εγω συμφωνω σε καποια απο αυτα που λες, δεν μου αρεσει που εισαι καθετος στις αποψεις σου και και δεν αφηνεις ενα μικρο παραθυρακι μηπως κανεις λαθος, δεν ειμαι αφελης και ξερω πολυ καλα τι μου γινεται, παντα ειχα την εξης φιλοσοφια με τις πουτανες "δεν πιστευω σε τιποτα απο οτι λενε, σιγουρα θα ειμαι παρισσοτερο κερδισμενος απο το να πιστεψω 1% απο αυτο που λενε" ετσι και με αυτη, ποτε δε πιστεψα κατι ακομα και οταν γαμαγα τσαμπα ελεγα οτι κατι παιζει και κατι θελει απο εμενα, ακομα και οταν της ζητησα 500 ευρω και μου τα δινε απλοχερα ελεγα οτι κατι τρεχει, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, και ομως φιλε συνεχεια επεφτα σε αντιφασεις αντιφασεις που μου δειχναν οτι κακως δεν την πιστευα και ηταν ειλικρινης...
Ρε μαλάκα (σόρι για το ρε)!
Θα με τρελάνεις ρε φίλε!
κάποια στιγμή με συγκλόνισε η ιστορία σου και το πόσο πολύ σε βασάνιζε!
Αλλά σε βλέπω να ταλαντεύεσαι και τρελαίνομαι!!!!!
1. Χωρίζεις με την αραβωνιάρα σου! Δεν έχεις το δικαίωμα! (Μην πω πιο πολλά γιατί θα παρεξηγηθείς)
2. Είσαι ερωτευμένος αγόρι μου με την πουτάνα σου????
Άσε τα της κολλακείας και μαλακίες!
ερωτευμένος είσαι? θες κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να είσαι μαζί της? τη θες δίπλα σου όταν κοιμάσαι το βράδι να κοιμάστε μαζί? να ξυπνάς και να βλέπεις μονον αυτήν?
αυτά πρέπει να δεις! Χέστηκα αν μας τα πεις! Το θέμα είναι αν τα έχεις συνειδητοποιήσει!
Αν τα έχεις αιστανθεί!!!!!!!!!!!
Πες! είσαι ερωτευμένος? ή απλά φόρτωσες που σ ερωτεύτηκε πουτάνα???????
γαμώτο δεν συνεννοούμαστε?