You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αξιζει μια βολτα απο ρεθυμνο για το μωρο!Ποιο μαγαζι ειναι ρε μαγκες?
Δώσε συγκεκριμένα πράγματα και όχι γρίφουςΘεικο Ρωσσιδι, 19χρονο, ντροπαλο, hands free πιπα, κορμι ατελειωτο, βυζι... ... Στο γνωστο "μαγαζι".
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
δεν εδωσε γριφους ρε παιδια...Δώσε συγκεκριμένα πράγματα και όχι γρίφους
δηλαδή στα αντίστοιχα θρεντ στην αθήνα που λέμε που είναι το τάδε μαγαζί, ή που θα βρει κάποιος το τηλέφωνο της τάδε κοπέλας είμαστε νταβατζήδες; ωραιος εισαι ρε φιλε. για ποιο λογο έχει ύπαρξη αυτό το σάιτ.για να λέμε "γάμησα ενα μουνι υπέροχο, όποιος το βρει ας το γαμήσει κ αυτός" ;....
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Δεν νομιζω....υποκρισία μέχρι εκεί που δεν πάει
Παρακολουθω καιρο το τοπικ παρολο που δεν μενω Χανια, αλλα οντας Χανιωτης, οχι απο καταγωγη αλλα απο ερωτα για τα χανια. Μπορω να σου πω οτι ο Xouzel εχει βολεψει αρκετο κοσμο με τις επαφες του που στην τελικη δεν εχει καμμια υποχρεωση να μοιραστει μαζι μας.
Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που ολο δωσε δωσε ειναι και δεν εχουν κανει μια κριτικη, δεν εχουν μοιραστει ουτε ενα τηλεφωνο
Κατα τη γνωμη μου, καλα κανει το παλικαρι και δεν δινει φορα παρτιδα τηλεφωνα. Λιγα καλα χαρτια εχουν τα Χανια για να τα καψουν οι ιδιοι οι χανιωτες με τον καθε μαλακα......οι σοβαροι και αυτοι που ξερουν θα τα παρουν. Απο οσο ξερω δεν εχει αφησει κανεναν παραπονεμενο ;)
ΥΓ....πολυ δυνατο μωρο το Ρωσιδακι.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
+1Δεν νομιζω....
Παρακολουθω καιρο το τοπικ παρολο που δεν μενω Χανια, αλλα οντας Χανιωτης, οχι απο καταγωγη αλλα απο ερωτα για τα χανια. Μπορω να σου πω οτι ο Xouzel εχει βολεψει αρκετο κοσμο με τις επαφες του που στην τελικη δεν εχει καμμια υποχρεωση να μοιραστει μαζι μας.
Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που ολο δωσε δωσε ειναι και δεν εχουν κανει μια κριτικη, δεν εχουν μοιραστει ουτε ενα τηλεφωνο
Κατα τη γνωμη μου, καλα κανει το παλικαρι και δεν δινει φορα παρτιδα τηλεφωνα. Λιγα καλα χαρτια εχουν τα Χανια για να τα καψουν οι ιδιοι οι χανιωτες με τον καθε μαλακα......οι σοβαροι και αυτοι που ξερουν θα τα παρουν. Απο οσο ξερω δεν εχει αφησει κανεναν παραπονεμενο ;)
ΥΓ....πολυ δυνατο μωρο το Ρωσιδακι.
θα συμφωνησω σε ολα!
MacFreddie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
"γάμησα ενα μουνι υπέροχο, όποιος το βρει ας το γαμήσει κ αυτός" ;....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
δηλαδή στα αντίστοιχα θρεντ στην αθήνα που λέμε που είναι το τάδε μαγαζί, ή που θα βρει κάποιος το τηλέφωνο της τάδε κοπέλας είμαστε νταβατζήδες; ωραιος εισαι ρε φιλε. για ποιο λογο έχει ύπαρξη αυτό το σάιτ.για να λέμε "γάμησα ενα μουνι υπέροχο, όποιος το βρει ας το γαμήσει κ αυτός" ;....
Έλα ρε φίλε τώρα,ξεκόλλα λίγο,αφού βλέπεις ότι ο xouzel δεν θέλει να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες μέσω του θρεντ .Για να σε βοηθήσω το έχω αναφέρει κι εγώ το μαγαζί λίγες σελίδες πίσω,όταν έγραψα για τη συνάντησή μου με την Ρωσίδα Ζανέτ ,η οποία προέκυψε ύστερα από ενημέρωση του xouzel .Είναι ακριβώς στο κέντρο της πολής,100 μέτρα από την Ηλεκτρονική και 50 μέτρα από το ''MY CAFE''
Καταρχην, οπως ειπε συναθλητης, αλλο Αθηνα, αλλο Χανια. Εδω τα χαρτια ειναι λιγα και ο κυκλος περιορισμενος. Αν παρακολουθουσες το θρεντ, νομιζω θα εβρισκες κατι καλυτερο να πεις για μενα. Αλλωστε αυτο το "τιμημενος" που υπαρχει πανω απο το avatar μου, θα επρεπε να σου λεει κατι, με τοσο λιγα post που εχω. Τελος παντων, ουδεποτε αρνηθηκα βοηθεια σε οποιονδηποτε, μεσω pm. Θα μπορουσα να λεω ως το πρωι, αλλα το κοβω εδω, για να μη σας τα ζαλιζω αλλο. Απλα, σε παρακαλω να εισαι λιγο πιο προσεκτικος και οχι πολυ βιαστικος στις κρισεις σου. Ευχαριστω που με ανεχτηκατε........
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ασχετο.....ποσο ειναι η ταριφα στα χανια;
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
100Ε η μια ωρα και τα υπολοιπα εξτρα; Extraballs παιζουν;
εμενα γιατι δε μ αφησες να σου βγαλω φωτοοοοο εεεεεεεεεεεε? χεχεχε!!! πολυ καλο!
Aρχηγουλη, το δοκιμασες το Ρωσσιδακι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
σχεδον ολα εκει μεσα....ευτυχως εχουμε και μεις δυο ακρες με ντοπιους παραγοντες και μας τα κανουν διανομη σπιτι!!! χεχε!αλλα...δυο δυο να γεμιζουν τα δωματια!
Aρχηγουλη, το δοκιμασες το Ρωσσιδακι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270