Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim the greek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να υπαρξει ερωτας απο μια πουτανα προς πελατη, τιποτα δεν ειναι απιθανο! Κι εμενα μου εχει τυχει αρκετες φορες να εχω "ειδικη" μεταχειριση απο πουτανες, αν και οχι σε σημειο να μην πληρωσω ή να τη βγαλω για καφε - βεβαια ουτε εγω το εχω επιδιωξει κατι τετοιο. Ξερω ομως δυο τουλαχιστον ατομα, το ενα πηδουσε τζαμπα σε μπουρδελο και το αλλο εβγαλε πουτανα εξω για καφε, μιλουσαν συχνα στο τηλεφωνο και πηγε και αρκετες φορες σπιτι της. Διαφωνω επισης οτι κανενας αντρας δεν μπορει να ξεχασει το παρελθον μιας γυναικας. Βασικα για μενα δεν ειναι καν μειονεκτημα να εχει υπαρξει καποια γυναικα πουτανα για μια περιοδο της ζωης της, το θεωρω τιμητικο επαγγελμα και δεν θα με πειραζε ουτε και η κορη μου να το εκανε. Εχω μεγαλη εκτιμηση για τις πουτανες!

Η κορη σου σιγουρα θα σε πειραζε γιατι θα σου γεννιοταν η εξης απορεια...

ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ?
(σαν πατερας)

Αλλα σε ολα τα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου προσθετοντας οτι ολα καλα και αγια
αρκει να εχουν καποιο σκοπο ζωης

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Να κλαψεις,γιατι πας να μπλέξεις με την καταστροφή σου.
Να κλαψεις,γιατι η ανοησία σου και μονο που το συζητάς,χτυπαει κόκκινο.
Να κλαψεις,γιατι ο Σεζάν ελεγε στα μοντέλα του "Τι κουνιέσαι; Κουνιουνται τα πορτοκάλια;"

Επισκέπτης
Μερικοί έχετε θεοποιήσει τόσο πολύ τις ιερόδουλες που δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν απαιτείσετε κιόλας να μπει η πορνεία στην ανώτατη εκπάιδευση..31 ετών άνθρωπος βρε συ picker τι είναι αυτά που λες?Δεν έμαθες ακόμα πως για να σεβαστούμε έναν άνθρωπο δεν είναι απαραίτητο να τον θεοποιήσουμε κιόλας.Άλλο σέβομαι και άλλο θεοποιώ.

bigandre

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικα δεν ξερω φιλε μου τη να πω μπορει να ειναι οπως τα λες αλλα ξερω οτι γυναικα που μπορει να υπηρξε στην ζωη της ιεροδουλη μετα να ειναι κερι αναμμενο σε εναν ανδρα, καλο ειναι να προσεχεις και εσυ ξερεις και αποφασιζεις ευχομαι να εχεις τυχη και να προσεξεις το τη θα αποφασισεις! γενικως ολλα μεσα στη ζωη ειναι.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
βαλτη να δουλευει για εσενα ??

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εγω δεν το εχω κανει αυτο αλλα με εχει κερατωσει

Επισκέπτης

(σαν πατερας)

Mα δεν με πιανεις... Εγω δεν το θεωρω κακο να δουλευει μια γυναικα σε μπουρδελο, το θεωρω λειτουργημα!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εκμετάλλευση των εκδιδόμενων από τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής, πρακτορίων κ.α.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αστους να λενε δεν ξερουν,εχω ακουσει οτι πολλες βαζουν πολιτικο μεσον για να δουλεψουν σε μπουρδελο επειδη ειναι ολα μια χαρα
κατι σαν το δημοσιο δηλαδη ε;
αυτο ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

(σαν πατερας)

Αλλα σε ολα τα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου προσθετοντας οτι ολα καλα και αγια
αρκει να εχουν καποιο σκοπο ζωης
μπα δεν νομιζω να τον πειραζει οπως εχει πει,απλα να μας πει αν του κατσει τετοιο σκηνικο να ανεβασουμε κριτικη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παντρεφτιτε τισ κε καντε πολα πεδακια

Stories