Όταν πήγαινα ακόμη γυμνάσιο – λύκειο, από το πλάι του μπαλκονιού μου υπήρχε απίστευτη οπτική στο απέναντι σπίτι όπου υπηρχαν δύο δωμάτια δυο μπαλκονόπορτες κ στη μέση ένα μπανιο με παραθυράκι το οποίο σημειώνω είχε τέλεια οπτική αφού έβλεπα από ψηλότερο όροφο,εμενε ένας καθηγητής μου ο οποίος είχε δυο κόρες η μια φωτιά με βυζαρες κ η άλλη ωραίο σωματάκι. Λοιπόν η ουσία είναι για πολλά χρόνια 5-6 αυτες όποτε κάνανε μπάνιο με ανοιχτό παράθυρο κυρίως καλοκαίρι έβλεπα συνεχως βυζι κ το καλύτερο ήταν ότι συνήθως είχαν ανοιχτές κουρτίνες στα δωμάτια τους καθώς κ το φως πράγμα π σημαίνει ότι φαινόντουσαν τα πάντα κανονικότατα κ η απόσταση τελείως ευνοϊκή καθώς κ το σημείο π παρακολουθούσα γιατί κρυβόσουν πίσω από μια μεγάλη παπουτσοθηκη καθώς κ το στεγνωτήριο ,σημειώνω ότι δεν υπήρχε οπτική από άλλο μπαλκόνι ίσως κ γιαυτο ήταν άνετες. Είχα δει τα πάντα εκτός από σεξ γιατί δεν έφερναν καβαλάρηδες σπίτι. Όμως είχα δει να μαλακίζονται,να περιποιουνται τα γατάκια τους με κρεμεσ και πολλά τέτοια ωραία. Μέχρι και κιάλια είχα επιστρατεύσει,μου είχαν χαρίσει αμέτρητες μαλακιες. Όλο αυτό το ωραίο κράτησε μέχρι την ημέρα που είχαν έρθει κάτι φίλοι σπίτι και τους το είχα πει, ο ένας απ’ αυτούς έκανε σαν παλαβός είχε βγει ο μισός έξω απ’ το μπαλκόνι και κοπανιόταν σαν πιθηκας,εεε κάπου εκεί καθώς ηταν η βυζαρου αδερφή στο δωμάτιο κ μετά από μπάνιο γυμνή κάτι είδε κάτι άκουσε δε ξέρω,πάντως κοίταξε προς εμάς κ το κατάλαβε τότε νευριασμενη φαντάζομαι έκλεισε τις κουρτίνες κ τελείωσε το όνειρο εδώ. Λογικά η μεγάλη αδερφή έδωσε σήμα και στην μικρότερη και δεν τις ξαναείδα ποτέ. Στη γειτονιά οπότε της πετύχαινα δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει ότι ήμουν εγώ, πάντως ποτέ δεν μιλάγαμε. Τέλος με το φίλο είχα νευριάσει πάρα πολύ είχε να ερθει σπίτι μου χρόνια όμως είμαστε ακόμη φίλοι του το θυμίζω ζητάει συνεχως συγνώμη κ γελάμε.