Νέα

Κωσταντίνα Κούνεβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απολύτως!
Ποιος διαφώνησε?? (όσον αφορά τη ΓΣΕΕ).
Έχει πλέον γίνει σκαλοπάτι (για να μην πω πλατύσκαλο) για υπουργικό θώκο.

Κι όχι μόνο η ΓΣΕΕ κι η ΑΔΕΔΥ. Κι ο φοιτητικός συνδικαλισμός, φυτώριο και πλατύσκαλο για περαιτέρω άνοδο είναι!Παραδείγματα;Λοβέρδος, Βενιζέλος, Καστανίδης απ' τη Νομική Θεσσαλονίκης της δεκαετίας του '70...

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει, βέβαια, και κάποιο σημείο που μας αφορά όλους τους εργαζόμενους και είναι η "αχίλλειος πτέρνα" του συνδικαλιστικού κινηματος: η αδιαφορία μας, η μη συμμετοχή μας στις διεργασίες και στη λήψη των αποφάσεων που επιτρέπει στους "εκπροσώπους" μας, ερήμην μας στην πραγματικότητα, να συνδιαλέγονται με τους εργοδότες, τις κυβερνήσεις, τους "φορείς" και να καταλήγουν σε αποφάσεις για μας, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ,οι οποίες όμως μας δεσμεύουν προς το χειρότερο για χρόνια!...
Ας μη βγάζουμε την ουρά μας απέξω, επομένως...

sexaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ολα αυτα ειναι αποτελεσματα της παγκοσμοιοποιησης,και η πλακα ειναι οτι ολες οι αριστερες παραταξεις οι δηθεν μη κυβερνητικες οργανωσεις και του κολου τα εννιαμερα βοηθουν στο να γινονται αυτα τα πραγματα οχι μονο στην ελλαδα αλλα σε ολο τον κοσμο.ο μονος τροπος βελτιωσης των πραγματων ειναι και θα πρεπει να το καταλαβετε καλα ιδιως εσεις οι αριστεροι και οι δηθεν του κωλου οτι αν δεν γινει κατι ωστε να βελτιωθει το επιπεδο ζωης στις λεγομενες χωρες του τριτου κοσμου ωστε να μην αναγκαζονται να φευγουν απο τα σπιτια τους αυτα θα συμβαινουν και θα γινονται ολο και χειροτερα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
--- Είσαστε ενταγμένη σε κάποιο κόμμα;

Όχι, δεν ασχολούμαι με κόμματα. Κάθε κόμμα είναι ένα πλαίσιο και κάθε άνθρωπος που συμμετέχει στο κόμμα είναι μια τελεία μέσα στο πλαίσιο. Υπάρχει ιεραρχία εκεί μέσα, κατά συνέπεια υπάρχει και ανταγωνισμός- ποιος θα πάρει την πρώτη θέση. Και αυτός ο ανταγωνισμός βγαίνει έξω, στην κοινωνία, και τελικά μεταδίδεται ένα άρρωστο πνεύμα σε όλη την κοινωνία.

--- Ποια είναι η ιδεολογία σας όμως;

Δεν έχω. Δεν χρειάζεται ιδεολογία στη ζωή, χρειάζεται σοφία. Οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς, έχουν ανακαλύψει τη σοφία.

--- Έγιναν διαδηλώσεις, έγραψαν συνθήματα.

Με αυτό, που γράφουν δηλαδή συνθήματα στους τοίχους, δεν συμφωνώ. Καλό είναι να έχεις άποψη, αλλά να μη χαλάς κάτι που δεν μπορείς να το φτιάξεις ξανά ο ίδιος. Πρέπει να προσέχουμε το περιβάλλον γύρω μας. Και τα μαγαζιά, τον κόσμο.

--- Δεν πιστεύετε δηλαδή στη βία. Ούτε ως απάντηση στη βία του κράτους.

