Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κραταω πισινη φιλε, να εισαι σιγουρος για αυτο, εγω απλα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες και σημερα θα το διαγραψω το θρεντ αφου πλεον δεν μου χρειαζεται αλλο, οτι ηθελα να μαθω το εμαθα, να σου αντιστρεψω λιγο την ερωτηση, απο ποια χωρα θεωρεις εσυ οτι οι γκομενες ειναι ντοπρες και απο ποια θεωρεις οτι ειναι μακρυα???

δεν γινοντε διακρισεις ετσι οπως το θετεις...απο παντου και ολες ειτε θα ειναι "τανες" ή ντομπρες...

η δικια σου απο που ειναι;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλο ειναι να βλεπουμε τα πραγματα λογικα....  Πως ειναι να την βρισκη και να χυνη με εναν πελατη απο την στιγμη που τον γουσταρη και την τρελενη και παραλληλα να αγαπαη εσενα... Τι αν ειναι στη δουλεια της τι στην προσωπικη ζωη της... Βρισκουμε τωρα να δικαιολογουμε .... Παιζη ρολο δηλαδη αν το χυσιμο ειναι επι πληρωμη???
ε καλα κι εσυ κι εμεις με ολες χυνουμε δεν τις αγαπαμε και ολες...αλλο τι μας καυλωνει...μπορει να καυλωνω στην ιδεα οτι πηδαω και την μιση ελλαδα...αλλο σεξ αλλο αγαπη και ερωτας...τωρα αν βεβαια μια καλη σεξουαλικη  εμπειρια προδιαθετει να αγαπησεις ή ερωτευτεις καποιον/καποια ναι συμβαινει αλλα θελει και αλλες προυποθεσεις...αν εσυ πηδηχτεις τελεια με εναν κατα τα αλλα βλακα που δεν θα εχετε σημειο επαφης και συζητησης κανενα θα τον παρεις και για γκομενο-αντρα;να περασεις μαζι του την ζωη;

Επισκέπτης
ε καλα κι εσυ κι εμεις με ολες χυνουμε δεν τις αγαπαμε και ολες...αλλο τι μας καυλωνει...μπορει να καυλωνω στην ιδεα οτι πηδαω και την μιση ελλαδα...αλλο σεξ αλλο αγαπη και ερωτας...τωρα αν βεβαια μια καλη σεξουαλικη  εμπειρια προδιαθετει να αγαπησεις ή ερωτευτεις καποιον/καποια ναι συμβαινει αλλα θελει και αλλες προυποθεσεις...αν εσυ πηδηχτεις τελεια με εναν κατα τα αλλα βλακα που δεν θα εχετε σημειο επαφης και συζητησης κανενα θα τον παρεις και για γκομενο-αντρα;να περασεις μαζι του την ζωη;

ο τραβελος εχει τρελαθει τελειως :2funny:
Κοιτα που πηγε το θεμα...Ε ρε γαμω τις πουτσες που εχει στο μυαλο του.

Επισκέπτης
Καλο ειναι να βλεπουμε τα πραγματα λογικα....  Πως ειναι να την βρισκη και να χυνη με εναν πελατη απο την στιγμη που τον γουσταρη και την τρελενη και παραλληλα να αγαπαη εσενα... Τι αν ειναι στη δουλεια της τι στην προσωπικη ζωη της... Βρισκουμε τωρα να δικαιολογουμε .... Παιζη ρολο δηλαδη αν το χυσιμο ειναι επι πληρωμη??? Δηλαδη η πουτανα εκεινη τη στιγμη σκεφτετε τα λεφτα που θα τις δωση και χυνη για παρτη του???? Οχι επειδη τον Γουσταρηηηηη.... οοοοχιιιιιιι

Ηρεμα Ηρεμα...Παρα πηρες φορα...Ε και να την καυλωνει και να της αρεσει ενας δεν σημαινει οτι λιωνει και καθε φορα μαζι του στο κρεβατι...Δεν αφηνονται ολες δα και ετσι :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ηρεμα Ηρεμα...Παρα πηρες φορα...Ε και να την καυλωνει και να της αρεσει ενας δεν σημαινει οτι λιωνει και καθε φορα μαζι του στο κρεβατι...Δεν αφηνονται ολες δα και ετσι :2funny:
ε οχι δα αλοιμονο....  προς  Θεου....  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αβγαλτο μου πλασματακη...

ε οχι δα αλοιμονο....  προς  Θεου....  :2funny: :2funny:

πρεπει να εχεις προβλημα αν μεσα στο μυαλο σου εχεις θεοποιηση τοσο το χυσιμο και θεωρεις οτι μπορει να γινει η αποκλειστικη αιτια να ερωτευτει καποια η ακομα και να αφησει τον γκομενο της :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για να εχεις γκομενο σημαινη ## εισαι Ερωτευμενη μαζη του ##....

Δεν γουσταρης κανεναν αλλον..... δεν πηδιεσε με κανεναν αλλον..... δεν χυνης με κανεναν αλλον..... αν θελη ο καθε ενας να μοιραζετε τον συντροφο του που τον λατρευη ειναι αλλο θεμα.... Τοτε να γινουμε ολες πουτανες μας συμφερη...

Επισκέπτης
Για να εχεις γκομενο σημαινη ## εισαι Ερωτευμενη μαζη του ##....

Δεν γουσταρης κανεναν αλλον..... δεν πηδιεσε με κανεναν αλλον..... δεν χυνης με κανεναν αλλον..... αν θελη ο καθε ενας να μοιραζετε τον συντροφο του που τον λατρευη ειναι αλλο θεμα.... Τοτε να γινουμε ολες πουτανες μας συμφερη...

ε αυτο που λες γενικα εχει μια λογικη αλλα σε τετοιες καταστασεις δεν ισχυει απαραιτητα.
Εδω υπαρχει και γκομενα που μπορει να μην χυνει με το αγορι της αλλα να ειναι κολημενη μαζι του.
Τι παει να πει?
Εξαλου οι τανες το αντιμετωπιζουν και σαν "δουλεια" αυτο που κανουν και οχι "τραλαλα παμε να πηδηκτουμε για τον χαβαλε μας" ασχετα αν τυχει να περασουν καλα καποια φορα.
Με την ιδια λογικη οποια τυχαινει να μην ειναι ερωτευμενη με κανεναν να παει να γινει πουτανα αφου την συμφερει :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε αυτο που λες γενικα εχει μια λογικη αλλα σε τετοιες καταστασεις δεν ισχυει απαραιτητα.
Εδω υπαρχει και γκομενα που μπορει να μην χυνει με το αγορι της αλλα να ειναι κολημενη μαζι του.
Τι παει να πει?
Εξαλου οι τανες το αντιμετωπιζουν και σαν "δουλεια" αυτο που κανουν και οχι "τραλαλα παμε να πηδηκτουμε για τον χαβαλε μας" ασχετα αν τυχει να περασουν καλα καποια φορα.
Ε αυτο προσπαθω τοση ωρα να σου πω.... Αν εσυ αγαπουσες παρα πολυ την κοπελα σου πως θα το αντεχες εστω να σου πηδιωταν ολη μερα.... Εστω και αν ηταν η δουλεια της.... Θα το αντεχες??? Και να σου εδινε φιλακια το βραδυ.... Ειμαι της δουλειας και εγω γιαυτο στα λεω... Θα το θεωρουσα μεγαλη αδικια για το αγορη μου...

Επισκέπτης
Ε αυτο προσπαθω τοση ωρα να σου πω.... Αν εσυ αγαπουσες παρα πολυ την κοπελα σου πως θα το αντεχες εστω να σου πηδιωταν ολη μερα.... Εστω και αν ηταν η δουλεια της.... Θα το αντεχες??? Και να σου εδινε φιλακια το βραδυ.... Ειμαι της δουλειας και εγω γιαυτο στα λεω... Θα το θεωρουσα μεγαλη αδικια για το αγορη μου...

ε σιγουρα θα με πειραζε...αποκλειεται να μην με πειραζε.
Και αυτην θα την ενοχλουσε...Αλλα οχι οτι δεν μπορει να γινει και σχεση αν το θελει η κοπελα.
Με οτι προβληματα συνεπαγεται βεβαια με αυτες τις συνθηκες :-

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε σιγουρα θα με πειραζε...αποκλειεται να μην με πειραζε.
Και αυτην θα την ενοχλουσε...Αλλα οχι οτι δεν μπορει να γινει και σχεση αν το θελει η κοπελα.
Με οτι προβληματα συνεπαγεται βεβαια με αυτες τις συνθηκες :-
Μπραβο βρε Whitey...  γιατι ο ερωτας ειναι ενας.... και με τιποτα δεν θες να τον μοιραζεσε... ειναι ενα κομματι απο τον εαυτο σου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μολις εγραφηκα στο σαιτ και βλεπω ενδιαφεροντα θεματα που μπορουν να τυχουν στο καθενα.
Πιστευω πως ειναι αρκετα δυσκολο να εχεις σχεση με ιεροδουλη ποσο μαλλον να σε αγαπαει.Κι αν γινει αυτο ποσο θα κρατησει αφου περνανε απο τα σκελια της τοσοι αντρες καθημερινα?Ποιος λεει οτι δεν κανει το ιδιο σε αλλους?Η δουλεια τους τις θελει πονηρες.Μακαρι φιλε μου να σε αγαπαει και να οδηγησει καπου ομορφα.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Κανε οτι τραβαει η καρδια σου φιλε. Καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστη προσωπικοτητα με διαφορετικες αναγκες και γουστα. Παρε ιδεες και βγαλε συμπερασματα και αποφασεις.
παντως αμα σε αρεσει ερωτικα εχεισ κερδισει το 60% το αλλο 40 ειναι λογικη και προβληματα του παρελθοντος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom