Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να παρεμβω με μια χαζη ερωτηση..

ολες οι τανες, ειτε δουλευουν σε στουντιο ειτε σε ντελο, εχουνε νταβα;;;
οχι απαραιτητα...και δεν ειναι νταβας με την κλασικη εννοια του ορου...γκομενος που τους τα τρωει ειναι συνηθως...

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
το θεμα δεν ηταν το παραδειγμα της αρρωστης μανας αλλα η λογικη σου.Οτι δηλαδη πρεπει να σκαμε για το τι προσωπικα προβληματα μπορει να εχουν οι πουτανες απο την στιγμη που τους σκαμε τα φραγκα μας για γαμησι και μονο.
Αλιμονο...

Οσο για τους νταβαδες και αυτα αστα...παραμυθια της χαλιμας ειναι και τα ξερω καλα
Αν υπαρχει κανεις γκομενος που της δερνει και τους παιρνει τα φραγκα αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα δεν εχει σχεση με το νταβατζιλικι οπως το ενοεις και στην τελικη παλι δικο τους λαθος ειναι να αφηνονται σε τετοιους γκομενους και σχεσεις.
Καμια δεν γαμιεται με το ζορι και το τι σοι νταβα θα εχει αν εχει δικη της επιλογη και αυτο.
συγνωμη αλλα με ολο το θαρρος, ξερεις λιγα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νταβα οπως το ενοειται δεν υπαρχει πλεον σε καμια μορφη του αγοριαιου ερωτα.Με εξαιρεση ισως τιποτα πιατσες.
Αλλο γκομενος φρικιο αλλο νταβας...

Οι τανες που δουλευουν στα τσαρδια το 99% ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη.
πως φαινονται οι μυστες...συμφωνουν σε ολα..... :rockon:

Επισκέπτης
σαφως και δεν ανακαλυψα την αμερικη αλλα αφου το ξερεις σου κανω τις εξης απλες ερωτησεις:
1)ποσα λεφτα βγαζει λοιπον η πουτανα που λεει ο συναγωνιστης οτι εμεις δεν θα βγαλουμε ποτε??? προφανως η πουτανα απλως υπαρχει και ζει και καποιοι αλλοι κερδιζουν
2)δεν σου δημιουργει απορια πως παρολο που δεν βγαζει λεφτα συνεχιζει και δουλευει με κεφι κανοντας ωραιο τσιμπουκι και γαμιεται ωραια, εμενα παντως μου δημιουργειται η απορια, πως ειναι δυνατον αυτη η πουτανα που δεν βγαζει λεφτα *(αφου τα λεφτα της τα παιρνουν αλλοι) συνεχιζει και δουλευει...

1)Η πουτανα (μια καλη στην δουλεια της) βγαζει και κανα 6χιλιαρο καθαρο τον μηνα.
Η πουτανα οντως υπαρχει και ζει απλα για να σαπιζει μεσα στο μπουρδελο επειδη δεν μπορει να ξεκολησει απο το γρηγορο χρημα και οταν το καταλαβαινει συνηθως ειναι αργα και ειναι καμενη εντελως.
2)Γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν βγαζει λεφτα?Ξυπνα βασιληηηη
Αν δεν εβγαζε φαγκο δεν υπηρχε περιπτωση οχι μονο να γαμιεται ωραια αλλα καν να υπαρχει μεσα στο τσαρδι.
Κανεις νταβας δεν μπορει να κανει καμια τανα να δουλεψει με το ζορι αν δεν το θελει η ιδια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαφως και δεν ανακαλυψα την αμερικη αλλα αφου το ξερεις σου κανω τις εξης απλες ερωτησεις:
1)ποσα λεφτα βγαζει λοιπον η πουτανα που λεει ο συναγωνιστης οτι εμεις δεν θα βγαλουμε ποτε??? προφανως η πουτανα απλως υπαρχει και ζει και καποιοι αλλοι κερδιζουν
2)δεν σου δημιουργει απορια πως παρολο που δεν βγαζει λεφτα συνεχιζει και δουλευει με κεφι κανοντας ωραιο τσιμπουκι και γαμιεται ωραια, εμενα παντως μου δημιουργειται η απορια, πως ειναι δυνατον αυτη η πουτανα που δεν βγαζει λεφτα *(αφου τα λεφτα της τα παιρνουν αλλοι) συνεχιζει και δουλευει...
εγω δεν ειπα οτι δεν βγαζουν λεφτα....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συναγωνιστες εγω δεν πιστευω στις δηθεν σχεσεις με τις τανες απλα ο φιλος που ανοιξε το θρεντ στα ματια της τανας φαινεται ενας καλος μαλακας για να βολευτει αυτη μεχρι να φυγει στην πατριδα της και ετσι ειναι.
για οσους δεν το ξερουν μεσα στην δουλεια της πουτανας περιλαμβανεται και το απεριοριστο ψεμα προς τους πελατες.

Επισκέπτης
εγω δεν ειπα οτι δεν βγαζουν λεφτα....

Απλα οσες εχουν μπλεξει με καναν γκομενο ζορικο χανουν απο την ημερισια εισπραξη τους που ειναι καθαρα ανω των 300 ευρω σε καθε βαρδια κανα 50αρικο :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Νταβα οπως το ενοειται δεν υπαρχει πλεον σε καμια μορφη του αγοριαιου ερωτα.Με εξαιρεση ισως τιποτα πιατσες.
Αλλο γκομενος φρικιο αλλο νταβας...

Οι τανες που δουλευουν στα τσαρδια το 99% ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη.

γκομενος φρικιο=@@@ που της παιρνει τα λεφτα;;;

οχι απαραιτητα...και δεν ειναι νταβας με την κλασικη εννοια του ορου...γκομενος που τους τα τρωει ειναι συνηθως...

οκ...το ιδιο που λεει και Ασπρος συναγωνιστης,δηλαδη;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συναγωνιστες εγω δεν πιστευω στις δηθεν σχεσεις με τις τανες απλα ο φιλος που ανοιξε το θρεντ στα ματια της τανας φαινεται ενας καλος μαλακας για να βολευτει αυτη μεχρι να φυγει στην πατριδα της και ετσι ειναι.
για οσους δεν το ξερουν μεσα στην δουλεια της πουτανας περιλαμβανεται και το απεριοριστο ψεμα προς τους πελατες.
με ειχε φλομωσει στο ψεμα καποια σου λεω....δεν λεω περισσοτερα...

Επισκέπτης
γι αυτο τις λενε πουτανες,αλλιως θα τις λεγανε κυριες..

μα ενα ατομο που κανει αυτη την δουλεια ειδικα μετα απο καποια χρονοα δεν ειναι φυσιολογικο!
Εχει ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα ανασφαλειες και κυριως κομπλεξ :helpplea:

Οι περισσοτερες πεθαμενες ειναι ηδη ψυχικα και στην προσωπικη τους ζωη.
Απλα δεν το ξερουν.

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι, πως εχει βολευτει αυτη μαζι μου και τι εχω κανει εγω για αυτην που σε κανει να το πιστευεις αυτο???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μα ενα ατομο που κανει αυτη την δουλεια ειδικα μετα απο καποια χρονοα δεν ειναι φυσιολογικο!
Εχει ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα ανασφαλειες και κυριως κομπλεξ :helpplea:

Οι περισσοτερες πεθαμενες ειναι ηδη ψυχικα και στην προσωπικη τους ζωη.
Απλα δεν το ξερουν.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι, πως εχει βολευτει αυτη μαζι μου και τι εχω κανει εγω για αυτην που σε κανει να το πιστευεις αυτο???

την καβατζα κανεις...
απλα της βγηκες λιγο ακριβη καβατζα δεν ξερω ομως υπο ποιες συνθηκες ειναι η τανα αυτη.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οταν θα σε βαλει στο βρακακι της θα εχει απο σενα και τζαμπα σπιτι και τζαμπα φαει και καταθεσεις στην τραπεζα απ την βιζιτα

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
την καβατζα κανεις...
απλα της βγηκες λιγο ακριβη καβατζα δεν ξερω ομως υπο ποιες συνθηκες ειναι η τανα αυτη.
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος και πιο απλοικος στα λεγομενα σου, ειμαι του δημοτικου...

Επισκέπτης
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος και πιο απλοικος στα λεγομενα σου, ειμαι του δημοτικου...

απλα μαλλον της εχεις φανει μια καλη ενναλακτικη αν ποτε ξεκοψει απο την δουλεια.
Σε προοριζει μαλλον για τον μαλακα που θα την σπιτωσει και σε εχει οποτε θελει αυτη σαν "ανθρωπο" της.
Ηδη εχεις ψαρωσει και λες α ου οι καημενες οι τανες με τις αρρωστες μαναδες κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom