Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
α)εχεις δικιο μετα το ειδα οτι το πες....
β)κι αυτο σωστο γιαυτο και πολλες εχουν μετα ψυχολογικα προβληματα...πρεπει να διαχωρισουμε ομως τον αγοραιο ερωτα σε φασεις...η αρχη 99% γινεται απο αναγκη...η συνεχεια απο εξαρτηση για το χρημα που προσφερει...και την οποια σχετικη ευκολια με την οποια ερχονται τα λεφτα με το λιγοτερο δυνατο τιμημα αφου δεν απαιτει προσοντα,σπουδες κλπ αυτη η δουλεια( πλην των σωματικων που ειναι και εμφυτα εν πολλοις...)
ολες ομως οι πουτανες ντρεπονται κατα βαθος για αυτο που κανουν...δεν ξερω αν ειναι εμφυτη αυτη η ηθικη στον ανθρωπο ή παιζουν ρολο τα κοινωνικα στερεοτυπα...
αν καμια που μπαινει στο σαιτ διαφωνει να μου πει το αντιθετο...απλα εναντι ημων των πελατων μπορει να παιζει μια αμοιβαια απενοχοποιηση,κατι σαν ατυπη συμφωνια αφου κι εμεις ντρεπομαστε ενδεχομενως κατα βαθος που καταφευγουμε σε αυτες(για οποιον λογο ο καθενας...)
αληθεια ξαναρωτω ποιος απο μας θα χαιρεταγε μια πουτανα στον δρομο περηφανα και μετα θα ελεγε στην παρεα του απο που ακριβως την ξερει;

Gl  δεν χρειάζεται να διυλίζουμε κάθε φορά ποιος ντρέπεται και γιατί ντρέπεται ο κάθε άνθρωπος ιτε για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό του ιτε για τον χαρακτήρα που διαμορφώνει ακόμα και μέσα από το επάγγελμα του γιατί άκρη αγάπη μου σίγουρα δεν θα βρούμε , Τώρα το αν κάποιες ντρέπονται και αν κάποιες όχι  να το πουν δεν ξέρω ! Ίσως η κάθε μια για τους δικούς της λόγους ….
Τώρα όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα πιστεψεμε ότι αν όλοι η ψυχολόγοι περίμεναν να ζήσουν από της Ιερόδουλες σίγουρα θα είχαν αλλάξει επάγγελμα ..
Ο κάθε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και επαγγελματική του κατάρτιση τραβαει τα ζόρια του της φρίκες  του κλπ εξου και η ψυχολόγοι έχουν δουλεία ,
Θέλω να πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτου ηλικίας ,φυλλου,χρωματος,ιδιετεροτητας , κλπ έχει δικαίωμα στην ζωή του να κάνει ότι θέλει χωρίς να βλάπτει τους διπλά του …….. έτσι πιστεύω και το ξαναλέω εγώ , άλλοι πιστεύουν αλλά και δικαιωματους και σεβαστό από μέρους μου …………………….

Επισκέπτης
ναι αλλα εμεις τις παραμελουμε στο ψυχικο κομματι...μονο πουτσο ...πουτσο....ημαρτον που λεει και ο γεωργιου :priest:
λοιπον το θεμα ειναι μειζον...να τεθει στο ΔΣ του ΣΕΠΕ....

Την αλλη φορα λοιπον κομενα τα γαμησια κομενες οι ποδολαγνειες...Θα προετοιμασουμε μαζι την ψυχιατρικη συνεδριαση στο μπουρδελοδωματιο για να βοηθησουμε και αυτα τα φτωχα κοριτσια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο κάθε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και επαγγελματική του κατάρτιση τραβαει τα ζόρια του της φρίκες  του κλπ εξου και η ψυχολόγοι έχουν δουλεία ,
+1000000000

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
 Gl  δεν χρειάζεται να διυλίζουμε κάθε φορά ποιος ντρέπεται και γιατί ντρέπεται ο κάθε άνθρωπος ιτε για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό του ιτε για τον χαρακτήρα που διαμορφώνει ακόμα και μέσα από το επάγγελμα του γιατί άκρη αγάπη μου σίγουρα δεν θα βρούμε , Τώρα το αν κάποιες ντρέπονται και αν κάποιες όχι  να το πουν δεν ξέρω ! Ίσως η κάθε μια για τους δικούς της λόγους ….
Τώρα όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα πιστεψεμε ότι αν όλοι η ψυχολόγοι περίμεναν να ζήσουν από της Ιερόδουλες σίγουρα θα είχαν αλλάξει επάγγελμα ..
Θέλω να πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτου ηλικίας ,φυλλου,χρωματος,ιδιετεροτητας , κλπ έχει δικαίωμα στην ζωή του να κάνει ότι θέλει χωρίς να βλάπτει τους διπλά του …….. έτσι πιστεύω και το ξαναλέω εγώ , άλλοι πιστεύουν αλλά και δικαιωματους και σεβαστό από μέρους μου …………………….

αλτ! τις ει?

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
ευα το κειμενο σου θα ητανε καλο αν ειναι για μυθηστορημα,αλλα απο την πραγματικοτητα απεχει πολυ.δεν εχω κανενα προβλημα με τις πουτανες καθε ειδους,σε αυτο που διαφωνω με τις πουτανες που ειναι επαγγελματιες ειναι το εξης.

αντι να παραδεχθουν οτι το κανουν μονο και μονο και την κονομα που εχει,και οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος για μια γυναικα να βγαλει λεφτα ευκολα και γρηγορα,αρχιζουν και λενε μαλακιες και διαφορες αλλες φιλοσοφιες.
αν ηθελαν να κανουν κατι τιμιο και να αγωνιστουν,εχει πολλες αλλες δουλειες για να κανουν.το οτι το κανουν αυτο που κανουν ειναι νομιμο,δεν σημαινει οτι ειναι και ηθικο.
στο μονο που τις αναγνωριζω ειναι οτι μπορουν και ξεκαβλωνουν καποιο αγαμητοι,και ετσι διατηρητε μια ισορροπια στο κοινωνικο συστημα.
ειναι επιλογη τους το επαγκελμα αυτο και καλα θα κανουν μην λενε μαλακιες του στυλ οτι η ζωη τις αναγκασε και αλλες γνωστες παπαριες.
καλο ειναι να σταματηση η κλαψωμουνιαση απο καθε πουτανα.

αν δεν τους αρεσει να πανε να γινουν καθαριστριες,υπαλληλοι σε σουπερ μαρκετ,και μετα αν θελουν το ξανασυζηταμε.
οσο για το θεμα σχεσης με πουτανα,ειναι λογικο να επικρατη αυτη η αντιληψη,και παντα θα επικρατη.οσο για την γρια που εγινε 80 ψοφος και μονο ψοφος.οταν τα οικονομουσε απο την πουτσα ητανε καλα,δεν το σκεφτοτανε.οταν η ηρθε η ωρα του ψοφου σκεφτηκε τις αμαρτιες τις.
η παροιμια λεει οτι ο λυκος και αν γερασει το μαλλι δεν αλλαζει.
φιλε συναγωνιστη και φιλοι συναγωνιστες θελω να σας κανω μια ερωτηση που πιθανο σε πολυ λιγους απο εδω μεσα εχει περασει απο το μυαλο τους...
εχουμε ακουσει και εχουμε διαβασει αρκετες φορες για πουτανες που διεφυγαν απο το κυκλωμα μαστροπων και τους εδωσε στην αστυνομια
ερωτηση
εχει αναρρωτηθει κανεις που βρισκεται αυτη η πουτανα με τι ασχολειται και ποια ειναι η ζωη της μετα απο την πραξη της αυτη???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλησπέρα Εύα. Χωρίσαμε γιατί εσύ προτιμούσες ελαφρο-λαϊκά (Πάριο και Τάνια Τσανακλίδου) και εγώ κλασική μουσική (Ρέμο και Νατάσα Θεοδωρίδου) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστα αυτα ρε αληταρα,αφου τα εφτιαξες με την καλυτερη της φιλη,γιατι δεν το λες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hlektrodios

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν εξαιρεσεις τα δυο μονο κακα που εχουν οι κοριτσαρες αυτες(αγαπανε υπερβολικα τον εαυτο τους και το χρημα),οι χαρες της γυναικειας φυσης τους ειναι πολλαπλασιες απο οποιαδηποτε αλλης.Μπορει να σε κανει να αισθανθεις τοσο ομορφα οσο αυτη θελει και μαλλον το εχει κανει ηδη.Οποτε η κατωθι σειρα των εικονιδιων περιγραφει την πορεια.

:boobies: :pipa2: :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :humpleg: :headbang:  :helpplea:  :S

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Αν εξαιρεσεις τα δυο μονο κακα που εχουν οι κοριτσαρες αυτες(αγαπανε υπερβολικα τον εαυτο τους και το χρημα),οι χαρες της γυναικειας φυσης τους ειναι πολλαπλασιες απο οποιαδηποτε αλλης.Μπορει να σε κανει να αισθανθεις τοσο ομορφα οσο αυτη θελει και μαλλον το εχει κανει ηδη.Οποτε η κατωθι σειρα των εικονιδιων περιγραφει την πορεια.

:boobies: :pipa2: :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :humpleg: :headbang:  :helpplea:  :S
φιλε κανεις λαθος στην δικια μου περιπτωση... εδω και 20 μερες εχω κοψει καθε επαφη εχω κλεισει το κινητο που επικοινωνουσαμε και προσπαθησα να ξεκολησω και να σταματησω αυτο που γινοταν... το σαββατο το μεσημερι λοιπον πριν 2 μερες την ειδα και περιμενε εξω απο τη δουλεια μου στο cafe απεναντι (αν γυρισεις καποιες σελιδες πισω θα δεις οτι γνωριζε το χωρο εργασιας), οταν σχολασα και βγηκε να μου μιλησει τα παιξα... δεν το περιμενα... της ειπα οτι θα ειναι καλυτερο και για τους 2 μας να τελειωσει αυτο και να τραβηξει ο καθενας το δρομο του και μου ειπε "εισαι ο μονος ανθρωπος που εμπιστευομαι, ο μονος που εχω στην ελλαδα, δεν σου ζητω και δεν θα στο ζητησω ποτε να κανεις κατι σοβαρο με μενα ΠΟΤΕ δεν θα το κανω αυτο, το μονο που θελω ΜΗΝ με πουλησεις ετσι μην με παρατησεις... ασε με να ζω αυτο που εχω φτιαξει στο μυαλο μου, ασε με να γινω σαν και εσας εξω, να νοιωσω οπως νοιωθετε και εσεις εξω απο εσενα δεν προκειται να ζητησω ποτε κανενα ανταλαγμα για τιποτα αφησε με να σ αγαπω... " αυτα ηταν τα λογια που μου ειπε μια κοπελα απο stoudio μια κοινη κοπελα που καθε μερα γαμιεται και τσιμπουκωνει δεκαδες απο εσας ... δεν με ενδιαφερει η γνωμη σας πλεον στο τι πρεπει να κανω, δεν με ενδιαφερει αν θα με πειτε φαντασιοπληκτο...
παντως κανεις απο εσας δεν μου απαντησε στο ερωτημα που εθεσε πριν 3 ποστ απο αυτο...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
  Προς γνωση και συμορφωση...
κοβει η τανα το γ@..σι??

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Εγω το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να λαβεις υποψιν σου
το στοιχειο επιβιωσης που εχουν ολοι οι οικονομικοι μεταναστες.
Ποσο μαλλον αυτοι που ασχολουνται σε αυτον τον χωρο.

Απλα εχε τα ματια σου 14.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε μηπως σου κανει πουτανιες???

Επισκέπτης
φιλε κανεις λαθος στην δικια μου περιπτωση... εδω και 20 μερες εχω κοψει καθε επαφη εχω κλεισει το κινητο που επικοινωνουσαμε και προσπαθησα να ξεκολησω και να σταματησω αυτο που γινοταν... το σαββατο το μεσημερι λοιπον πριν 2 μερες την ειδα και περιμενε εξω απο τη δουλεια μου στο cafe απεναντι (αν γυρισεις καποιες σελιδες πισω θα δεις οτι γνωριζε το χωρο εργασιας), οταν σχολασα και βγηκε να μου μιλησει τα παιξα... δεν το περιμενα... της ειπα οτι θα ειναι καλυτερο και για τους 2 μας να τελειωσει αυτο και να τραβηξει ο καθενας το δρομο του και μου ειπε "εισαι ο μονος ανθρωπος που εμπιστευομαι, ο μονος που εχω στην ελλαδα, δεν σου ζητω και δεν θα στο ζητησω ποτε να κανεις κατι σοβαρο με μενα ΠΟΤΕ δεν θα το κανω αυτο, το μονο που θελω ΜΗΝ με πουλησεις ετσι μην με παρατησεις... ασε με να ζω αυτο που εχω φτιαξει στο μυαλο μου, ασε με να γινω σαν και εσας εξω, να νοιωσω οπως νοιωθετε και εσεις εξω απο εσενα δεν προκειται να ζητησω ποτε κανενα ανταλαγμα για τιποτα αφησε με να σ αγαπω... " αυτα ηταν τα λογια που μου ειπε μια κοπελα απο stoudio μια κοινη κοπελα που καθε μερα γαμιεται και τσιμπουκωνει δεκαδες απο εσας ... δεν με ενδιαφερει η γνωμη σας πλεον στο τι πρεπει να κανω, δεν με ενδιαφερει αν θα με πειτε φαντασιοπληκτο...
παντως κανεις απο εσας δεν μου απαντησε στο ερωτημα που εθεσε πριν 3 ποστ απο αυτο...

:'( :'( :'(

(δεν εχω διαβασει τπτ απο αυτο το θρεντ, μοναχα αυτο το ποστ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ είχα δεσμό τρια χρόνια με κοπέλα από μασαζ... Είμαι και παντρεμένος με δυο παιδιά. Λόγω επαγγέλματος όμως, είμαι αρκετά έμπειρος, δεν έμπλεξα και γνωρίζω άπειρες ιστορίες για τα κορίτσια αυτά, και καλές και κακές. Ξέρω πελάτη μου που έβγαλε κοπέλα από οικο και την παντρευτηκε και έκανε μαζί της δύο παιδιά και υιοθέτησε και ένα δικό της. Χώρισαν αργότερα για άλλους λόγους...Εγώ, παρότι κολακεύτηκα (17 χρόνια μικρότερη), δεν κόλλησα γιατί έβαλα τη λογική να δουλέψει. Βάλτην κι εσύ. Καλύτερα φύγε γιατί δεν έχει χαϊρι η κατάσταση. Έχουν άλλη κουλτούρα, δεν είναι συντηρητικές όπως οι δικές μας, χωρίς να λεω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν παίρνω καν την περίπτωση να σε δουλεύει για να κρατηθεί στην Ελλάδα. Απλά λέω ότι έχει πολλές πιθανότητες να σε πουλήσει, αν βρει αργότερα περισσότερο συναίσθημα ή καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η κουλτούρα τους. Η πουτανιά της ψυχής υπάρχει σ΄ αυτές λίγο παραπάνω απ' τις δικές μας. Σκέψου ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει παιδιά, αφού κάνουν εκτρώσεις από τα 15 πολλές απ' αυτές. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το ζήσεις, κάν' το, αλλά άσε και την αρραβωνιαστικιά σου ήσυχη. Μην την κοροϊδεύεις. Διπλή ζωή ως αρραβωνιασμένος είναι μαλακία. Τώρα που τρως το μέλι να ξενογαμάς σε μόνιμη βάση; Άλλο παντρεμένος 20 χρόνια... Καλά ξεμπερδέματα!!  Στην διάθεσή σου να το συζητήσουμε πάντως.     

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Αγαπητε φιλε σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ είχα δεσμό τρια χρόνια με κοπέλα από μασαζ... Είμαι και παντρεμένος με δυο παιδιά. Λόγω επαγγέλματος όμως, είμαι αρκετά έμπειρος, δεν έμπλεξα και γνωρίζω άπειρες ιστορίες για τα κορίτσια αυτά, και καλές και κακές. Ξέρω πελάτη μου που έβγαλε κοπέλα από οικο και την παντρευτηκε και έκανε μαζί της δύο παιδιά και υιοθέτησε και ένα δικό της. Χώρισαν αργότερα για άλλους λόγους...Εγώ, παρότι κολακεύτηκα (17 χρόνια μικρότερη), δεν κόλλησα γιατί έβαλα τη λογική να δουλέψει. Βάλτην κι εσύ. Καλύτερα φύγε γιατί δεν έχει χαϊρι η κατάσταση. Έχουν άλλη κουλτούρα, δεν είναι συντηρητικές όπως οι δικές μας, χωρίς να λεω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν παίρνω καν την περίπτωση να σε δουλεύει για να κρατηθεί στην Ελλάδα. Απλά λέω ότι έχει πολλές πιθανότητες να σε πουλήσει, αν βρει αργότερα περισσότερο συναίσθημα ή καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η κουλτούρα τους. Η πουτανιά της ψυχής υπάρχει σ΄ αυτές λίγο παραπάνω απ' τις δικές μας. Σκέψου ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει παιδιά, αφού κάνουν εκτρώσεις από τα 15 πολλές απ' αυτές. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το ζήσεις, κάν' το, αλλά άσε και την αρραβωνιαστικιά σου ήσυχη. Μην την κοροϊδεύεις. Διπλή ζωή ως αρραβωνιασμένος είναι μαλακία. Τώρα που τρως το μέλι να ξενογαμάς σε μόνιμη βάση; Άλλο παντρεμένος 20 χρόνια... Καλά ξεμπερδέματα!!  Στην διάθεσή σου να το συζητήσουμε πάντως.       
δεν προκειται να κανω κατι σοβαρο μαζι της αφου το εχω σκεφτει αρκετα αυτο το θεμα... θα την κανω ομως να νοιωσει ανθρωπος θα την αφησω να αγαπησει, να ερωτευτει να ονειρευτει... πολλες φορες η ελπιδα που εχουμε μεσα μας -παρολο που ειναι ψευδαισθηση και δεν προκειται ποτε να πραγματοποιηθει- μας δινει δυναμη να ζησουμε μας δινει κουραγιο να προχωρησουμε... πλεον εχω πειστει για αυτην και θα της προσφερω την ελπιδα, πιστευω οτι το αξιζει και ειναι κατι ανεξοδο για μενα... κατι που ειναι απλο για μενα για τον αλλο ειναι τοσο σημαντικο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... πιστευω οτι το αξιζει και ειναι κατι ανεξοδο για μενα... κατι που ειναι απλο για μενα για τον αλλο ειναι τοσο σημαντικο...

στο τέλος θα βγει η σούμα, ακόμα δεν έχεις ιδέα για το "λογαριασμό".

Επισκέπτης
δεν προκειται να κανω κατι σοβαρο μαζι της αφου το εχω σκεφτει αρκετα αυτο το θεμα... θα την κανω ομως να νοιωσει ανθρωπος θα την αφησω να αγαπησει, να ερωτευτει να ονειρευτει... πολλες φορες η ελπιδα που εχουμε μεσα μας -παρολο που ειναι ψευδαισθηση και δεν προκειται ποτε να πραγματοποιηθει- μας δινει δυναμη να ζησουμε μας δινει κουραγιο να προχωρησουμε... πλεον εχω πειστει για αυτην και θα της προσφερω την ελπιδα, πιστευω οτι το αξιζει και ειναι κατι ανεξοδο για μενα... κατι που ειναι απλο για μενα για τον αλλο ειναι τοσο σημαντικο...

εφοσον δεν θα κανεις κατι σοβαρο μαζι της και (απ οτι ειδα πριν εισαι και αρραβωνιασμενος!) πώς ακριβως θα την κανεις να αισθανθει ετσι? αφου θα την κοροιδευεις μες τα μουτρα της!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Στήριξέ την συναισθηματικά αλλά μην ξεχνάς οτι παίζεις με τη φωτιά και κύττα τουλάχιστον να ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Σκέψου εσύ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ? Απλά κολακεύεσαι όπως έλεγες στην αρχή? ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ δεν έχεις;

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
H γκομενα αντεδρσασε όπως όλες οι γκόμενες...Την εφτυσες και φρικαρε....τωρα θα σου πω και κατι για να μην το πολυσκεφτεσαι το ζητημα.Δε θα σου δώσει λύση αλλά θα βγάλεις συμπεράσματα πιο έυκολα απο προσωπικα παραδειγματα..Ο αδερφος της γυναικας μου αν εγραφε εδω μέσαα θα ηταν admin με τα κολόμπαρα που εχει γυρίσει και τις πουτανες που εχει παει...Μου περηφανευοταν πριν κανα 2 χρονια οτι πηδα μια θεα που τα τρωει από όλους και δουλευει σε κολαδικο.Αυτός καθόταν στη γωνία και και καμάρωνε που οι αλλοι κερναγαν και χαλαγαν 500αρικα για παρτυ της και αυτος περιμενε να σχολάσει για να τη γαμήσει...
Με τα πολλά αυτή την παρατησε τη νυχτα(εξάλλου ο τυπος εχει τρελλα  λεφτα) και κάνανε σχέση..ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ.Με απλά λόγια ζήσε το παραμύθι σου γιατί για παραμύθι πρόκειται.Τα έχεις με μια βασίλισσα που μέσα σε τόσους κοιφήνες διάλεξε εσένα.Αλλά αν κάνεις σχέση μαζί της και τα παρατήσει τα μπουρδελα για πάρτη σου θα σταματήσει να είναι βασίλισσα.Θα πέσει στα ματια σου και θα ξενερώσεις όταν ένα πρωι ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι αυτή που έχεις δίπλα σου δεν είναι πλέον βασίλισσα αλλά μια απλή γυναίκα με τις ανασφαλειές της,τα κόμπλεξ της και την αμορφωσιά της και πάνω από όλα μια προσωπικότητα που έχει αναλωθεί να μοιράζει το είναι της σε μια ταξιαρχία αντρες.Τι να μείνει για σενα?Μια γυναίκα που δεν έχει κατι να σε στηρίξει ουσιαστικά και να σε συπληρώσει σαν αντρα για να πας μπροστά.Μπορεί να ισχυουν αυτα που λέει οτι σε αγαπάει κτλ κτλ Άλλά  η διαφορά του κοινωνικού επιπέδου είναι κάτι που δεν αντέχεται και το βλέπω και εγώ από τον αδερφό της γκόμενας μου που εχει σχεδόν τρελλαθεί από το ότι είναι τελείως ακαλλιεργητη.Συμπερασμα:Ας παρουμε την πιο ακραια περίπτωση του να μην τη βλέπεις σαν πουτανα.Ακόμα και τοτε πως μια γυναικα χαμηλου κοινωνικού επιπέδου να σε καλύψει?Για παράδειγμα ακόμα και μια γυφτισα μπορεί να εχει καλή καρδια.Θα αντεχες αυτή τη διαφορά?Αν ναι τότε καλή τυχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom