You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Λόγω απουσίας Ζανέτ αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με άλλο τεμάχιο.Ζήτησα λοιπόν από τον κύριο κάτι αντίστοιχο και μου είπε πως δεν έχει κάποια με τα ίδια χαρακτηριστικά,αλλά θα μου φέρει κάποια με τις ίδιες υπηρεσίες .Φθάνει λοιπόν το τεμάχιο,ονόματι Νάταλι,ψιλό,αδύνατο,μικρό 1,5αρι βυζί,σφιχτό κωλαράκι,δουλεμένο μουνάκι.Ευγενικό κορίτσι,αλλά όχι ακριβώς για τα γούστα μου.Αφού έκανε το μπανάκι της,ξεκινήσαμε με φιλάκια-χαδάκια και γλύψιμο από μένα μέχρι να έρθει η ώρα να περιποιηθώ το σφιχτό μουνάκι της.Μετά 69,με μέτριο προς καλό τσιμπούκι(δυστηχώς δεν έκανε άφιλτρο) και καβάλα τον μήτσο με πλάτη προς εμένα.Στη συνέχεια στα 4,όπου και την σφυροκόπησα όσο άντεχα και κατάθεση με θέα το ωραίο κωλαράκι της .Γενικά αρκετή δεκτική και με διάθεση να σε εξυπηρετήσει,απλά εμένα δεν ήταν ακριβώς του γούστου μου :-.
Υ.Γ:Γούσταρε να σβήσω τα φώτα και να βάλω κεριά για ατμόσφαιρα :o,αλλά και πάλι για μένα ήταν 2 επίπεδα πιο κάτω από την Ζανέτ.
Υ.Γ:Γούσταρε να σβήσω τα φώτα και να βάλω κεριά για ατμόσφαιρα :o,αλλά και πάλι για μένα ήταν 2 επίπεδα πιο κάτω από την Ζανέτ.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
παιδεια καλησπερα εχει κανεις υποψι του για καποιο διδιμο μου ειχε αγγελια η εφημεριδα
Δώσε μερικές λεπτομέρειες παραπάνω φίλε manolis69 ;) .Σε ποια εφημερίδα το διάβασες,τι έγραφε η αγγελία
Δώσε μερικές λεπτομέρειες παραπάνω φίλε manolis69 ;) .Σε ποια εφημερίδα το διάβασες,τι έγραφε η αγγελία
Μαλλον θα λεει για "δυο κυριες σοβαρες, ......μπλα μπλα μπλα". Ειναι οντως δυο κυριες, χοντρες, ανατολικου μπλοκ . Stay away...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Xouzel,τις δοκίμασες εσύ ο ίδιος ή κάποιος φίλος σου .Πάντως αν τις εσύ ο ίδιος,εκτιμώ ότι θα έπρεπε να ποστάρεις της εμπειρία σου ;) ;),όπως έκανα κι εγώ με αυτήν την μαλάκω την Νάταλι ,για να προειδοποιήσεις εγκαίρως τους συναγωνιστές
Xouzel,τις δοκίμασες εσύ ο ίδιος ή κάποιος φίλος σου .Πάντως αν τις εσύ ο ίδιος,εκτιμώ ότι θα έπρεπε να ποστάρεις της εμπειρία σου ;) ;),όπως έκανα κι εγώ με αυτήν την μαλάκω την Νάταλι ,για να προειδοποιήσεις εγκαίρως τους συναγωνιστές
Oχι οχι, ραντεβου τους εκλεισα καπου στη Σελινου και με περιμεναν στην ακρη του δρομου, αλλα μολις τις ειδα, τραβηξα χειροφρενια, κι οπου φυγει, φυγει.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Μαλλον θα λεει για "δυο κυριες σοβαρες, ......μπλα μπλα μπλα". Ειναι οντως δυο κυριες, χοντρες, ανατολικου μπλοκ . Stay away...
Μαλλον θα λεει για "δυο κυριες σοβαρες, ......μπλα μπλα μπλα". Ειναι οντως δυο κυριες, χοντρες, ανατολικου μπλοκ . Stay away... ΜΑΣΑΖ (δυο γυναίκες) σοβαρό
για γυναίκες και άνδρες, θεραπείατμού που ενυδατώνει την επιδερ-μίδα, αυξάνει μικροκυκλοφορία,
επιταχύνει τον μεταβολισμό καιεξαλείφει το επιπλέον λίπος καιάλλες τοξίνες που συσσωρεύοντια
στον οργανισμό. Επίσης χαλαρώνεικαι ανανεώνει, χαρίζοντας ζωντά-νια, ευεξία.
Μαλλον θα λεει για "δυο κυριες σοβαρες, ......μπλα μπλα μπλα". Ειναι οντως δυο κυριες, χοντρες, ανατολικου μπλοκ . Stay away... ΜΑΣΑΖ (δυο γυναίκες) σοβαρό
για γυναίκες και άνδρες, θεραπείατμού που ενυδατώνει την επιδερ-μίδα, αυξάνει μικροκυκλοφορία,
επιταχύνει τον μεταβολισμό καιεξαλείφει το επιπλέον λίπος καιάλλες τοξίνες που συσσωρεύοντια
στον οργανισμό. Επίσης χαλαρώνεικαι ανανεώνει, χαρίζοντας ζωντά-νια, ευεξία.
Ναι, ναι αυτες ειναι . ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Λοιπον οσο αφορα το διδυμο που αναφερεται στην τοπικη εφημεριδα η πληροφοριες ηταν λανθασμενες δεν ειναι χοντρες η μια ειναι 40 η Ελενα και η αλλη 25με30 ονομα δεν θυμαμαι περιπου και φτανουν μεχρι τον φραπε και πραγματικο μασαζ μισης ωρας μονο με 20euro και η ΔΥΟ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Λοιπον οσο αφορα το διδυμο που αναφερεται στην τοπικη εφημεριδα η πληροφοριες ηταν λανθασμενες δεν ειναι χοντρες η μια ειναι 40 η Ελενα και η αλλη 25με30 ονομα δεν θυμαμαι περιπου και φτανουν μεχρι τον φραπε και πραγματικο μασαζ μισης ωρας μονο με 20euro και η ΔΥΟ
Συνάδελφε αυτά έγιναν σε δικό σου χώρο ή σε κάποιο δικό τους
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
σε δικο τους
Συνάδελφε αυτά έγιναν σε δικό σου χώρο ή σε κάποιο δικό τους
Ρε να εκανα τοσο πολυ λαθος ????? Και βλεπονται ρε μεγαλε ?? Παραπανω απο μιση ωρα, παει ??
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Ακουσα ειδησεις και εγω δεν ειπε τιποτα πεσμας περισσοτερα
Σήμερα είναι στα μπουντρούμια.
Η τηλεόραση είπε ότι είναι μάνα και κόρη 53 & 34 ετών αντίστοιχα.
Ήθελαν 20+50 για φουλ είπε η ΤV.
Βλέπετε ότι δεν έχουν όλες μπάρμπα στην Κορώνη .
ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος, το ακουσα κι εγω οτι τους εκαναν ντου. μαλιστα ο μπατσος πρεπει να περασε καλα γιατι αφου εκατσε και του εκαναν και οι δυο μασαζακι (εμενα μου ειπαν 30ευρω), μετα η μανα του προτεινε αμα θελει με ενα 50ευρω να την κορη. μαλλον μετα που την πηδηξε εκανε ντου η ασφαλεια και την επιασαν με το προσημειωμενο 50ευρω
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
μιλαμε για εδω τα ΧΑΝΙΑ
ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος, το ακουσα κι εγω οτι τους εκαναν ντου. μαλιστα ο μπατσος πρεπει να περασε καλα γιατι αφου εκατσε και του εκαναν και οι δυο μασαζακι (εμενα μου ειπαν 30ευρω), μετα η μανα του προτεινε αμα θελει με ενα 50ευρω να την κορη. μαλλον μετα που την πηδηξε εκανε ντου η ασφαλεια και την επιασαν με το προσημειωμενο 50ευρω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις