Νέα

Παραίτηση από Δημόσια υπηρεσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.265
Πόντοι
206
Άλλο το βίτσιο και άλλο αυτό που μας αρέσει. Αν με έχεις παρακολουθήσει σωστά μιας και αναφέρεις για τα τραβέλια θα με καταλάβαινες. Μην εξάγεις συμπεράσματα έτσι απλά. Στα τρανς φτάσαμε γιατί πλέον οι γυναίκες ιερόδουλες είνια απλά άθλιες αδερφέ μας.
Σορρυ, αλλα για να κανεις σεξ με ατομο που εχει πουτσα εισαι απλα ομοφυλοφιλος. Δεν το λεω για κακο, παντα υπηρχε ενα ποσοστο
Αλλα μου θυμιζεις τον σαμπ που λεει δεν εχει οικογενεια γιατι δεν εχει κυκλους.
Καποτε ειχα ενα δυνατο γκομενακι στην Αθηνα που δουλευε στα Hondos στην Ομονοια. Μετα απο εμενα (μπορει και πριν:confused:) που ημουν κανονικος ενστολος, τα εμπλεξε με εναν σεκιουριτα των Hondos

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.190
Πόντοι
2.356
Σορρυ, αλλα για να κανεις σεξ με ατομο που εχει πουτσα εισαι απλα ομοφυλοφιλος. Δεν το λεω για κακο, παντα υπηρχε ενα ποσοστο
Αλλα μου θυμιζεις τον σαμπ που λεει δεν εχει οικογενεια γιατι δεν εχει κυκλους.
Καποτε ειχα ενα δυνατο γκομενακι στην Αθηνα που δουλευε στα Hondos στην Ομονοια. Μετα απο εμενα (μπορει και πριν:confused:) που ημουν κανονικος ενστολος, τα εμπλεξε με εναν σεκιουριτα των Hondos
Έχουμε άλλες απόψεις. Δεν θα το αναλύσω περισσότερο. Εσύ έχεις δυαδική σκέψη εγώ όχι. Κανένα θέμα. Καλή καρδιά.
Ναι οι σεκιουριτάδες σε πόστα με γκόμενες γαμάνε καλα. Ισχύει. Anyway. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.417
Πόντοι
206
Άνδρες συνάδελφοι είναι πολλοί ανύπαντροι και δεν τους κοιτάει καμία, παρότι οι γυναίκες είναι περισσότερες στις τράπεζες. Κάποιοι ζούνε σαν τον Χορν στο Μια ζωή την έχουμε, μεροδούλι-μεροφάι, από το υπόγειο στο ταμείο και από το ταμείο στο υπόγειο.
Βγάλτε συμπεράσματα
Είναι μια καλή ιδέα για νήμα με τίτλο "Γιατί οι άνδρες έχουν χάσει το νόημα"
Από τη δουλειά μου βλέπω πολλά αγόρια αλλά και άνδρες να φαίνονται τσακισμένοι από την έλλειδη αυτοπραγμάτωσης και κάποιου νοήματος. Η σημερινή εποχή "is a womans world" και όλα πλέον περιστρέφονται στις γυναίκες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.518
Πόντοι
3.656
Σε προσωπικό επίπεδο ασχολούμαι με τον πληρωμένο έρωτα γιατί δεν έχω σύντροφο. Αν είχα δεν θα ασχολιόμουν. Επίσης, όπως έχει γίνει οι γκόμενες, σήμερα, αν είσαι 40 ή 41 όπως είμαι εγώ, δεν κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση που η δική μου είναι μια χαρά αλλά το κοινωνικό κύρος - και όταν είσαι υπάλληλος όπως εγω των 900 ευρώ κανένα κοινωνικό κύρος δεν έχεις ως "εργαλειο" στις σχέσεις σου και στις νεες γνωριμίες.

Για εξωτερικό ψάχτηκες καθόλου τύπε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.518
Πόντοι
3.656
Είναι μια καλή ιδέα για νήμα με τίτλο "Γιατί οι άνδρες έχουν χάσει το νόημα"
Από τη δουλειά μου βλέπω πολλά αγόρια αλλά και άνδρες να φαίνονται τσακισμένοι από την έλλειδη αυτοπραγμάτωσης και κάποιου νοήματος. Η σημερινή εποχή "is a womans world" και όλα πλέον περιστρέφονται στις γυναίκες.

Απλά,δε γαμάνε

Αμα βρουν καμια γκόμενα...θα ξετσακιστούν...και θα ξαναβρουν το νόημα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.417
Πόντοι
206
Απλά,δε γαμάνε

Αμα βρουν καμια γκόμενα...θα ξετσακιστούν...και θα ξαναβρουν το νόημα