Μέσα από τις σελίδες του θρεντ αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται η άκρη του νήματος. Πίσω από την όλη ιστορία κρύβεται μια τρομοκρατική οργάνωση που αποσκοπεί στον ανθελληνισμό της κοινωνίας μας βάζοντας πορνες να τυλίγουν τα ανύποπτα θύματα στα δίχτυα τους, να τα χωρίζουν από τις αρραβωνιαστικές-γυναίκες τους και να τις παντρεύονται μετά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 982
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
Πάραυτα αρχίζει η κλοτσοπατινάδα, εν ονόματι φυσικά του ευ αγωνίζεσθαι και της εδώ γεννήσεώς του. Συλλαμβάνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μέσα από τις σελίδες του θρεντ αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται η άκρη του νήματος. Πίσω από την όλη ιστορία κρύβεται μια τρομοκρατική οργάνωση που αποσκοπεί στον ανθελληνισμό της κοινωνίας μας βάζοντας πορνες να τυλίγουν τα ανύποπτα θύματα στα δίχτυα τους, να τα χωρίζουν από τις αρραβωνιαστικές-γυναίκες τους και να τις παντρεύονται μετά.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ομως ο καποτας ενα γνησιο παληκαρι και πανω απο ολα ελληνοπουλο θα σταθει στο υψος των περιστασεων και δεν θα μασησει... οχι στον ανθελληνισμο της κοινωνιας μας, καποτα κρατα γερα ...Μέσα από τις σελίδες του θρεντ αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται η άκρη του νήματος. Πίσω από την όλη ιστορία κρύβεται μια τρομοκρατική οργάνωση που αποσκοπεί στον ανθελληνισμό της κοινωνίας μας βάζοντας πορνες να τυλίγουν τα ανύποπτα θύματα στα δίχτυα τους, να τα χωρίζουν από τις αρραβωνιαστικές-γυναίκες τους και να τις παντρεύονται μετά.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
για αυτο ο καρατζαφερης ειναι 1000 χρονια μπροστα!!!!καποτα βαστα,ειμαστε ολοι μαζι σου!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ξεχασες και το βασικο!!!τους καβλωμενους πελατες που θα την στησουν εξω απο το σπιτι και μολις την δουνε να απλωνει την μπουγαδα θα τον πετανε εξω και θα τον παιζουνε μεσα στον δρομο με τρελα,ελληνες και πακιστανια ενωμενοιΦιλε δε γινεται ετσι απλα να την παρει απ το χερακι μεσα απ το μπουρδελο, να της νοικιασει σπιτι και να ειναι ολα ροδινα και ωραια. Πισω απ την κοπελα υπαρχουν κυκλωματα και υπαρχει και ο νταβας της. Τι νομιζεις ετσι γινονται? θα τον βρουν και θα τον σκοτωσουν κ αυτον και την πουτανα μαζι.
f*ckallbitchaz
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.101
- Πόντοι
- 11.380
Καλα ρε παιδες..
Δεν ντρεπεστε καθολου να μιλατε ετσι?
Ολοι εμπειροι εδω μεσα δεν λεω,και μεσα απο αυτην την εμπειρια σιγουρα οι περισσοτεροι μας εχουμε τσιμπηθει μια η δυο φωρες με καποια πουτανα,ειναι φυσικο εξαλου.
Η σωματικη επαφη,κατι η διαθεση "σωτηρα" που ολοι μας κουβαλαμε σε μεγαλο η μικροτερο βαθμο,η κρυφη κολακεια οτι μια πουτανα μας γουσταρει,αρρωστημενο δεν λεω αλλα αληθινο,καποια στιγμη παιζει να ερωτευθεις κιολας και απο τα λεγομενα του Καποτα την λαμαρινα δεν την εχει δαγκοσει μονο η Τανα αλλα και ο ιδιος..το λεει ξεκα8αρα ο παιχτης..την πηγε μεχρι και στην δουλεια του!!!
Λοιπον φιλε Καποτα ασε της μαλακιες και συγκεντροσου..Η κοπελα σου ειναι η κοπελα σου και η πουτανα ειναι μια πουτανα!!!
Πολυ σωστα λενε οι συναγωνιστες για τα κυκλωματα και τα λοιπα κολληματα...ξεκολλα φιλε και τραβα γαμα καννα αλλο πουτανακι να ερθεις στα ισα σου.
Ολοι εμπειροι εδω μεσα δεν λεω,και μεσα απο αυτην την εμπειρια σιγουρα οι περισσοτεροι μας εχουμε τσιμπηθει μια η δυο φωρες με καποια πουτανα,ειναι φυσικο εξαλου.
Η σωματικη επαφη,κατι η διαθεση "σωτηρα" που ολοι μας κουβαλαμε σε μεγαλο η μικροτερο βαθμο,η κρυφη κολακεια οτι μια πουτανα μας γουσταρει,αρρωστημενο δεν λεω αλλα αληθινο,καποια στιγμη παιζει να ερωτευθεις κιολας και απο τα λεγομενα του Καποτα την λαμαρινα δεν την εχει δαγκοσει μονο η Τανα αλλα και ο ιδιος..το λεει ξεκα8αρα ο παιχτης..την πηγε μεχρι και στην δουλεια του!!!
Λοιπον φιλε Καποτα ασε της μαλακιες και συγκεντροσου..Η κοπελα σου ειναι η κοπελα σου και η πουτανα ειναι μια πουτανα!!!
Πολυ σωστα λενε οι συναγωνιστες για τα κυκλωματα και τα λοιπα κολληματα...ξεκολλα φιλε και τραβα γαμα καννα αλλο πουτανακι να ερθεις στα ισα σου.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μου ξεφυγε αυτο!!!σε ποια δουλεια την πηγε;στην δικια του;και την γνωρισε στους συναδελφους του;κατσε γιατι εχουμε θεμα εδω!!Καλα ρε παιδες..
Nα εχεις το νου σου και ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ η δικια μου εμπειρια αυτο λεει,σου ευχομαι τα καλυτερακαταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
Κατ' αρχην δεν ειναι σωστο να την λες ΠΟΥΤΑΝΑ εφ' οσον λες οτι την αγαπας
γιατι αμα ασχολεισαι συνεχως μαζι της αυτο υποδηλωνεις....
αρα θα επρεπε να την λες ΕΤΑΙΡΑ....
παρακατω ....
Και οι ΕΤΑΙΡΕΣ εχουν δικαιωμα στον ερωτα και την αγαπη ας μην το παραβλεπουμε αυτο.....
Εδω υπαρχουν ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ''ΚΥΡΙΕΣ'' δηθεν ευαισθητες και τετοιες παπαριες καμαρωτες και ειναι χειροτερες απο .....(λογοκρισια)
Θα σε συμβουλευα να δεις που θα περασεις την ζωη σου και να πας εκει και μονο εκει
οπου θα νιωθεις ασφαλεια και αγαπη , θαλπωρη και κατανοηση για ενα κοινο μελλον
αυτη ειναι η γνωμη μου φιλικα
ελπιζω να βοηθεισα...
δεν ειναι ετσι μια φορα που βγηκαμε βολτα περασαμε απο εκει που δουλευω (εγω ειχα σχολασει) και της ειπα "να, εδω δουλευω" απλα γνωριζει το χωρο εργασιας μου, αυτο ειναι ολομου ξεφυγε αυτο!!!σε ποια δουλεια την πηγε;στην δικια του;και την γνωρισε στους συναδελφους του;κατσε γιατι εχουμε θεμα εδω!!
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω υπαρχουν ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ''ΚΥΡΙΕΣ'' δηθεν ευαισθητες και τετοιες παπαριες καμαρωτες και ειναι χειροτερες απο .....(λογοκρισια) ΓEΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΑΝΙ KNIGHT RIDER σωστη τοποθετηση επι του θεματος
εχ κατι ξερουμε κι εμεις οι αδαεις ......
Επισης περα απο το ΕΤΑΙΡΑ υπαρχει και το ΠΑΛΑΚΙΔΑ, ;)εχ κατι ξερουμε κι εμεις οι αδαεις ......
Ετσι απο περιέργεια, αν ρώτούσαμε τις ψυχανόμαλες που συχνάζουν στο σάιτ αν θα καναν σοβαρή σχέση (και ίσως γάμο) με ένα επαγγελματία call boy τι θα έλεγαν?
Αυτες ειναι κιουριες δε κανουν τετοια πραματα.
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισης περα απο το ΕΤΑΙΡΑ υπαρχει και το ΠΑΛΑΚΙΔΑ, ;)
Δεν διαφωνω φιλε μου αλλα το εταιρα ειναι πιο σπανια λεξη και δεν προσβαλει τοσο οσο το παλακιδα
αλλα συμφωνω τα μαλα μαζι σου....
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ετσι απο περιέργεια, αν ρώτούσαμε τις ψυχανόμαλες που συχνάζουν στο σάιτ αν θα καναν σοβαρή σχέση (και ίσως γάμο) με ένα επαγγελματία call boy τι θα έλεγαν?
τρεχοντας θα πηγαιναν να βρουν χαρα στα σκελια τους
Εννοείς ζιγκολό!! Η απάντηση είναι προφανής, απλούστατα δεν θα έκαναν!!!
ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω κατι γενικο για τις πουτανες,
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι τους πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι τους πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω κατι γενικο για τις πουτανες,
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι της πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...
Αυτη η τοποθετηση σου μου αρεσε πολυ
οσο γιαυτες τις ΑΤΥΧΕΣ ας πουμε ετσι ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ...
σε αυτη την περιπτωση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 137