apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει και την μεση του ο τυποςτυπε τις λεει αυτα.ειναι το κολπο για να του δινει φραγκα,για να αγοραζει μπυρες.
εχει και την μεση του ο τυποςτυπε τις λεει αυτα.ειναι το κολπο για να του δινει φραγκα,για να αγοραζει μπυρες.
αραγε τον τριβει η χοντρη καθολου;εχει και την μεση του ο τυπος
με τετοια βυζια και συ χωρας να κρυφτεις τυπε μου...οχι μωρε γαμισει πολυ ριχνω και ξυλο με την λουριδα.....το εκτιμαει.
μετα ομως της λεω οτι την αγαπαω και αμεσως μου δινει το μισθο της...αυτο ειναι αληθεια. με το καλο η με το αγριο.
μια φορα μου ειχε κρυψη με σιλοτειπ λεφτα κατω απο τα βυζια της. παιδια απιστευτο
και πως τα ανακαλυψες σε λαγωνικο?οχι μωρε γαμισει πολυ ριχνω και ξυλο με την λουριδα.....το εκτιμαει.
μετα ομως της λεω οτι την αγαπαω και αμεσως μου δινει το μισθο της...αυτο ειναι αληθεια. με το καλο η με το αγριο.
μια φορα μου ειχε κρυψη με σιλοτειπ λεφτα κατω απο τα βυζια της. παιδια απιστευτο
εισαι ομως ανθρωπιστης και συ...συνασπισμο ψηφισες τελευταια ή οικολογους;οχι μωρε γαμισει πολυ ριχνω και ξυλο με την λουριδα.....το εκτιμαει.
σωματικο ελεγχο κανει ο τυποςτι μπορει να σκεφτει μια γυναικα. Εφαγα ξυλο με την λουριδα ...ο κωλος της εγινε κατα κοκκινος.
δεν μπορουσε να καθησει για μερες.
δεν το ξαναεκανε ποτε αν και παντα την ψαχνω . μολισ μπαινει σπιτι αδειαζω την τσαντα της και της λεω να γδυθει .
δαχτυλο της βαζεις;πιστευω να ψαχνεις παντου και για κερματα ακομη....τι μπορει να σκεφτει μια γυναικα. Εφαγα ξυλο με την λουριδα ...ο κωλος της εγινε κατα κοκκινος.
δεν μπορουσε να καθησει για μερες.
δεν το ξαναεκανε ποτε αν και παντα την ψαχνω . μολισ μπαινει σπιτι αδειαζω την τσαντα της και της λεω να γδυθει .
ε εισαι τυπος ρε δικε μουτην βαζω να σκυψει και κοιτα και το κωλο της. δεν ξερεισ οι γυναικες ειναι περιεργες με τα λεφτα. με κλεβεις μωρι πουτανα της λεω και εγω καθομαι εδω κια ποναει η μεση μου
ε ναι....σουζα καθετε οταν την ψαχνω..εχω διπλα και την λουριδα ετσι για εκφοβισμο.
οτι θες εγω θα σου παρω της λεω.
οχι να μας κλεβουν και οι γυναικες αγανακτω καμμια φορα οταν το σκεφτομαι
δεν ισχυει στην περιπτωση της αυτο που λενε καλυτερα να σε ντυνω παρα να σε ταιζω....μου τρωει πολλα λεφτα σε φαγητο γιαυτο δεν της δινω για ρουχα.
πηγαινει και αγοραζει απο κατι μαγαζια για πολυ χοντρες γιατι δεν χωραει σε αλλα ρουχα.
εχεις δικιο τυπε.σουζα καθετε οταν την ψαχνω..εχω διπλα και την λουριδα ετσι για εκφοβισμο.
θελει ρε τυπεεχεις δικιο τυπε.
ειναι αμαρτια να καθεσε ολη μερα εσυ,αυτη να δουλευει,και να μην σου δινει τα φραγκα τυπε.
τραβας μεγαλη κουραση,εγω σε καταλαβαινω.
αλλα θα φτιαξουν τα πραγματα τωρα με τον γιωργο...θα βγαλει προγραμματα για ανεργους με οσφυαλγια για δουλεια απο το σπιτι...θελει ρε τυπε
εχει την μεση του ομως
υπαρχει και μεγαλη ανεργια τι να κανει
Να λες να μην ξυπνησει καποια στιγμη η γυναικα σου γιατι σε βλεπω σε κουτι απο ψυγειο να την βγαζεις φιλαρακο.Θα σε φαει η υγρασια .σουζα καθετε οταν την ψαχνω..εχω διπλα και την λουριδα ετσι για εκφοβισμο.