Ε βέβαια, η βία δεν χρειάζεται. Υπάρχει ένας τρόπος πολύ καλός: ο λόγος.

--- Μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο μόνο με τον λόγο;

Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Βία σημαίνει φόβος. Βία χρησιμοποιεί αυτός που φοβάται. Για ποιον λόγο να χρησιμοποιήσει βία ο εργαζόμενος; Τι έχει να κερδίσει;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως υποτιμά και λίγο τη νουμοσύνη μας έτσι όπως είναι γραμμένο τουλάχιστον!! :idiot:
τουλαχιστον βλακας πρεπει να ειναι καποιος για να ισχυρίζεται οτι συμβασεις εργασιας δεν αλλαζουν απο τους εργοδοτες, ειτε με απειλες, ειτε με κουτοπονηρες τακτικες

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τουλαχιστον βλακας πρεπει να ειναι καποιος για να ισχυρίζεται οτι συμβασεις εργασιας δεν αλλαζουν απο τους εργοδοτες, ειτε με απειλες, ειτε με κουτοπονηρες τακτικες
Να ρωτησω κατι αφελες?

Αν το προβλημα ηταν οικονομικο, γιατι η κυρια Κουνεβα δεν παραιτηθηκε? Αν εργαζοτανε ως καθαριστρια με πληρες ωραριο ιδιωτικα (σε σπιτια, εταιρειες, κ.λ.π) θα εβγαζε πολυ περισσοτερα και με καλυτερες συνθηκες αφου θα ηταν ανεξαρτητη.

Αν το θεμα ητανε ιδεολογικο, γιατι δεν πηγε να εργαστει εθελοντικα στο ΚΚΕ?

sexaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
θα πρεπει να καταλαβετε κατι,οσο υπαρχει τοσος κοσμος που πειναει και ειναι απελπισμενος αυτα θα γινονται και ακομα σε χειροτερη μορφη.εχω παραδειγματα γυναικων ελληνιδων κιολας οχι αλλοδαπων που εργαζονται με 300 ευρω το μηνα οχταωρο πενθημερο και λενε και ευχαριστω,

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εγώ πάντως ποτέ δεν ξεγέλασα υπάλληλο και να του δώσω να υπογράψει κάτι που δεν καταλαβαίνιε.
Μάλλον βλάκας είμαι τελικά! Για να πας μπροστά πρέπει να πατάς επί πτωμάτων δηλ?

Απλά μου ακούστηκε πολύ "κουφό" να δίνεις ένα χαρτί στατιστικών που τελικά ήταν σύμβαση εργασίας! και να την πάθουν έτσι δεκάδες! Μεταξύ τους και άτομα που έγβαλαν κι ένα πανεπιστήμιο!!
εμένα πάντως οι υπάλληλοί μου έπαιρναν τη σύμβαση και την έδιναν στο λογιστή τους πριν την υπογράψουν.Με δική μου προτροπή!

Τέλος πάντων φίλε. Εγώ δεν διαφώνησα πουθενά!
Εδώ χαβαλέ με τον καθηστερημένο τον ΠΠ κάνω!

άλλωστε κι αυτός ο ανέραστος,ανώμαλος μαλάκας είναι εδώ για να τον βρίζουν γιατί τη βρίσκει (έτσι δήλωσε πολλάκις)!!!!!

Ουστ πουστρόπαπια !!!!!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγώ πάντως ποτέ δεν ξεγέλασα υπάλληλο και να του δώσω να υπογράψει κάτι που δεν καταλαβαίνιε.
Μάλλον βλάκας είμαι τελικά! Για να πας μπροστά πρέπει να πατάς επί πτωμάτων δηλ?
....

Εσύ δεν είσαι που γαμούσες τους υπαλλήλους σου, τους άφηνες από ένα μούλικο και τους έταζες γάμους ;

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ωρε... της εδωσαν σπιτι?!? εχουμε λαλησει τελειως στη χωρα τουτη.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γιατι μου θυμιζει λιγο το: "να σε καψω Γιαννη μου, να σ'αλειψω μελι!!!"

κανω λαθος?!?
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις

Αλλα προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια πράξη δικαιοσύνης αυτό που έγινε

Τη στιγμή που αυτοί που έκαναν το έγκλημα είναι εκεί έξω με την προστασία του κράτους

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις

Αλλα προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια πράξη δικαιοσύνης αυτό που έγινε

Τη στιγμή που αυτοί που έκαναν το έγκλημα είναι εκεί έξω με την προστασία του κράτους

η παροιμια λεει: να σε καψω Γιαννη, να σ'αλειψω μελι...
σε πιο αργκο εκφραση: πρωτα να σε σκισω και μετα να σε χαιδευω... πως να στο πω?

Τελος παντων δεν ειναι δικαιοσυνη αυτο το πραγμα. Απλη αποδοχη της ανικανοτητας μας ειναι. Χαιρομαι που εγινε εστω και αργα μια πραξη συγνωμης προς το προσωπο της Κ. Κουνεβα αλλα θα χαιρομουν περισσοτερο αν αυτο που πρεσβευει η Κουνεβα σαν συνδικαλιστρια επιανε τοπο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τελος παντων δεν ειναι δικαιοσυνη αυτο το πραγμα. Απλη αποδοχη της ανικανοτητας μας ειναι. Χαιρομαι που εγινε εστω και αργα μια πραξη συγνωμης προς το προσωπο της Κ. Κουνεβα αλλα θα χαιρομουν περισσοτερο αν αυτο που πρεσβευει η Κουνεβα σαν συνδικαλιστρια επιανε τοπο.

συμφωνούμε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εσύ δεν είσαι που γαμούσες τους υπαλλήλους σου, τους άφηνες από ένα μούλικο και τους έταζες γάμους ;

σε όλα λάθος είσαι. κανένα απ τα τρία δεν έκανα εγώ. γι αυτό και με γαμήσανε όλοι τελικά!

μου φαίνεται αυτό πρέπει να αρχίσω να κάνω λες ε? πολύ κλισέ η αγάπη και ο έρωτας.....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Πέρα από το γεγονός το οποίο συνέβει και γνωρίζοντας πολύ καλά τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στις επιχειρήσεις της μορφής ΟΙΚΟΜΕΤ κλπ., όπως επίσης και την ολιγωρία του κράτους και της αστυνομίας στο να βρεί τον φυσικό αυτουργό της πράξης αυτής (ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει και στον ηθικό αυτουργό αν και εφόσον υπάρχει τέτοιος), δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ηθικός αυτουργός της επίθεσης εναντίον της ΚΥΡΙΑΣ Κούνεβα (ναι ΚΥΡΙΑ με κεφαλαίο είναι όπως φάνηκε από την συνέντευξη που έδωσε, όσο στημένη και δασκαλεμένη να ήταν) είναι ο εργοδότης της ή ο κλάδος των εργοδοτών της (εταιρείες καθαρισμού) και όχι κάποιος άλλος. Γιατί όλοι προτρέχουν να καταλήξουν στο "λογικό" συμπέρασμα ότι υπεύθυνος(οι) για την επίθεση εναντίον της είναι οι εργοδότες και με ποιά λογική και επιχειρήματα καταλήγουν στο συμπέρασμα αυτό.

Δεν λέω ότι είναι απίθανο να είναι έτσι, αλλά σαν αυτουργοί (φυσικοί/ηθικοί) μπορεί να είναι και άλλοι. Για παράδειγμα αναφέρω ενδεικτικά

(1) Κάποιος από το συγγενικό/αισθηματικό περιβάλλον
(2) Κάποιος συμπατριώτης της με τον οποίο υπήρχε διαφορά (οικονομικής ή άλλης φύσεως)
(3) Κάποιος ψυχοπαθής

Με ποιά λογική πρέπει να αποκλειστούν από την έρευνα τα ανωτέρω και να καταλήξουμε σώενι και καλά στο συμπέρασμα ότι φταίνε οι εργοδότες?

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Δεν λέω ότι είναι απίθανο να είναι έτσι, αλλά σαν αυτουργοί (φυσικοί/ηθικοί) μπορεί να είναι και άλλοι. Για παράδειγμα αναφέρω ενδεικτικά

(1) Κάποιος από το συγγενικό/αισθηματικό περιβάλλον
(2) Κάποιος συμπατριώτης της με τον οποίο υπήρχε διαφορά (οικονομικής ή άλλης φύσεως)
(3) Κάποιος ψυχοπαθής

Με ποιά λογική πρέπει να αποκλειστούν από την έρευνα τα ανωτέρω και να καταλήξουμε σώενι και καλά στο συμπέρασμα ότι φταίνε οι εργοδότες?

Αρχοντα... αδιαβαστους μας εστειλες.
Και ενω μπορει οριακα και σημειολογικα να εχεις δικιο...
Μπορει αλλωστε και ο δραστης να εκανε λαθος, να ηθελε να το ριξει το βιτριολι σε αλλη. Μπορει να ηταν και η γυναικα του γκομενου της Κ. Κουνεβα (αν ειχε τετοιον)...
Μπορει να ειχε αφησει απληρωτο το βιντεο κλαμπ της γειτονιας της και αυτη να ηταν η τιμωρια... χιλιαδες "μπορει".
Το θεμα ειναι οτι για αυτα και αλλα τοσα μπορει εχουμε την αστυνομια. Επισης το αλλο μας θεμα ειναι οτι εχοντας τη μαρτυρια της ιδιας οτι δεχοταν απειλες πριν το συμβαν που σχετιζονταν με τη δραστιριοτητα της... ε οσο να ναι, η λιστα μικραινει. Τωρα αν θελεις για να κανουμε κουβεντα να αποκλεισουμε και τους κατοικους του Πλουτωνα πριν δειξουμε καποιον εμεις οι αργοσχολοι που μιλαμε απο ενα PC, δεν εχω να πω τιποτα αλλο...
Let the music begin!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αρχοντα... αδιαβαστους μας εστειλες.
Και ενω μπορει οριακα και σημειολογικα να εχεις δικιο...
Μπορει αλλωστε και ο δραστης να εκανε λαθος, να ηθελε να το ριξει το βιτριολι σε αλλη. Μπορει να ηταν και η γυναικα του γκομενου της Κ. Κουνεβα (αν ειχε τετοιον)...
Μπορει να ειχε αφησει απληρωτο το βιντεο κλαμπ της γειτονιας της και αυτη να ηταν η τιμωρια... χιλιαδες "μπορει".
Το θεμα ειναι οτι για αυτα και αλλα τοσα μπορει εχουμε την αστυνομια. Επισης το αλλο μας θεμα ειναι οτι εχοντας τη μαρτυρια της ιδιας οτι δεχοταν απειλες πριν το συμβαν που σχετιζονταν με τη δραστιριοτητα της... ε οσο να ναι, η λιστα μικραινει. Τωρα αν θελεις για να κανουμε κουβεντα να αποκλεισουμε και τους κατοικους του Πλουτωνα πριν δειξουμε καποιον εμεις οι αργοσχολοι που μιλαμε απο ενα PC, δεν εχω να πω τιποτα αλλο...
Let the music begin!!!

εγώ δεν είπα ότι είναι μία από τις περιπτώσεις που περιγράφω.. απλά είπα ότι δεν υπάρχει και κανένα στοιχείο ότι δεν είναι... απλά.. δουλειά της αστυνομίας και του Χρυσοχοίδη είναι να βρεί την άκρη.. και είναι προτιμότερο να κάνει αυτό παρά να της χαρίζει σπίτια για να το βουλώσει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom