evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
α)εχεις δικιο μετα το ειδα οτι το πες....
β)κι αυτο σωστο γιαυτο και πολλες εχουν μετα ψυχολογικα προβληματα...πρεπει να διαχωρισουμε ομως τον αγοραιο ερωτα σε φασεις...η αρχη 99% γινεται απο αναγκη...η συνεχεια απο εξαρτηση για το χρημα που προσφερει...και την οποια σχετικη ευκολια με την οποια ερχονται τα λεφτα με το λιγοτερο δυνατο τιμημα αφου δεν απαιτει προσοντα,σπουδες κλπ αυτη η δουλεια( πλην των σωματικων που ειναι και εμφυτα εν πολλοις...)
ολες ομως οι πουτανες ντρεπονται κατα βαθος για αυτο που κανουν...δεν ξερω αν ειναι εμφυτη αυτη η ηθικη στον ανθρωπο ή παιζουν ρολο τα κοινωνικα στερεοτυπα...
αν καμια που μπαινει στο σαιτ διαφωνει να μου πει το αντιθετο...απλα εναντι ημων των πελατων μπορει να παιζει μια αμοιβαια απενοχοποιηση,κατι σαν ατυπη συμφωνια αφου κι εμεις ντρεπομαστε ενδεχομενως κατα βαθος που καταφευγουμε σε αυτες(για οποιον λογο ο καθενας...)
αληθεια ξαναρωτω ποιος απο μας θα χαιρεταγε μια πουτανα στον δρομο περηφανα και μετα θα ελεγε στην παρεα του απο που ακριβως την ξερει;
Gl δεν χρειάζεται να διυλίζουμε κάθε φορά ποιος ντρέπεται και γιατί ντρέπεται ο κάθε άνθρωπος ιτε για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό του ιτε για τον χαρακτήρα που διαμορφώνει ακόμα και μέσα από το επάγγελμα του γιατί άκρη αγάπη μου σίγουρα δεν θα βρούμε , Τώρα το αν κάποιες ντρέπονται και αν κάποιες όχι να το πουν δεν ξέρω ! Ίσως η κάθε μια για τους δικούς της λόγους ….
Τώρα όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα πιστεψεμε ότι αν όλοι η ψυχολόγοι περίμεναν να ζήσουν από της Ιερόδουλες σίγουρα θα είχαν αλλάξει επάγγελμα ..
Ο κάθε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και επαγγελματική του κατάρτιση τραβαει τα ζόρια του της φρίκες του κλπ εξου και η ψυχολόγοι έχουν δουλεία ,
Θέλω να πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτου ηλικίας ,φυλλου,χρωματος,ιδιετεροτητας , κλπ έχει δικαίωμα στην ζωή του να κάνει ότι θέλει χωρίς να βλάπτει τους διπλά του …….. έτσι πιστεύω και το ξαναλέω εγώ , άλλοι πιστεύουν αλλά και δικαιωματους και σεβαστό από μέρους μου …………………….