Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπη απο πουτανα δεβ υπαρχει.Τωρα τι μας λες εσυ μονο εσυ ξερεις.Βεβαια σαν πελατη μονο ολες μας αγαπανε.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παντως στο μπουρδελο παω να γαμησω και οχι να αγαπησω την ξεκωλιαρα.Τωρα τι ερωτες αγαπες και μαλακιες αυτα δεν τα κανω :jerking: :jerking: :jerking:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
υπαρχει αγαπη και καταναοηση και απο πουτανας σιγουρα. Η γυναικα μου κατα λαθος διαλεξε αυτο τον δρομο.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγιρευει πολι καλα

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ασε ρε απατεωνα.Εσυ την εβαλες στο μπουρδελο και εσυ καθεσαι.Οσο για το μαγειρεμα τι σου κανει καρμποναρα και παστιτσιο απο το παχυρευστο υγρο που τις αφηνουμε ?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγιρευει πολι καλα
αντε ψοφα ρε μαλακα.μας ζαλιζες με την μπουχεσα σου.
ανωμαλε μαλακα.αρρωστημενε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιδερωμα και πλυσιμο εσυ... ετσι τυπε μου;

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σιδερωμα και πλυσημο ειναι το λιγοτερο.Αντε να τις βγαλει τις καποτες απο το στομα και τον κωλο της.

Ola9

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ασε ρε απατεωνα.Εσυ την εβαλες στο μπουρδελο και εσυ καθεσαι.Οσο για το μαγειρεμα τι σου κανει καρμποναρα και παστιτσιο απο το παχυρευστο υγρο που τις αφηνουμε ?

Ξεχασες τα ορετικά (σός, τζατζικι) και τα επιδόρπια (γαλακτομπούρεκο,χαλβα)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σωστος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ελα μωρε με τον χλεμπονιαρη τι αλλο να του πω του βλακα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγειρευει πολυ καλα
αστους να λενε τυπε μου καμια δεν ειναι τελεια...εχει κι η δικη σου ενα δυο μικρα μειονεκτηματα...τρωει και κλανει πολυ....αλλα ειναι νοικοκυροκοριτσο....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λαθος κανεις. παρα πολυ ητανε οι Ελληνες πελατες. Τωρα τους διωχνει ολους θελει μονον εμενα και κανενα αλλον. Μου ειπε οτι δεν θα με αφησει ποτε οτι και να της κανω γιατι με αγαπαει
κοπηκαν τα σκηνικα με τους αλβανους δηλαδη;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τιτανομεγιστε στο μπουρδελο την γνωρισες;πως εγινε το κονε;πες μας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπα λεει την εστρωσε τωρα και δεν εχει για αλλον ματια
ναι αλλα αν πεσει καμια πεινα θα το δωσει οπου μπορει για ενα πιατο φαι...(μια κατσαρολα δηλαδη αλλα σχημα λογου).ο τυπος καλα τα λεει αλλα ειναι και με οσφυοισχιαλγια και δεν δυναται να εργαστει...τωρα πως γαμαει την χοντρη ειναι αποριας αξιον αλλα τεσπα... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom