GREEK SNIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2019
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
για πες λεπτομερειες γι αυτο το παραθυρακι του μπανιου. Φαινοσουν απο τη γειτονια ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΑΓΩΓΟ
για πες λεπτομερειες γι αυτο το παραθυρακι του μπανιου. Φαινοσουν απο τη γειτονια ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΑΓΩΓΟ
Τύπε εδώ τίθεται ζήτημα, λοιπόν αν ήταν ξαδέλφη όχι backup αλλά και format γενικό να της έκανες, αρκετές ιστορίες έχουν γραφτεί στο bou με ξαδελφογαμίσιαΠαιδια εγω δυστυχως εχω δει την ανηψια μου,για την ακριβεια ενα φακελο με προσωπικες της φωτος!
Την ξεφτίλα την έχεις στο αίμα σου από καιρό...το μακρινο 2019 ειχα φωτογραφιες μου σε αλλο ελληνικο site και με αναγνωρισε γνωστος μου απο καποια σημαδια και ελιες στο σωμα.
Που τάχε δει ο μαλάκας ?το μακρινο 2019 ειχα φωτογραφιες μου σε αλλο ελληνικο site και με αναγνωρισε γνωστος μου απο καποια σημαδια και ελιες στο σωμα.
Σημάδια ? Γίνε λίγο πιο σαφήςτο μακρινο 2019 ειχα φωτογραφιες μου σε αλλο ελληνικο site και με αναγνωρισε γνωστος μου απο καποια σημαδια και ελιες στο σωμα.
Σωστός! Γιατί εμείς δεν έχουμε συγγένεια μαζί της και συνεπώς κανένα ενδιασμο...Και πόσο χρεώνετε το αντίγραφο που κρατήσατε;
Μήπως είσαι ο πατέρας μου;Για το ντούο Μπάρκα-Καινούργιου λες?
Να βλέπει ο @celebre και να μην απαντά στα πμ...
Πως προκύπτει αυτό?Μήπως είσαι ο πατέρας μου;
Ο μπαμπάς μού είπε ότι είναι μέλος του bou και ψάχνω να βρω ποιος είναι.Πως προκύπτει αυτό?
Τύπε επειδή το ξανάκανες σε άλλο σχόλιο το ερώτημα, μήπως είσαι ο ΧαλουλάκοςΜήπως είσαι ο πατέρας μου;
8 χρόνια ψάχνει τον μπαμπά του?Τύπε επειδή το ξανάκανες σε άλλο σχόλιο το ερώτημα, μήπως είσαι ο Χαλουλάκος
Σιγά μην είμαι ο Μάιμος από το Κάμπινγκ...Τύπε επειδή το ξανάκανες σε άλλο σχόλιο το ερώτημα, μήπως είσαι ο Χαλουλάκος
Εγώ σήμερα έμαθα ότι είναι μέλος εδώ πάντως και σήμερα ξεκίνησα.8 χρόνια ψάχνει τον μπαμπά του?
Ποιος να είναι όμως?Σιγά μην είμαι ο Μάιμος από το Κάμπινγκ...
Εγώ σήμερα έμαθα ότι είναι μέλος εδώ πάντως και σήμερα ξεκίνησα.
κάποιον Πανοφάνη θυμάμαι πριν χρόνια (που είχα το διεγραμμένο λογαριασμό) σε ένα κάμπινγκ παρέα με τα τρία γουρουνάκια που ξεGOALιασαν τη ΛέναΣιγά μην είμαι ο Μάιμος από το Κάμπινγκ...
Είχαμε κάποιον που ψάχνει εδώ και χρόνια για γκόμενα,Ο μπαμπάς μού είπε ότι είναι μέλος του bou και ψάχνω να βρω ποιος είναι.
Είπα μήπως...
Πάνος ήταν ο ευτυχής σύζυγος. Μάκης το 1 από τα 3 γουρούνιακάποιον Πανοφάνη θυμάμαι πριν χρόνια (που είχα το διεγραμμένο λογαριασμό) σε ένα κάμπινγκ παρέα με τα τρία γουρουνάκια που ξεGOALιασαν τη Λένα