Επισκέπτης
κανονισετον για μετα τις 12 γιατι νωριτερα εχω αλλο σφαχτο..έλα μπάσταρδε να μου το πεις φάτσα αυτό να σου κάνω και μια ψυχανάλυση.
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κανονισετον για μετα τις 12 γιατι νωριτερα εχω αλλο σφαχτο..έλα μπάσταρδε να μου το πεις φάτσα αυτό να σου κάνω και μια ψυχανάλυση.
1)οχι απαραιτητα..οι πουτανες ουσιαστικα ειναι προιον..οσο ρατσιστικο και αν ακουγεται αυτο ειναι περα για περα αληθες...έχει γαμώ τα γέλια να διαβάζει κανείς αναλύσεις για έρωτες και σχεσεις ανδρών με πουτάνες.
δλδ να συζητά για αισθήματα με γυναίκα που τη γνώρισε ως μουνί που γαμάει ή κώλο.
1)Οι πουτάνες είναι γυναίκες με πολλά προβλήματα. Δυστυχώς υπάρχουν για να θυμίζουν στην κοινωνία ότι αυτοί που πάνε σε αυτές έχουν ακόμα περισσότερα.
2)η σχέση με μια γκόμενα δεν ξεκινάει ούτε καταλήγει στον πούτσο. Απλά όσο πιο κοντά στα ζώα είσαι τόσο πιό πολύ αυτό το μοντέλο ακολουθάς.
3)Ακόμα και μια πουτάνα για να την δεις συναισθηματικά πρέπει πρώτα απ όλα να τη γνωρίσεις, να συναναστραφείς να δεις τι καπνό φουμάρει όλο το υπόλοιπο πακέτο.
Οταν το μόνο που βλέπεις μπροστά σου είναι μια κωλοτρυπίδα και μουνόχειλα είναι πραγματικά κωμικοτραγικό να μιλάς για αισθήματα.
κανονισετον για μετα τις 12 γιατι νωριτερα εχω αλλο σφαχτο..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Κι εγώ σε εταιρία Α.Ε. του δημοσίου εργάζομαι και καθημερινά λόγω της ιδιαιτερότητας της εταιρίας [size=18pt]τρώμε απίστευτη πούτσα[/size]. Κανείς όμως δεν έχει το ύφος χιλίων καρδυναλίων. Και η δουλειά γίνεται και ο πολίτης εξυπηραίτηται και φεύγει λέγοντας ευχαριστώ. Δεν έχουμε κάτσει πίσω από μια ασυλία που μας προσφέρει η θέση μας και ανάλογα με τις καύλες μας κάνουμε αυτό που πρέπει ή όχι και αυτό ξέρεις γιατί γίνεται? Γιατί υπάρχει στην περίπτωσή μας ένας ελεγκτικός μηχανισμός που λειτουργεί. Αν δεν υπήρχε η ασυλία είμαι σίγουρος ότι θα έσφυγκαν πολλοί κώλοι.
2)εξαρταται τη γκομενα...μερικες δεν ειναι για παραπανω.
ααααχαχαχαχαχαχαχαχα
έτσι ακριβώς είναι ρε μαλακισμένο.
τράβα τώρα να γαμήσεις καμμιά πουτάνα.
εμείς δε γαμάμε είμεθα σαμπανούληδες μόνο.
Υ.Γ.
έλα μπάσταρδε να μου το πεις φάτσα αυτό να σου κάνω και μια ψυχανάλυση.
Τα βλέπεις? εκδηλώνεσαι μόνος. Αυτή η άκρατη επίδειξη ανδρισμού του στιλ "'ελα εδώ να μου το πεις και εγώ θα σου δείξω" ένα μόνο πράγμα δηλώνει. Στυτική δυσλειτουργία.
Tι είναι γυναίκα;το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί το μουνί...
είσαι εντελώς μα εντελώς οφ τόπικ μουσιού, ό,τι να'ναι όμως...
σταζιερης???ασε τον έχουν τακτοποιήσει άλλοι.....
Tι είναι γυναίκα;
Το άχρηστο κομμάτι κρέας γύρω γύρω από το μουνί!
σταζιερης???
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα γαμω το ικα μου γαμω..
Γειά χαρά. Κοντεύω τα 35 και εργάζομαι σε εταιρία Α.Ε. του δημοσίου, νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Παντρεμένος. Θαυμαστής και λάτρης του αγοραίου έρωτα, εξ αποστάσεως πλέον. Εδώ και λίγες μέρες όμως με έχετε βάλει στην πρίζα
ετσι..Στυτική δυσλειτουργία
ετσι..
μην ασχολεισαι σου λεω..
ματακιας ειναι..
πληρωνει τα ποτα μας για να μας βλεπει να γαμαμε στριπτηζουδες..
Γέμισε το site ηθικολόγους και πουριτανούς μη χέσω. Τι έγινε και που είναι αραβωνιασμένος? Δηλαδή όσοι γαμάτε πουτάνες είσαστε αδέσμευτοι? Ή αν δεσμευτείτε θα πάψετε να κυνηγάτε το μουνί? Παπάρια. Τι σχέση έχει αν το μουνί ανήκει σε πουτάνα ή όχι. Το μουνί είναι μούνι. Τέλος. Εκτός και είστε απλά ζηλιάριδες ή κρυφοπούστρες. Ηθικολόγοι του κώλου και υποκριτές.
δεν είσαι εσύ πολύ ηθικολόγος και πουριτανός γι αυτόν.Συγνωμη αν ειμαι πολυ ηθικολογος και πουριτανος για σενα.
πούτσα στη δουλειά, ξύλο στο σπίτι τον καταλαβαίνω.
συγγνώμη που του την έπεσα θέλει φροντίδα και προδέρμ το παλλικάρι.......
πoooooooooooooooooooooooooooΔικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες. Πολλοι που πληρωνουν για σεξ το κανουν γιατι απλα δεν εχουν γκομενα, fuck buddy, ή σχεση. Αν τωρα καποιος εχει σχεση και πληρωνει για σεξ, σιγουρα ειναι με λαθος ανθρωπο. Το κακο ειναι οτι δεν το καταλαβαινει. Ξερεις πολυ καλο σεξ μπορεις να κανεις και χωρις χρηματα. Ακομα και με ελληνιδα. Δηλαδη μας λες οτι οποιος δεν συμπεριφερεται σαν ζωον ειναι ομοφυλοφιλος? Κοιτα να δεις, εκτος απο ηρωινη, σεξ με αντρα και σεξ με ζωα, ολα τα αλλα ενας αντρας πρεπει να τα κανει κατα την γνωμη μου. Συγνωμη αν ειμαι πολυ ηθικολογος και πουριτανος για σενα.
φυγε οσο ειναι νωρις..τι ειναι καλυτερο? μια μαραμενη ψωλη ή μια ζωη και μυαλο γτπ?
μισο να φερω ενα καινουριο ζυγο γτ αυτος μου χαλασε...
μια ζωή και μυαλό για τον πούτσο ΕΝΝΟΕΊΤΑΙτι ειναι καλυτερο? μια μαραμενη ψωλη ή μια ζωη και μυαλο γτπ?
μισο να φερω ενα καινουριο ζυγο γτ αυτος μου χαλασε...
Γίνεσαι όλο και πιο γελίος. Ξαφνικά ανκάλυψες την Αμερική στα 50 φεύγα και χάρικες. ΜΕ το να κάνεις copy paste παλία μου posts δεν φέρνεις σε δύσκολη θέση εμένα, απλά επιβεβαιώνεις τα λεγομενά μου. Αλλά δεν σε παρεξηγώ. ¨Ενας μεσήλικας είσαι που για να γαμήσεις πρέπει πρώτα να δείξεις κάτι που θα λειτουργει σαν προέκταση της μαραμένης ψωλής σου. πχ ένα ακριβό αμάξι.