You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 982
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ρε παιδιά ζήλια ξεζήλια θα του μείνει απωθημένο του ανθρώπου.
Είτε είναι καλή εμπειρία είτε κακή θα είναι μεγάλη εμπειρία και θα τον ωριμάσει ως άνθρωπο, κάτι που χρειάζεται απεγνωσμένα (άκου κολακεύεται )
Θα του κάνει καλό και ακόμα και αν δεν πάει καθόλου καλά η σχέση θα έχει να λέει ωραίες ιστορίες μετά
edit: άσε που οι περιπέτειες ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν εφόσον τις αντιμετώπιζε ώριμα Και καλύτερα να περάσει από περιπέτεια και άμα δεν του αρέσει να θελήσει ουσιαστικά να αποκατασταθεί, παρά να παντρευτεί έχοντας χάσει ευκαιρίες και του τη βαρέσει ξαφνικά στα 60 του
Είτε είναι καλή εμπειρία είτε κακή θα είναι μεγάλη εμπειρία και θα τον ωριμάσει ως άνθρωπο, κάτι που χρειάζεται απεγνωσμένα (άκου κολακεύεται )
Θα του κάνει καλό και ακόμα και αν δεν πάει καθόλου καλά η σχέση θα έχει να λέει ωραίες ιστορίες μετά
edit: άσε που οι περιπέτειες ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν εφόσον τις αντιμετώπιζε ώριμα Και καλύτερα να περάσει από περιπέτεια και άμα δεν του αρέσει να θελήσει ουσιαστικά να αποκατασταθεί, παρά να παντρευτεί έχοντας χάσει ευκαιρίες και του τη βαρέσει ξαφνικά στα 60 του
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
Εγω τα είχα ένα χρόνο με citytour girl μέχρι που φτασαμε στο σημείο τώρα να μη μιλάμε καθολου.. με έκανε να νοίωσω πολλα και εγω απο την πλευρά μου.. αλλα οι σκέψεις τελικα καταστρεφουν το συναισθημα και οτι και αν σου λεει οτι δεν νοιωθει για τους αλλους δεν θα σε κανουν να νιωσεις καλυτερα.
ειναι μεγαλη ιστορια και πονεμενη αλλα αξιζει να την δοκιμασεις σαν εμπειρια..
ειναι μεγαλη ιστορια και πονεμενη αλλα αξιζει να την δοκιμασεις σαν εμπειρια..
Επισκέπτης
αφού σε αγαπάει βγάλτην στο κλαρί!!!
Σ αρέσει αυτό το ανθρωπάκι ε?ρε παιδιά ζήλια ξεζήλια θα του μείνει απωθημένο του ανθρώπου.
κι εμένα!
ειδικά το τσουλουφάκι που πετάει!
kapotas!
όι είναι να κάνεις πάντως κάντο γρήγορα!!!!!
πέρασαν 8 μήνες! τους κατάλαβες?
ξέρει τι εύκολα περνάει ο καιρός???????
και μετά μπορεί να οδηγηθείς σε
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι και θα βρεί ακρη απο εδω τι να κάνει
Να ανοίξω και εγω ενα θέμα γιατι η Κούλα δεν απαντάει το τηλέφωνο απο χθές?
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πουτάνα Κοινωνία με απάτησες!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εχω μια απορια για τον φιλο,ειπε οτι δινει το 50αρικο στην τσατσα και του το επιστρεφει η πουτανα μετα μεσα στο δωματιο,αρα πληρωνει για να την πηδαει σωστα;γιατι δεν πανε σε ενα ξενοδοχειο οταν σχολασει;αφου τον αγαπαει οπως λεει δεν την ενοχλει να κανει την φαση με τον ανθρωπο που την ενδιαφερει και εκεινη την ωρα να εχει μαζευτει στο σαλονι μια διμοιρια;σορρυ αλλα κατι δεν μου κολαει καλα στην ιστορια(αν ειναι αληθινη)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ναι και θα βρεί ακρη απο εδω τι να κάνει
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εχω μια απορια για τον φιλο,ειπε οτι δινει το 50αρικο στην τσατσα και του το επιστρεφει η πουτανα μετα μεσα στο δωματιο,αρα πληρωνει για να την πηδαει σωστα;γιατι δεν πανε σε ενα ξενοδοχειο οταν σχολασει;αφου τον αγαπαει οπως λεει δεν την ενοχλει να κανει την φαση με τον ανθρωπο που την ενδιαφερει και εκεινη την ωρα να εχει μαζευτει στο σαλονι μια διμοιρια;σορρυ αλλα κατι δεν μου κολαει καλα στην ιστορια(αν ειναι αληθινη)
Εγώ κατάλαβα ότι αυτός δε θέλει να τη βλέπει κι αυτή τον παρακαλάει να πηγαίνει έστω στο μπουρδέλο να τον βλέπει, γι'αυτό τον πληρώνει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μα αμα δεν θελεις να βλεπεις καποιον-καποια την συνδεεις με καιρο και τελος,εγω αυτο θα εκανα τουλαχιστον,εκτος αν ειναι "τραβατε με και ας κλαιω"Εγώ κατάλαβα ότι αυτός δε θέλει να τη βλέπει κι αυτή τον παρακαλάει να πηγαίνει έστω στο μπουρδέλο να τον βλέπει, γι'αυτό τον πληρώνει
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω βρήκα ενα τρόπο για το φιλαράκι
Να πάει σε ενα "πορδέλο" που δουλεύει η κοπελιά και να συνενοηθεί με την τσα2 να δέι live όλη την βάρδια της κοπέλας.
Προσγειωθείτεεεεε
και μετα πάρτε αποφάσεις
Να πάει σε ενα "πορδέλο" που δουλεύει η κοπελιά και να συνενοηθεί με την τσα2 να δέι live όλη την βάρδια της κοπέλας.
Προσγειωθείτεεεεε
και μετα πάρτε αποφάσεις
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εκτος αν ειναι "τραβατε με και ας κλαιω"
απαπααπααα μην το ξαναπείς αυτό... απλώς κολακεύεται λέει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τελικα μεγαλο σχολειο αυτο το site!!!!τα εχουμε δει ολα!!!απαπααπααα μην το ξαναπείς αυτό... απλώς κολακεύεται λέει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πλακα πλακα φιλε καποτα και απευθυνομαι σε σενα αν και παραθετω στην κουλα...δεν στεναχωριεσαι που την πηδαν τοσοι καθε μερα;ο καθε βρωμιαρης να πουμε;Εγω βρήκα ενα τρόπο για το φιλαράκι
Προσγειωθείτεεεεε
και μετα πάρτε αποφάσεις
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παρότι το θέμα είναι πάρα πολύ δελεαστικό για έκφραση ... απόψεων (και όχι μόνο ...!!!) δεν θα συμμετάσχω πέρα από την παρούσα σύντομη παρέμβαση, για λόγους προσωπικούς.
Δηλώνω ότι πιο κοντά από όλους στη ... σκληρή πραγματικότητα είναι η συντρόφισσα Ntaria με τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις της! Δεν είμαστε κοινωνία αγγέλων, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουμε!
Όσοι είναι, σε κάθε θέμα, έξω από το παιχνίδι πολλά μπορούν να λένε και μάλιστα χωρίς κόστος (συναισθηματικό, ψυχολογικό, κοινωνικό, οικονομικό επίσης και σωματικό ακόμα).
Βεβαίως, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του, με βάση την προσωπικότητά του, την παιδεία του, την κοινωνική και οικονομική του θέση και δεσμεύσεις, τη στάση του περί "ηθικής" και πολλούς πολλούς ίσως άλλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων καθοριστικό ρόλο παίζει το ΠΑΘΟΣ!
Γνωρίζουμε, λοιπόν, όλοι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από αυτές.
Μπορει να φαντάζει σκληρό, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές (και αναφέρομαι στη συγκεκριμένη σχέση του φίλου μας με την κυρία που τυχαίνει να είναι επαγγελματίας του γνωστού χώρου). Και εννοώ αναφορικά με το δεύτερο μέρος, μέ κάθε θετική διάθεση προσέγγισης στον τρόπο σκέψης και στις επιλογές, στην κάλυψη των ζωτικών αναγκών επιβίωσης σε μιά νέα άγνωστη "πατρίδα" (που τρώει τα ίδια τα παιδιά της), επιείκειας ακόμα θα έλεγα λόγω ενδεχομένων πιέσεων που ασκούνται πάνω τους, όμως δυστυχώς η ενασχόληση με το επάγγελμα είναι αποκλειστικά στην προσωπική επιλεκτική δυνατότητα και νομίζω ότι αυτό λειτουργεί καταλυτικά στη ζωή και στις σχέσεις ένθεν και ένθεν. Και βεβαίως, τέλος, στις αντοχές και στην "ωριμότητα" (αδόκιμο?) του πρώτου των δύο μερών (του φίλου μας ή οποιουδήποτε άλλου στη θέση του), ώστε να μπορεί να "μοιράζεται" το σύντροφό του, ισορροπώντας αυτό με ό,τι παρέχεται ή καλύπτεται μέσα από τη συγκεκριμένη σχέση (ασφάλεια, συναισθηματική επάρκεια,σεξουαλική ερωτική ταύτιση, προσωπική ολοκλήρωση, ανάδειξη του "εγώ" και οτιδήποτε κρίνει ο καθένας σαν κυρίαρχο με βάση τις ιεραρχήσεις που βάζει. Για κοινωνική καταξίωση???? μάλλον θα 'ταν άτοπο να το συζητάμε, παρότι τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν αποκλείεται).
Δεν αναφέρθηκα, ενσυνείδητα, στο τρίτο μέρος ή μέλος της ιστορίας (και κάθε ανάλογης ιστορίας) γιατί συνήθως υπό τις συγκεκριμένες συνήκες μικρό ρόλο παίζει (έως καθόλου)!
Ήδη ξέφυγα κατά πολύ από τα λίγα που είχα σκοπό να γράψω. Με συμπαθάτε...!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Παρεμπιπτόντως συναγωνιστή A_re_Koula είσαι πολύ ωμός και σκληρός για το φίλο μας (αποτελεί σοκ και μόνο που το αναφέρεις)!
Δηλώνω ότι πιο κοντά από όλους στη ... σκληρή πραγματικότητα είναι η συντρόφισσα Ntaria με τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις της! Δεν είμαστε κοινωνία αγγέλων, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουμε!
Όσοι είναι, σε κάθε θέμα, έξω από το παιχνίδι πολλά μπορούν να λένε και μάλιστα χωρίς κόστος (συναισθηματικό, ψυχολογικό, κοινωνικό, οικονομικό επίσης και σωματικό ακόμα).
Βεβαίως, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του, με βάση την προσωπικότητά του, την παιδεία του, την κοινωνική και οικονομική του θέση και δεσμεύσεις, τη στάση του περί "ηθικής" και πολλούς πολλούς ίσως άλλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων καθοριστικό ρόλο παίζει το ΠΑΘΟΣ!
Γνωρίζουμε, λοιπόν, όλοι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από αυτές.
Μπορει να φαντάζει σκληρό, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές (και αναφέρομαι στη συγκεκριμένη σχέση του φίλου μας με την κυρία που τυχαίνει να είναι επαγγελματίας του γνωστού χώρου). Και εννοώ αναφορικά με το δεύτερο μέρος, μέ κάθε θετική διάθεση προσέγγισης στον τρόπο σκέψης και στις επιλογές, στην κάλυψη των ζωτικών αναγκών επιβίωσης σε μιά νέα άγνωστη "πατρίδα" (που τρώει τα ίδια τα παιδιά της), επιείκειας ακόμα θα έλεγα λόγω ενδεχομένων πιέσεων που ασκούνται πάνω τους, όμως δυστυχώς η ενασχόληση με το επάγγελμα είναι αποκλειστικά στην προσωπική επιλεκτική δυνατότητα και νομίζω ότι αυτό λειτουργεί καταλυτικά στη ζωή και στις σχέσεις ένθεν και ένθεν. Και βεβαίως, τέλος, στις αντοχές και στην "ωριμότητα" (αδόκιμο?) του πρώτου των δύο μερών (του φίλου μας ή οποιουδήποτε άλλου στη θέση του), ώστε να μπορεί να "μοιράζεται" το σύντροφό του, ισορροπώντας αυτό με ό,τι παρέχεται ή καλύπτεται μέσα από τη συγκεκριμένη σχέση (ασφάλεια, συναισθηματική επάρκεια,
Δεν αναφέρθηκα, ενσυνείδητα, στο τρίτο μέρος ή μέλος της ιστορίας (και κάθε ανάλογης ιστορίας) γιατί συνήθως υπό τις συγκεκριμένες συνήκες μικρό ρόλο παίζει (έως καθόλου)!
Ήδη ξέφυγα κατά πολύ από τα λίγα που είχα σκοπό να γράψω. Με συμπαθάτε...!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Εγω βρήκα ενα τρόπο για το φιλαράκι
και μετα πάρτε αποφάσεις
Παρεμπιπτόντως συναγωνιστή A_re_Koula είσαι πολύ ωμός και σκληρός για το φίλο μας (αποτελεί σοκ και μόνο που το αναφέρεις)!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.029
- Πόντοι
- 22.785
Έχω γνωρίσει πουτάνες που ξηγιόντουσαν πιό μπεσαλίδικα από πολλούς καθωσπρέπει που αναγκαστικά συναναστρέφομαι καθημερινά...
Πουτάνες που δεν μπέρδεψαν αυτό που πούλαγαν με την ψυχή τους...
Που το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τις αντιμετωπίσεις με σεβασμό και στο γύρναγαν δεκαπλάσιο, απλούστατα γιατί ελάχιστοι τους συμπεριφέρονταν έτσι...
Εκτός από την θλιβερή ανάγκη που έσπρωχνε μια γυναίκα να πάρει αυτόν τον δρόμο, πάντα υπήρχε και η ανάγκη του πιτσιρικά να γίνει άντρας, του παντρεμένου να ξενογαμίσει, του ανώμαλου να εκτονωθεί...
Από αυτή την άποψη θεωρώ ότι πολλές από αυτές τις γυναίκες, όσο αξιοκαταφρόνητες και αν είναι σε κάθε κοινωνία, επιτελούν λειτούργημα...
Μόνο τον κάθε λογής βαρεμένο που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους να σκεφτεί κανείς, μπορεί να φανταστεί τι θα έκανε εαν δεν εκτονωνόταν που και που στο θλιβερό σκηνικό του μπουρδέλου...
Υπάρχουν πουτάνες και πουτάνες...
Έχω γνωρίσει πουτάνες που δεν το έκαναν ποτέ επάγγελμα...
Βαθιά μεσ' την ψυχή τους όμως, ήξεραν τι ήταν...
Θηλυκές και αρσενικές...
Πολλες που το έκαναν από ανάγκη...
Νιώθοντας βρωμερές ανάσες στο κορμί τους στο όνομα ενός παιδιού ή στην ανάγκη της επιβίωσης από τον τρόμο του νταβά...
Του μισόμαγκα που συνήθως ξέρει μόνο να δέρνει γυναίκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τις αντιμετωπίσεις με σεβασμό και στο γύρναγαν δεκαπλάσιο, απλούστατα γιατί ελάχιστοι τους συμπεριφέρονταν έτσι...
Εκτός από την θλιβερή ανάγκη που έσπρωχνε μια γυναίκα να πάρει αυτόν τον δρόμο, πάντα υπήρχε και η ανάγκη του πιτσιρικά να γίνει άντρας, του παντρεμένου να ξενογαμίσει, του ανώμαλου να εκτονωθεί...
Από αυτή την άποψη θεωρώ ότι πολλές από αυτές τις γυναίκες, όσο αξιοκαταφρόνητες και αν είναι σε κάθε κοινωνία, επιτελούν λειτούργημα...
Μόνο τον κάθε λογής βαρεμένο που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους να σκεφτεί κανείς, μπορεί να φανταστεί τι θα έκανε εαν δεν εκτονωνόταν που και που στο θλιβερό σκηνικό του μπουρδέλου...
Θηλυκές και αρσενικές...
Νιώθοντας βρωμερές ανάσες στο κορμί τους στο όνομα ενός παιδιού ή στην ανάγκη της επιβίωσης από τον τρόμο του νταβά...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.029
- Πόντοι
- 22.785
Όσοι αδειάσαμε κάποτε κομμάτια της ψυχής μας εκει μέσα, ξέρουμε βαθειά μέσα μας πόσο σημαδευτήκαμε...
Στο όνομα της απόλαυσης της στιγμής....
Στο όνομα του ψευτοχαβαλέ της μπουρδελότσαρκας...
Στην απίστευτη εμπειρία της πρώτης φοράς...
Σε αυτό που είδαμε στα μάτια τους...
Κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου τέτοιες στιγμές, μια θλίψη με κυριεύει!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου τέτοιες στιγμές, μια θλίψη με κυριεύει!!!!!!!!!!!!!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Αμζικ κατι σεναρια της κλακ φιλμς εσυ τα εγραφες παλια;κοντεψα να κλαψω...Έχω γνωρίσει πουτάνες που ξηγιόντουσαν πιό μπεσαλίδικα από πολλούς καθωσπρέπει που αναγκαστικά συναναστρέφομαι καθημερινά...
Θηλυκές και αρσενικές...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποτε θα εκδοσεις την ποιητικη συλλογη με τα απαντα περιμενω....Όσοι αδειάσαμε κάποτε κομμάτια της ψυχής μας εκει μέσα, ξέρουμε βαθειά μέσα μας πόσο σημαδευτήκαμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις