Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
άσε κ την αρραβωνιάρα (προφανώς δεν πολυγουστάρεις) κ την γκόμενα (μπορεί να είναι κακή επιλογή από την πίεση που νοιώθεις από το ότι δεν πολυγουστάρεις την επίσημη), μείνε για λίγο μόνος να ξελαμπικάρεις κ μετά πήγαινε για άλλα... 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου τέτοιες στιγμές, μια θλίψη με κυριεύει!!!!!!!!!!!!!!!!

ποτε θα εκδοσεις την ποιητικη συλλογη με τα απαντα περιμενω.... :rockon:

Επι του παρόντος, αναλίσκει τις δυνάμεις του, άδωντας σε αιδοία...!!! :grin:

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Από τη στιγμή που η αρραβωνιαστικιά μπαίνει στη ζυγαριά με μία πουτάνα, τότε δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσει ο σύντροφος το γάμο μαζί της γιατί θα κάνει δυστυχισμένους και τον ίδιο και την αρραβωνιαστικιά. Αν ήταν σύζυγος μετά από δέκα χρόνια μαύρου και αποτυχημένου γάμου, κάτι πάει κι έρχεται. Αλλά αν το σκέφτεται τον καιρό του αρραβώνα, τότε στο γάμο τι θα κάνει;

Η πουτάνα είναι άλλη περίπτωση.

Αν τη γουστάρει το παλικάρι και αισθάνεται πως άνετα θα την κυκλοφορούσε στο πλευρό του, τότε ας το προσπαθήσει.

Υπάρχει όμως και μία ακόμα παράμετρος. Αν τη βίζιτα την κάνει επειδή έτσι κερδίζει εύκολα χρήματα, πάει να πει πως ποτέ της δεν θα γίνει μονογαμική.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αλλο ανατολική άλλο ελληνιδα και άλλο δ.ευρωπαία (πχ γερμανίδα) ιεροδουλη.

τις ανατολικες τις ξεχνας εντελώς. οι ελληνιδες, έχουν κάποιο ενδοαφερον, κύρια ακαδημαικό. όλες έχουν προσωπική ζωή, αλλά την έχουν δομήσει διαφορετικά. περισσοτερες ανασφάλειες εχουν αυτες παρα ο γκομενος. περιεργη ιστορια. οι ευρωπαίες είναι αλλη περιπτωση. ειναι ποιο streigh forward και κανουν σχεσεις. οι έπμειρη, θα θυμούνται γνωστη γερμανιδα (σελιδες ολοκληρες πριν 2 χρονια γραφοντουσαν εδω) η οποία και σχέσεις έκανε και μια χαρα κοπέλα ηταν. τελείωσε και το χρτίσημο των μαιζονετών στην γερμανια και εξαφανίστηκε.

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Η άποψη μου είναι να τις χωρίσει και τις δύο.
Ειδικά αν χωρίσει την αρραβωνιάρα και μείνει με την
ΠολυΆννα το ασίγαστο πάθος που τον σιγοκαίει τώρα λόγω
της ιδιόμορφης κατάστασης (η κολακεία και η μοναδικότητα
που αισθάνεται ότι τον έχει επιλέξει επαγγελματίας vs την
σιγουριά και την ασφάλεια της "νόμιμης" σχέσης) θα μετατραπεί
σε οδυνηρή απογοητευση όταν δει την κατάσταση με περισσότερη ψυχραιμία
και στην πραγματική της διάσταση. Το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε
θα απομυθοποιήσει σιγά-σιγά την ιδανική εικόνα που έχει δημιουργήσει ο φίλος
μας και θα απομυζήσει κάθε ελπίδα διατήρησης αυτής της σχέσης. Φίλε φαντάσου
την ανάποδη περίπτωση:
Να έχεις σχέση με μία επαγγελματία και ξαφνικα να έρχεται
η άχραντη και αμόλυντη (ερωτεύσιμη) παιδούλα που θέλει να είναι απόλυτα και μόνο
μαζί σου και να σου ανοίγει ορίζοντες 1-1 σχέσης με όλα τα προνόμια της
(κοινωνική αποδοχή, πρότερος έντιμος βίος κλπ).
:tits2:

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άντε να πώ κι εγώ τη γνώμη μου :

Απάντησε πρώτα στο ερώτημα "με αγαπάει ή με γουστάρει ή με έχει ερωτευτεί ?"

Το σ'αγαπώ είναι μεγάλη κουβέντα και κρίνεται σε βάθος χρόνου μεγαλύτερου από αυτό που αναφέρεις οτι έχετε πίτσι-πίτσι.

Αν σε γουστάρει /είναι ερωτευμένη έχει σημασία αν ισχύει και για σένα το ίδιο. Αν ισχύει , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο απ'ότι ήδη κάνεις - κάποια στιγμή το πράμα θα ολοκληρωθεί και ο κύκλος θα κλείσει. Αν δεν γουστάρεις ξέρεις επίσης τι πρέπει να κάνεις.

Το σίγουρο είναι οτι η αρραβωνιαστικιά βαίνει προς φούντο καθώς δεν πληρεί τα κριτήρια της πράσινης ανάπτυξης και συνεπως δεν ανακυκλώνεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Κοσμοπόλιταν Νοεμβρίου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για να πω την αληθεια δεν εχω διβασει ολο το θρεντ αλλα πολυ λιγο,μονο κ μονο απο τον τιτλο ομως καταλαβαινω οτι την εχεις γραμμενη στ αρχιδια σου οποτε τι καθομαστε κ λεμε?αν την εκτιμουσες εστω κ λιγο η αν γουσταρες να παιχει κατι περισσοτερο απο αυτο που περιγραφεις φιλε μου στο πρωτο σου ποστ τοτε δεν θα την αποκαλουσες πουτανα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για να πω την αληθεια δεν εχω διβασει ολο το θρεντ αλλα πολυ λιγο,μονο κ μονο απο τον τιτλο ομως καταλαβαινω οτι την εχεις γραμμενη στ αρχιδια σου οποτε τι καθομαστε κ λεμε?αν την εκτιμουσες εστω κ λιγο η αν γουσταρες να παιχει κατι περισσοτερο απο αυτο που περιγραφεις φιλε μου στο πρωτο σου ποστ τοτε δεν θα την αποκαλουσες πουτανα
οχι ειναι η δουλεια της λεμε...

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και στην τελικη, καλυτερα πουτανα παρα καριολα

A_re_Koula

Μέλος