Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας αρεσουν οι χοντρες. Εχουν μεγαλυτερα βυζια μεγαλυτερους κωλουσ μεγαλυτερες κοιλιες. Ακομα και το μουνι τους ειναι χοντρο ....πιανεις περισσοτερο εχεισ μεγαλυτερη ηδονη. πολυ απλο

ανώμαλοι παιδί μου  :coffee: :rockon: :rockon:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
21 βιντεο εχω ανεβασει ρε παιδια

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
της αρεσει να ποζαρει γυμνη ...παντα ηθελε να γινει μοντελο οπως και τραγουδιστρια αλλα δεν τα καταφερε. Παρασυρθικε και εγινε πουτανα δυστυχως

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ναι παντα εκει ...την ξερουν ειναι απο της λιγες Ελληνιδες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
της αρεσει να ποζαρει γυμνη ...παντα ηθελε να γινει μοντελο οπως και τραγουδιστρια αλλα δεν τα καταφερε. Παρασυρθικε και εγινε πουτανα δυστυχως
γιατι δεν τα καταφερε ρε τυπε?
την φαγαν τα κυκλωματα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για μοντελο προλαβαινει ακομη παντως...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πρωτα πρωτα δεν υπαρχει σοβαρο μοντελιν στη Ελλαδα. ολοι θελανε να γαμισουν ...περιμενανε στην σειρα παρολο που λενε οτι δεν τους αρεσουν οι χοντρες. ενα ξεπεταγμα μερικες υποσχεσεις και τιποτα ουσιαστικο. Ειναι αληθεια πως δεν θελουν χοντρες στην πιατσα αλλα αν ηταν αλλου θα εκανε μοντελινκ για χοντρες. Υπαρχουν τα παντα εξω.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
επιδη ειναι 150 κιλα νομιζετε οτι δεν υπαρχουν οντρες μπυ θελουν να πανε μαζι της

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επιδη ειναι 150 κιλα νομιζετε οτι δεν υπαρχουν οντρες μπυ θελουν να πανε μαζι της
τυπε το ονειρο του καθε αλβανου ειναι να παει με την γυναικα σου.
αυτο ειναι πλεον αποδεδειγμενο.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
λαθος κανεις. παρα πολυ ητανε οι Ελληνες πελατες. Τωρα τους διωχνει ολους θελει μονον εμενα και κανενα αλλον. Μου ειπε οτι δεν θα με αφησει ποτε οτι και να της κανω γιατι με αγαπαει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωτα πρωτα δεν υπαρχει σοβαρο μοντελιν στη Ελλαδα. ολοι θελανε να γαμισουν ...περιμενανε στην σειρα παρολο που λενε οτι δεν τους αρεσουν οι χοντρες. ενα ξεπεταγμα μερικες υποσχεσεις και τιποτα ουσιαστικο. Ειναι αληθεια πως δεν θελουν χοντρες στην πιατσα αλλα αν ηταν αλλου θα εκανε μοντελινκ για χοντρες. Υπαρχουν τα παντα εξω.
ετσι τυπε..μην την αφηνεις να ασχοληθει με ενα τοσο βρωμικο χωρο..θα την εκμεταλλευτουν οικτρα για μια μεριδα φαι(που λεει ο λογος μια....) και θα στην πηδηξουν.....

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λαθος κανεις. παρα πολυ ητανε οι Ελληνες πελατες. Τωρα τους διωχνει ολους θελει μονον εμενα και κανενα αλλον. Μου ειπε οτι δεν θα με αφησει ποτε οτι και να της κανω γιατι με αγαπαει
ναι αλλα αρχηγε τις παρτουζες με τους αλβανους τις ξηγιετε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν πιστευω εσυ να της λες μαλακιες του τυπου σαγαπω μωρο μου και τετοια
δεν πιστευω να εισαι αγαπουλας και αγκαλιτσας? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε δεν πιστευω εσυ να της λες μαλακιες του τυπου σαγαπω μωρο μου και τετοια
δεν πιστευω να εισαι αγαπουλας και αγκαλιτσας? :think:
τυπε τις λεει αυτα.ειναι το κολπο για να του δινει φραγκα,για να αγοραζει μπυρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom