Νέα

Φίλη ή γνωστή ή από ευρύτερο κύκλο που έτυχε να δείτε γυμνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavloston
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.752
Πόντοι
6.236
Ποιος να είναι όμως?:think::think:
Θα βοηθήσω κι' εγώ στις έρευνες.

Ν' ανοίξουμε ένα νήμα λες, "Μήπως είσαι ο μπαμπάς μου"?
Ίσως βοηθήσει.
Εκτιμώ πολύ τη βοήθεια σου.
Σκέφτομαι ότι δε θα έμπαινε κανείς σε τέτοιο νήμα, όμως.
Οι πιο πολλοί θα νομίζουν, από τον τίτλο, ότι πρόκειται για κάποιον που ψάχνει τον πατέρα που δε γνώρισε ποτέ.
Και ποιος θα ήθελε να μάθει μήπως είναι ο μπαμπάς κάποιου παιδιού που δεν ξέρει μέχρι τώρα;
Πόσο μάλλον αν αυτό το παιδί είναι μέλος του bou;

Άσε που ο μπαμπάς μου δε θα έγραφε ποτέ εκεί γιατί δε θα ήθελε να καρφωθεί.

Τέλος πάντων. Κάποια στιγμή θα τον βρω.
Ελπίζω μόνο να μην έχει γράψει πολλές κριτικές
ή να μη γράφει σε νήματα με gay
ή να μην είναι προμότορας
ή να μην είναι ο Μάκης. :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.752
Πόντοι
6.236
Είχαμε κάποιον που ψάχνει εδώ και χρόνια για γκόμενα,
τώρα ψάχνουμε και για μπαμπά :confused:
Την Βίκυ Χατζηβασιλείου την ρώτησες?
Δεν μπορώ να την πετύχω. Παίζει συνέχεια beach volley.

icemax_700_0b584ed53677bf0fab9805ca2e6becde_0.jpg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.233
Πόντοι
12.946
Τελευταία τροποποίηση:

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
292
Πόντοι
21
Εγώ κρατάω το καφενείο δίπλα στο ΑΤ, και το κάνω εικόνα
και το βραδυ εννοειται κωλομπαρο.Γεια σου ρε Μεσσηνια με τις γουρνοπουλες σου και τα εξωτικα κωλομπαρα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.048
Πόντοι
2.606
Δεν μπορώ να την πετύχω. Παίζει συνέχεια beach volley.

icemax_700_0b584ed53677bf0fab9805ca2e6becde_0.jpg
Φέτος λόγω παρατεταμένης ζέστης πρέπει να φυλλαγόταν μη λιώσουν τα μπότοξ και φύγουν με κανένα πλονζόν ή σε κανένα καρφί...

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Όποιος έχει μείνει στο κέντρο της Αθήνας κάτι θα έχει πάρει το μάτι του από απέναντι 100%.
Έχω δει αρκετά που δεν μου κάνει κάτι εντύπωση πλέον. Όποιος έχει και airbnb ή ξενοδοχείο απέναντι απ' το σπίτι του καταλαβαίνει τι λέω.
πες τιποτα ντε

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.501
Πόντοι
201
5η δημοτικού περνούσα τις διακοπές σε συγγενείς.
Μία μέρα προσπαθούσα να πάρω μάτι τη γυναίκα ενός θείου (γύρω στα 35 πρέπει να ήταν τότε) καθώς αυτή κατουρούσε και με κατάλαβε. Ωστόσο συνέχισε να με κοιτάζει καθώς την παρακολουθούσα από την κλειδαρότρυπα, χωρίς να πει οτιδήποτε έπειτα.

Κάτι σχετικό άσχετο, πολλές φορές περνάω από σπίτια καθώς βγάζω το σκύλο βόλτα όμως ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δει κάτι. Απορώ που τις βλέπετε εσείς όλες τις ''καυλιάρες γειτόνισσες''.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Πριν αρκετά χρόνια έπαιρνα μάτι φοιτήτριες στο απέναντι σπίτι που άλλαζαν, φυσικά με μισοτραβηγμένη κουρτίνα πάντα. Το είχαν καταλάβει και κάναν πλάκα. Δυστυχώς έμενα με τη δικιά μου και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τις τελευταίες μέρες πριν μετακομίσουν, έρχεται η μία μπρστά στο τζάμι και σκουπίζει το μουνί της με την πετσέτα, σα να λέει, δες μαλάκα τι έχασες...
Επίσης έχω δώσει κατά λάθος μάτι σε διακοπές με σκάφος σε φίλη ενώ έκανα ντουζ αλλά την κατάλαβα χωρίς να με δει αυτή. Ακόμα έχω την εικόνα από την γκαυλωμένη φάτσα της όταν χάζευε το παπάρι μου. Μερικούς μήνες αργότερα, την τάιζα και την ξεπάτωνα σε κάθε ευκαιρία

Τελευταία τροποποίηση:

gogogo79

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Pierro.jpg
    Pierro.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.752
Πόντοι
6.236
Μήπως αυτός είναι ο μπαμπάς σου;
Μακάρι να ήταν. Συμπαθητικούλης φαίνεται κι αυτός!
Όμως, ο μπαμπάς μου, στην πραγματική ζωή, ξέρω ποιος είναι. Μου αποκάλυψε χθες ότι είναι μέλος του bou αλλά δε μου λέει ποιο είναι. Για αυτό τον ψάχνω.

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
861
Πόντοι
361
Κολλητή φίλη με σώμα 9αρι και πρόσωπο 6-7(δεν μιλάω για φίλες που έχει παιχτεί κάτι) και μάλιστα εις διπλούν. Τη μια φορά βγήκε όλο το στήθος και η ρώγα έξω από το μαγιό... Ντράπηκε αλλά γέλασε γιατί την πείραξα... Την άλλη φορά μπήκα από λάθος στο μπάνιο και ήταν ολόγυμνη... Παρότι χτύπησα και ρώτησα αν είναι κάποιος μέσα, δεν άκουσε και μπηκα.. όλα φάτσα φόρα... Της λέω μετά ρε συ αφού τα έχω δει όλα δεν κάνουμε και τίποτα... Δεν έμεινε κάτι πλέον... Γέλασε αλλά δεν έκατσε.. έκτοτε γελάμε με τα σκηνικά αυτα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
Κολλητή φίλη με σώμα 9αρι και πρόσωπο 6-7(δεν μιλάω για φίλες που έχει παιχτεί κάτι) και μάλιστα εις διπλούν. Τη μια φορά βγήκε όλο το στήθος και η ρώγα έξω από το μαγιό... Ντράπηκε αλλά γέλασε γιατί την πείραξα... Την άλλη φορά μπήκα από λάθος στο μπάνιο και ήταν ολόγυμνη... Παρότι χτύπησα και ρώτησα αν είναι κάποιος μέσα, δεν άκουσε και μπηκα.. όλα φάτσα φόρα... Της λέω μετά ρε συ αφού τα έχω δει όλα δεν κάνουμε και τίποτα... Δεν έμεινε κάτι πλέον... Γέλασε αλλά δεν έκατσε.. έκτοτε γελάμε με τα σκηνικά αυτα
δηλαδή αν πας σε παραλία γυμνιστών εσύ θα λες ότι αφού τα είδες όλα γιατί να μην το κάνετε;

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
861
Πόντοι
361
δηλαδή αν πας σε παραλία γυμνιστών εσύ θα λες ότι αφού τα είδες όλα γιατί να μην το κάνετε;
Καλά όχι ακριβώς... Δε μιλάμε για άγνωστη φίλε μου... Μιλάμε για φίλη ετών... Κάνω γυμνισμό τα τελευταία 6-7 χρόνια ... Όχι με φίλες αδερφέ... Δεν έχω φτάσει σε τόσο προχωρημένο επίπεδο...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
Καλά όχι ακριβώς... Δε μιλάμε για άγνωστη φίλε μου... Μιλάμε για φίλη ετών... Κάνω γυμνισμό τα τελευταία 6-7 χρόνια ... Όχι με φίλες αδερφέ... Δεν έχω φτάσει σε τόσο προχωρημένο επίπεδο...
σιγά το προχωρημένο, πρότεινέ το χύμα

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
861
Πόντοι
361
Το είπα τότε... Τώρα τα χρόνια πέρασαν... Σύζυγος, μαμά κτλ πλεον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προχωρημένο εννοώ το να κάνω γυμνισμό με φίλους... Με συντρόφους κανω

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Cat82

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
283
Πόντοι
20
το μακρινο 2019 ειχα φωτογραφιες μου σε αλλο ελληνικο site και με αναγνωρισε γνωστος μου απο καποια σημαδια και ελιες στο σωμα.
Κ ντραπηκες; Γι αυτο φτιαχνεις της φωτογραφιες σου; Οταν σου το πε φανταζομαι θα ανοιγοκλεινε ο κωλος σου, αλλα θα παριστανες την κυρια κ συνχρονως θα ευχοσουν να σε καρφωνε εκβιαστικα με την μια

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.201
Πόντοι
456
Κ ντραπηκες; Γι αυτο φτιαχνεις της φωτογραφιες σου; Οταν σου το πε φανταζομαι θα ανοιγοκλεινε ο κωλος σου, αλλα θα παριστανες την κυρια κ συνχρονως θα ευχοσουν να σε καρφωνε εκβιαστικα με την μια
Τίποτα βουρδουλιές και μελανιές θα είχε , σιγά μην την αναγνώρισαν από τις ελιές την ξεκωλιαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom