Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
δεν εισαι ο πρωτος φιλε...ξερεις ποσοι γυρω σου αγαπανε ''πουτανες'' και ποσες ''πουτανες'' αγαπανε και καλα και μετα σου παιζουν μαχαιρια πισωπλατη...(και οπου πουτανες, φυσικα και δεν εννοω τις κοπελες που ακουνε το επαγγελμα της ιεροδουλης...)

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ένσταση, κύριε πρόεδρε!
Την παροιμία " ο τρελός το είπε κι ο γνωστικός τον πίστεψε" την έχεις ακουστά;Είναι δυνατόν να θεωρείς ότι μπορεί κανείς ν' αντιμετωπίσει με σοβαρότητα ένα ερώτημα σαν αυτό που θέτει ο συναγωνιστής που άνοιξε το θρεντ????Κι αυτός δηλαδή για να γίνει τζερτζελές το έκανε προφανώς...
Τώρα, τα περί των λόγων που οδηγούν στο κεράτωμα, άσ' το καλύτερα, δεν είναι του παρόντος, ούτε βγαίνει άκρη...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Την παροιμία " ο τρελός το είπε κι ο γνωστικός τον πίστεψε" την έχεις ακουστά;Είναι δυνατόν να θεωρείς ότι μπορεί κανείς ν' αντιμετωπίσει με σοβαρότητα ένα ερώτημα σαν αυτό που θέτει ο συναγωνιστής που άνοιξε το θρεντ????Κι αυτός δηλαδή για να γίνει τζερτζελές το έκανε προφανώς...
Τώρα, τα περί των λόγων που οδηγούν στο κεράτωμα, άσ' το καλύτερα, δεν είναι του παρόντος, ούτε βγαίνει άκρη...

οκέικ  :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ πάντως σοβαρά απάντησα (όχι σε σένα, πριν κάτι σελίδες)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι καιρος νατης δειξεις και εσυ ποσο την αγαπας γαμα την ακαταπαυστα..ειναι κριμα νατην κανεις να αισθανετε οτι ειναι πουτανα και γαμιετε μονο επι χρημασει....

Επισκέπτης
Οι πουτάνες κ οι τρελές...έχουν τις τύχες τις καλές...

Τελικά οι πούστηδες στο χωριό μου δεν είχαν άδικο...

:2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και οι χαζές  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι να κανει αραγε ο τυπος μας τωρα;εσκασε απο το πολυ παστιτσιο;ή πινει την βραδινη του μπιρα αγναντευοντας το κωλαρακι της χοντρης; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για ποιο κωλαρακι χοντρης μιλας ?  Αν ειναι σαν διφυλη ντουλαπα και θελει μπανιερα να χεσει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Για ποιο κωλαρακι χοντρης μιλας ?   Αν ειναι σαν διφυλη ντουλαπα και θελει μπανιερα να χεσει
ειδες που το υπογραμμισα κιολας;θελησα να ακουσω σχολια για αυτον τον κωλο....τον εχεις δει φανταζομαι...ετσι;
αλλα ειναι καθαρος κωλος....τον σκουπιζει και τον πλενει ο τυπος προσωπικα μετα το χεσιμο ή την δουλεια....ειναι πολυ της καθαριοτητας...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα κι από εμένα , θα ήθελα να πω και εγώ για τον Φίλο που τον αγάπησε μια <<πουτανα>> όπως λέει ….θα σου πω απλά ότι και οι πουτανες  (ασκούμενες το επάγγελμα) έχουν και αυτές συναισθήματα , άνθρωποι είναι δεν είναι ζώα ,που και τα ζώα ακόμα  έχουν κι αυτά συναισθήματα , Το ότι μια πουτανα  μπορεί να σε αγαπαη αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αλήθεια !! ΙΣΑ ΙΣΑ που μπορεί να σε αγαπαη ποιο πολύ και από αυτή που θα κάνεις αρραβώνα όπως αναφέρεις .Τώρα ως προς το οικονομικό όφελος που η περισσότερη λένε και ξανά λένε και ξανά λένε ότι θα στα φάει θα σου κάνη θα σου ράνει εγώ ένα έχω μόνο να σου πω ! η δίκια σου που είσαι αρραβωνιασμένος δεν σου τρώει ??? η έχεις την ψευδή εντύπωση ότι δεν θα σου Φάει ??? γιατί εκεί θα πρέπει να τα δίνεις και όλα κάθε τέλος του μήνα λογού του  ότι ιδία θα κάνη και την διαχείριση τον οικονομικών σας…….
Η Μήπως νομίζεις ότι δεν θα κάνη ????? όπως πολύ άλλοι εξυπνάκηδες ………
Θα σου πω και κάτι άλλο που είχα και εγώ ακούσει κάποτε .
(( Στα χειρότερα Μπουρδελα μπορεί να γνωρίσεις της καλύτερες γυναίκες ,Και στα καλύτερα τα σπίτια της χειρότερες ΠΟΥΤΑΝΕΣ..)) Έχουν άδικο ?????
Προς Θεού δεν λέω ότι Όλες είναι καλές , απλά λέω ότι όλες είναι (Άνθρωποι) και η κάθε μια ξέρει το πώς και το γιατί κατέληξε να κάνη το επάγγελμα αυτό ………
Τώρα αν εσένα σε γεμίζει η μια από της δυο περισσότερο  εσύ γνωρίζεις ξάπλωσε το βραδύ στο κρεβατάκι σου μόνος και κάνε μια Νταβανοθεραπεια  σκέψου τα υπέρ σκέψου τα κατά ,όσο για το παρελθόν της ότι και να κάνεις θα ξέρεις ότι είναι η Ιστορία της , το παρόν και το μέλλον εσείς ότι αποφασίσετε θα κάνετε ,το αλλάζετε …

Μήπως και αυτές που είναι εκτός χώρου είναι λιγότερο πουτανες ???????????
Α γιατί εδώ θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι . Η κάθε μια μέχρι να κατάληξη σε κάποιον από τα 14 τα πόδια της έχουν πάρει την ανιούσα και δεν ξέρει και το λόγο που το κάνη , να ξερέ κι ολας καλά θα ήταν ..
Τελικά σημασία  τι έχει για σένα αγαπητέ μου Καπότα ?????
Το ότι είναι Ιεροδουλος ? το ότι είναι κοπέλα από το ανατολικό μπλοκ???? Το ότι θα βγεις έξω μαζί της να φας και κάποιος που θα σας δει θα πει Πω ρε μαλακά αυτήν εγώ την ξέσκιζα εχθες … λες ότι αυτό δεν μπορεί να το πει κάποιος και για κάποια που μπορεί να βγεις και να μην είναι και του επαγγέλματος ???
Υποκρισία στο μεγαλείο της …….
Αν η κοπέλα τελικά όντως σε αγαπά και σε θέλει θα δήξη ο χρόνος ,ο τρόπος της και η συμπεριφορατης απέναντι της και η στάση της δίπλα σου …….
Με λίγα λόγια ζήσε  αυτό που εσύ πιστεύεις για εσένα ότι είναι σωστό και άσε τον κάθε έναν να λέει της μαλακιές του ,,
Λένε πως εμάς τις πουτάνες, κάθε φορά που ο Θεός μάς βλέπει δακρύζει... Δακρύζει από ντροπή, μια και σε μας δεν περισσεύει. Mα αν ο Θεός δακρύζει, ο Θάνατος μας χρωστάει!Oνομάζομαι Eυγενία Φράνκου και είμαι πλέον ογδόντα χρονών. Tα τελευταία τριάντα χρόνια ζω σε μια μικρή γραφική πόλη της Bόρειας Eλλάδας, όπου χαίρω απέραντου σεβασμού, όχι μόνο από την οικογένειά μου, αλλά και από όλους τους κατοίκους. Kανείς δε γνωρίζει ότι πίσω από το αξιότιμο όνομά μου κρύβεται το Tζενάκι, η Tζενάρα, η μαντάμ Tζένη, που πολλά χρόνια πριν ήταν το πρώτο όνομα της Tρούμπας. Tι; Δε γνωρίζετε την Tρούμπα; A, τότε, φίλτατε, πρέπει να είστε πολύ νέος. Πάρα πολύ νέος. Oι γονείς σας όμως σίγουρα θυμούνται αυτή τη γειτονιά του Πειραιά, που κάποτε υπήρξε θρύλος. Kι ενώ πίστευα ότι είχα λησμονήσει το παρελθόν μου, εκείνο, καθώς φαίνεται, δε με ξέχασε και μετά από τόσα χρόνια χτύπησε ξαφνικά την πόρτα μου, δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής μου: να φανερώσω ποια πραγματικά είμαι ή να κομματιάσω την ερωτευμένη καρδιά της εγγονής μου, του μόνου ανθρώπου που αγάπησα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο... εκτός από εκείνον...«Kομμάτια έγινε η καρδιά μου, μόλις τα πρώτα χοντρά δάκρυά της έσταξαν στα χέρια μου και στράγγιξαν στο φουστάνι μου. Eίχε ακουμπήσει το κεφαλάκι της στα πόδια μου ενώ είχε ξαπλώσει το κορμάκι της. Λένε πως αυτό που φοβάσαι αυτό θα πάθεις. Σ? όλη μου τη ζωή φοβόμουνα μην τη χάσω. Kαι τώρα ο φόβος μου αυτός ήταν προ των πυλών. Tα παιδιά, ακόμη κι αν το πάλευαν, δε θα άντεχαν για πολύ. O έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός για να είναι χώρια, και πολύ αδύναμος για να αντέξει την απόσταση. Όταν η καρδιά βασανίζεται, βασανίζει και το σώμα. Mπορεί να το αρρωστήσει, να το λιώσει, να το αφανίσει. »E, όχι! Δε θα το επέτρεπα αυτό ποτέ. Eγώ είχα τσακωθεί με το Θάνατο γι? αυτόν ακριβώς το λόγο. Mέχρι να βεβαιωθώ ότι θα ήταν ευτυχισμένη. Διορία του είχα ζητήσει για πάρτη της και εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Γιατί ο Θάνατος χρωστάει στις πουτάνες! Aν ο Θεός δακρύζει για πάρτη τους, ο Θάνατος τους χρωστάει. Kι αυτό εγώ το γνώριζα καλύτερα από τον καθένα».
Τουλάχιστον πιστεύω ότι σε ορισμένες (πουτανες) έτσι είναι ,
Τώρα για της άλλες πουτανες που είναι δήθεν κυρίες καθώς πρέπει πόσα περιστατικά έχουμε καθημερινά που πιδιουντε δεξιά και αριστερά για να πάρουν μια καλύτερη θέση στον δημόσιο η ιδιωτικό τομέα ????? και ας είναι και παντρεμένες αρραβωνιασμένες κλπ κλπ κλπ κλπ αυτές δηλαδή είναι λιγότερο πουτανες ??? Α ναι είναι πουτανιτσες συγγνώμη … εδώ γαμιετε τελικά ένα σύστημα ολόκληρο και εμείς μιλάμε για μια πουτανα !!!!!!!! τι Υποκρισία .

Υ/Σ Ζήσε 
Φιλάκια πολλά από εμένα
Και πόσες φορές είπα την λέξη πουτανα ???????????
Νιάου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ευα το κειμενο σου θα ητανε καλο αν ειναι για μυθηστορημα,αλλα απο την πραγματικοτητα απεχει πολυ.δεν εχω κανενα προβλημα με τις πουτανες καθε ειδους,σε αυτο που διαφωνω με τις πουτανες που ειναι επαγγελματιες ειναι το εξης.

αντι να παραδεχθουν οτι το κανουν μονο και μονο και την κονομα που εχει,και οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος για μια γυναικα να βγαλει λεφτα ευκολα και γρηγορα,αρχιζουν και λενε μαλακιες και διαφορες αλλες φιλοσοφιες.
αν ηθελαν να κανουν κατι τιμιο και να αγωνιστουν,εχει πολλες αλλες δουλειες για να κανουν.το οτι το κανουν αυτο που κανουν ειναι νομιμο,δεν σημαινει οτι ειναι και ηθικο.
στο μονο που τις αναγνωριζω ειναι οτι μπορουν και ξεκαβλωνουν καποιο αγαμητοι,και ετσι διατηρητε μια ισορροπια στο κοινωνικο συστημα.
ειναι επιλογη τους το επαγκελμα αυτο και καλα θα κανουν μην λενε μαλακιες του στυλ οτι η ζωη τις αναγκασε και αλλες γνωστες παπαριες.
καλο ειναι να σταματηση η κλαψωμουνιαση απο καθε πουτανα.

αν δεν τους αρεσει να πανε να γινουν καθαριστριες,υπαλληλοι σε σουπερ μαρκετ,και μετα αν θελουν το ξανασυζηταμε.
οσο για το θεμα σχεσης με πουτανα,ειναι λογικο να επικρατη αυτη η αντιληψη,και παντα θα επικρατη.οσο για την γρια που εγινε 80 ψοφος και μονο ψοφος.οταν τα οικονομουσε απο την πουτσα ητανε καλα,δεν το σκεφτοτανε.οταν η ηρθε η ωρα του ψοφου σκεφτηκε τις αμαρτιες τις.
η παροιμια λεει οτι ο λυκος και αν γερασει το μαλλι δεν αλλαζει.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οσο για το ανωμαλο που εκμεταλευετε την χοντρη για να το παιζει γαμιας ενα ειναι σιγουρο.
οτι και αυτος και η χοντρη εχουν καποια διανοητικη υστερηση,απλα ο bblower ειναι πιο λιγο καθυστερημενος απο την χοντρη.ειμαι σιγουρος οτι αν επεμβει εισαγγελεας,θα πανε και οι δυο σε καποιο ψυχιατρειο για μονιμη εγκατασταση εκει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πρεπει ομως να εκτιμησουμε δυο πραγματα
α)Ασκουν πολυτιμο λειτουργημα αν κρινουμε απο το ποσους αγαμητους εξυπηρετουν,ποσους περιστασιακα εστω ανεραστους εκτονωνουν και ποσους ανωμαλους ικανοποιουν....πως θα ηταν αραγε οι κοινωνιες χωρις αυτες;
β)το αν κονομαν και το κανουν με ευκολια ή οχι ειναι δικαιωμα τους σε μια ελευθερη αγορα...το ιδιο δεν κανουν τοσες αλλες παρασιτικες κοινωνικες ομαδες εις βαρος της υγιους κοινωνιας;;τουλαχιστον αυτες κανουν εργο και συν τοις αλλοις το πληρωνουν με το τιμημα της κοινωνικης απομονωσης και ρατσισμου...
αληθεια τι επαγελμα να λενε οτι κανουν στην πολυκατοικια που μενουν,στις φιλες τους αν εχουν ή ακομη και στην οικογενεια τους αν υπαρχει....

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει ομως να εκτιμησουμε δυο πραγματα
α)Ασκουν πολυτιμο λειτουργημα αν κρινουμε απο το ποσους αγαμητους εξυπηρετουν,ποσους περιστασιακα εστω ανεραστους εκτονωνουν και ποσους ανωμαλους ικανοποιουν....πως θα ηταν αραγε οι κοινωνιες χωρις αυτες;
β)το αν κονομαν και το κανουν με ευκολια ή οχι ειναι δικαιωμα τους σε μια ελευθερη αγορα...το ιδιο δεν κανουν τοσες αλλες παρασιτικες κοινωνικες ομαδες εις βαρος της υγιους κοινωνιας;;τουλαχιστον αυτες κανουν εργο και συν τοις αλλοις το πληρωνουν με το τιμημα της κοινωνικης απομονωσης και ρατσισμου...
αληθεια τι επαγελμα να λενε οτι κανουν στην πολυκατοικια που μενουν,στις φιλες τους αν εχουν ή ακομη και στην οικογενεια τους αν υπαρχει....

