από τον αδερφό της γκόμενας μου που εχει σχεδόν τρελλαθεί από το ότι είναι τελείως ακαλλιεργητη.Συμπερασμα:Ας παρουμε την πιο ακραια περίπτωση του να μην τη βλέπεις σαν πουτανα.Ακόμα και τοτε πως μια γυναικα χαμηλου κοινωνικού επιπέδου να σε καλύψει?Για παράδειγμα ακόμα και μια γυφτισα μπορεί να εχει καλή καρδια.Θα αντεχες αυτή τη διαφορά?Αν ναι τότε καλή τυχη
εχεις απολυτο δικιο, συμφωνω σ΄αυτα που λες... αυτο κανω ζω το παραμυθι μου, μεχρι εκει ομως... δεν προκειται να κανω κατι παραπανω παντα στη ζωη μου λειτουργουσα βαση λογικης ετσι θα κανω και τωρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H γκομενα αντεδρσασε όπως όλες οι γκόμενες...Την εφτυσες και φρικαρε....τωρα θα σου πω και κατι για να μην το πολυσκεφτεσαι το ζητημα.Δε θα σου δώσει λύση αλλά θα βγάλεις συμπεράσματα πιο έυκολα απο προσωπικα παραδειγματα..Ο αδερφος της γυναικας μου αν εγραφε εδω μέσαα θα ηταν admin με τα κολόμπαρα που εχει γυρίσει και τις πουτανες που εχει παει...Μου περηφανευοταν πριν κανα 2 χρονια οτι πηδα μια θεα που τα τρωει από όλους και δουλευει σε κολαδικο.Αυτός καθόταν στη γωνία και και καμάρωνε που οι αλλοι κερναγαν και χαλαγαν 500αρικα για παρτυ της και αυτος περιμενε να σχολάσει για να τη γαμήσει...
Με τα πολλά αυτή την παρατησε τη νυχτα(εξάλλου ο τυπος εχει τρελλα  λεφτα) και κάνανε σχέση..ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ.Με απλά λόγια ζήσε το παραμύθι σου γιατί για παραμύθι πρόκειται.Τα έχεις με μια βασίλισσα που μέσα σε τόσους κοιφήνες διάλεξε εσένα.Αλλά αν κάνεις σχέση μαζί της και τα παρατήσει τα μπουρδελα για πάρτη σου θα σταματήσει να είναι βασίλισσα.Θα πέσει στα ματια σου και θα ξενερώσεις όταν ένα πρωι ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι αυτή που έχεις δίπλα σου δεν είναι πλέον βασίλισσα αλλά μια απλή γυναίκα με τις ανασφαλειές της,τα κόμπλεξ της και την αμορφωσιά της και πάνω από όλα μια προσωπικότητα που έχει αναλωθεί να μοιράζει το είναι της σε μια ταξιαρχία αντρες.Τι να μείνει για σενα?Μια γυναίκα που δεν έχει κατι να σε στηρίξει ουσιαστικά και να σε συπληρώσει σαν αντρα για να πας μπροστά.Μπορεί να ισχυουν αυτα που λέει οτι σε αγαπάει κτλ κτλ Άλλά  η διαφορά του κοινωνικού επιπέδου είναι κάτι που δεν αντέχεται και το βλέπω και εγώ από τον αδερφό της γκόμενας μου που εχει σχεδόν τρελλαθεί από το ότι είναι τελείως ακαλλιεργητη.Συμπερασμα:Ας παρουμε την πιο ακραια περίπτωση του να μην τη βλέπεις σαν πουτανα.Ακόμα και τοτε πως μια γυναικα χαμηλου κοινωνικού επιπέδου να σε καλύψει?Για παράδειγμα ακόμα και μια γυφτισα μπορεί να εχει καλή καρδια.Θα αντεχες αυτή τη διαφορά?Αν ναι τότε καλή τυχη
το πρόβλημα με αυτές τις γυναίκες είναι το μετά.
όταν σταματάνε και δεν έχουν μάθει να κάνουν τίποτα άλλο από το να ξεκαβλώνουν καβλιά.
και το χειρότερο δεν είναι αυτό.
είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν και τίποτα άλλο να κάνουν που να πλερώνει τόσο καλά.
Οπότε με μαθηματική ακρίβεια:
Η χωρίζουν και ξαναπέφτουν στην πληρωμένη πούτσα, ή είναι την υπόλοιπη ζωή τους δυστυχισμένες.  :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όταν σταματάνε και δεν έχουν μάθει να κάνουν τίποτα άλλο από το να ξεκαβλώνουν καβλιά.
είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν και τίποτα άλλο να κάνουν που να πλερώνει τόσο καλά.
Η χωρίζουν και ξαναπέφτουν στην πληρωμένη πούτσα, ή είναι την υπόλοιπη ζωή τους δυστυχισμένες.  :sunglasses:

το ερώτημα είναι who the fuck cares?  :think:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

φιλε κανεις λαθος δεν συμφωνω ειχα σχεση με πρωην κολλ γκιρλ-στριπερ-μοντελο ουκρανιδα πολυ γνωστη στην πιατσα τι δεκαετια του 90 που εβγαλε τρελα λευτα απο αυτες τις δουλειες. Η γκομενα οταν τα βρηκε σκουρα με το νομο και ηταν σε σχεση με ενα καλο παιδι 6 χρονια που την τραβηξε απο ολα αυτα. θελησε τοτε να παει σε σχολη να γινει αισθητικος και τωρα τα παει πολυ καλα !!

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
To μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ολες αυτες ειναι εξαιρετικα ομορφες. δεν βρισκεις ευκολα αλλη τοσο ωραια. Οποτε εαν εχεις καποια χρηματα γιατι να βρεις μια αλλη, Ελληνιδα, καλη κοπελα η οποια δεν θα ειναι τοσο ομορφη?? Η ομορφια πληρωνεται....κοιτα ολα τα ωραια πραγματα ποσο ακριβα ειναι!!

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τα προβλήματα  είναι  παρά  πολλά με  αυτές. Όταν  κάποια στιγμή περάσουν οι  καύλες και  καθαρίσουν  τα  μυαλά σας  και  έρθουν  στο μυαλό  και  τον  δυο οι  ανασφάλειες  και τα  ψυχολογικά σας. Τότε  έλα  να  μου  πείτε  τι  γεινεται. και  αν  τσακωθείτε  και  σου  πει εγώ  καυλιά  ήξερα να  σηκώνω τι θες  να  ξέρω  από  εκεί  που  με  πειρες. τότε  θα  πρέπει  να  χαθείς  από  πρόσωπου  γης. ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑ!! ΓΑΜΑΤΕ  ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ  ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ  ΣΕ  ΤΕΤΟΙΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ  ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ  ΚΑΙ  ΕΓΩ  ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ  ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΚΑΝΑ  ΚΑΜΙΑ  ΜΑΛΑΚΙΑ  ΤΕΤΟΙΑ

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε κανεις λαθος δεν συμφωνω ειχα σχεση με πρωην κολλ γκιρλ-στριπερ-μοντελο ουκρανιδα πολυ γνωστη στην πιατσα τι δεκαετια του 90 που εβγαλε τρελα λευτα απο αυτες τις δουλειες. Η γκομενα οταν τα βρηκε σκουρα με το νομο και ηταν σε σχεση με ενα καλο παιδι 6 χρονια που την τραβηξε απο ολα αυτα. θελησε τοτε να παει σε σχολη να γινει αισθητικος και τωρα τα παει πολυ καλα !!
φιλε θα σε πιστευα,αλλα μολις ειπες ουκρανιδα....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
φιλε θα σε πιστευα,αλλα μολις ειπες ουκρανιδα....

τι εννοεις ρε φιλε οτι λεει μουφες ? και αντι για κρεμες και και μασκες ομορφιας εχει μεσα στα βαλιτσακια της δονιτεες και μαστιγια ??? φιλε η γκομενα που εκδιδετε φενετε !!! δεν παει για δουλεια με φορμα και αθλητικα !!! παντος παλια απο αυτη ειχα ακουσει τρελες ιστοριες που δεν τα πιστευα και πολυ μεχρι που μου εδειξε φωτογραφησεις που ειχε κανει σε πλαυμπου νιτρο πεντχουσε και πολλα αλλα !!! ηταν πολυ δυνατο μωτο πλεον εχει μιλφεψει !!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εργαζομενο κοριτσι απο πρωην ανατολικο μπλοκ μου ειπε καποτε κατα λεξη: "η γυναικα που θα παρει μια φορα χρηματα για να πηδηχτει ειναι πουτανα. Μην μπλεξεις ποτε σε τετοιες καταστασεις".
Βεβαια προχτες γνωρισα μια 19 ετων ελληνιδα και απο την ιδιαιτερη πατριδα μου, μοντελο, ειχε βγει Μις Ταδε Επαρχια(δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες) φετος, και την εχει σπιτωσει ενας 60χρονος χωμενος μεσα στη νυχτα και αυτες τις μαλακιες ο οποιος την προωθει σε φωτογραφισεις κτλ. Αυτη δηλαδη η ελληνιδα ειναι καλυτερη απο τις αλλοδαπες που εργαζονται στα studio? Για μενα αυτη ειναι ο ορισμος της πουτανας! Οι κοπελες που δουλευουν στα studio για μενα ειναι απλως "εργαζομενες". Οταν πληρωνεις για να κανεις σεξ, ποσο καλυτερος εισαι απο αυτην που πληρωνεις αραγε? Και να μην πουμε για την οικογενεια της ελληνιδας που τα δεχεται ολα αυτα. Τουλαχιστον πολλες αλλοδαπες δουλευουν εδω σε studio χωρις να ξερουν οι οικογενειες τους τιποτα.
Τιποτα δεν αποκλειεται, ολα γινονται σε αυτη την ζωη, ολα ειναι πιθανα, το θεμα ειναι αν αξιζει να ρισκαρεις. Το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο και απαιτει πολυ ενεργεια, σκεψη, χρονο. Μεγαλα παιδια ειμαστε, ας αποφασισει ο καθενας για τον εαυτο του.
Και φυσικα μην ξεχναμε σε τι κοινωνικα στρωματα κινουνται τα "εργαζομενα κοριτσια", με ποιους εχουν παρε δωσε, και τι θα γινει αν ο "εργοδοτης" στραβωσει με τον πριγκηπα που ηρθε να αλλαξει τις ζωες τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εργαζομενο κοριτσι απο πρωην ανατολικο μπλοκ μου ειπε καποτε κατα λεξη: "η γυναικα που θα παρει μια φορα χρηματα για να πηδηχτει ειναι πουτανα. Μην μπλεξεις ποτε σε τετοιες καταστασεις".
Βεβαια προχτες γνωρισα μια 19 ετων ελληνιδα και απο την ιδιαιτερη πατριδα μου, μοντελο, ειχε βγει Μις Ταδε Επαρχια(δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες) φετος, και την εχει σπιτωσει ενας 60χρονος χωμενος μεσα στη νυχτα και αυτες τις μαλακιες ο οποιος την προωθει σε φωτογραφισεις κτλ. Αυτη δηλαδη η ελληνιδα ειναι καλυτερη απο τις αλλοδαπες που εργαζονται στα studio? Για μενα αυτη ειναι ο ορισμος της πουτανας! Οι κοπελες που δουλευουν στα studio για μενα ειναι απλως "εργαζομενες". Οταν πληρωνεις για να κανεις σεξ, ποσο καλυτερος εισαι απο αυτην που πληρωνεις αραγε? Και να μην πουμε για την οικογενεια της ελληνιδας που τα δεχεται ολα αυτα. Τουλαχιστον πολλες αλλοδαπες δουλευουν εδω σε studio χωρις να ξερουν οι οικογενειες τους τιποτα.
Τιποτα δεν αποκλειεται, ολα γινονται σε αυτη την ζωη, ολα ειναι πιθανα, το θεμα ειναι αν αξιζει να ρισκαρεις. Το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο και απαιτει πολυ ενεργεια, σκεψη, χρονο. Μεγαλα παιδια ειμαστε, ας αποφασισει ο καθενας για τον εαυτο του.
Και φυσικα μην ξεχναμε σε τι κοινωνικα στρωματα κινουνται τα "εργαζομενα κοριτσια", με ποιους εχουν παρε δωσε, και τι θα γινει αν ο "εργοδοτης" στραβωσει με τον πριγκηπα που ηρθε να αλλαξει τις ζωες τους.

τον ορισμό της πουτάνας μας τον έδωσες.
τον ορισμό του μαλάκα μπορείς να μας τον δώσεις;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τον ορισμό της πουτάνας μας τον έδωσες.
τον ορισμό του μαλάκα μπορείς να μας τον δώσεις;

Νομιζω ημουν αρκετα σαφης. Η μαλακια στον εγκεφαλο ειναι αυτοπροσδιορισμος και σχετικη εννοια. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι ενα κοροιδο ειναι μαλακας. Παντως ειναι κακη ιδεα αυτη η ιστορια. Σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι που θα εχουν σχεση με πρωην εργαζομενες ισως και να τις εχουν παντρευτει και να εχουν και παιδακια. Ομως μην περιμενετε να το ομολογησουν. Και ειδικα εδω μεσα. Και προσωπικα δεν μου πεφτει και λογος.
Συνηθως ενας αντρας δεν δεχεται να μοιραζεται την γκομενα του. Και το να ξερει το παρελθον της και να το δεχτει επισης δυσκολο. Τιποτα δεν ειναι απιθανο σε αυτη τη ζωη βεβαια αλλα καλο ειναι να αποφευγει καποιος τις κακοτοπιες και να προσεχει τον εαυτο του. Δεν νομιζω πως πρεπει να λεμε στον αλλον τι να κανει. Μονο να τον προειδοποιησουμε πρεπει και να του πουμε να εχει αυτια και ματια ανοιχτα.

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η πουτανα αγαπαει μονο το χρημα.Τιποτα παραπανω. Μονο αυτο εχει μαθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom