λεσβια ηταν?
Γουοτ ντου γιου μιν ;;;;; (τσεκαρε και το "αλλο" thread, κατι εχω βαλει).
λεσβια ηταν?
Τουλαχιστον 15 ατομα περιμενουν νεα μου, αλλα ειπαμε : αυριοοοοοοοο. Πιο πολυ χρονο πρεπει να διαθετω για να απαντω σε ΠΜ, παρα να πηδολογω
Αρα εχω ελπιδες ε?
ειχα σχεδον πειστει οτι δεν εχω ελπιδες για ΠΜ μια και δεν εχω αρκετα ποστ.
Δηλαδη τι να κανω?
Να αρχισω να κανω ποστ ακαταπαυστα σε ολο το φορουμ για να περασω τα 30? (ευκολο)
Η να κανω μια περασαδα απο τη Μινωως, να μπω σε ολα και να κανω μετα συγκριτικο review? (δυσκολο)
Ενα καλο και διακριτικο πηδημα θελω ο φτωχος. Και υποσχομαι οτι θα στειλω review.
Εχετε παρει ολοι τα μηνυματα σας. Ελεγξτε τα γραμματικιβωτια σας. Καλα μαμισια και περιμενω κριτικες, αλλιως ειλικρινα θα ειναι η τελευταια φορα............
παντως για μενα οι εκδοχές ειναι τρεις ή με ξέχασες, ή εχω ενημερωθεί ήδη με παλιότερο pm, ή δεν είμουν στη λίστα αυτή τη φορά.Εχετε παρει ολοι τα μηνυματα σας. Ελεγξτε τα γραμματικιβωτια σας. Καλα μαμισια και περιμενω κριτικες, αλλιως ειλικρινα θα ειναι η τελευταια φορα............
XTEΣ, ωρες 19.00 - 20.15 (τι εκανες τοση ωρα ρε θηριο !!!) και 23.15 - 24.00, δυο συναδελφοι επισκεφθηκαν την Κ. Μωρακια, περιμενω νεα σας ;)
Μολις εγραψα review το οποιο εστειλα με Π.Μ στον xouzel. Εκεινος θα κρινει αν πρεπει να δημοσιευτει η οχι.
Τα κοριτσια παντως αξιζουν αλλα φευγουν την Τριτη οποτε βιαστειτε (μετα ομως μαλον ερχονται αλλες).