Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απλα μαλλον της εχεις φανει μια καλη ενναλακτικη αν ποτε ξεκοψει απο την δουλεια.
Σε προοριζει μαλλον για τον μαλακα που θα την σπιτωσει και σε εχει οποτε θελει αυτη σαν "ανθρωπο" της.
Ηδη εχεις ψαρωσει και λες α ου οι καημενες οι τανες με τις αρρωστες μαναδες κτλ...
:thumbsup:

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
απλα μαλλον της εχεις φανει μια καλη ενναλακτικη αν ποτε ξεκοψει απο την δουλεια.
Σε προοριζει μαλλον για τον μαλακα που θα την σπιτωσει και σε εχει οποτε θελει αυτη σαν "ανθρωπο" της.
Ηδη εχεις ψαρωσει και λες α ου οι καημενες οι τανες με τις αρρωστες μαναδες κτλ...
μπορει να ειναι και ετσι , δηλαδη η δικια σου αποψη ειναι οποιος σπιτωσει πουτανα ειναι μαλακας

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Φιλε Καποτα εγω σου λεω να ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλη η στιγμη αλλα αυτη και η μια στιγμη μπορει να φερει και τα πανω κατω στην ζωη σου και πολλες φορες να σε συντριψει τελειως.

ρε συ συντεκνε...η ζωη ειναι ενα deal...στο χερι σου ειναι ολα..παντοτε ρισκαρεις απο μια σχεση μεχρι το σπιτι σου και απο ενα γαμο μεχρι το σωστο μεγαλωμα των παιδιων σου..

εαν τελικα βγει χαμενος απο αυτην την σχεση θα γινει ακομα πιο δυνατος..

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
καλη η στιγμη αλλα αυτη και η μια στιγμη μπορει να φερει και τα πανω κατω στην ζωη σου και πολλες φορες να σε συντριψει τελειως.
εγω συμφωνω σε καποια απο αυτα που λες, δεν μου αρεσει που εισαι καθετος στις αποψεις σου και και δεν αφηνεις ενα μικρο παραθυρακι μηπως κανεις λαθος, δεν ειμαι αφελης και ξερω πολυ καλα τι μου γινεται, παντα ειχα την εξης φιλοσοφια με τις πουτανες "δεν πιστευω σε τιποτα απο οτι λενε, σιγουρα θα ειμαι παρισσοτερο κερδισμενος απο το να πιστεψω 1% απο αυτο που λενε" ετσι και με αυτη, ποτε δε πιστεψα κατι ακομα και οταν γαμαγα τσαμπα ελεγα οτι κατι παιζει και κατι θελει απο εμενα, ακομα και οταν της ζητησα 500 ευρω και μου τα δινε απλοχερα ελεγα οτι κατι τρεχει, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, και ομως φιλε συνεχεια επεφτα σε αντιφασεις αντιφασεις που μου δειχναν οτι κακως δεν την πιστευα και ηταν ειλικρινης...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλά μπορεί η συντριβή να είναι μεγαλύτερη αν από φόβο απορρίψει τον έρωτά του!

αν βέβαια είναι Ο έρωτάς του! είναι?

δεν είμαι 100% σίγουρος πλέον.....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εγω συμφωνω σε καποια απο αυτα που λες, δεν μου αρεσει που εισαι καθετος στις αποψεις σου και και δεν αφηνεις ενα μικρο παραθυρακι μηπως κανεις λαθος, δεν ειμαι αφελης και ξερω πολυ καλα τι μου γινεται, παντα ειχα την εξης φιλοσοφια με τις πουτανες "δεν πιστευω σε τιποτα απο οτι λενε, σιγουρα θα ειμαι παρισσοτερο κερδισμενος απο το να πιστεψω 1% απο αυτο που λενε" ετσι και με αυτη, ποτε δε πιστεψα κατι ακομα και οταν γαμαγα τσαμπα ελεγα οτι κατι παιζει και κατι θελει απο εμενα, ακομα και οταν της ζητησα 500 ευρω και μου τα δινε απλοχερα ελεγα οτι κατι τρεχει, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, και ομως φιλε συνεχεια επεφτα σε αντιφασεις αντιφασεις που μου δειχναν οτι κακως δεν την πιστευα και ηταν ειλικρινης...

φιλε κρατα μια πισινη καλου - κακου...

ακυρο...η κοπελα απο που ειναι;;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα (σόρι για το ρε)!

Θα με τρελάνεις ρε φίλε!

κάποια στιγμή με συγκλόνισε η ιστορία σου και το πόσο πολύ σε βασάνιζε!

Αλλά σε βλέπω να ταλαντεύεσαι και τρελαίνομαι!!!!!

1. Χωρίζεις με την αραβωνιάρα σου! Δεν έχεις το δικαίωμα! (Μην πω πιο πολλά γιατί θα παρεξηγηθείς)

2. Είσαι ερωτευμένος αγόρι μου με την πουτάνα σου????

Άσε τα της κολλακείας και μαλακίες!

ερωτευμένος είσαι? θες κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να είσαι μαζί της? τη θες δίπλα σου όταν κοιμάσαι το βράδι να κοιμάστε μαζί? να ξυπνάς και να βλέπεις μονον αυτήν?

αυτά πρέπει να δεις! Χέστηκα αν μας τα πεις! Το θέμα είναι αν τα έχεις συνειδητοποιήσει!

Αν τα έχεις αιστανθεί!!!!!!!!!!!

Πες! είσαι ερωτευμένος? ή απλά φόρτωσες που σ ερωτεύτηκε πουτάνα???????

γαμώτο δεν συνεννοούμαστε?

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
φιλε κρατα μια πισινη καλου - κακου...

ακυρο...η κοπελα απο που ειναι;;
κραταω πισινη φιλε, να εισαι σιγουρος για αυτο, εγω απλα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες και σημερα θα το διαγραψω το θρεντ αφου πλεον δεν μου χρειαζεται αλλο, οτι ηθελα να μαθω το εμαθα, να σου αντιστρεψω λιγο την ερωτηση, απο ποια χωρα θεωρεις εσυ οτι οι γκομενες ειναι ντοπρες και απο ποια θεωρεις οτι ειναι μακρυα???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να σας πω κατι παιδια πανω σε αυτο....

Οταν μια πουτανα δουλευη και κανη σεξ αρκετες φορες την ημερα με καποιους ειναι δυνατον με καποιους απο αυτους να μην την βρισκη??? Που μπορει να ειναι και πολυ ωραιοι αντρες και καβλιαριδες και ψωλαραδες??? Πως λοιπον μια πουτανα πηγαινη το βραδυ στο αγορη της και του λεει οτι τον λατρευη??? Η μη μου πειτε πως οι πουτανες δεν γουσταρουν καποιους συγκεκριμενους πελατες τους??? Παντα συμβαινη αυτο... Και χυνουν και μαζη τους.... Λοιπον οταν μια πουτανα εχει καποια σχεση οσο καλη και να ειναι παντα θα υπαρχη ο καλυτερος...
Και κατι αλλο....  Αν ο αντρας πηδαγε ολη μερα γυναικες και ηταν η δουλεια του αυτη πως θα πηγαινε να πει στη κοπελα του το βραδυ οτι την λατρευη???? Ερωτηση κανω... Εσεις απαντατε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Οταν μια πουτανα δουλευη και κανη σεξ αρκετες φορες την ημερα με καποιους ειναι δυνατον με καποιους απο αυτους να μην την βρισκη??? Που μπορει να ειναι και πολυ ωραιοι αντρες και καβλιαριδες και ψωλαραδες??? Πως λοιπον μια πουτανα πηγαινη το βραδυ στο αγορη της και του λεει οτι τον λατρευη??? Η μη μου πειτε πως οι πουτανες δεν γουσταρουν καποιους συγκεκριμενους πελατες τους??? Παντα συμβαινη αυτο... Και χυνουν και μαζη τους.... Λοιπον οταν μια πουτανα εχει καποια σχεση οσο καλη και να ειναι παντα θα υπαρχη ο καλυτερος...
Και κατι αλλο....  Αν ο αντρας πηδαγε ολη μερα γυναικες και ηταν η δουλεια του αυτη πως θα πηγαινε να πει στη κοπελα του το βραδυ οτι την λατρευη???? Ερωτηση κανω... Εσεις απαντατε....
ετσι ειναι εχεις δικιο...

Επισκέπτης

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.
Ε και τι με αυτο?Τι σχεση εχει με το θεμα που συζηταμε.Ακομα και αν την βρισκει με καποιον πελατη δεν παυει να ειναι πελατης και αλλο η σχεση της εξω.Την σχεση εξω δεν την θελει μονο για το γαμησι.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε καπότας07 άσε την πουτάνα και γύρνα στην αρραβωνιαστικιά σου. Εγώ πάντως ένα δεν κατανοώ. Εφόσον είσαι αραβωνιασμένος πράγμα που σημαίνει ότι αγαπάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, γιατί της τα φοράς με την πουτάνα? Θα σου άρεσε να σου κάνει το ίδιο η αρραβωνιαστικιά σου? Γιατί εδώ δεν μιλάμε οτι απλά έχετε 'σχέση'/περνάτε καλά, αραβωνιασμένοι είστε. Αν δεν τη γουστάρεις μην την κοροιδεύεις. Εγώ π.χ είμαι ελεύθερο πουλί και μπορώ να πάω με όποια θέλω. Αλλά από τη στιγμή που εσύ παίρνεις μια τέτοια απόφαση κόβεις τις μαλακίες. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Μην παρεξηγείς την γνώμη μου σου λέω και τίποτα παραπάνω! Σκέψου το  ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.
Ε και τι με αυτο?Τι σχεση εχει με το θεμα που συζηταμε.Ακομα και αν την βρισκει με καποιον πελατη δεν παυει να ειναι πελατης και αλλο η σχεση της εξω.Την σχεση εξω δεν την θελει μονο για το γαμησι.
Καλο ειναι να βλεπουμε τα πραγματα λογικα....  Πως ειναι να την βρισκη και να χυνη με εναν πελατη απο την στιγμη που τον γουσταρη και την τρελενη και παραλληλα να αγαπαη εσενα... Τι αν ειναι στη δουλεια της τι στην προσωπικη ζωη της... Βρισκουμε τωρα να δικαιολογουμε .... Παιζη ρολο δηλαδη αν το χυσιμο ειναι επι πληρωμη??? Δηλαδη η πουτανα εκεινη τη στιγμη σκεφτετε τα λεφτα που θα τις δωση και χυνη για παρτη του???? Οχι επειδη τον Γουσταρηηηηη.... οοοοχιιιιιιι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom