Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Κανε οτι τραβαει η καρδια σου φιλε. Καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστη προσωπικοτητα με διαφορετικες αναγκες και γουστα. Παρε ιδεες και βγαλε συμπερασματα και αποφασεις.
παντως αμα σε αρεσει ερωτικα εχεισ κερδισει το 60% το αλλο 40 ειναι λογικη και προβληματα του παρελθοντος
ελα ρε τυπε μου!!!τι γινετε με την χοντρη;την πηδανε ακομα οι αλβανοι;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Για να εχεις γκομενο σημαινη ## εισαι Ερωτευμενη μαζη του ##....

Δεν γουσταρης κανεναν αλλον..... δεν πηδιεσε με κανεναν αλλον..... δεν χυνης με κανεναν αλλον..... αν θελη ο καθε ενας να μοιραζετε τον συντροφο του που τον λατρευη ειναι αλλο θεμα.... Τοτε να γινουμε ολες πουτανες μας συμφερη...
Άκυρο αυτό!
πάμε παρακάτω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα η κατάσταση έχει καταντήσει να τραβάμε τα βυζιά μας και να μη πονάνε  :headbang: :headbang: :headbang:

δηλαδή, για να καταλάβω, κάθεται ένα τρανσέξουαλ και εξηγεί το πως και γιατί χύνει μια ΓΥΝΑΙΚΑ? και συμμετέχουν και άλλοι στη κουβέντα????????????????????

νομίζω ότι τα ψωμιά μου είναι λίγα στο σάιτ...

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
καλα η κατάσταση έχει καταντήσει να τραβάμε τα βυζιά μας και να μη πονάνε  :headbang: :headbang: :headbang:

δηλαδή, για να καταλάβω, κάθεται ένα τρανσέξουαλ και εξηγεί το πως και γιατί χύνει μια ΓΥΝΑΙΚΑ? και συμμετέχουν και άλλοι στη κουβέντα????????????????????

νομίζω ότι τα ψωμιά μου είναι λίγα στο σάιτ...
αυτο δεν ειναι τιποτα ρε εκτορα.ενας γκει μας ζητουσε μια μερα συμβουλες για το πως θα τα ξαναβρει με τον γκομενο του.που τον ξεπαρθενιασε.
τελικα θα λυσουμε ολες τις ανωμαλιες του καθενος,και στα απλα καθημερινα προβληματα δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Έχω μία βάσιμη υποψία. Ο kapotas δεν είναι άντρας.
Είναι γυναίκα επαγγελματίας παντρεμένη με κάποιον
που δεν τον / την αγαπάει και βρήκε κάποιον πελάτη
που τον γουστάρει και τον σκέφτεται για μελλοντικό
αποκούμπι. Μας έχει πετάξει το τυράκι για να μπει
στην ψυχολογία μας και συνεπώς και στη δική του και
έτσι να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή στρατηγική της.
Σκεφτείτε το!!!
:idiot:  :uglystupid: :think:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Σκεφτείτε το!!!
παει να κανει στις πουτανες πουτανια δηλαδη? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Έτσι φαίνεται αλλά μετά από 22 σελίδες
ευτυχώς την καταλάβαμε. Αν τις μελετήσετε
προσεχτικά θα δείτε το οργανωμένο σχέδιο
χειραγώγησης, το συμμάζεμα όταν η κουβέντα
ξέφευγε και τις κατάλληλα διαμορφωμένες
παρατηρήσεις - ερωτήσεις από αυτή και την
συμπαίκτριά της.
"Ποιος είναι ο μάγκας που θα κάνει πουτανιές στην Πουτάνα?"
:dancing:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Έτσι φαίνεται αλλά μετά από 22 σελίδες
ευτυχώς την καταλάβαμε. Αν τις μελετήσετε
προσεχτικά θα δείτε το οργανωμένο σχέδιο
χειραγώγησης, το συμμάζεμα όταν η κουβέντα
ξέφευγε και τις κατάλληλα διαμορφωμένες
παρατηρήσεις - ερωτήσεις από αυτή και την
συμπαίκτριά της.
"Ποιος είναι ο μάγκας που θα κάνει πουτανιές στην Πουτάνα?"
:dancing:
τοτε φιλε αν ακουσουμε στις ειδησεις οτι βρεθηκε πουτανα μαχαιρωμενη μεσα σε καδο σκουπιδιων τοτε αυτη θα ειναι μαλλον.ας προσεχε η καημενη.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

αν ειναι πραγματικο το προβλημα που μας περιγραφεις και αφου εισαι οπως λες τοσο εμπειρος απο αυτον τον χωρο φιλε και μπορεις να διαισθανθεις οτι η κοπελα σε αγαπαει πραγματικα τοτε θα σου προτεινω μια λυση ''out of the box''(δηλαδη κατι διαφορετικο απ'το κρατα τη μια η'διωξε την αλλη,κτλ που προτεινουν ολοι..)
λοιπον γιατι δε κανεις κατι πολυ απλο..πεσ'της να σταματησει να δουλευει στο στουντιο(ωστε να μην ειναι πια πουτανα μπουρδελου) νοικιασε της ενα σπιτι και γινε εσυ ο νταβατζης της..  :sunglasses: και αν δε θελεις να χωρισεις την αρραβωνιαστικια σου κρατα ταυτοχρονα και τις δυο.. ;) ετσι λυνονται ολα σου τα προβληματα..(ηθικα,κοινωνικα, και περισσοτερο απ΄ολα οικονομικα. :dancing:! οταν μαζευσετε αρκετα λεφτα θα εχεις δει πως προχωραει η κατασταση και ποια απο τις δυο προτιμας..και κυριως αν σε αγαπαει πραγματικα που θα φανει απολυτα αν δεχτει να συνεχησει την ιδια δουλεια που εκανε και πριν απλα να τα μοιραζεται με εσενα..αλλιως αν θελει μονο να την παρεις τελειως απο εκει και να την κανεις κυρια..τοτε ισχυει το κλασσικο που λενε ολοι περι εκμεταλλευσης και χρησιμοποιησης σου για να ανεβει ακοπα..ενω με τον τροπο που σου προτεινω και μονο εσυ εχεις το πανω χερι στην εκμεταλευση και ταυτοχρονα 'κατεβαζεισ' το επιπεδο σου μπαινοντας σε αυτο το χωρο ωστε να μην υπαρχει η ανισομερεια ηθικης στη σχεση οτι εσυ ησουν αμεμπτου ηθικης και αυτη μια πουτανα που την εβγαλες απο τον βαλτο,κτλ δακρυβρεχτα ξανθοπουλικα.. :'( αλλωστε ποσα και ποσα εργα,βιβλια,κτλ εχουμε δει οπου μια πουτανα ειναι πραγματικα ερωτευμενη με τον νταβατζη της παρολο που τη βγαζει στο κλαρι(και συχνα με κακοποιηση,κτλ..και παρ'ολα αυτα ειναι το προσωπο που αγαπα περισσοτερο απ΄ολα και εχει εξαρτηθει απο αυτον ψυχολογικα..!

και αν ρε φιλε στη τελικη της προτεινεις εστω αυτην την εκδοχη και δεν πει αμεσως: ''οχι τι ειν'αυτα που λες..; δε με αγαπας πραγματικα..; θελεις να με εκμεταλευτεις,κτλ;'' αν λοιπον δεχτει πραγματικα να κανει αυτο που της λες τοτε αυτο σημαινει οτι ειναι παρα πολυ πιθανον να σε αγαπαει πραγματικα και να μην σε χρησιμοποιει απλως στεγνα και υπολογιστικα για να βελτιωσει την κατασταση της..αυτο που σου προτεινω λοιπον ειναι μια λυση που φτανεισ το πραγμα στα ακρα και βλεπεις αν αισθανεται πραγματικα αυτα που λεει..ωστε να ξεκαθαρησει η κατασταση..

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
αν ειναι πραγματικο το προβλημα που μας περιγραφεις και αφου εισαι οπως λες τοσο εμπειρος απο αυτον τον χωρο φιλε και μπορεις να διαισθανθεις οτι η κοπελα σε αγαπαει πραγματικα τοτε θα σου προτεινω μια λυση ''out of the box''(δηλαδη κατι διαφορετικο απ'το κρατα τη μια η'διωξε την αλλη,κτλ που προτεινουν ολοι..)
λοιπον γιατι δε κανεις κατι πολυ απλο..πεσ'της να σταματησει να δουλευει στο στουντιο(ωστε να μην ειναι πια πουτανα μπουρδελου) νοικιασε της ενα σπιτι και γινε εσυ ο νταβατζης της..  :sunglasses: και αν δε θελεις να χωρισεις την αρραβωνιαστικια σου κρατα ταυτοχρονα και τις δυο.. ;) ετσι λυνονται ολα σου τα προβληματα..(ηθικα,κοινωνικα, και περισσοτερο απ΄ολα οικονομικα. :dancing:! οταν μαζευσετε αρκετα λεφτα θα εχεις δει πως προχωραει η κατασταση και ποια απο τις δυο προτιμας..και κυριως αν σε αγαπαει πραγματικα που θα φανει απολυτα αν δεχτει να συνεχησει την ιδια δουλεια που εκανε και πριν απλα να τα μοιραζεται με εσενα..αλλιως αν θελει μονο να την παρεις τελειως απο εκει και να την κανεις κυρια..τοτε ισχυει το κλασσικο που λενε ολοι περι εκμεταλλευσης και χρησιμοποιησης σου για να ανεβει ακοπα..ενω με τον τροπο που σου προτεινω και μονο εσυ εχεις το πανω χερι στην εκμεταλευση και ταυτοχρονα 'κατεβαζεισ' το επιπεδο σου μπαινοντας σε αυτο το χωρο ωστε να μην υπαρχει η ανισομερεια ηθικης στη σχεση οτι εσυ ησουν αμεμπτου ηθικης και αυτη μια πουτανα που την εβγαλες απο τον βαλτο,κτλ δακρυβρεχτα ξανθοπουλικα.. :'( αλλωστε ποσα και ποσα εργα,βιβλια,κτλ εχουμε δει οπου μια πουτανα ειναι πραγματικα ερωτευμενη με τον νταβατζη της παρολο που τη βγαζει στο κλαρι(και συχνα με κακοποιηση,κτλ..και παρ'ολα αυτα ειναι το προσωπο που αγαπα περισσοτερο απ΄ολα και εχει εξαρτηθει απο αυτον ψυχολογικα..!

και αν ρε φιλε στη τελικη της προτεινεις εστω αυτην την εκδοχη και δεν πει αμεσως: ''οχι τι ειν'αυτα που λες..; δε με αγαπας πραγματικα..; θελεις να με εκμεταλευτεις,κτλ;'' αν λοιπον δεχτει πραγματικα να κανει αυτο που της λες τοτε αυτο σημαινει οτι ειναι παρα πολυ πιθανον να σε αγαπαει πραγματικα και να μην σε χρησιμοποιει απλως στεγνα και υπολογιστικα για να βελτιωσει την κατασταση της..αυτο που σου προτεινω λοιπον ειναι μια λυση που φτανεισ το πραγμα στα ακρα και βλεπεις αν αισθανεται πραγματικα αυτα που λεει..ωστε να ξεκαθαρησει η κατασταση..
καταρχην ποιος σου ειπε οτι το ονειρο μου ειναι να βγαλω πολλα λεφτα και μαλιστα να τα βγαλω εκδιδοντας καποια, ΕΓΩ που εχω την χειροτερη αποψη και γνωμη για τους νταβατζηδες μου ζητας να γινω νταβατζης, και ο λογος να διαπιστωσω αν με αγαπαει καποια, φιλε μου, μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει το νοημα της ζωης, δεν ξερεις ποσο ομορφη ειναι η ζωη μακρυα απο ολα αυτα και ας βγαζεις 800 η 900 ευρω το μηνα, αν μου ελεγε καποιος να εκδιδωδω μια κοπελα για 1 μερα και να βγαλω 1000000 ευρω θα αρνιομουν με ενα τεραστιο ΟΧΙ

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δε μου λες ρε φίλε καπότα,
αυτηνής της το΄χεις πει οτι σκοπεύεις να ζήσετε μια ωραία ζωή, με 800-900 ευρά το μήνα ???
Για πες το , γιατί μου φαινεται οτι, αυτό και μόνο θα λύσει όλο το πρόβλημα !

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Σκεφτείτε το!!!
η υποψια σου ειναι εν μερη σωστη, ο καποτας δεν ειναι αντρας -μεχρι εδω καλα τα πας-
ειναι αντρακλας

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
συναγωνιστες εγω δεν πιστευω στις δηθεν σχεσεις με τις τανες απλα ο φιλος που ανοιξε το θρεντ στα ματια της τανας φαινεται ενας καλος μαλακας για να βολευτει αυτη μεχρι να φυγει στην πατριδα της και ετσι ειναι.
για οσους δεν το ξερουν μεσα στην δουλεια της πουτανας περιλαμβανεται και το απεριοριστο ψεμα προς τους πελατες.

Σωστά ολα (ιδίως για τα "GFE" που το παρατραβάνε το σχοινί και δε ξέρεις τι γίνεται)
Κανένας δεν τα καταλαβάινει όμως

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Τι άλλο θα ακούσουμε? :uglystupid:

Ρε φίλε υπάρχει κι άλλη λύση να δει κάποιος και να τεστάρει την αγάπη μιας κοπέλας!

Είναι απλό να της πει: "ανέβα στην ταράτσα και πέσε"!

αν ανέβει και πέσει σημαίνει ότι τον αγαπά! :headbang: :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!
καλα απο χθες ακομα τα ιδια λετε?
ρε φιλε ετσι που τα λες και με τον χαζο τροπο που σκεφτεσαι στο τελος θα φας πορτα και απο αραβωνιαστηκια και απο πουτανα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλημερα σε ολους!
καλα απο χθες ακομα τα ιδια λετε?
ρε φιλε ετσι που τα λες και με τον χαζο τροπο που σκεφτεσαι στο τελος θα φας πορτα και απο αραβωνιαστηκια και απο πουτανα
λες να του κατσει τετοιο σκηνικο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουταναΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
φιλε η κοπελα χαρτια θελει!! τι ε γεμιζει πιο πολυ?? η αρραβωνιαστικια η η αλλη??βαλε ντεντεκτιβ και δες αν πουλαει φουμαρα και σε αλλους!!

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0

Φιλε δε γινεται ετσι απλα να την παρει απ το χερακι μεσα απ το μπουρδελο, να της νοικιασει σπιτι και να ειναι ολα ροδινα και ωραια. Πισω απ την κοπελα υπαρχουν κυκλωματα και υπαρχει και ο νταβας της. Τι νομιζεις ετσι γινονται? θα τον βρουν και θα τον σκοτωσουν κ αυτον και την πουτανα μαζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom