epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αγαπη απο πουτανα δεβ υπαρχει.Τωρα τι μας λες εσυ μονο εσυ ξερεις.Βεβαια σαν πελατη μονο ολες μας αγαπανε.
αφου την εκανε κυρια ρε τυπεΑγαπη απο πουτανα δεβ υπαρχει.Τωρα τι μας λες εσυ μονο εσυ ξερεις.Βεβαια σαν πελατη μονο ολες μας αγαπανε.
αντε ψοφα ρε μαλακα.μας ζαλιζες με την μπουχεσα σου.αυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγιρευει πολι καλα
σιδερωμα και πλυσιμο εσυ... ετσι τυπε μου;αυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγιρευει πολι καλα
Ασε ρε απατεωνα.Εσυ την εβαλες στο μπουρδελο και εσυ καθεσαι.Οσο για το μαγειρεμα τι σου κανει καρμποναρα και παστιτσιο απο το παχυρευστο υγρο που τις αφηνουμε ?
Eσύ για ποιόν λόγο τον λες χλεμπονιάρη ?Σωστος Ελα μωρε με τον χλεμπονιαρη τι αλλο να του πω του βλακα.
αστους να λενε τυπε μου καμια δεν ειναι τελεια...εχει κι η δικη σου ενα δυο μικρα μειονεκτηματα...τρωει και κλανει πολυ....αλλα ειναι νοικοκυροκοριτσο....αυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγειρευει πολυ καλα
κοπηκαν τα σκηνικα με τους αλβανους δηλαδη;λαθος κανεις. παρα πολυ ητανε οι Ελληνες πελατες. Τωρα τους διωχνει ολους θελει μονον εμενα και κανενα αλλον. Μου ειπε οτι δεν θα με αφησει ποτε οτι και να της κανω γιατι με αγαπαει
σειρα τωρα εχουν τα πακιστανα....κοπηκαν τα σκηνικα με τους αλβανους δηλαδη;
τιτανομεγιστε στο μπουρδελο την γνωρισες;πως εγινε το κονε;πες μαςαυτη βεβαια εγω την παντρευτικα. γιατι με αγαπησε και την αγαπησα. Ασε που κανει καλο κρεβατι και μαγιρευει πολι καλα
μπα λεει την εστρωσε τωρα και δεν εχει για αλλον ματιασειρα τωρα εχουν τα πακιστανα....
ναι αλλα αν πεσει καμια πεινα θα το δωσει οπου μπορει για ενα πιατο φαι...(μια κατσαρολα δηλαδη αλλα σχημα λογου).ο τυπος καλα τα λεει αλλα ειναι και με οσφυοισχιαλγια και δεν δυναται να εργαστει...τωρα πως γαμαει την χοντρη ειναι αποριας αξιον αλλα τεσπα...μπα λεει την εστρωσε τωρα και δεν εχει για αλλον ματια