evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ενδιαφέρουσα συζήτηση για μια κατά πάσα πιθανότητα ανύπαρκτη σχέση!!
Καλησπέρα Μαρούλια μου :-* :-*, λοιπόν πες τώρα εδω για ποιον λόγο χωρίσαμε εμείς η δυο ? την αλήθεια
Ενδιαφέρουσα συζήτηση για μια κατά πάσα πιθανότητα ανύπαρκτη σχέση!!
ολες ομως οι πουτανες ντρεπονται κατα βαθος για αυτο που κανουν...δεν ξερω αν ειναι εμφυτη αυτη η ηθικη στον ανθρωπο ή παιζουν ρολο τα κοινωνικα στερεοτυπα...
ηταν αγεφυρωτο το χασμα...
δημοσια χυσοδοχεια θες να πεις....πως να μην ντρεποντε ρε οταν ειναι σαν δημοσια ουρητηρια
κάτι σαν τον ΠΠ ένα πράγμα ε?πως να μην ντρεποντε ρε οταν ειναι σαν δημοσια ουρητηρια
δημοσια χυσοδοχεια θες να πεις....
κάτι σαν τον ΠΠ ένα πράγμα ε?
ειναι που γραφω εγω...κοιτα που εχει περαση ενα τετοιο θεμα.....μωρε μπραβο
ξεχασες οτι εχουμε κ την αποχη οποτε δεν υπαρχει λογος να βγουμε απο το σπιτιειναι που γραφω εγω...
και ολες οι περσονες του σαιτ.......
οχι ο περσονας που ειναι ενας......τα αλλα παιδια λεω......που μαζευτηκαν σιγα σιγα...ενα ενα...κανει και κρυο...ειναι και βραδυ κυριακης...που να παμε;
λες να γραψει κι εδω;με βιβλιογραφια και α,β,γ κλπ.......;;;;Ναι μονο που του ΠΠ του αρεσει να τον ψωλοχυνουν και να τον κατουρανε διαφοροι ψωλαραδες.
Εχει αποδεκτει την φυση του
ειναι ομως και καποια πραγματικα ευαισθητα κοριτσια...εσυ ξερεις απο οτι σου πα οτι ειναι και καποιες που τις εχω πραγματι συμπονεσει απο καποιες συζητησεις που ειχα...θελουν πολλη ψυχοθεραπεια και βγαζουν ανασφαλειες...τεσπα αβυσσος η ψυχη του καθε ανθρωπου...ω ναι
Πως να αποδεκτουν μια τετοια πραγματικοτητα?Η πλακα ειναι τι μαλακιες ακους πολλες φορες απο αυτες για να κρυψουν τα κομπλεξ τους και τα ψυχολογικα τους
λες να γραψει κι εδω;με βιβλιογραφια και α,β,γ κλπ.......;;;;
ειναι ομως και καποια πραγματικα ευαισθητα κοριτσια...εσυ ξερεις απο οτι σου πα οτι ειναι και καποιες που τις εχω πραγματι συμπονεσει απο καποιες συζητησεις που ειχα...θελουν πολλη ψυχοθεραπεια και βγαζουν ανασφαλειες...τεσπα αβυσσος η ψυχη του καθε ανθρωπου...
ρε μαλάκα αν έγραφε εδώ οα την είχε τρελάνει την εύα!λες να γραψει κι εδω;με βιβλιογραφια και α,β,γ κλπ.......;;;;
ναι αλλα εμεις τις παραμελουμε στο ψυχικο κομματι...μονο πουτσο ...πουτσο....ημαρτον που λεει και ο γεωργιουε φυσικα και υπαρχουν και τετοια κοριτσια
Απλα το σιγουρο ειναι οτι σχεδον ολες θελουν πολλες πολλες ψυχοθεραπειες
ρε μαλάκα αν έγραφε εδώ οα την είχε τρελάνει την εύα!
πηγές?
για να δούμε κάτι άλλο:
πουτάνα:πώς την ορίζεις εσύ?
πώς την ορίζει η κοινωνία?
ποιος της στερεί το δικαίωμα αυτοτσιμπουκισμού της?
και δεν απαντώ σε φασιστάκια τύπου τζέηνς, ασπρούλη,περσόνα.....τζιελ εσύ τη γλίτωσες σήμερα πούστη! αλλά αν γράψεις κι αύριο και του πας κόντρα Καρατζαφύρερ θα σ ανεβάζει και σένα!