Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρεται κύριοι !
Για επαγγελματικούς λόγους βρίσκομαι συχνά στα Χανιά και ως λάτρης των μαλάξεων αναρωτιέμαι αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γνώστης : ενδιαφέρομαι κυρίως για καλό μασάζ σε καθαρό χώρο (όχι σπίτι, διότι πρέπει να λαμβάνουμε και τα μέτρα μας) και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει από εκεί και πέρα.
Δεκτά και πμ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Χαίρεται κύριοι !
Για επαγγελματικούς λόγους βρίσκομαι συχνά στα Χανιά και ως λάτρης των μαλάξεων αναρωτιέμαι αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γνώστης : ενδιαφέρομαι κυρίως για καλό μασάζ σε καθαρό χώρο (όχι σπίτι, διότι πρέπει να λαμβάνουμε και τα μέτρα μας) και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει από εκεί και πέρα.
Δεκτά και πμ.

Φίλε πορνόγερε,απ'ότι κατάλαβα είσαι οπαδός του φραπεδομασάζ :idiot: :2funny: :2funny:.Περί αυτού του σπορ ο πλέον αρμόδιος είναι ο xouzel,μιας και οι υπόλοιποι σ'αυτό το θρεντ ασχολούμαστε πιο πολύ με την μπριζόλα :knockinb: :2funny:.Καλύτερα πάρε την πρωτοβουλία και στείλ'του ένα πμ να σε διαφωτίσει κι εσένα,μιας και λόγω υποχρεώσεων δεν νομίζω ότι έχει τον χρόνο να μπαίνει καθημερινά στο φόρουμ :think:

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
σε ποιο ..ο μαγαζι {{ΜΕΔΟΥΣΑ - ΑΝΡΟΜΕΔΑ - PLAYBOY }} η  αλλου

Δεν ήξερα ότι αυτός ο τύπος έχει και ντόπιο πράμα :rolleyes: :rolleyes:.Μάλλον έχω μείνει πίσω :idiot:.Άραγε να δουλεύουν και στο μαγαζί να περάσω κανα βράδι να τσεκάρω :think: :tits: :cum:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
σε ποιο ..ο μαγαζι {{ΜΕΔΟΥΣΑ - ΑΝΡΟΜΕΔΑ - PLAYBOY }} η  αλλου

Όχι ρε Μανώλη σε κανένα από αυτά που αναφέρεις :grin: :grin:.Ο τύπος έχει το L'AMORE,ένα κλασσικό κωλόμπαρο στα 50 μέτρα από το ''MY'',ακριβώς πάνω στα φανάρια,στο αριστερό σου χέρι ;) ;)

MacFreddie

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Όχι ρε Μανώλη σε κανένα από αυτά που αναφέρεις :grin: :grin:.Ο τύπος έχει το L'AMORE,ένα κλασσικό κωλόμπαρο στα 50 μέτρα από το ''MY'',ακριβώς πάνω στα φανάρια,στο αριστερό σου χέρι ;) ;)

Φίλε  μου καλύτερα να μην τον καρφώνεις δημόσια ,αυτό που κάνει είναι παράνομο .....

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε πορνόγερε,απ'ότι κατάλαβα είσαι οπαδός του φραπεδομασάζ Idiot 2funny 2funny.Περί αυτού του σπορ ο πλέον αρμόδιος είναι ο xouzel,μιας και οι υπόλοιποι σ'αυτό το θρεντ ασχολούμαστε πιο πολύ με την μπριζόλα Knockin' Boots 2funny.Καλύτερα πάρε την πρωτοβουλία και στείλ'του ένα πμ να σε διαφωτίσει κι εσένα,μιας και λόγω υποχρεώσεων δεν νομίζω ότι έχει τον χρόνο να μπαίνει καθημερινά στο φόρουμ Hmmm....

Φίλε Κωστάκη, το μασάζ εξυπηρετεί μία φαντασίωση, που δεν την προσφέρουν τα μπουρδέλα και τα cg.
Στα τελευταία παραγγέλνεις για να  :knockinb: και στα μπουρδέλα πας με τον ίδιο σκοπό.
Το μασάζ έχει άλλη φιλοσοφία, όταν φυσικά είναι μασάζ και όχι καλυμένο στούντιο ή μπουρδέλο.
Απολαμβάνεις μία ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία και αν σε εμπνέει η θεραπεύτρια προχωράς.
Υπάρχει πάντα και αυτή η αμφιβολία : το κάνει δεν το κάνει ;
Οπότε ό,τι γίνει στο τέλος φαντάζει και λίγο αυθόρμητο.
Δεν είναι κατ΄ανάγκη ο σκοπός της συναλλαγής.
Συνεπώς δεν είμαι λάρτης του φραπεδομασάζ, πολλάκις έχω τύχει ολοκληρωμένων υπηρεσιών.
Απλά, όταν θέλω μόνο να  :knockinb: τότε παραγγέλνω cg (μπουρδέλα δεν πάω).

Κατά τα λοιπά ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την πληροφορία και θα επικοινωνήσω.

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
υναδελφοι τι γινεται??Καμια πληροφορια,εμπειρια δεν εχουμε να αναφερουμε??Ξεραιλα παλι επεσε??

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
υναδελφοι τι γινεται??Καμια πληροφορια,εμπειρια δεν εχουμε να αναφερουμε??Ξεραιλα παλι επεσε??

Για μασάζ για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει το θέμα :rolleyes: :idiot:.Αν ενδιαφέρεσαι όμως και για κανένα κωλόμπαρο έχω 2 προτάσεις(η μία είναι στανταράκι) :grin: :grin: :pipa1: :pipa2:

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Για μασάζ για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει το θέμα :rolleyes: :idiot:.Αν ενδιαφέρεσαι όμως και για κανένα κωλόμπαρο έχω 2 προτάσεις(η μία είναι στανταράκι) :grin: :grin: :pipa1: :pipa2:

Να υποθεσω οτι το ενα ειναι το μαγαζι του φιλου μας;;;;Το δευτερο;;;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Να υποθεσω οτι το ενα ειναι το μαγαζι του φιλου μας;;;;Το δευτερο;;;

Όχι φίλε μου,το ένα που σκέφτηκα ήταν το ''PLAYBOY'' το οποίο μου είπε ένας φίλος ότι θα άνοιγε χθες :idiot: μιας και παλιά εκεί παιζόντουσαν ωραία σκηνικά :pipa1: :pipa3: :fuck2: και το άλλο είναι στο Γεράνι και λέγεται ''ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ'',φουλ παρακμιακό :grin: :grin:.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Τι επαιζε στο PLAYBOY? Στον Παραλιακο δρομο πανω δεν ειναι, προς Καλαμακι Αγ. Μαρινα κτλ; Tελευταια φορα που πηγα Χανια για δουλειες περνουσα καθε μερα μπροστα του. Ελεγα να παω και δεν πηγα τελικα. Κατι φιλαρακια μας πηγαν στην διασημη Μεδουσα......πολυ μετρια πραγματα  :headbang:

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Πάντα αναρωτιωμουν γιατι ειχε σταματισει η ενημερωση απο το forum που έλεγε για τα μπουρδελα στα χανια ... Μεχρι που μπήκα εδω στο μασαζ για χανια ... αλλα είναι λίγο αργα γιατι όλα τα καλα έχουν φύγει από οτι καταλαβα .( Σε μια ωρα ειχα διαβασει 34 περιποθ σελιδες) ..οποτε βρασε όριζα ... Είμαι και λίγο παντρεμενος οποτε χεσε μέσα . Μήπως θα μπορούσε κάποιος εκ των δραστηρίων μελλών του φορουμ να μου στειλει με pm κανα τηλεφωνακη για κανα καλό τεμαχιο . Οφείλω μεγάλη ευγνωμοσυνη στον xoyzel για την ενημερωση του σχετικά με την Μιμη παλιά όπου και το ειχα ευχαριστηθεί μέχρι που εφυγε , για την EYA όπου μετα από συμφωνια στα ιδιαιτερα απολαυσα και κουλουρακι και το καταχαρικα και μερικές σκόρπιες περιπτωσεις καλές που δεν θυμαμε . Οπου μπορούσα εκανα και review αλλα δεν εχω την δυνατότητα να μπενω συνεχεια και να στελνω ...
Σας ευχαριστώ και ελπίζω να δω πάλι καμια ασπρη μέρα ..

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Λοιπον συναγωνιστες χθες που ημουν στον πλατανια διπλα και πανω απο την αλφα bank ειδα χωρο για μασαζ..(δεν θυμαμαι ονομα ακριβως)..εχει κανενας ιδεα για το τι προκειται και τι συμβαινει εκει???

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Λοιπον συναγωνιστες χθες που ημουν στον πλατανια διπλα και πανω απο την αλφα bank ειδα χωρο για μασαζ..(δεν θυμαμαι ονομα ακριβως)..εχει κανενας ιδεα για το τι προκειται και τι συμβαινει εκει???

Εχω μιλησει γι αυτο πριν μηνες. Πας ΜΟΝΟ συστημενος για........

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Θεικο Ρωσσιδι, 19χρονο, ντροπαλο, hands free πιπα, κορμι ατελειωτο, βυζι...  :headbang: :headbang: ... Στο γνωστο "μαγαζι".

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 3.jpg
    3.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 4.jpg
    4.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 32

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Δινει κουλουρακι ? και ποσο το μαλι ..? Και κανα ονοματακι να ξερουμε τι θα ζητισουμε .

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αξιζει μια βολτα απο ρεθυμνο για το μωρο!Ποιο μαγαζι ειναι ρε μαγκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom