Νέα

Φίλη ή γνωστή ή από ευρύτερο κύκλο που έτυχε να δείτε γυμνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavloston
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

greekm7530

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
439
Πόντοι
20
Καλησπέρα εγώ έμενα πολλές φορές στην θεία μου μίας και έκανα αρκετή παρέα με τον ξάδερφο μου η μεγάλη μου ξαδέρφη ήταν τότε 24 ήταν βράδυ και είχαμε κοιμηθεί όλοι στο σαλόνι μιας και είχα δει το κωδικό του κινητού της το πείρα και πήγα στο μπάνιο εκεί είδα όλα τις τα γυμνά τα έστειλα κατευθείαν στο δικό μου φωτογραφίες της γυμνές βίντεο να παίρνει πίπα και σεξ και πολλά άλλα από τότε την ξαδέρφη την έχω τιμήσει λίγο περισσότερο

rodolfos2393

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
232
Πόντοι
280
φοιτητης πριν πολλα πολλα ... χρονια .... ειχα φιλοξενησει και βοηθησει μια ξαδερφη που περασε φοιτητρια στην ιδια πολη.... ετυχε να ερχεται σπιτι μου αρκετες φορες και χρησιμοποιουσε τον υπολογιστή μου (msn...) εστελνε φωτογραφιες και τις βρηκα τυχαια καθως ειχα (ειχε?) ρυθυθμιση να τις αποθηκευει... ωραιο κορμι.... σορτσακι κοντο ανοιχτο κουμπι ωραια ποδια....

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.053
Πόντοι
746
Όταν πήγαινα ακόμη γυμνάσιο – λύκειο, από το πλάι του μπαλκονιού μου υπήρχε απίστευτη οπτική στο απέναντι σπίτι όπου υπηρχαν δύο δωμάτια δυο μπαλκονόπορτες κ στη μέση ένα μπανιο με παραθυράκι το οποίο σημειώνω είχε τέλεια οπτική αφού έβλεπα από ψηλότερο όροφο,εμενε ένας καθηγητής μου ο οποίος είχε δυο κόρες η μια φωτιά με βυζαρες κ η άλλη ωραίο σωματάκι. Λοιπόν η ουσία είναι για πολλά χρόνια 5-6 αυτες όποτε κάνανε μπάνιο με ανοιχτό παράθυρο κυρίως καλοκαίρι έβλεπα συνεχως βυζι κ το καλύτερο ήταν ότι συνήθως είχαν ανοιχτές κουρτίνες στα δωμάτια τους καθώς κ το φως πράγμα π σημαίνει ότι φαινόντουσαν τα πάντα κανονικότατα κ η απόσταση τελείως ευνοϊκή καθώς κ το σημείο π παρακολουθούσα γιατί κρυβόσουν πίσω από μια μεγάλη παπουτσοθηκη καθώς κ το στεγνωτήριο ,σημειώνω ότι δεν υπήρχε οπτική από άλλο μπαλκόνι ίσως κ γιαυτο ήταν άνετες. Είχα δει τα πάντα εκτός από σεξ γιατί δεν έφερναν καβαλάρηδες σπίτι. Όμως είχα δει να μαλακίζονται,να περιποιουνται τα γατάκια τους με κρεμεσ και πολλά τέτοια ωραία. Μέχρι και κιάλια είχα επιστρατεύσει,μου είχαν χαρίσει αμέτρητες μαλακιες. Όλο αυτό το ωραίο κράτησε μέχρι την ημέρα που είχαν έρθει κάτι φίλοι σπίτι και τους το είχα πει, ο ένας απ’ αυτούς έκανε σαν παλαβός είχε βγει ο μισός έξω απ’ το μπαλκόνι και κοπανιόταν σαν πιθηκας,εεε κάπου εκεί καθώς ηταν η βυζαρου αδερφή στο δωμάτιο κ μετά από μπάνιο γυμνή κάτι είδε κάτι άκουσε δε ξέρω,πάντως κοίταξε προς εμάς κ το κατάλαβε τότε νευριασμενη φαντάζομαι έκλεισε τις κουρτίνες κ τελείωσε το όνειρο εδώ. Λογικά η μεγάλη αδερφή έδωσε σήμα και στην μικρότερη και δεν τις ξαναείδα ποτέ. Στη γειτονιά οπότε της πετύχαινα δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει ότι ήμουν εγώ, πάντως ποτέ δεν μιλάγαμε. Τέλος με το φίλο είχα νευριάσει πάρα πολύ είχε να ερθει σπίτι μου χρόνια όμως είμαστε ακόμη φίλοι του το θυμίζω ζητάει συνεχως συγνώμη κ γελάμε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.557
Πόντοι
441
Όταν πήγαινα ακόμη γυμνάσιο – λύκειο, από το πλάι του μπαλκονιού μου υπήρχε απίστευτη οπτική στο απέναντι σπίτι όπου υπηρχαν δύο δωμάτια δυο μπαλκονόπορτες κ στη μέση ένα μπανιο με παραθυράκι το οποίο σημειώνω είχε τέλεια οπτική αφού έβλεπα από ψηλότερο όροφο,εμενε ένας καθηγητής μου ο οποίος είχε δυο κόρες η μια φωτιά με βυζαρες κ η άλλη ωραίο σωματάκι. Λοιπόν η ουσία είναι για πολλά χρόνια 5-6 αυτες όποτε κάνανε μπάνιο με ανοιχτό παράθυρο κυρίως καλοκαίρι έβλεπα συνεχως βυζι κ το καλύτερο ήταν ότι συνήθως είχαν ανοιχτές κουρτίνες στα δωμάτια τους καθώς κ το φως πράγμα π σημαίνει ότι φαινόντουσαν τα πάντα κανονικότατα κ η απόσταση τελείως ευνοϊκή καθώς κ το σημείο π παρακολουθούσα γιατί κρυβόσουν πίσω από μια μεγάλη παπουτσοθηκη καθώς κ το στεγνωτήριο ,σημειώνω ότι δεν υπήρχε οπτική από άλλο μπαλκόνι ίσως κ γιαυτο ήταν άνετες. Είχα δει τα πάντα εκτός από σεξ γιατί δεν έφερναν καβαλάρηδες σπίτι. Όμως είχα δει να μαλακίζονται,να περιποιουνται τα γατάκια τους με κρεμεσ και πολλά τέτοια ωραία. Μέχρι και κιάλια είχα επιστρατεύσει,μου είχαν χαρίσει αμέτρητες μαλακιες. Όλο αυτό το ωραίο κράτησε μέχρι την ημέρα που είχαν έρθει κάτι φίλοι σπίτι και τους το είχα πει, ο ένας απ’ αυτούς έκανε σαν παλαβός είχε βγει ο μισός έξω απ’ το μπαλκόνι και κοπανιόταν σαν πιθηκας,εεε κάπου εκεί καθώς ηταν η βυζαρου αδερφή στο δωμάτιο κ μετά από μπάνιο γυμνή κάτι είδε κάτι άκουσε δε ξέρω,πάντως κοίταξε προς εμάς κ το κατάλαβε τότε νευριασμενη φαντάζομαι έκλεισε τις κουρτίνες κ τελείωσε το όνειρο εδώ. Λογικά η μεγάλη αδερφή έδωσε σήμα και στην μικρότερη και δεν τις ξαναείδα ποτέ. Στη γειτονιά οπότε της πετύχαινα δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει ότι ήμουν εγώ, πάντως ποτέ δεν μιλάγαμε. Τέλος με το φίλο είχα νευριάσει πάρα πολύ είχε να ερθει σπίτι μου χρόνια όμως είμαστε ακόμη φίλοι του το θυμίζω ζητάει συνεχως συγνώμη κ γελάμε.
Μάθημα για τους υπόλοιπους: Όποιος το κρατάει κλειστό δεν διατρέχει κίνδυνο να του χαλάσει ο κάθε μαλάκας τη φάση.
Εύκολο στη θεωρία, δύσκολο στη πράξη βέβαια. Θες λίγο από βαρεμάρα, λίγο από τάση επίδειξης, λίγο από επιπολαιότητα, πολλές φορές λέμε πράγματα και μετά το σκυλομετανιώνουμε.

Δυστυχώς εγώ δύο σπίτια έχω αλλάξει, και τα δύο είχαν ΧΑΛΙΑ γειτόνισσες για θέα. Που και καλές να ήταν, δεν προσφέρεται θέαμα αφού βλέπω την μπροστινή όψη και όχι τον ακάλυπτο που βρίσκονται συνήθως τα δωμάτια.
Είχα πάει κάποτε διακοπές και το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχε φάτσα φόρα την πισίνα. Όλη μέρα κρυβόμουν πίσω από τις κουρτίνες και την έπαιζα με όσες λιάζονταν...
Πολύ καυλωτικό θέαμα αλλά μόνο για λίγες ημέρες μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Και άλλο να παίρνεις μάτι όταν είσαι μικρός ή έστω έφηβος και άλλο κοτζάμ μαντράχαλος. Χάνεται σε μεγάλο βαθμό η μαγεία.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.053
Πόντοι
746
Μάθημα για τους υπόλοιπους: Όποιος το κρατάει κλειστό δεν διατρέχει κίνδυνο να του χαλάσει ο κάθε μαλάκας τη φάση.
Εύκολο στη θεωρία, δύσκολο στη πράξη βέβαια. Θες λίγο από βαρεμάρα, λίγο από τάση επίδειξης, λίγο από επιπολαιότητα, πολλές φορές λέμε πράγματα και μετά το σκυλομετανιώνουμε.

Δυστυχώς εγώ δύο σπίτια έχω αλλάξει, και τα δύο είχαν ΧΑΛΙΑ γειτόνισσες για θέα. Που και καλές να ήταν, δεν προσφέρεται θέαμα αφού βλέπω την μπροστινή όψη και όχι τον ακάλυπτο που βρίσκονται συνήθως τα δωμάτια.
Είχα πάει κάποτε διακοπές και το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχε φάτσα φόρα την πισίνα. Όλη μέρα κρυβόμουν πίσω από τις κουρτίνες και την έπαιζα με όσες λιάζονταν...
Πολύ καυλωτικό θέαμα αλλά μόνο για λίγες ημέρες μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Και άλλο να παίρνεις μάτι όταν είσαι μικρός ή έστω έφηβος και άλλο κοτζάμ μαντράχαλος. Χάνεται σε μεγάλο βαθμό η μαγεία.
Αρχικά ακριβώς όπως τα λες άλλο πιτσιρικάς 15 χρόνων και άλλο ολόκληρη γίδι ν παίρνεις μάτι κ από θέμα μαγείας της φάσης κ από θέμα εάν μια στο εκατομμύριο στραβώσει θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών ειδικά εάν είσαι στο τόπο κατοικίας σου. Καλά κιόλας στην τωρινή εποχή τα πράγματα είναι πιο άγρια, μπορεί αυτή που παίρνεις μάτι να αρχίσει να φωνάζει ματάκια ανώμαλος και πολλά τέτοια. Τώρα σε ότι αφορά γιατί το είπα ναι ίσως λάθος αλλά τότε είχαμε ομάδα με τους φίλους που μαζεύαμε φωτογραφίες από γκομενάκια με τα Στρινγκ τους έξω ξερεισ Όταν κάθονταν με κανα βυζί έξω κατάλαβες ότι μπορούσαμε σαν ανήλικοι,γιαυτο τους το είπα θέμα προσφοράς στην ομάδα χααχχαχα .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.691
Πόντοι
1.446
Γκόμενα συγκάτοικου στο σπίτι (κατά λάθος) και κάποιες φίλες από παρέες σε παραλίες που κάναμε γυμνισμό (σε Αντίπαρο, Φολέγανδρο, Δονούσα κλπ.) πιτσιρίκια (αυτό μάλλον δεν πιάνεται για έτυχε).

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.557
Πόντοι
441
Αρχικά ακριβώς όπως τα λες άλλο πιτσιρικάς 15 χρόνων και άλλο ολόκληρη γίδι ν παίρνεις μάτι κ από θέμα μαγείας της φάσης κ από θέμα εάν μια στο εκατομμύριο στραβώσει θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών ειδικά εάν είσαι στο τόπο κατοικίας σου. Καλά κιόλας στην τωρινή εποχή τα πράγματα είναι πιο άγρια, μπορεί αυτή που παίρνεις μάτι να αρχίσει να φωνάζει ματάκια ανώμαλος και πολλά τέτοια.

Μου θύμισες το βίντεο με την τρελάρα της Θεσσαλονίκης και τον ''βρωμόπαππου'' που τον έκανε τσακωτό πίσω από τους θάμνους.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.672
Πόντοι
201
Γκόμενα συγκάτοικου στο σπίτι (κατά λάθος) και κάποιες φίλες από παρέες σε παραλίες που κάναμε γυμνισμό (σε Αντίπαρο, Φολέγανδρο, Δονούσα κλπ.) πιτσιρίκια (αυτό μάλλον δεν πιάνεται για έτυχε).
α σε γυμνισμο ναι οκ. δεν το μετρησα.

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.197
Πόντοι
2.356
Στην πολυκατοικια μας εμενε μια που την γουσταρα και την κυνηγουσα...
Ειχε σχεση με εναν χοντρομαλακα και το ηξερα...αλλα παλι επεμενα....
Ωραια κοπελα αυτη, την πηδουσε ενας χοντρος που ηταν και κωλοχαρακτηρας...φαινοταν...
Εμαθα οτι τα χαλασε,επιμενω αλλα παλι ακυρο...( μολις τα παρατησα αρχισε τα χαμογελα αλλα πα να γαμηθει,μετα στραβωσα)
Περιπου κανα μηνα μετα ο κωλοπαιδαρας/παιδοβουβαλο ανεβασε γυμνες φωτο της απο διακοπες, στον "Κουρσαρο"...
Δεν φαινοταν προσωπο,αλλα καταλαβα οτι ηταν αυτη....

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.062
Πόντοι
4.415
Καλησπέρα αλάνια.
Σας έχει τύχει να πετύχετε γυμνή φίλη ή γνωστή ή κάποια από τον ευρύτερο κύκλο σας;
Ή να πέσατε πάνω σε πιο προκλητικές φωτογραφίες;

Εγώ είχα δει μία σε μια εκδήλωση που μου τράβηξε την προσοχή και άκουσα το όνομά της, το οποίο δεν ήταν συνηθισμένο και την έψαξα FB.
Είχε διάφορες φώτο από ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις, αλλά όχι κάτι προκλητικό.
Μέχρι που τυχαία βρήκα το site του φωτογράφου, στο οποίο είχε γυμνές φωτογραφίες της συγκεκριμένης!

Παιδια εγω δυστυχως εχω δει την ανηψια μου,για την ακριβεια ενα φακελο με προσωπικες της φωτος! μου εφερε το laptop για φορματ και αναβαθμιση και οταν εκανα backup ειδα ενα φακελο στην επιφανεια αναμεσα σε αλλους φακελους που εγραφε ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, τον ανοιξα και ειχε καμια 20αρια γυμνες φωτο της και ενα βιντεο που χαιδευωταν! Δεν εχω πει τιποτα και νιωθω ασχημα καθε φορα που την κοιταζω!Δεν μπορουσε να ηταν λαπτοπ καποιας φιλης της?? :grin:
που βαδιζι αφτο το σεη παρακμι κε σιψι ερεβοσ ανταρα αβυσσοσ καταχνια
προτο πιατο απλη τυροπιτα με σουσαμι κε μελι
κιριοσ πιατο φασιανοσ με αγκιναρες και μπιζελια λεμονατο στι σχαρα
ταλιατεσ με ταλιατελεσ εξιμισι τιρια δοδεκα πιπερια
παει παλι 5 παρα εφτα τετια ορα να παρο το γινεκακι σχολαη
λιπον πεδεσ σασ αφινο στι μιζερια τορα τι να λεμε αν ινε βαζετε τισ φοτο
τι διηγηστε να τιν πεξετε παρεα με το μεγιστο ψολοβροντι αδονι και ολα τα κουμασια τισ παραμαλακιας
καθολου κουρασμενο μαλακα

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.062
Πόντοι
4.415
Στην πολυκατοικια μας εμενε μια που την γουσταρα και την κυνηγουσα...
Ειχε σχεση με εναν χοντρομαλακα και το ηξερα...αλλα παλι επεμενα....
Ωραια κοπελα αυτη, την πηδουσε ενας χοντρος που ηταν και κωλοχαρακτηρας...φαινοταν...
Εμαθα οτι τα χαλασε,επιμενω αλλα παλι ακυρο...( μολις τα παρατησα αρχισε τα χαμογελα αλλα πα να γαμηθει,μετα στραβωσα)
Περιπου κανα μηνα μετα ο κωλοπαιδαρας/παιδοβουβαλο ανεβασε γυμνες φωτο της απο διακοπες, στον "Κουρσαρο"...
Δεν φαινοταν προσωπο,αλλα καταλαβα οτι ηταν αυτη....
ποσ το καταλαβεσμαλακα καθολου κουρασμενο ιμε παουερ

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.062
Πόντοι
4.415
για επιδορπιο
φρουτα του δασουσ τον δρυιδον μαγικο ζωμο
στρουμφοπιτεσ με βατομουρο

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
6.503
Πόντοι
1.041
1.Στα 14-15 μου,φιλοξενούσαμε τους κουμπάρους στο εξοχικό για λίγες μέρες. Η κουμπάρα μουναρος με βυζαρες, την χαζευα ολη μερα στην παραλία. Μια μέρα που ήταν όλοι στην αυλή και η κουμπάρα έκανε μπάνιο σκύβω από την κλειδαροτρυπα και την παίρνω ματι για λίγα δευτερόλεπτα. Τι μαλακια τράβηξα για πάρτη της δεν λέγεται.
2. Μπάνιο με ζευγάρι φίλων στα 29-30. Κάνει βουτιά η φίλη, κατεβαίνει το σουτιέν και μας χαρίζει θέαμα βυζάκια.

OP
OP
K

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
2.246
Πόντοι
441
Καλησπέρα αλάνια.
Σας έχει τύχει να πετύχετε γυμνή φίλη ή γνωστή ή κάποια από τον ευρύτερο κύκλο σας;
Ή να πέσατε πάνω σε πιο προκλητικές φωτογραφίες;

Εγώ είχα δει μία σε μια εκδήλωση που μου τράβηξε την προσοχή και άκουσα το όνομά της, το οποίο δεν ήταν συνηθισμένο και την έψαξα FB.
Είχε διάφορες φώτο από ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις, αλλά όχι κάτι προκλητικό.
Μέχρι που τυχαία βρήκα το site του φωτογράφου, στο οποίο είχε γυμνές φωτογραφίες της συγκεκριμένης!
Επειδή αρκετοί νομίζετε ότι λέω μαλακίες, η τύπισα είναι αυτή(βλέπετε ότι και το μη συνηθισμένο όνομα):

Ο φάκελος/site με τις γυμνές φαινομενικά κλειδώθηκε/αφαιρέθηκε από το site κάποια στιγμή, υποθέτω λόγω χωρισμού(;) ή αίτησης της κυρίας.
Και λέω φαινομενικά, γιατί ας είναι καλά το Waybackmachine το οποίο έχει παλιά έκδοση των σελίδων και κατ' επέκταση του link, το οποίο λειτουργεί ακόμα!

OP
OP
K

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
2.246
Πόντοι
441
1.Στα 14-15 μου,φιλοξενούσαμε τους κουμπάρους στο εξοχικό για λίγες μέρες. Η κουμπάρα μουναρος με βυζαρες, την χαζευα ολη μερα στην παραλία. Μια μέρα που ήταν όλοι στην αυλή και η κουμπάρα έκανε μπάνιο σκύβω από την κλειδαροτρυπα και την παίρνω ματι για λίγα δευτερόλεπτα. Τι μαλακια τράβηξα για πάρτη της δεν λέγεται.
2. Μπάνιο με ζευγάρι φίλων στα 29-30. Κάνει βουτιά η φίλη, κατεβαίνει το σουτιέν και μας χαρίζει θέαμα βυζάκια.
Αν μπούμε στη κατηγορία μπανιστήρι, κι εγώ στα 14-15 έπαιρνα μάτι όποτε πήγαινε τουαλέτα(δίπλα στο δωμάτιό μου) μια φίλη μου των γονιών μου κορμάρα.
Λόγω εποχής ξύριζε μόνο τα πλάγια στο μουνάκι της και είχε φαρδιά γραμμή.
Μια φορά μέχρι να ανεβάσει string, γυρίζει πλάτη να πετάξει το χαρτί και λίγο το σκύψιμο/τούρλωμα, λίγο η "χορευτική" κίνηση να ανεβάσει το εσώρουχο με έστειλα αδιάβαστο!

Άλλο μεγάλο απωθημένο, η γυναίκα του θείου μου.
Τσακωμένη με το σουτιέν λόγω μικρού στήθους(πάντα προσπαθούσα να πάρω μάτι όταν έσκυβε ή όταν άλλαζε στη παραλία), πάντα με string(μιλάμε αρχές 90) το οποίο ξεπρόβαλε από παντελόνια όταν έγερνε μπροστά στη καρέκλα και μικρά μαγιό(όχι string, αλλά ούτε βράκες) με σταθερά χύμα στάσεις(ανοιχτά πόδια, μια φορά είχα δει και λίγες τριχούλες να ξεπροβάλουν και μια άλλη με είχε αρρωστήσει με ένα κίτρινο μαγιό που φέγγιζε μόλις βγήκε από τη θάλασσα και φαινόταν ξεκάθαρα η γραμμούλα) είχε γίνει η κατεξοχήν φαντασίωση μαλακίας.
Είχα επιχειρήσει να την πάρω μάτι, αλλά η καριόλα κάπως με κατάλαβε από τη κλειδαρότρυπα και έκτοτε κρέμαγε πετσέτες στο χερούλι...:cry:

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.677
Πόντοι
456
περιστατικο με την ξαδερφη μου ..... πριν κατι χρονια .... εγω αθηνα αυτη καλαματα και θα ερχοταν στην αθηνα για καποιες δουλείες που ειχε και την φιλοξένησα στο σπιτι οπου εμεναν και οι δικοι μου (ειχαν βγει εκενη την ημερα οι δικοι μου) ..... μεσημερι καλοκαρι αυτη εκανε ντους .... για καλη μου τυχη η πορτα ηταν λιγο ανοιχτη η μπανιερα ηταν ακριβως απεναντι με το καθρεφτη .... δεν ειχε τραβηξει και την κουρτινα και γυρισμένη πλατη ... εγω να την κοιταω απο το καθρεφτη μια κωλαρα και ενα σωμα μαυρομαλλα φουλ μου ειχε γινει σπαθι εκεινη την ωρα ηθελα να μπω αλλα φοβηθηκα την αντίδραση αμα το πει στους δικους της η στους δικους μου ..... μεταβολη και στο σαλονι και εβλεπα τηλεοραση αλλα το μυαλο ηταν σε εκεινη ......

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
3.037
Πόντοι
6.925
Φοιτητής δεκαετία του 90 δούλευα λίγο σε ένα μικρό εκδοτικό γραφείο, όπου δούλευε η γκόμενα του αφεντικού, μια κορμάρα ατελείωτη με πρόσωπο κάτω του μετρίου, μου έτρεχαν τα σάλια όταν ήταν εκεί. Μία μέρα που έλειπαν όλοι ψάχνοντας υλικό, σε ένα φάκελο βρήκα γυμνή φωτογράφιση της σε στούντιο ....τον έπαιξα επί τόπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom