Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν υπάρχουν έρωτες...αγάπες κ μαλακίες...ρεεεεεεεεεεεε...

ενθουσιασμός λέγεται...κ κάποτε περνάει...σε 1,σε 2..σε 10...σε 50 χρόνια περνάει...

μετά λέγεται βαρεμάρα να ψάξω κάτι διαφορετικό...ίσως κ ανικονότητα...

σοβαρά τώρα..το θέμα είναι ν'αγαπάς τον εαυτό σου...μετά μπορείς να αγαπήσεις κ ν'αγαπηθείς ακόμη κ με πουτάνα...ή ακόμη χειρότερα...με στρίπερ...

*χειρότερα γιατί οι στρίπερ κρύβουν απ'τον εαυτό τους...οτι είναι πουτάνες... :2funny:
ΝΑΙ!!!!!!!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Ασε την αρραβωνιαστικια σου-αφου την αλλη θες/σιγουρα θα ειναι και πιο ωραια (99%)

Μια ζωη την εχουμε ρε φιλαρακο...Κι αυτα δεν τυχαινουν καθε μερα!

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
φιλε συναγωνιστη και φιλοι συναγωνιστες θελω να σας κανω μια ερωτηση που πιθανο σε πολυ λιγους απο εδω μεσα εχει περασει απο το μυαλο τους...
εχουμε ακουσει και εχουμε διαβασει αρκετες φορες για πουτανες που διεφυγαν απο το κυκλωμα μαστροπων και τους εδωσε στην αστυνομια
ερωτηση
εχει αναρρωτηθει κανεις που βρισκεται αυτη η πουτανα με τι ασχολειται και ποια ειναι η ζωη της μετα απο την πραξη της αυτη???
τελικα ειστε ολοι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ κανεις δεν ειχε τα @@ να μου απαντησει στην ερωτηση που εχω βαλει εδω και 2 μηνες... μονο ενα pm ειχα για αυτο λεγοντας μου οτι ειναι δυσκολη η ερωτηση που βαζω, πιθανως και κανεις να μην ηξερε να απαντησει σε αυτην την ερωτηση, γραφατε μονο αερολογιες (σε κοροιδευει..., αγαπαει μονο το χρημα.... , η πουτανα ειναι μονο να γαμιεται...) και αλλες τετοιες παπαριες...  αν ποτε εχετε την απαντηση στην παραπανω ερωτηση τοτε πιθανως να γινεται και λιγοτερο ανοητοι και να εχετε μια διαφορετικη αντιληψη για τα γεγονοτα...  βλεπετε μονο την επιφανεια και οχι την ουσια...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αστα ρε φιλε μιλαμε για τενεκεδες ξεγανωτους

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθενας σου λεει την γνωμη του.Εσυ πιστευεις και κρατας οτι θελεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μονο ο bbwlover εχει δικαιωμα να πει την γνωμη του μια και ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελικα ειστε ολοι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ κανεις δεν ειχε τα @@ να μου απαντησει στην ερωτηση που εχω βαλει εδω και 2 μηνες... μονο ενα pm ειχα για αυτο λεγοντας μου οτι ειναι δυσκολη η ερωτηση που βαζω, πιθανως και κανεις να μην ηξερε να απαντησει σε αυτην την ερωτηση, γραφατε μονο αερολογιες (σε κοροιδευει..., αγαπαει μονο το χρημα.... , η πουτανα ειναι μονο να γαμιεται...) και αλλες τετοιες παπαριες...  αν ποτε εχετε την απαντηση στην παραπανω ερωτηση τοτε πιθανως να γινεται και λιγοτερο ανοητοι και να εχετε μια διαφορετικη αντιληψη για τα γεγονοτα...  βλεπετε μονο την επιφανεια και οχι την ουσια...
εσυ ρε φιλε που βριζεις ολους τους αλλους 2 μηνες ακομα δεν βρηκες την απαντηση?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

άντε ρε μαλάκα απο δω χάμου, ψάξε εσύ την ουσία στις πουτάνες, σοβαρή ασχολία  :jerking:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Εγω ρε φιλε την απαντηση σου την εδωσα ,,αν δε σου αρεσει ειναι δικο σου θεμα . Εδω περνεις παρθενα του κατηχητικου  :priest:και στα περναει με τον παπα, και η πουτανα :knockinb: μετα απο λιγο καιρο τη θα σου κανει :pipa2:.Λοιπον παρτην να μας πεις σε τρεια χρονια τη εχεις παθη  :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ωραίοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :rockon:

μπουαααααααααααααααααααααα δε μου λέτε αυτό που θέλω να ακούσω λέτε μαλακίες μπουαααχααααα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλώς τις εβραιοτσυμπριοκινεζοκλωνοπιπίτσες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είναι εδώ ο κινεζοκύπριος??  :rockon: :rockon:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι μαλακας με περικεφαλαια.εισαι αραβωνιασμενος και πας στις πουτανες ρε φιλε;ποιος ο λογος;

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι μαλακας με περικεφαλαια.εισαι αραβωνιασμενος και πας στις πουτανες ρε φιλε;ποιος ο λογος;
ποιος ξερει τη πατσαβουρομουνο ειναι η δικια του :shit: και βγενη να βρισει εμας που του δωσαμε τα φωτα για τον ισιο δρομο :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φιλε kapotas07 η κατασταση που ζεις ειναι "παιχνιδι με την φωτια"....

Εθεσες ενα ερωτημα σε ενα site και περιμενεις απαντησεις απο ανθρωπους που σκεφτονται με την λογικη και αναλογες απαντησεις θα παρεις.
Ομως εξω απο τον χορο......

Κανεις δεν ειναι σε θεση να σου πει τι θα κανεις. Εσυ θα πρεπει να σκεφτεις και να αποφασισεις, ασχετα με το τι σε συμβουλευει ο καθενας μας.

Εγω απλα θα σου τονισω μερικα σημεια στα οποια θα πρεπει να επικεντρωσεις πριν αποφασισεις το οτιδηποτε:

-Νοιωθεις αρκετα δυνατος να την συναντας οταν θα γυριζει απο την δουλεια?
-θα μπορεις να την παιρνεις απο το μαγαζι οταν "σχολαει" οπως πιθανον θα εκανες με μια αλλη κοπελα σου?
-θα εισαι σε θεση να ανταποκριθεις στον οποιο εκνευρισμο εχει συσωρευμενο απο τη  βαρδια της?
-θα μπορεις να αντιδρασεις πολιτισμενα οταν θα σου αρνηθει sex, ενω εσυ θα εχεις ορεξη?
-Εχεις το γερο στομαχι σε πιθανη γνωστοποιηση του επαγγελματος της κοπελας στον κυκλο σου?
-Εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τα ψυχολογικα προβληματα που εχουν οι περισσοτερες κοπελες του επαγγελματος?
-Εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ, οταν καυγαδισεται?

Νομιζεις οτι μπορεις να απαντησεις ΝΑΙ σε  αυτα τα ερωτηματα?

Εγω δεν θα πω οτι δεν σε αγαπαει. Δεν το θεωρω τοσο απιθανο να ερωτευτει μια ιεροδουλος. Το θεμα ειναι εσυ τι κανεις.Ακομα πιο δυσκολη κανει την αποφαση σουτο γεγονος οτι  εισαι και αραβωνιασμενος.

Ειλικρινα σου ευχομαι καλη τυχη,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom