Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
Η γνωμη μου ειναι να το σκεφτεις πολυ καλα πρωτα. Εγω ας πουμε στην θεση σου θα τις ξεχναγα κ τις 2 κ θα εψαχνα για αλλη νεα σχεση.

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
παντως ευχαριστω πολυ πραγματικα για τις γνωμες και τις αποψεις σας, εγω το συμπερασμα που ηθελα ειδη το εχω βγαλει απο ολα τα μυνηματα και απο αυτους που εκαναν πλακα και απο αυτους ποθ μιλησαν σοβαρα, ακομη περισσοτερο απο τους δυσπιστους, η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη και οπως ακριβως την περιεγραψα, και ειναι μονο  το 10% καθως δεν θα ηθελα να αναφερω κατι περισσοτερο, οταν ακους καποιους απο εδω να λενε "σιγα μωρε αλλο ενα παραμυθι για να ανοιξουμε θεμα συζητησης" τοτε αυτοματα καταλαβαινω οτι αυτο που μου συμβαινει γινεται σπανια και αποτελει ενα ξεχωριστο γεγονος ετσι ωστε καποιοι το εκλαμβανουν ως παραμυθι...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες η Κούλα ακομα δεν απαντάει στο τηλεφωνο τι να κανω? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ    :think: :think:        :dancing:

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλο θα ειναι φιλτατε συναγωνιστη να αφοσιωθεις στον εαυτο σου και μονο ,ι να αρχισεις να την ψανχεισ με τα θελω σου και τι πραγματικα θελεις στη ζωη σου ..μονο εσυ μπορεισ να δοσεις απαντηση στο θεμα σου και οταν λεω εσυ εννοω την ψυχη και το μυαλο σου εκει ειναι οι απαντησεις!

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
ολα αυτα που αναφερονται σε αυτο το σαιτ μου φαινονται μαλακιες, καθε πουτανα κρυβει μια ιστορια που κανεις μας δεν γνωριζει, εμεις (και εγω μεσα) το μονο που αναζητουμε ειναι να βαλουμε τοτσουτσουνι μας και να τη γαμησουμε στα 4 απο τον κωλο, να χυσουμε στο στομα κ.α. κανεις ομως ποτε δεν αναρωτηθηκε για την ιστορια αυτης της πουτανας, κανεις δεν αναρωτηθηκε αν αυτη η πουτανα δεν ειχε πελατεια που θα βρισκοταν την αλλη μερα..
εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω καθε πουτανα κρυβει τη δικη της ιστορια, ετσι οπως το λες ακριβως...

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω καθε πουτανα κρυβει τη δικη της ιστορια, ετσι οπως το λες ακριβως...

Γιατι?Γενικα ο καθε ανθρωπος δεν κρυβει την δικη του ιστορια? Η τανα γιατι να αποτελει εξαιρεση :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ε ρε τι ακουμε εδω μεσα.
Ποσες αλλες γυναικες με πολλα προβληματα στην ζωη τους υπαρχουν?
Πουτανες εγιναν και αυτες?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε μου
Ποιά είναι αυτή που σε κάνει ν ακούς αστρικές σερενάτες (Star Serenades) όταν είσαι μαζί της ? Ποιά ???

Οποια κι αν είναι,... ΑΥΤΗ είναι που πραγματικά χρειάζεσαι, που την έχεις ανάγκη.
Γιατί μόλις ακούσεις αυτές τις σερενάτες, θα νοιώσεις μέσα σου το τραγούδι των σειρήνων -που ο Οδυσσέας άκουσε, ενώ οι άλλοι απλά φαντάζονται-. ...και όπως ξέρεις όποιος άκουγε το τραγούδι αυτό δεν ξεκόλαγε, έμενε εκεί μέχρι τέλους !
Εσύ κι άλλοι μη ψάχνετε εκ του ασφαλούς ν΄ακούσετε τέτοιες σερενάτες,...ο Οδυσσέας είναι μύθος

Αφιερωμένο σε όσους και όσες δεν κόλλωσαν να ζήσουν τέτοιες στιγμές,...

