δεν μπορω να πω οτι την αγαπαω, σιγουρα ενθουσιατηκα και κολακευτηκα απο τον ενδιαφερον και την αγαπη μιας γυναικας που καθε μερα εχει συναναστροφη με δεκαδες ανδρες, αρα το οτι κατεληξε σε εμενα ειναι μια κολακια... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...τελικα την πουτανα εσυ την αγαπας αληθεια ή απλα περνατε καλα;γιατι απο οτι καταλαβα αυτη ειναι καψουρα τρελη....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 982
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Λέγε λέγε μαλακίες για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου!δεν μπορω να πω οτι την αγαπαω, σιγουρα ενθουσιατηκα και κολακευτηκα απο τον ενδιαφερον και την αγαπη μιας γυναικας που καθε μερα εχει συναναστροφη με δεκαδες ανδρες, αρα το οτι κατεληξε σε εμενα ειναι μια κολακια... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...
Σκέψου λίγο ...... λίγο! για μια στιγμή:
αν αύριο έπρεπε να τη χωρίσεις πώς θα αισθανόσουνα????
δυσκολη ερωτηση και δυσκολη η απαντηση, απλα αυτη μου εχει αναφερει πραγματα και καταστασεις για τη ζωη της, μου εχει εμπιστευτει πραγματα που συμβαινουν παρασκηνιακα που ολα αυτα που αναφερονται σε αυτο το σαιτ μου φαινονται μαλακιες, καθε πουτανα κρυβει μια ιστορια που κανεις μας δεν γνωριζει, εμεις (και εγω μεσα) το μονο που αναζητουμε ειναι να βαλουμε τοτσουτσουνι μας και να τη γαμησουμε στα 4 απο τον κωλο, να χυσουμε στο στομα κ.α. κανεις ομως ποτε δεν αναρωτηθηκε για την ιστορια αυτης της πουτανας, κανεις δεν αναρωτηθηκε αν αυτη η πουτανα δεν ειχε πελατεια που θα βρισκοταν την αλλη μερα..σε καταλαβαινω απολυτα και δεν μπορω να πω λεπτομερειες γιατι....η αρραβωνιαστικια σου ή η πουτανα βλεπεις να ειναι πιο ερωτευμενη;
δεν θελω να πωφιλε καποτα απο αθηνα εισαι;θα σου πω γιατι σε ρωταω μετα...ή απο σαλονικη;
Δεν ξέρω ίσως να είμαι λίγο φορτισμένος αλλά επί 6 χρόνια τα είχα όλα κι ήθελα παραπάνω....
όταν τα έχασα κατάλαβα τι έπρεπε να είχα ξεσκαρτάρει!
σου αφιερώνω το ρεφρεν απ αυτό το κατά τα άλλα ηλίθιο τραγούδι.
το τραγουδούσα επί 6 χρόνια κι αναρωτιόμουν πώς θα ήμουνα άραγε αν όντως την έχανα?
ΚΟΛΑΣΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
[youtube=425,350]JQu2OSyFZNM[/youtube]
όταν τα έχασα κατάλαβα τι έπρεπε να είχα ξεσκαρτάρει!
σου αφιερώνω το ρεφρεν απ αυτό το κατά τα άλλα ηλίθιο τραγούδι.
το τραγουδούσα επί 6 χρόνια κι αναρωτιόμουν πώς θα ήμουνα άραγε αν όντως την έχανα?
ΚΟΛΑΣΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
[youtube=425,350]JQu2OSyFZNM[/youtube]
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δυσκολη ερωτηση και δυσκολη η απαντηση, απλα αυτη μου εχει αναφερει πραγματα και καταστασεις για τη ζωη της, μου εχει εμπιστευτει πραγματα που συμβαινουν παρασκηνιακα που ολα αυτα που αναφερονται σε αυτο το σαιτ μου φαινονται μαλακιες, καθε πουτανα κρυβει μια ιστορια που κανεις μας δεν γνωριζει, εμεις (και εγω μεσα) το μονο που αναζητουμε ειναι να βαλουμε τοτσουτσουνι μας και να τη γαμησουμε στα 4 απο τον κωλο, να χυσουμε στο στομα κ.α. κανεις ομως ποτε δεν αναρωτηθηκε για την ιστορια αυτης της πουτανας, κανεις δεν αναρωτηθηκε αν αυτη η πουτανα δεν ειχε πελατεια που θα βρισκοταν την αλλη μερα..
όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεεεε το σύνδρομο του σωτήρα
παράτα τα όλα και πήγαινε μαζί της καβάλα στο ηλιοβασίλεμα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα με βοηθησεις αν πεις...δεν θελω να πω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπουμπ μιλαμε σοβαρα με το παιδι...να σου φερω τον ομορφαντρα να απασχοληθεις λιγο;όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεεεε το σύνδρομο του σωτήρα
παράτα τα όλα και πήγαινε μαζί της καβάλα στο ηλιοβασίλεμα
σε τι θα σε βοηθησω??θα με βοηθησεις αν πεις...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οσο για αυτα μονο ενας που ειχε μια σχεση με πουτανα μπορει να σε καταλαβει πιστεψε με....εχεις δικιοδυσκολη ερωτηση και δυσκολη η απαντηση, απλα αυτη μου εχει αναφερει πραγματα και καταστασεις για τη ζωη της, μου εχει εμπιστευτει πραγματα που συμβαινουν παρασκηνιακα που ολα αυτα που αναφερονται σε αυτο το σαιτ μου φαινονται μαλακιες, καθε πουτανα κρυβει μια ιστορια που κανεις μας δεν γνωριζει, εμεις (και εγω μεσα) το μονο που αναζητουμε ειναι να βαλουμε τοτσουτσουνι μας και να τη γαμησουμε στα 4 απο τον κωλο, να χυσουμε στο στομα κ.α. κανεις ομως ποτε δεν αναρωτηθηκε για την ιστορια αυτης της πουτανας, κανεις δεν αναρωτηθηκε αν αυτη η πουτανα δεν ειχε πελατεια που θα βρισκοταν την αλλη μερα..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να σου πω μια ιστορια...αναλογωςσε τι θα σε βοηθησω??
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπουμπ μιλαμε σοβαρα με το παιδι...να σου φερω τον ομορφαντρα να απασχοληθεις λιγο;
σοβαρότατα μιλάω. Αν δεν το κάνει θα σκάσει και όλη του τη ζωή θα αναρωτιέται.
Ας τα παρατήσει όλα λοιπόν να μην του μείνει το παράπονο. Να δει τι ωραία που θα είναι κι άμα γουστάρει να κάτσει, αν δε γουστάρει θα βρει κι αλλού αρραβωνιάρα.
Το σύνδρομο του σωτήρα δεν περιορίζεται μόνο στις πουτάνες και στους πουτανοκαψούρηδες ξέρεις, δε λέω ό,τι να'ναι
αθηνανα σου πω μια ιστορια...αναλογως
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω θα ελεγα να μεινει με οποια ειναι πιο πολυ ερωτευμενη μαζι του...σοβαρότατα μιλάω. Αν δεν το κάνει θα σκάσει και όλη του τη ζωή θα αναρωτιέται.
Ας τα παρατήσει όλα λοιπόν να μην του μείνει το παράπονο. Να δει τι ωραία που θα είναι κι άμα γουστάρει να κάτσει, αν δε γουστάρει θα βρει κι αλλού αρραβωνιάρα.
Το σύνδρομο του σωτήρα δεν περιορίζεται μόνο στις πουτάνες και στους πουτανοκαψούρηδες ξέρεις, δε λέω ό,τι να'ναι
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εγω θα ελεγα να μεινει με οποια ειναι πιο πολυ ερωτευμενη μαζι του...
αφού τον τρώει ο κώλος του... εδώ δεν ξέρει καν ποια είναι πιο ερωτευμένη.
Και νομίζω πως το ζητούμενο είναι να νιώθει εκείνος καλά. Άμα πχ μείνει με την αρραβωνιάρα κι αυτή είναι τρελή και παλαβή αλλά αυτός νοσταλγεί τη γλυκιά πουτάνα που τον αγάπησε? Άμα μείνει με την πουτάνα και αρχίζει μετά να του ξινίζει και λέει τι καλά ήταν με την καλή κοπέλα, το αγνό λουλούδι που του έδινε ασφάλεια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οκ τοτε ...και μεις λοιπον που λες ειχαμε τις πουτανοκαψουρες μας και πραγματι τα κοριτσια αυτα εχουν μια ιδιαιτερη ψυχοσυνθεση...με πολλες ανασφαλειες καιψυχολογικα προβληματα αλλα και αναπτυσσουν και μια περιεργη σχεση με το χρημα...επισης γινονται πολυ δυσπιστες απεναντι στους ανδρες λογω δουλειας...δυσκολο να καψουρευτουν δεν ειναι αφου ανθρωποι ειμαστε ολοι απλα φοβαμαι οτι καποιες πεφτουν στην κατηγορια της εκμεταλλευτριας στο θεμα της σχεσης...ειναι δε παθολογικα ζηλιαρες και θα την βρεις ασχημα αν συνεχισεις το διπλο ταμπλο και σποκαλυφθει...θα προσπαθησει να σε εκθεσει να σαι σιγουρος και θα σου γινει φορτικη...τωρα ξερει που μενεις; ...εχει τηλεφωνο σου το κανονικο ή ενα δευτερο κινητο που εχουμε ολοι;για πες;ποσα δικαιωματα της εχεις δωσει στην ζωη σου;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αφού τον τρώει ο κώλος του... εδώ δεν ξέρει καν ποια είναι πιο ερωτευμένη.
Και νομίζω πως το ζητούμενο είναι να νιώθει εκείνος καλά. Άμα πχ μείνει με την αρραβωνιάρα κι αυτή είναι τρελή και παλαβή αλλά αυτός νοσταλγεί τη γλυκιά πουτάνα που τον αγάπησε? Άμα μείνει με την πουτάνα και αρχίζει μετά να του ξινίζει και λέει τι καλά ήταν με την καλή κοπέλα, το αγνό λουλούδι που του έδινε ασφάλεια?
Αν και κατά τη γνώμη μου καλύτερο θα είναι να μείνει με την πουτάνα και άμα το μετανιώσει να ψάξει να βρει κάνα αγνό λουλούδι... πιο εύκολο θα είναι και θα του φύγει και το απωθημένο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δινεις αποφασιστικες απαντησεις....Αν και κατά τη γνώμη μου καλύτερο θα είναι να μείνει με την πουτάνα και άμα το μετανιώσει να ψάξει να βρει κάνα αγνό λουλούδι... πιο εύκολο θα είναι και θα του φύγει και το απωθημένο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις