Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ανοιξε ενα μπουρδελο να δεις κανενα ευρο στην τσεπη σου μεγαλε.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Για το δεύτερο που λες συμφωνώ, αλλά αυτό με τη συνεταιρία δεν το κατάλαβα :think:

φιλε Interceptor σε παραπεμπω στο αρχικο μου μηνυμα:
''αν ειναι πραγματικο το προβλημα που μας περιγραφεις και αφου εισαι οπως λες τοσο εμπειρος απο αυτον τον χωρο φιλε και μπορεις να διαισθανθεις οτι η κοπελα σε αγαπαει πραγματικα τοτε θα σου προτεινω μια λυση ''out of the box''(δηλαδη κατι διαφορετικο απ'το κρατα τη μια η'διωξε την αλλη,κτλ που προτεινουν ολοι..)
λοιπον γιατι δε κανεις κατι πολυ απλο..πεσ'της να σταματησει να δουλευει στο στουντιο(ωστε να μην ειναι πια πουτανα μπουρδελου) νοικιασε της ενα σπιτι και γινε εσυ ο νταβατζης της..  Cool και αν δε θελεις να χωρισεις την αρραβωνιαστικια σου κρατα ταυτοχρονα και τις δυο.. Wink ετσι λυνονται ολα σου τα προβληματα..(ηθικα,κοινωνικα, και περισσοτερο απ΄ολα οικονομικα. Dancing Smiley! οταν μαζευσετε αρκετα λεφτα θα εχεις δει πως προχωραει η κατασταση και ποια απο τις δυο προτιμας..και κυριως αν σε αγαπαει πραγματικα που θα φανει απολυτα αν δεχτει να συνεχησει την ιδια δουλεια που εκανε και πριν απλα να τα μοιραζεται με εσενα..αλλιως αν θελει μονο να την παρεις τελειως απο εκει και να την κανεις κυρια..τοτε ισχυει το κλασσικο που λενε ολοι περι εκμεταλλευσης και χρησιμοποιησης σου για να ανεβει ακοπα..ενω με τον τροπο που σου προτεινω και μονο εσυ εχεις το πανω χερι στην εκμεταλευση και ταυτοχρονα 'κατεβαζεισ' το επιπεδο σου μπαινοντας σε αυτο το χωρο ωστε να μην υπαρχει η ανισομερεια ηθικης στη σχεση οτι εσυ ησουν αμεμπτου ηθικης και αυτη μια πουτανα που την εβγαλες απο τον βαλτο,κτλ δακρυβρεχτα ξανθοπουλικα.. Cry αλλωστε ποσα και ποσα εργα,βιβλια,κτλ εχουμε δει οπου μια πουτανα ειναι πραγματικα ερωτευμενη με τον νταβατζη της παρολο που τη βγαζει στο κλαρι(και συχνα με κακοποιηση,κτλ..και παρ'ολα αυτα ειναι το προσωπο που αγαπα περισσοτερο απ΄ολα και εχει εξαρτηθει απο αυτον ψυχολογικα..!

και αν ρε φιλε στη τελικη της προτεινεις εστω αυτην την εκδοχη και δεν πει αμεσως: ''οχι τι ειν'αυτα που λες..; δε με αγαπας πραγματικα..; θελεις να με εκμεταλευτεις,κτλ;'' αν λοιπον δεχτει πραγματικα να κανει αυτο που της λες τοτε αυτο σημαινει οτι ειναι παρα πολυ πιθανον να σε αγαπαει πραγματικα και να μην σε χρησιμοποιει απλως στεγνα και υπολογιστικα για να βελτιωσει την κατασταση της..αυτο που σου προτεινω λοιπον ειναι μια λυση που φτανεισ το πραγμα στα ακρα και βλεπεις αν αισθανεται πραγματικα αυτα που λεει..ωστε να ξεκαθαρησει η κατασταση..''

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ανοιξε ενα μπουρδελο να δεις κανενα ευρο στην τσεπη σου μεγαλε.

Άλλωστε τα μπουρδέλα του καπιταλισμού είναι τα χρηματιστήρια και άρα κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει ότι την εκμεταλλεύεσαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οικονομικοπολιτικη αναλυση απο τον φιλο μου τον μαρουλια

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εγω μπορουσα να ανοιξω μπουρδελο και να βαλω την γυναικα μου. Νομιζετε οτι θα ειχε αντιρηση
αφου το επαγγελμα το ηξερα. Δεν το εκανα ομως γιατι ηθελα να κανω σωστη οικογενεια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγω μπορουσα να ανοιξω μπουρδελο και να βαλω την γυναικα μου. Νομιζετε οτι θα ειχε αντιρηση
αφου το επαγγελμα το ηξερα. Δεν το εκανα ομως γιατι ηθελα να κανω σωστη οικογενεια

Και για να μην ταλαιπωρείς τους συναγωνιστές με τις πατσές της...... :grin:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οχι και πατσες μας προσβαλεις

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εισαστε ρατσιστες. δεν σεβοσαστε τις γυναικες. Ειδατε τα βιντεο και της φωτο της. Ειναι γυναικαρα αλλα ζηλευετε

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
τα λιγα κιλακια κανουν σεξυ της γυναικες

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
λιγα δεν ειναι αυτα που ειδατε ολοι σας

Επισκέπτης
Πςςςςςςςςς..τι συναίσθημα! :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom