Νέα

Φίλη ή γνωστή ή από ευρύτερο κύκλο που έτυχε να δείτε γυμνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavloston
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Είχε κρεμάσει και μπριζόλες στα βυζιά ?
Η απόλυτη κάβλα.

ΥΓ
Με ψάρια κανείς ?
τυπε μια φορα περασα διπλα απο μια που μυριζε σαν ψαροκασελα στην ιχθυοσκαλα,μετραει αυτο ,ντυμμενη ηταν για αυτο ρωταω!

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
National Geographic Pet GIF by Nat Geo Wild
Στείλε όποτε μπορέσεις μια φωτογραφία και την ταυτότητά σου.
Έτσι, για να σε γράψω στ'απίδια μου!!

open4all

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
732
Πόντοι
81
Εχω κανει κατά καιρους διάφορες απόπειρες για ματι σε γνωστές, αλλα ποτέ καμια απο αυτες τις προσπάθειες δεν στεφθηκε απο επιτυχια.

Τελευταία τροποποίηση:

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
515
Πόντοι
21

ΜΠΟΥΓΕΛΟ

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
1992 με 1994 όταν πηγαίναμε πιτσιρικάδες για μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου επί της Κλεάνθους στη Θεσ/νίκη. Δίπλα ήταν το κλειστό. Τα ντους ήταν υπόγεια και μπροστά είχε κάτι θαμνους. Με τρόπο έσκυβες και έβλεπες τα παράθυρα από τα λουτρά που τα ανοίγαν για να φύγουν οι ατμοί. Βολεϋμπολίστριες, μπασκετμπολίστριες, γυμνάστριες πρόσφεραν θέαμα. Κυκλικά μοιράζονταν οι τσίλιες μη μας πάρουν χαμπάρι.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.526
Πόντοι
201
1992 με 1994 όταν πηγαίναμε πιτσιρικάδες για μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου επί της Κλεάνθους στη Θεσ/νίκη. Δίπλα ήταν το κλειστό. Τα ντους ήταν υπόγεια και μπροστά είχε κάτι θαμνους. Με τρόπο έσκυβες και έβλεπες τα παράθυρα από τα λουτρά που τα ανοίγαν για να φύγουν οι ατμοί. Βολεϋμπολίστριες, μπασκετμπολίστριες, γυμνάστριες πρόσφεραν θέαμα. Κυκλικά μοιράζονταν οι τσίλιες μη μας πάρουν χαμπάρι.

Ωραίες αναμνήσεις που διαμορφώνουν -εν αγνοία σου- χαρακτήρα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
1. Κόρη γνωστού. Τουμπανέιρο βυζάρες και όχι μόνο. Με στέλνει δικός μου να του πάω κάτι χαρτιά και μου λέει ότι έχει φύγει εκτάκτως για Αθήνα. Πάω σπίτι να τα ρίξω κάτω από την πόρτα και λέω να χτυπήσω μπας και είναι μέσα η μικρή. Η άτιμη έχει ειδοποιήσει τον γκόμενο και νομίζει ότι είναι αυτός. Ανοίγει την πόρτα με κυλοτάκι και ανοιχτή ρόμπα. Έπαθε ΣΟΚ, ευτυχώς χωρίς φωνές γιατί η γειτονιά θα με έκανε ασήκωτο μιας που μένω σε μικρή πόλη. Της ρίχνω τα χαρτιά κάτω από την πόρτα και εξαφανίστηκα. Από τότε όταν βρισκόμαστε επικρατεί μια αμηχανία αλλά ΟΚ το παλεύουμε.

2. Συμμαθήτρια. Εδώ δυστυχώς έχει άσχημη κατάληξη η υπόθεση. Η επίσης τουμπανέιρο συμμαθήτρια είχε βρει μια ερημική παραλία που πήγαινε και έκανε γυμνισμό. Φίλος μας είχε το οικόπεδο ΑΚΡΙΒΩΣ από πάνω. Αποφάσισε πριν χρόνια να το καλλωπίσει και να βάλει μέσα ένα τροχόσπιτο - λυόμενο. Πήγαμε να μας δείξει τα σχέδια και την είδαμε από κάτω. Λίγες μέρες μετά ο ΒΛΑΚΑΣ πήγε και της την έπεσε γιατί θεώρησε ότι γυμνισμός = γαμιόλα. Ήρθε ο άντρας της και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς που δεν δόθηκε συνέχεια από αυτούς.

stelios.11

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
135
Πόντοι
0
Παιδια εγω δυστυχως εχω δει την ανηψια μου,για την ακριβεια ενα φακελο με προσωπικες της φωτος! μου εφερε το laptop για φορματ και αναβαθμιση και οταν εκανα backup ειδα ενα φακελο στην επιφανεια αναμεσα σε αλλους φακελους που εγραφε ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, τον ανοιξα και ειχε καμια 20αρια γυμνες φωτο της και ενα βιντεο που χαιδευωταν! Δεν εχω πει τιποτα και νιωθω ασχημα καθε φορα που την κοιταζω!Δεν μπορουσε να ηταν λαπτοπ καποιας φιλης της?? :grin:
Άρρωστο…. πού ξέρεις ότι δεν τον έβαλε εκεί για σένα;

stelios.11

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
135
Πόντοι
0
Μάγκες δεν το εύχομαι σε κανέναν. Η αδερφή μου ήθελε να σετάρω το cloud της στο νέο της MacBook. Μου το άφησε όλη μέρα, είχε κωδικούς οπότε βρήκα και τον φάκελο… Δεν το εύχομαι σε κανέναν, ειλικρινά!

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.222
Πόντοι
456
Μάγκες δεν το εύχομαι σε κανέναν. Η αδερφή μου ήθελε να σετάρω το cloud της στο νέο της MacBook. Μου το άφησε όλη μέρα, είχε κωδικούς οπότε βρήκα και τον φάκελο… Δεν το εύχομαι σε κανέναν, ειλικρινά!
σωτο…

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.526
Πόντοι
201

Σιγά βρε μαλάκα, πως κάνεις έτσι; Λες και βρήκες φωτογραφίες της να κάνει πρέζα ή να κακοποιεί το παιδί της.
Είδε την αδελφή του γυμνή ο τρόμπας και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό :jerking:

Παίζει βέβαια να μην έχεις καν αδελφή και να θες να σου στείλουνε για να την παίξεις με τις φαντασιώσεις σου, υπάρχουν και αυτοί...

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
619
Πόντοι
81
Σιγά βρε μαλάκα, πως κάνεις έτσι; Λες και βρήκες φωτογραφίες της να κάνει πρέζα ή να κακοποιεί το παιδί της.
Είδε την αδελφή του γυμνή ο τρόμπας και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό :jerking:

Παίζει βέβαια να μην έχεις καν αδελφή και να θες να σου στείλουνε για να την παίξεις με τις φαντασιώσεις σου, υπάρχουν και αυτοί...
Στάνταρ αυτό συμβαίνει,
οι φαντασιόπληκτοι, αγαμητοί εδώ μέσα έχουν περάσει κάθε όριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom