Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Θα στειλης το τηλεφωνο σε pm αν ειναι ευκολο

λοιπον ζητησα απο την επαφη του Χουζελ και του bourdelogianno μια που να ξερει απλα να πηδιεται
οχι ξενερωτη,οχι διεκπεραιωτικη.
ηρθε η Ζανετ.33 χρονων,ψηλη με μετριο στηθος και ομορφο κωλο!
η γυναικα ξερει τι θελει και σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν τα κοριτσακια που θελουν να στα αρπαξουν και αντε γεια μετα!
ξεκινησαμε με ενα ποτακι και τσιγαρακι(εκεινη δλδ αφου πρωτα με ρωτησε)
στην κουβεντα ειναι πρωτη,κανει πλακα και εναι αρκετα πνευματωδης!
στην αρχη νομιζα οτι την μια ωρα που ειχα στην διαθεση μου θα την εβγαζα με κουβεντα ομως επεσα εξω.
εκατσε πολυ παραπανω απο μια ωρα χωρις καν να κοιταξει ρολοι και χωρις καν να μας ενοχλησει κανενας

υστερα απο το πρωτο ποτακι,πηγε για μπανακιη κοπελα βεβαια ειναι τρελλαιρα το τι πλακα καναμε ειναι αλλο πραγμα
ετσι βρεθηκα και εγω μεσα στην ντουζερια μαζι της να κανουμε μαζι μπανακι ενω εκεινη με πιπωνε
η δραση συνεχιστηκες στο κρεβατι οπου η πιπα της ξεπερναει τα ορια του deepthroat....ειναι αλλου...βγαλμενη απο τσοντα!!!εγλυφε μπαλακια,κωλους και οτι αλλο θες
εγω ζητησα να την γλυψω και δεχτηκε αλλα αφου τον εχει και εκεινη στο στομα της,δαχτυλακια στο μουνακι της και φυσικα και στο κωλαρακι της οπου οι φωνουλες που βγαζει απλα σε κανουν να θελεις να χυσεις

στο στοματικο ειναι πρωτη με ολη την εννοια της λεξεως σε οποιαδηποτε σταση την βαλεις.
φυσικα κατεθεσα στο στομα της οπου τα καταπιε κανονικοτατα και χωρις καν να το περιμενω

μπανακι,τσιγαρακι,δευτερο ποτακι και δευτερος γυρος οπου η γυναικα απλα δεν παιζεται...δεν θα μακρυγορησω αλλα το σεξ το ζει και το γουσταρει...βεβαια μου ειπε οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο που εχει απεναντι της αλλα και εγω της φερθηκα σωστα!

θα κατεβει Αθηνα και ανταλαξαμε και τηλεφωνα
λεσβιακα δεν κανει αλλα με 2 αντρες δεν θα εχει κανενα προβλημα μιας και ο κωλος της ειναι καλα δουλεμενος!

στα μειον οτι δεν εχει την ομορφια μιας ρωσιδας οπως την φανταζεστε οι πιο πολλοι και ουτε την λες μινιον

στα συν ολα τα παραπανω...

για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ευχαριστω στους 2 παραπανω κυριους και φυσικα και στον κυριο εδω στα χανια!

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ζητησα απο την επαφη του Χουζελ και του bourdelogianno μια που να ξερει απλα να πηδιεται
οχι ξενερωτη,οχι διεκπεραιωτικη.
ηρθε η Ζανετ.33 χρονων,ψηλη με μετριο στηθος και ομορφο κωλο!
η γυναικα ξερει τι θελει και σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν τα κοριτσακια που θελουν να στα αρπαξουν και αντε γεια μετα!
ξεκινησαμε με ενα ποτακι και τσιγαρακι(εκεινη δλδ αφου πρωτα με ρωτησε)
στην κουβεντα ειναι πρωτη,κανει πλακα και εναι αρκετα πνευματωδης!
στην αρχη νομιζα οτι την μια ωρα που ειχα στην διαθεση μου θα την εβγαζα με κουβεντα ομως επεσα εξω.
εκατσε πολυ παραπανω απο μια ωρα χωρις καν να κοιταξει ρολοι και χωρις καν να μας ενοχλησει κανενας

υστερα απο το πρωτο ποτακι,πηγε για μπανακιη κοπελα βεβαια ειναι τρελλαιρα το τι πλακα καναμε ειναι αλλο πραγμα
ετσι βρεθηκα και εγω μεσα στην ντουζερια μαζι της να κανουμε μαζι μπανακι ενω εκεινη με πιπωνε
η δραση συνεχιστηκες στο κρεβατι οπου η πιπα της ξεπερναει τα ορια του deepthroat....ειναι αλλου...βγαλμενη απο τσοντα!!!εγλυφε μπαλακια,κωλους και οτι αλλο θες
εγω ζητησα να την γλυψω και δεχτηκε αλλα αφου τον εχει και εκεινη στο στομα της,δαχτυλακια στο μουνακι της και φυσικα και στο κωλαρακι της οπου οι φωνουλες που βγαζει απλα σε κανουν να θελεις να χυσεις

στο στοματικο ειναι πρωτη με ολη την εννοια της λεξεως σε οποιαδηποτε σταση την βαλεις.
φυσικα κατεθεσα στο στομα της οπου τα καταπιε κανονικοτατα και χωρις καν να το περιμενω

μπανακι,τσιγαρακι,δευτερο ποτακι και δευτερος γυρος οπου η γυναικα απλα δεν παιζεται...δεν θα μακρυγορησω αλλα το σεξ το ζει και το γουσταρει...βεβαια μου ειπε οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο που εχει απεναντι της αλλα και εγω της φερθηκα σωστα!

θα κατεβει Αθηνα και ανταλαξαμε και τηλεφωνα
λεσβιακα δεν κανει αλλα με 2 αντρες δεν θα εχει κανενα προβλημα μιας και ο κωλος της ειναι καλα δουλεμενος!

στα μειον οτι δεν εχει την ομορφια μιας ρωσιδας οπως την φανταζεστε οι πιο πολλοι και ουτε την λες μινιον

στα συν ολα τα παραπανω...

για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ευχαριστω στους 2 παραπανω κυριους και φυσικα και στον κυριο εδω στα χανια!

στείλε μου και εμενα το τηλέφωνο σε παρακαλώ αν μπορείς και τι περίπου σου κόστισε
Ευχαριστώ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Λοιπον, για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, αλλα και αν η γνωμη μου εχει καποια βαρυτητα, θελω κι εγω να καταθεσω την αποψη μου για την κοπελλα. Κατ' αρχην ειναι 40+ ετων, καλοδιατηρημενη (γι αυτο ξεγελαστηκε ο φιλος), με καλο κορμι, αλλα μικρο βυζι που εχει παρει την κατιουσα. Στο προσωπο, ειναι ΑΣΧΗΜΗ, καμια απολυτως σχεση με ανατολικο μπλοκ. Η υποδοχη ηταν σχετικα ψυχρη (ισως γιατι τη διεκοψα απο ενα τηλεφωνημα), μπηκε αμεσως στο μπανιο και σφαιρα για το κρεββατι. Η πιπα ηταν καλη με προσπαθειες (οχι επιτυχημενες) deep και γλυψιμο στα μπαλακια, αφου το ζητησα. Δαχτυλο στις τρυπες το απεφευγε με εξυπνο τροπο (με μικρα τιναγματα) και σχεδον απαγορευε την εισοδο στη σουφρα. Φωνουλες δεν ακουσα, αλλα χαμηλοφωνα μουγκρητα, ακομα κι οταν δεν τη χαιδευα, πολυ τεχνητα, πολυ προσποιητα, πραγμα που μου εφερε γελιο και με ξενερωσε. Προσπαθησε να μου βαλει σκουφο για να την πηδηξω, αλλα της ειπα οτι θελω να τη χυσω στο στομα. "Δεν εχω αλλη καποτα" μου λεει. ΝΟΜΙΖΑ οτι μου εκανε πλακα, αλλα καλου κακου, εβαλα την ανοιχτη αλλα αφορετη στο κομοδινο για το δευτερο μερος. Τελικα, μετα απο πολλη προσπαθεια, καταθεσα στο στομα, αλλα ΔΕΝ τα καταπιε. Εφυγε σφαιρα να τα φτυσει. Μετα πηρε την καποτα απο το κομοδινο και την πεταξε στα σκουπιδια. Μου αρεσε αυτο, γιατι σκεφτηκα οτι ειναι καθαρη και δεν χρησιμοποιει ανοιχτες. Ετσι ΝΟΜΙΖΑ !!! Τσιγαρακι, ΧΩΡΙΣ να με ρωτησει και βουρ για β' ημιχρονο. Ξανα πιπα, μετρια αυτη τη φορα. Μολις μου σηκωθηκε, της ζητησα σκουφο, αλλα μου επανελαβε οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ !!!!!! "Και τοτε γιατι πεταξες αυτη απο το κομοδινο" τη ρωτησα. Αρχισε, τοτε, να μου κανει την τρελλη, "εγω δεν πεταξα τιποτα" και αλλες τετοιες παπαριες, κανοντας με, εξαλλο, γιατι ηθελε να με βγαλει τρελλο. Με αναγκασε να σηκωθω απο το κρεββατι και να ψαξω στα σκουπιδια, οπου φυσικα τη βρηκα, της την πεταξα πανω στο κρεββατι και σηκωθηκα και την εκανα χωρις δευτερη κουβεντα. Ενα μεγαλο, ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, [size=10pt]Χ[/size] απο μενα. Απο τις λιγες φορες στην "καριερα" μου που λυπηθηκα τα χρηματα ΟΥΣΤ.
πιστευω οτι ολων οι γνωμη εχει καπια βαρυτητα
ναι ειναι ασχημη σε σχσεη με το ανατολικο μπλοκ ΑΛΛΑ
σε εμενα δεν βιαστηκε καθολου,ηπιαμε τα ποτακια μας,καναμε το τσιγαρακι μας και ειμασταν πολυ ανετα!
πιπα της ειχε πολλα φτυσιματα και deep throat απο μονη της χωρις να το ζητησω εγω,μου αφησε να της βαλω χερι και στον κωλο και μαλιστα ασαλιωτα,δεν εφερε καμια αντιρρηση!
εχυσα στο στομα της και ποτε μα ποτε δνε ετρεξε να τα φτυσει,ισα ισα συνεχιζε να παιζει και να τα καταπινει!

δεν εχω σκοπο να πω ψεμματα και φυσικα μην θεωρηθει οτι προμοταρω καμια!

απο μερα σε μερα και απο ορεξη σε ορεξη διαφερουν πολυ οι κοπελες!
ισως να μην ηταν στην μερα της,ισως εγω να την πηρα με το καλο!

παντως θα εξακολουθω να βαζω ρεβιους εδω για καθε κοπελα που συναντω και πανατ μα παντα σεβομαι τις αποψεις σου μιας εσυ εισαι ο δασκαλος(προς Θεου δεν το λεω ειρωνικα)

θα συμφωνησω ως προς την παρουσια της που ναι πραγματι δεν ειναι αυτο που λεμε ομορφη!

παντα φιλικα!

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
πιστευω οτι ολων οι γνωμη εχει καπια βαρυτητα
ναι ειναι ασχημη σε σχσεη με το ανατολικο μπλοκ ΑΛΛΑ
σε εμενα δεν βιαστηκε καθολου,ηπιαμε τα ποτακια μας,καναμε το τσιγαρακι μας και ειμασταν πολυ ανετα!
πιπα της ειχε πολλα φτυσιματα και deep throat απο μονη της χωρις να το ζητησω εγω,μου αφησε να της βαλω χερι και στον κωλο και μαλιστα ασαλιωτα,δεν εφερε καμια αντιρρηση!
εχυσα στο στομα της και ποτε μα ποτε δνε ετρεξε να τα φτυσει,ισα ισα συνεχιζε να παιζει και να τα καταπινει!

δεν εχω σκοπο να πω ψεμματα και φυσικα μην θεωρηθει οτι προμοταρω καμια!

απο μερα σε μερα και απο ορεξη σε ορεξη διαφερουν πολυ οι κοπελες!
ισως να μην ηταν στην μερα της,ισως εγω να την πηρα με το καλο!

παντως θα εξακολουθω να βαζω ρεβιους εδω για καθε κοπελα που συναντω και πανατ μα παντα σεβομαι τις αποψεις σου μιας εσυ εισαι ο δασκαλος(προς Θεου δεν το λεω ειρωνικα)

θα συμφωνησω ως προς την παρουσια της που ναι πραγματι δεν ειναι αυτο που λεμε ομορφη!

παντα φιλικα!

Για ονομα του Θεου, δεν ειπα ποτε οτι λες ψεμματα ή προμοταρεις καποια (γιατι να το κανεις αλλωστε). Την πικρη μου εμπειρια καταθεσα. Ισως απλα να μην ηταν η μερα της ή ισως να μη με γουσταρε γενικως. Θα επιμεινω μονο για την ηλικια, απλως γιατι "γνωριζω". Οσο για το να συνεχισεις να ποσταρεις, σαφεστατα να το κανεις, βοηθας ΟΛΟΥΣ μας και μπραβο σου, γιατι εισαι απο τους λιγους, τους ελαχιστους που το κανουν....  ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Συνάδελφε xouzel ή ελληνάρα31 θα σε παρακαλούσα κι εγώ να μου στείλεις σε πμ το τηλέφωνο της Ζανέτ μιας και ψάχνω εδώ και κανα μήνα κάτι αντίστοιχο,αλλά χωρίς επιτυχία :headbang:.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον συναγωνιστή xouzel αν έχει νόημα να ψάχνω στα Χανιώτικα Νέα για κάποιο μασατζίδικο(μιας και από προηγούμενα ποσταρίσματά σου),νομίζω ότι αυτό χρησιμοποίησες ως πηγή :idiot:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Συνάδελφε xouzel ή ελληνάρα31 θα σε παρακαλούσα κι εγώ να μου στείλεις σε πμ το τηλέφωνο της Ζανέτ μιας και ψάχνω εδώ και κανα μήνα κάτι αντίστοιχο,αλλά χωρίς επιτυχία :headbang:.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον συναγωνιστή xouzel αν έχει νόημα να ψάχνω στα Χανιώτικα Νέα για κάποιο μασατζίδικο(μιας και από προηγούμενα ποσταρίσματά σου),νομίζω ότι αυτό χρησιμοποίησες ως πηγή :idiot:

Μασαζ ψαχνεις ή  :fuck2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Συνδυασμος δεν παιζει εκτος αν θες φραπεδακι. Οσο για  :fuck1: εχεις pm

Αν σου είναι εύκολο,μας λες που παίζει κι ο φραπές μιας και είμαι φαν  και αυτού του είδους :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Λοιπόν να ξεκινήσω μ'ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συναθλητή xouzel για τις πληροφορίες που μου έδωσε μιας και χθες έζησα μια καταπληκτική σεξουαλική εμπειρία με την Ζανέτ,την οποία βρήκα χάρις σ'αυτόν :dancing:.Πήρα τηλέφωνο γύρω στις 19:00 και ο κύριος με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι 19:30 θα είναι έξω από το σπίτι μου.Και όντως ούτε λεπτό παραπάνω :cheesy:.Η κοπέλα που βγήκε μου συστήθηκε ως Ζανέτ,Ρωσίδα και από τις περιγραφές συναθλητών κατάλαβα ότι όντως αυτή είναι :sunglasses:.Η εμφάνιση έχει ήδη περιγραφεί παραπάνω γι αυτό και δεν θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες,αν και μου είπε πως είναι 30 χρονών :think:.Τέλος πάντων αρχικά είδα ότι ήταν κουρασμένη και δεν είχε και πολύ όρεξη απ'ότι μου είπε,μιας και το βράδυ δουλεύει σ'ένα κωλόμπαρο στο κέντρο των Χανίων(νομίζω ''λαμούρ'' το είπε).Προσπάθησα να την χαλαρώσω μ'ένα ποτάκι και με κουβεντούλα και να το παίξω ντροπαλός για να της δώσω την πρωτοβουλία των κινήσεων.Και απ'ότι φαίνεται τα κατάφερα μιας και μετά το μπανάκι που έκανε ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού :2funny:.Η πίπα της φανταστική και αχόρταγη με φοβερό γλύψιμο αρχιδιών και γύρω περιοχής.Μετά ήταν η σειρά μου για γλυφομούνι,το οποίο έδειξε να απολάμβάνει.Αφού είχαμε καβλώσει κι οι δύο απίστευτα την πήρα ιεραποστολικό,μετά της ανεβάζω τα πόδια στους ώμους μου και μετά την γυρνάω στο πλάι.Αφού είδε ότι αρχίζω και κουράζομαι,με σταματάει κι ανεβαίνει εκείνη από πάνω μου,χοροπηδώντας στο καβλί μου σαν τρελή :knockinb:,ενώ εγώ της χτυπούσα τα κωλομάγουλά της κι έγλυφα τις ρώγες της.Η συνέχεια περιελάμβανε κουλούρι οπού μετά από ανελέτο σφυροκόπημα ήρθε και η μερέντα :fuck2:.Απαραίτητο διάλειμμα και επιστροφή  με νέα καπότα η οποία όμως δεν χρειάστηκε μιας και ήθελα να απολαύσω την πίπα της μέχρι τέλους :pipa2:.Σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι και μετά από 5λεπτο (με το ρολόι) τσιμπούκωμα,την άφησα να πάρει όλο το υγρό μου(το οποίο και κατάπιε,κοιτώντας με στα μάτια).Μπανάκι,κουβεντούλα,φιλάκι,αγκαλίτσα και εις το επανειδήν.Αξέχαστη συνάντηση,διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών στην τιμή του πράσινου χαρτονομίσματος.Η Ζανέτ μου είπε πως έχει μόνο ένα μήνα στα Χανιά και πως πριν δούλευε Καλαμάτα.Δυστηχώς θα ανέβει Αθήνα σε λίγε μέρες για να φτιάξει κάτι χαρτιά της και να ψάξει για σπίτι εκεί.Εγώ πάντως πέρασα υπέροχα και κατάλαβα ότι αν την πάρει με το καλό και δείξεις χαλαρός μαζί της σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις τέλεια.

Υ.Γ 1:Συγνώμη που καθυστέρησα να ποστάρω την συνάντησά μου,αλλά είχα πρόβλημα με την σύνδεσή μου.
Υ.Γ 2:Ελληνάρα είδα ότι μετά το πμ που σου έστειλα,εξαφανίστηκες,οπότε περιμένω και δικό σου ποστάρισμα :2funny:

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαλων θα χρειαστει να περιμενεις καμποσο ακομα δυστιχως

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Φίλε μου xouzel,θα ήθελα ένα ακόμη πμ για το κατοίκον μασάζ και γι αυτό που μου έγραψες ότι είναι κοντά στην BMW :helpplea:

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Φίλε μου xouzel,θα ήθελα ένα ακόμη πμ για το κατοίκον μασάζ και γι αυτό που μου έγραψες ότι είναι κοντά στην BMW  και τη προγραμματα περιλαμβανει και σε τιμη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδυνό τηλεφώνημα για μασαζάκι (προερχόμενο από πληροφορίες xouzel) και ο κύριος που απαντάει στο τηλέφωνο μου λέει ότι έχουμε καινούριες κοπέλες,αλλά εγώ του ζητάω την Ζανέτ :2funny:.Κανένα πρόβλημα μου λέει και μετά από 1 ώρα φτάνει και το ντιλίβερι :cheesy:.Βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά,εφαρμοστό παντελόνι,τακούνια :lheel:,κίτρινο μπλουζάκι,μαύρο ζακετάκι :cool.Ξεκινάμε με κουβεντούλα και ουισκάκι από μέρους της(εγώ έπινα μπυρίτσα).Χαλαρώνουμε και αφού πέρνει το μπανάκι της έρχεται στο κρεβάτι και με ξεκινάει με φιλιά στο λαιμό και σε όλο το σώμα,ώσπου φτάνει στο παλαμάρι το οποίο και καταβροχθίζει με μανία :pipa1:(καταπληκτικό  deep,δεν μου έχει ξανατύχει τόσο βαθύ και με τόση μεγάλη διάρκεια).Μετά αναλαμβάνω εγώ δράση και αφού λιώνω στο στόμα μου τις βυζάρες της,της κάνω ένα φανταστικό(όπως μου είπε) γλυφομούνι.Έχοντας καβλώσει και οι δύο απίστευτα μπάινω μέσα της σε ιεραποστολική στάση :knockinb:,φιλώντας την ταυτόχρονα στο λαιμό.Την σφυροκόπησα άγρια,κάνοντας μικρά μπρέικ για να γλύψω τις βυζάρες της :tits: και χωρίς καν να το καταλάβω τέλειωσα μέσα της.Ξάπλωσα δίπλα της εξουθενωμένος και αναψάμε δύο σιγαρέτα :2funny:.Τα είπαμε,πήγε για το μπανάκι της και αποχώρησε μέσ'την καλή χαρά :sunglasses:.Μου είπε ότι την Κυριακή φεύγει για Σαντορίνη,όπου θα μείνει για 1 εβδομάδα και μετά θα πάει για άλλη 1 εβδομάδα Αθήνα.Μετά το Πασχά και πάλι στα γνωστά μέρη.Ένα ακόμη ευχαριστώ από μέρους μου στον xouzel για αυτήν την γνωριμία :cheesy:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Τελικα εγω σας εφερα σε επαφη με τη γκομενα και παιζει να ειμαι Ο ΜΟΝΟΣ που πηρα τον πουλο μαζι της. Γαμω την τυχη μου.... :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Xouzel εμένα ο τύπος μου είπε ότι είχε μεγάλη ποικιλία  :tits:.Έχεις ξαναδοκιμάσει την τύχη σου από τότε :idiot:.Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο γιατί είναι ξηγημένο το τυπάκι.Άλλωστε κι η Ζανέτ έφυγε σήμερα,οπότε κι εμείς θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο :lheel: :pipa1: :knockinb: :zfuck:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Xouzel εμένα ο τύπος μου είπε ότι είχε μεγάλη ποικιλία  :tits:.Έχεις ξαναδοκιμάσει την τύχη σου από τότε :idiot:.Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο γιατί είναι ξηγημένο το τυπάκι.Άλλωστε κι η Ζανέτ έφυγε σήμερα,οπότε κι εμείς θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο :lheel: :pipa1: :knockinb: :zfuck:

Παιζει κι ενα διδυμο, ΦΩΤΙΑ, αλλα μονο σε χοτελι, ή σε δικο μας χωρο και τιποτε απο τα δυο δε με βολευει, γαμω την τυχη μου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Παιζει κι ενα διδυμο, ΦΩΤΙΑ, αλλα μονο σε χοτελι, ή σε δικο μας χωρο και τιποτε απο τα δυο δε με βολευει, γαμω την τυχη μου
xouzel ,αν θυμάσαι ονόματα σε πληζάρω για πμ,γιατί μόλις το διάβασα :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom