Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.226
- Πόντοι
- 2.046
Μόλις τα ξύρισα και Κυριακή θα κάνω Γυμνισμό.
Κακώς! Θα έπρεπε να τα αφήσεις ώστε να γίνει ένα με τους θάμνους τρυγυρωΜόλις τα ξύρισα και Κυριακή θα κάνω Γυμνισμό.
Κύριοι, γνωρίζετε αν επαρκεί ο χρόνος μέχρι τις 12 του μηνός που έχω ένα ραντεβού, να ξανά φυτρωσουν τα παπαρια μου? είχα μια ατυχία σήμερα...Μην τα μπερδεύεις αποτρίχωση μόνος σου κλασικά. Λευκό ξύδι , οξυζενέ, και σόδα σκόνη κάνε μείγμα 100ml + 100 ml + 1 κουταλιά σουπας, και επαλειψη όπου θέλεις 2 3 φορές την ημέρα, σε 1 εβδομάδα δεν θα υπάρχει τιποτα. Λείος και καθαρός.
Μετά πας όπου θέλεις για μασάζ ετοιμος
Σαν συνταγή για Αρχίδια Τουρσί με σόδα, ακούγεται αυτό...Μην τα μπερδεύεις αποτρίχωση μόνος σου κλασικά. Λευκό ξύδι , οξυζενέ, και σόδα σκόνη κάνε μείγμα 100ml + 100 ml + 1 κουταλιά σουπας, και επαλειψη όπου θέλεις 2 3 φορές την ημέρα, σε 1 εβδομάδα δεν θα υπάρχει τιποτα. Λείος και καθαρός.
ξυραφάκια μόνο καινούργιαΕγώ πάντως ξυράφι φοβάμαι να βάλω εκεί κάτω..
Τα περνάω με την κουρευτική αλλά και πάλι δεν γίνονται γλομπος
Αν βάλεις ξύδι με μαγειρική σόδα θα αφριζει σαν ηφαίστειο πόσο μάλλον και οξυζενέ μαζί,Ναι 1 εβδομάδα συστηματικά αρκεί...για 2 3 χρόνια ησυχάσεις. Μετά τα 3χρονια βγαίνουν εξασθενημένες ανοιχτού χρώματος κάι επαναλαμβανεις. Τόσο απλο
Τύπε μου αυτό το ματζούνι το πίνουμε ή μόνο για πασάλειμμα στα αρχίδια κάνει ?Αν βάλεις ξύδι με μαγειρική σόδα θα αφριζει σαν ηφαίστειο πόσο μάλλον και οξυζενέ μαζί,
Ενας γνωστός μου βάζει και σουρωτή με γεύση λάιμ για να καταπραΰνει και τους πονους στο στομαχι. Αφριζει η ουρήθρα και σιγα σιγα ανεβαίνει απ το λεπτο εντερο η αγωγηΤύπε μου αυτό το ματζούνι το πίνουμε ή μόνο για πασάλειμμα στα αρχίδια κάνει ?
Δώσε πληροφορίες που τη βρισκουμε
694927Δώσε πληροφορίες που τη βρισκουμε
7861694927
Τύπε μου αυτό το ματζούνι το πίνουμε ή μόνο για πασάλειμμα στα αρχίδια κάνει ?
τυποι υστερα απο νεωτερη ενημερωση που ειχα,αυτο το ματζουνι το βαζουν και στο πλυντηριο ρουχων για να καθαριζουν - απολυμαινουν τον καδοΑυτό ακριβώς...καίει τη ρίζα της τρίχας, δεν τρέφεται, μαραίνεται και πέφτει.
Είναι και ξεβουλωτικό καθαρίζει το σιφόνι .Αν βάλεις ξύδι με μαγειρική σόδα θα αφριζει σαν ηφαίστειο πόσο μάλλον και οξυζενέ μαζί,
Έμπαινες κυρά Μάρθα ?τυποι υστερα απο νεωτερη ενημερωση που ειχα,αυτο το ματζουνι το βαζουν και στο πλυντηριο ρουχων για να καθαριζουν - απολυμαινουν τον καδο
Απολύμανση πλυντηρίου ρούχων με σόδα & ξύδι.
Ο πιο φυσικός τρόπος για τον καθαρισμό πλυντηρίου ρούχων εσωτερικά, γίνεται με μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι. Σε μισό φλιτζάνι χλιαρό νερό, ανάμειξε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και ανακάτεψε τα για να γίνουν ένα μείγμα. Βάλε το μείγμα σου στη θήκη του απορρυπαντικού και μετά ρίξε 2 κούπες ξύδι μέσα στον κάδο. Κλείσε το πλυντήριο και βάλε το σε λειτουργία σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία, χωρίς να προσθέσεις ρούχα. Έτσι, θα απολυμανθεί ο κάδος από μικρόβια και βακτήρια.
και επειδη ειμαστε σε εγκυρο σαιτ ως προς την ενημερωση,πρεπει να αναφερουμε και τις πηγες μας.
2 Αλάνθαστοι Τρόποι για να Απολυμάνετε το Πλυντήριο των Ρούχων σας
Τέλεια απολύμανση του πλυντηρίου ρούχων μέσα σε λίγα λεπτά.spirossoulis.com
και να μην ξεχασω να αναφερω και την γειτονισσα μου την κυρια Μαρθα.
ανετα...Έμπαινες κυρά Μάρθα ?
...τυπε πας να εξαλειψεις τον ανταγωνισμο?!?!?Μην τα μπερδεύεις αποτρίχωση μόνος σου κλασικά. Λευκό ξύδι , οξυζενέ, και σόδα σκόνη κάνε μείγμα 100ml + 100 ml + 1 κουταλιά σουπας, και επαλειψη όπου θέλεις 2 3 φορές την ημέρα, σε 1 εβδομάδα δεν θα υπάρχει τιποτα. Λείος και καθαρός.
....ριξε κ ενα γυαλισμα, ενα κερωμα, μην πας ετσι παραλια! Ντροπη ειναιΜόλις τα ξύρισα και Κυριακή θα κάνω Γυμνισμό.
Τύπε για πρόσθεσε και 100 ml roundup στο μείγμαΜην τα μπερδεύεις αποτρίχωση μόνος σου κλασικά. Λευκό ξύδι , οξυζενέ, και σόδα σκόνη κάνε μείγμα 100ml + 100 ml + 1 κουταλιά σουπας, και επαλειψη όπου θέλεις 2 3 φορές την ημέρα, σε 1 εβδομάδα δεν θα υπάρχει τιποτα. Λείος και καθαρός.
....ριξε κ ενα γυαλισμα, ενα κερωμα, μην πας ετσι παραλια! Ντροπη ειναι
Ξέρεις καμιά καλή αλοιφή ?....ριξε κ ενα γυαλισμα, ενα κερωμα, μην πας ετσι παραλια! Ντροπη ειναι
Ρε 'σεις, μην διαδίδετε μαλακιες, αυτό κάνει μόνο για μουνοψειρες...Τύπε για πρόσθεσε και 100 ml roundup στο μείγμα
CounterpainΞέρεις καμιά καλή αλοιφή ?
τυπε ειναι οικολογικο το προιον που προτεινεις?Τύπε για πρόσθεσε και 100 ml roundup στο μείγμα