α)ειπα οτι γιαυτο και μονο τις αναγνωριζω μια κοινωνικη προσφορα.

β)στα αρχιδια μου τι θα λενε.να λενε την αληθεια.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες που κανει.απο την στιγμη που πηραν αυτη την αποφαση,να εχουν και τα αρχιδια να το λενε.
ολα τα επαγγελματα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους.
δεν υπαρχει επαγγελμα που να εχει μονο καλα.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ευα το κειμενο σου θα ητανε καλο αν ειναι για μυθηστορημα,αλλα απο την πραγματικοτητα απεχει πολυ.δεν εχω κανενα προβλημα με τις πουτανες καθε ειδους,σε αυτο που διαφωνω με τις πουτανες που ειναι επαγγελματιες ειναι το εξης.

αντι να παραδεχθουν οτι το κανουν μονο και μονο και την κονομα που εχει,και οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος για μια γυναικα να βγαλει λεφτα ευκολα και γρηγορα,αρχιζουν και λενε μαλακιες και διαφορες αλλες φιλοσοφιες.
αν ηθελαν να κανουν κατι τιμιο και να αγωνιστουν,εχει πολλες αλλες δουλειες για να κανουν.το οτι το κανουν αυτο που κανουν ειναι νομιμο,δεν σημαινει οτι ειναι και ηθικο.
στο μονο που τις αναγνωριζω ειναι οτι μπορουν και ξεκαβλωνουν καποιο αγαμητοι,και ετσι διατηρητε μια ισορροπια στο κοινωνικο συστημα.
ειναι επιλογη τους το επαγκελμα αυτο και καλα θα κανουν μην λενε μαλακιες του στυλ οτι η ζωη τις αναγκασε και αλλες γνωστες παπαριες.
καλο ειναι να σταματηση η κλαψωμουνιαση απο καθε πουτανα.

αν δεν τους αρεσει να πανε να γινουν καθαριστριες,υπαλληλοι σε σουπερ μαρκετ,και μετα αν θελουν το ξανασυζηταμε.
οσο για το θεμα σχεσης με πουτανα,ειναι λογικο να επικρατη αυτη η αντιληψη,και παντα θα επικρατη.οσο για την γρια που εγινε 80 ψοφος και μονο ψοφος.οταν τα οικονομουσε απο την πουτσα ητανε καλα,δεν το σκεφτοτανε.οταν η ηρθε η ωρα του ψοφου σκεφτηκε τις αμαρτιες τις.
η παροιμια λεει οτι ο λυκος και αν γερασει το μαλλι δεν αλλαζει.

Υπάρχουν κοπέλες που κλαψομουνιαζουν ακόμα ???? περίεργο μου φαίνετε …..
Τώρα μερικές φόρες είναι όπως εσύ σωστά το θέτεις επιλογή της κάθε μιας τι επάγγελμα θέλει να κάνη και για ποιο λόγο ……..
Τώρα εγώ λέω ότι υπάρχουν και πολλές άλλες κοπέλες που όντως κάνουν αυτό το επάγγελμα γιατί τους αρέσει , και κάποιες άλλες γιατί της αναγκάζουν κάποιοι επιτήδειοι από ξένα κράτη φερνονταστες εδώ και δήθεν θα εργαστούν σε μπαρ η σε καφέ και τελικά καταλήγουν σε μπουρδελα , πιάτσες, στούντιο,cg κλπ κλπ κλπ
Είναι έτσι η δεν είναι ?????????
Τώρα όσο αφόρα σχέση με ιερόδουλη  πιστεψεμε ότι υπάρχουν αρκετή ανάμεσα μας που έχουν σχέσεις μαζί τους και πολλές απ αυτές τα παράτησαν και είναι με τον άντρα της και με μια άλλη δουλεία , δεν το βρίσκω παράλογο …..
Όσο για την Γριά που έφτασε στα 80 και λες να ψοφήσει πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ποιο καλύτερα να διάβαζες όλο το βιβλίο και μετά να απανταγες ……..
Η κάθε γνώμη του καθένα είναι σεβαστή για εμένα αλλά πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΟΧΙ πρίγκιπες με λευκά άλογα ,……
Σου παραθέτω εδώ να διαβάσεις και αυτό το βιβλίο που είναι μια αντίστοιχη ιστορία με ένα ηλικιωμένο κύριο ,, Ξέρεις το αύριο δεν είναι αργά !!!!!! φιλάκια  γλυκέ μου αρκανς και ειλικρινά σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι της σκέψης σου μαζί μου στης 11.00 το βραδύ

Τη χρονιά που έκλεινα τα ενενήντα χρόνια μου θέλησα να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια νύχτα τρελού έρωτα με μια έφηβη παρθένα. Θυμήθηκα τη Ρόζα Καμπάρκας, ιδιοκτήτρια ενός παράνομου οίκου ανοχής, η οποία συνήθως ειδοποιούσε τους καλούς πελάτες της όταν είχε κάποια άβγαλτη διαθέσιμη. Ποτέ δεν είχα υποκύψει σ’ εκείνον ή σε κάποιον άλλο από τους πολλούς αισχρούς πειρασμούς της, αλλά αυτή δεν πίστευε στην αγνότητα των αρχών μου. «Ακόμα και η ηθική είναι υπόθεση χρόνου», έλεγε μ’ ένα μοχθηρό χαμόγελο, «θα το δεις».

Ένας ηλικιωμένος δημοσιογράφος αποφασίζει να γιορτάσει τα ενενηκοστά γενέθλιά του με μεγαλειώδη τρόπο, δίνοντας στον εαυτό του ένα δώρο που θα τον κάνει να αισθάνεται ότι είναι ακόμα ζωντανός, μία νεαρή παρθένα.

Όταν τη συναντά σε έναν οίκο ανοχής, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται στο χείλος του θανάτου, όχι από γηρατειά αλλά από έρωτα. Αυτό το συγκινητικό νέο μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, γραμμένο με το απαράμιλλο στιλ ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς του αιώνα μας, αποτελεί έναν ύμνο προς τον έρωτα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ενδιαφέρουσα συζήτηση για μια κατά πάσα πιθανότητα ανύπαρκτη σχέση!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
α)εχεις δικιο μετα το ειδα οτι το πες....
β)κι αυτο σωστο γιαυτο και πολλες εχουν μετα ψυχολογικα προβληματα...πρεπει να διαχωρισουμε ομως τον αγοραιο ερωτα σε φασεις...η αρχη 99% γινεται απο αναγκη...η συνεχεια απο εξαρτηση για το χρημα που προσφερει...και την οποια σχετικη ευκολια με την οποια ερχονται τα λεφτα με το λιγοτερο δυνατο τιμημα αφου δεν απαιτει προσοντα,σπουδες κλπ αυτη η δουλεια( πλην των σωματικων που ειναι και εμφυτα εν πολλοις...)
ολες ομως οι πουτανες ντρεπονται κατα βαθος για αυτο που κανουν...δεν ξερω αν ειναι εμφυτη αυτη η ηθικη στον ανθρωπο ή παιζουν ρολο τα κοινωνικα στερεοτυπα...
αν καμια που μπαινει στο σαιτ διαφωνει να μου πει το αντιθετο...απλα εναντι ημων των πελατων μπορει να παιζει μια αμοιβαια απενοχοποιηση,κατι σαν ατυπη συμφωνια αφου κι εμεις ντρεπομαστε ενδεχομενως κατα βαθος που καταφευγουμε σε αυτες(για οποιον λογο ο καθενας...)
αληθεια ξαναρωτω ποιος απο μας θα χαιρεταγε μια πουτανα στον δρομο περηφανα και μετα θα ελεγε στην παρεα του απο που ακριβως την ξερει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom