manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Θα στειλης το τηλεφωνο σε pm αν ειναι ευκολο
λοιπον ζητησα απο την επαφη του Χουζελ και του bourdelogianno μια που να ξερει απλα να πηδιεται
οχι ξενερωτη,οχι διεκπεραιωτικη.
ηρθε η Ζανετ.33 χρονων,ψηλη με μετριο στηθος και ομορφο κωλο!
η γυναικα ξερει τι θελει και σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν τα κοριτσακια που θελουν να στα αρπαξουν και αντε γεια μετα!
ξεκινησαμε με ενα ποτακι και τσιγαρακι(εκεινη δλδ αφου πρωτα με ρωτησε)
στην κουβεντα ειναι πρωτη,κανει πλακα και εναι αρκετα πνευματωδης!
στην αρχη νομιζα οτι την μια ωρα που ειχα στην διαθεση μου θα την εβγαζα με κουβεντα ομως επεσα εξω.
εκατσε πολυ παραπανω απο μια ωρα χωρις καν να κοιταξει ρολοι και χωρις καν να μας ενοχλησει κανενας
υστερα απο το πρωτο ποτακι,πηγε για μπανακιη κοπελα βεβαια ειναι τρελλαιρα το τι πλακα καναμε ειναι αλλο πραγμα
ετσι βρεθηκα και εγω μεσα στην ντουζερια μαζι της να κανουμε μαζι μπανακι ενω εκεινη με πιπωνε
η δραση συνεχιστηκες στο κρεβατι οπου η πιπα της ξεπερναει τα ορια του deepthroat....ειναι αλλου...βγαλμενη απο τσοντα!!!εγλυφε μπαλακια,κωλους και οτι αλλο θες
εγω ζητησα να την γλυψω και δεχτηκε αλλα αφου τον εχει και εκεινη στο στομα της,δαχτυλακια στο μουνακι της και φυσικα και στο κωλαρακι της οπου οι φωνουλες που βγαζει απλα σε κανουν να θελεις να χυσεις
στο στοματικο ειναι πρωτη με ολη την εννοια της λεξεως σε οποιαδηποτε σταση την βαλεις.
φυσικα κατεθεσα στο στομα της οπου τα καταπιε κανονικοτατα και χωρις καν να το περιμενω
μπανακι,τσιγαρακι,δευτερο ποτακι και δευτερος γυρος οπου η γυναικα απλα δεν παιζεται...δεν θα μακρυγορησω αλλα το σεξ το ζει και το γουσταρει...βεβαια μου ειπε οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο που εχει απεναντι της αλλα και εγω της φερθηκα σωστα!
θα κατεβει Αθηνα και ανταλαξαμε και τηλεφωνα
λεσβιακα δεν κανει αλλα με 2 αντρες δεν θα εχει κανενα προβλημα μιας και ο κωλος της ειναι καλα δουλεμενος!
στα μειον οτι δεν εχει την ομορφια μιας ρωσιδας οπως την φανταζεστε οι πιο πολλοι και ουτε την λες μινιον
στα συν ολα τα παραπανω...
για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ευχαριστω στους 2 παραπανω κυριους και φυσικα και στον κυριο εδω στα χανια!