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Γιατι?Γενικα ο καθε ανθρωπος δεν κρυβει την δικη του ιστορια? Η τανα γιατι να αποτελει εξαιρεση :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ε ρε τι ακουμε εδω μεσα.
Ποσες αλλες γυναικες με πολλα προβληματα στην ζωη τους υπαρχουν?
Πουτανες εγιναν και αυτες?
θα σου απαντησω εγω, γιατι στην πουτανα φαινεται μονο η επιφανεια, η ομορφη με τα ωραια βυζια που κανει καλο γαμησι, αυτη ειναι η επιφανεια για μια πουτανα, και αυτο ειναι που το 99% των ανθρωπων συγκρατουν απο μια πουτανα, για να στο αποδειξω μπες και διαβασε ολες τις κριτικες στις πουτανες ολοι γραφουν κανει καλη πιπα, γαμιεται καλα τα παιρνει στο στομα κ.α τετοια, κανεις δεν εγραψε γαμιεται γιατι εχει αρρωστη μανα η την αναγκασαν η την απειλουν η αλλα τετοια, καταλαβες τωρα????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα σου απαντησω εγω, γιατι στην πουτανα φαινεται μονο η επιφανεια, η ομορφη με τα ωραια βυζια που κανει καλο γαμησι, αυτη ειναι η επιφανεια για μια πουτανα, και αυτο ειναι που το 99% των ανθρωπων συγκρατουν απο μια πουτανα, για να στο αποδειξω μπες και διαβασε ολες τις κριτικες στις πουτανες ολοι γραφουν κανει καλη πιπα, γαμιεται καλα τα παιρνει στο στομα κ.α τετοια, κανεις δεν εγραψε γαμιεται γιατι εχει αρρωστη μανα η την αναγκασαν η την απειλουν η αλλα τετοια, καταλαβες τωρα????
ρε φιλε εισαι υπερβολικος τωρα ....κριτικες γραφουμε οχι ταινιες του ξανθοπουλου...το τι υπαρχει απο πισω δεν αφορα τον μεσο μπουρδελιαρη εκτος αν εχει φιλοσοφικη θεωρηση των πραγματων...με την ιδια λογικη εσυ σκεφτεσαι το τι κρυβεται πισω απο τον καθε ανθρωπο που συναντας γυρω σου(υπαλληλο,ζητιανο στα φαναρια,δασκαλο στο σχολειο του παιδιου σου,μπακαλη,μαναβη,πωλητρια ΚΛΠ)

Επισκέπτης

ρε φιλε παμε καλα?
Εδω η δουλεια του σαιτ αυτη ειναι.Να αναφερουν οι συναγωνιστες στις κριτικες τους πως γαμιεται η καθε τανα κατα ποσο ειναι καλη ευγενικη κτλ.
Τι μας νοιαζει η αρρωστη μανα της?Δηλαδη ο καθενας που παει να ξεκαβλωσει θα της ζηταει να του ανοιξει την καρδια της η να μαθει αν εχει καμια αρρωστη μανα η κανα ζορικο γκομενο και την δερνει για να το γραψει?
Και η ταμιας ενα καλο μουνι με μεγαλες βυζαρες στο σουπερ μαρκετ που παω εχει μια μανα αρρωστη...Γιατι οσοι πανε και ψωνιζουν δεν αναρωτιουνται αν αυτη η βυζαρου μουναρα αν εχει καποια αρρωστη μανα αλλα θυμουνται μονο τα τεραστια βυζομπαλα της ενω τρωνε η καταναλωνουν τις μαλακιες που εχουν παρει απο το σουπερ μαρκετ?
Ε?Γιατι?
φιλε επιλογη τους ειναι που διαλεξαν αυτη την δουλεια και βγαζουν τοσο χρημα που δεν θα το δουμε ουτε σε 2 ζωες εμεις.Καλα θα κανουν να σκασουν λοιπον και να αφησουν τις κλαψες,
Και που σαι φιλε.Προσεχε λιγο γιατι με τις μαλακιες που γραφεις για αρρωστες μαναδες πουτανων σε φοβαμαι οτι θα σε στραγκιξει η πουτανα που εχεις μπλεξει...και οχι δεν λεω για το πουλι σου

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
ρε φιλε παμε καλα?
Εδω η δουλεια του σαιτ αυτη ειναι.Να αναφερουν οι συναγωνιστες στις κριτικες τους πως γαμιεται η καθε τανα κατα ποσο ειναι καλη ευγενικη κτλ.
Τι μας νοιαζει η αρρωστη μανα της?Δηλαδη ο καθενας που παει να ξεκαβλωσει θα της ζηταει να του ανοιξει την καρδια της η να μαθει αν εχει καμια αρρωστη μανα η κανα ζορικο γκομενο και την δερνει για να το γραψει?
Και η ταμιας ενα καλο μουνι με μεγαλες βυζαρες στο σουπερ μαρκετ που παω εχει μια μανα αρρωστη...Γιατι οσοι πανε και ψωνιζουν δεν αναρωτιουνται αν αυτη η βυζαρου μουναρα αν εχει καποια αρρωστη μανα αλλα θυμουνται μονο τα τεραστια βυζομπαλα της ενω τρωνε η καταναλωνουν τις μαλακιες που εχουν παρει απο το σουπερ μαρκετ?
Ε?Γιατι?
φιλε επιλογη τους ειναι που διαλεξαν αυτη την δουλεια και βγαζουν τοσο χρημα που δεν θα το δουμε ουτε σε 2 ζωες εμεις.Καλα θα κανουν να σκασουν λοιπον και να αφησουν τις κλαψες,
Και που σαι φιλε.Προσεχε λιγο γιατι με τις μαλακιες που γραφεις για αρρωστες μαναδες πουτανων σε φοβαμαι οτι θα σε στραγκιξει η πουτανα που εχεις μπλεξει...και οχι δεν λεω για το πουλι σου
παραδειγμα εκανα με την αρρωστη μανα, θα σε ρωτησω κατι ακομα, το ξερεις οτι υπαρχουν πουτανες που δουλευουν και ειναι με το χαμογελο στα χειλη και ολα τα λεφτα που βγαζουν τους τα παιρνει ο νταβας????????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παραδειγμα εκανα με την αρρωστη μανα, θα σε ρωτησω κατι ακομα, το ξερεις οτι υπαρχουν πουτανες που δουλευουν και ειναι με το χαμογελο στα χειλη και ολα τα λεφτα που βγαζουν τους τα παιρνει ο νταβας????????
φιλε ο συγκεκριμενος που κανεις παραθεση οπως και εγω για αλλους πιθανως λογους ο καθενας παιζει και να το ξερουμε...δεν ανακαλυψες εσυ την αμερικη ξερεις....

Επισκέπτης

το θεμα δεν ηταν το παραδειγμα της αρρωστης μανας αλλα η λογικη σου.Οτι δηλαδη πρεπει να σκαμε για το τι προσωπικα προβληματα μπορει να εχουν οι πουτανες απο την στιγμη που τους σκαμε τα φραγκα μας για γαμησι και μονο.
Αλιμονο...

Οσο για τους νταβαδες και αυτα αστα...παραμυθια της χαλιμας ειναι και τα ξερω καλα
Αν υπαρχει κανεις γκομενος που της δερνει και τους παιρνει τα φραγκα αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα δεν εχει σχεση με το νταβατζιλικι οπως το ενοεις και στην τελικη παλι δικο τους λαθος ειναι να αφηνονται σε τετοιους γκομενους και σχεσεις.
Καμια δεν γαμιεται με το ζορι και το τι σοι νταβα θα εχει αν εχει δικη της επιλογη και αυτο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

να παρεμβω με μια χαζη ερωτηση..

ολες οι τανες, ειτε δουλευουν σε στουντιο ειτε σε ντελο, εχουνε νταβα;;;

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
φιλε ο συγκεκριμενος που κανεις παραθεση οπως και εγω για αλλους πιθανως λογους ο καθενας παιζει και να το ξερουμε...δεν ανακαλυψες εσυ την αμερικη ξερεις....
σαφως και δεν ανακαλυψα την αμερικη αλλα αφου το ξερεις σου κανω τις εξης απλες ερωτησεις:
1)ποσα λεφτα βγαζει λοιπον η πουτανα που λεει ο συναγωνιστης οτι εμεις δεν θα βγαλουμε ποτε??? προφανως η πουτανα απλως υπαρχει και ζει και καποιοι αλλοι κερδιζουν
2)δεν σου δημιουργει απορια πως παρολο που δεν βγαζει λεφτα συνεχιζει και δουλευει με κεφι κανοντας ωραιο τσιμπουκι και γαμιεται ωραια, εμενα παντως μου δημιουργειται η απορια, πως ειναι δυνατον αυτη η πουτανα που δεν βγαζει λεφτα *(αφου τα λεφτα της τα παιρνουν αλλοι) συνεχιζει και δουλευει...

Επισκέπτης
να παρεμβω με μια χαζη ερωτηση..

ολες οι τανες, ειτε δουλευουν σε στουντιο ειτε σε ντελο, εχουνε νταβα;;;

Νταβα οπως το ενοειται δεν υπαρχει πλεον σε καμια μορφη του αγοριαιου ερωτα.Με εξαιρεση ισως τιποτα πιατσες.
Αλλο γκομενος φρικιο αλλο νταβας...

Οι τανες που δουλευουν στα τσαρδια το 99% ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom