"Κατερινα", θα μπορουσε να ειναι μονο Ελληνιδα, ή γνησια Ρωσσιδα.
Kαλά μην το λες από ονοματα αλλοδαπων εχω ακούσει τα απίστευτα από αλβανούς που λέγονται γιωργος και νίκος μέχρι ενα πακιστανό που τον έλεγαν λεει μπάμπη και μία βουλγάρα οικιακή βοηθό που συστηνόταν σαν θάλια.
Είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουν να ενταχθούν όσο γίνεται καλύτερα στην ελληνική κοινωνία.
Αλλά επειδή εδώ δεν ειμαστε εδώ για να αναλύσουμε το μεταναστευτικό, δωσε τηλεφωνάκι και ξια μας που λέει και ο συνάδελφος canias, άλλωστε υποσχεθήκαμε να επανορθώσουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από φιλο για καινούρια προϊοντα! Τον περιμένω στο γραφείο για περισότερες πληροφορίες! Πιστεύω μέχρι το απόγευμα να έχουμε τηλέφωνο!!!!!!!!!
Mεχρι αυριο, ΟΣΟΙ πρεπει να λαβουν πληροφοριες, θα τις εχουν λαβει. Ως τοτε................
Κ + Κ ....... ΗΟΤ ΗΟΤ ΗΟΤ DUET
Ρε συ λυπήσου με λίγο.....ήμαρτον!!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μολις ξαπλωσης στο μασαζοκρεβατο θα σε λυπηθη η αλληΡε συ λυπήσου με λίγο.....ήμαρτον!!!!!
Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από φιλο για καινούρια προϊοντα! Τον περιμένω στο γραφείο για περισότερες πληροφορίες! Πιστεύω μέχρι το απόγευμα να έχουμε τηλέφωνο!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΝ περιμενεις
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Περιμένο αυτόν που με πήρε τη για να μου πει τι παίζει γιατι λεει δεν θέλει να τα λέει απ το τηλέφωνο.
Ενδιαφερεσαι για τη θεση ;;;;
Ναι, οπότε όποιος πάει ας προσέχει
Το έγραψα γιατι ίσως είναι το στούντιο στο πυθάρι που ψάχνει ...
Και ένα καθυστερημένο review για τη ζέτα, από το καλοκαίρι:
Η κοπέλα είναι πολύ φιλική, ευγενική, δεν θέλει να σε ξεπετάξει, αλλά μέχρι εκεί. Μέτρια εμφάνιση, θυμίζει νοικοκυρά, σώμα κάπως ασουλούπωτο, δεν έβγαλε τα ρούχα οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Μασάζ - άστο καλύτερα, σε τρίβει λες και πλένει ρούχα. Τέλειωμα με το χέρι, δεν έκανε κάτι παραπάνω.
Δύσκολα θα ξαναπήγαινα.
Ναι, οπότε όποιος πάει ας προσέχει
Το έγραψα γιατι ίσως είναι το στούντιο στο πυθάρι που ψάχνει ...
Ενταξει ρε συ, το καταλαβαμε. Λιγο χιουμορακι εκανα...
Περιμένο αυτόν που με πήρε τη για να μου πει τι παίζει γιατι λεει δεν θέλει να τα λέει απ το τηλέφωνο.
Για να καταλαβω, αυτος που περιμενεις τηλ, ειναι καποιο κονε σου ;; Δηλαδη, θα μας δωσεις τροφη για ;;;
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για να καταλαβω, αυτος που περιμενεις τηλ, ειναι καποιο κονε σου ;; Δηλαδη, θα μας δωσεις τροφη για ;;;
Μόλις μάθω εννοειτε πως θα σας ενημερώσω!αλλιός πως θα γίνετε παιχνίδι?
χουζελ περιμενω νεα σου στα ΠΜ...
χουζελ περιμενω νεα σου στα ΠΜ...
Τουλαχιστον 15 ατομα περιμενουν νεα μου, αλλα ειπαμε : αυριοοοοοοοο. Πιο πολυ χρονο πρεπει να διαθετω για να απαντω σε ΠΜ, παρα να πηδολογω
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλα προεδρε μη βαρας!!!Τουλαχιστον 15 ατομα περιμενουν νεα μου, αλλα ειπαμε : αυριοοοοοοοο. Πιο πολυ χρονο πρεπει να διαθετω για να απαντω σε ΠΜ, παρα να πηδολογω
Ρε συ λυπήσου με λίγο.....ήμαρτον!!!!!
Νο mercy. Aλλα εσυ μαζευε φραγκα για το ταξιδι, γιατι θα σε η συζυγος
Spermacht
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Εγω ειχα πει λιγα ποστ πιο πανω, οτι δεν υπαρχει ακομα η καταλληλη κοπελλα, αλλα δε με ακουτε.......
Ο Δοκιμαστής της Κλεοπάτρας είσαι????????????/
λεσβια ηταν?Ο Δοκιμαστής της Κλεοπάτρας είσαι????????????/
οκ, το καταλαβα , αλλα κανω λιγο πλακαΑπλά εννοώ ότι βοηθάμε και εμείς όσο μπορούμε..............
Απλά εννοώ ότι βοηθάμε και εμείς όσο μπορούμε..............
Kαι πολυ καλα κανετε και μπραβο. Λιγο λιγο βοηθουμαστε ολοι. Ενας κουκος ΠΟΤΕ δεν εφερε την ανοιξη, αλλα πολλοι μαζι τη φερνουν και ειναι και λαμπρη. Και πανω απ' ολα, ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις