peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
6 μηνες με αναστολη για παρανομη οπλοκατοχη.
αν απλα σε βρουν να το εχεις αν του κανεις χρηση και κανεις σωματικες φθωρες τοτε σε πανε μαμιοντας
6 μηνες με αναστολη για παρανομη οπλοκατοχη.
δεν με νοιαζει
η εγω η αυτοι
Ναι σιγα ρε μοβόρε. Το πολυ πολυ να σου το βαλουν στον κωλο. Μπαινουν οι αλλοι με μαχαιρια και καλασνικοφ και θα κλασεις εσυ με το γκλομπ που ουτε να το πιασεις δεν ξερειςδεν με νοιαζει
η εγω η αυτοι
Ρουμανος ειναι επαγγελμα τυπε,οχι εθνικοτητα :S :S :S
Δεν ειναι ειρωνικο αλλοι να κυκλοφορουν ανενοχλητοι σε κεντρικους δρομους της Αθηνας με μαχαιρια,γκλοπ,ξυλα,σφυρια,βαριοπουλες,σιδηρογροθιες,να χτυπουν οπου θελουν και να φευγουν ανενοχλητοι και αμα σε σταματησει σε εναν τυχαιο ελεγχο για κατι τετοιο να σε τραβανε στα δικαστηρια.6 μηνες με αναστολη για παρανομη οπλοκατοχη.
τον ειχε φαει με κυνηγητικη τυπε,Μαραθωνα,καπου εκει :S :S :S
Δεν ειναι ειρωνικο αλλοι να κυκλοφορουν ανενοχλητοι σε κεντρικους δρομους της Αθηνας με μαχαιρια,γκλοπ,ξυλα,σφυρια,βαριοπουλες,σιδηρογροθιες,να χτυπουν οπου θελουν και να φευγουν ανενοχλητοι και αμα σε σταματησει σε εναν τυχαιο ελεγχο για κατι τετοιο να σε τραβανε στα δικαστηρια.
τους βλεπεις εδω τυπε.ωρες ωρες χειροτεροι και απο τους πακι.πακι θα βρεις και συνεσταλμενους,καλοντυμενους που σηκωνονται και καμια φορα να κατσει καμια γρια.ακραδαντα πιστευω οτι οι Βαλκανιοι ειναι χειροτερα ζωα :S :S :S
δεν στεκει αυτο που λες αλλος εριξε την φολα και αλλος μπουκαρε συνηθως απλα τα σκωτονουν η τους ριχνουν κανενα υπνοτικο κτλ
Δεν ειναι ειρωνικο αλλοι να κυκλοφορουν ανενοχλητοι σε κεντρικους δρομους της Αθηνας με μαχαιρια,γκλοπ,ξυλα,σφυρια,βαριοπουλες,σιδηρογροθιες,να χτυπουν οπου θελουν και να φευγουν ανενοχλητοι και αμα σε σταματησει σε εναν τυχαιο ελεγχο για κατι τετοιο να σε τραβανε στα δικαστηρια.
Τον ειχαν βαλει στο ματι απο καιρο. Εγω πιστευω μπορει να ηταν και μεσα απο την πολυκατοικια η δουλεια.
απο πολεμικες τεχνες απεναντι σε 3 αλβανους ποια προτεινετε
προκαλουσε;
Γιουσέιν Μπολτ.απο πολεμικες τεχνες απεναντι σε 3 αλβανους ποια προτεινετε
Εχω διωξει Αλβανεζα απο τη δουλεια της.Παω σε μεγαλο ζαχαροπλαστειο,της λεω τι θελω,τα βαζει,τα ζυγιζει,περαστε απο το ταμειο.Παω σπιτι και βλεπω οτι ενω της ειχα πει μπακλαβαδακια σκετα κλασικα,μου εχει βαλει με γεμ ιση σοκολατα.Παω αμεσως πισω και λεω ευγενικα στην Αλβανεζα υπαλληλο,Κανατε λαθος προηγουμενως και μου βαλατε λαθος τη παραγγελια,ηρθα να μου τα αλλαξετε.Και αρχιζει μια επιθεσηκαι φωναζει σα το ζωο μπροστα σε αλλους πελατες.Και επρεπε να το δεις μονος σου,και τετοια.Δεν ειχε τελικα αυτα που ηθελα και αφου συνεννοουμαι με τη ταμια,παιρνω τα λεφτα μου πισω.Παω σπιτι και συμπληρωνω τη φορμα επικοινωνιας με τα κεντρικα της εταιριας-αλυσιδας ζαχαροπλαστειων.Και εξιστορω τα καθεκαστα οπως ακριβως συνεβησαν.Και βαζω στο τελος και το τηλεφωνο μου.Περνανε λιγες μερες,χτυπαει το τηλεφωνο.Ηταν η ιδιοκτητρια των ζαχαροπλαστειων.Διαβασα το μηνυμα σας και το θεμα τακτοποιηθηκε και ζηταμε και συγγνωμη.Της λεω,εγω μπορει να λεω οτι θελω,το ερευνησατε πρωτα το θεμα;Μου λεει το ερευνησα προσωπικα και διαπιστωσα οτι εγιναν ετσι οπως τα ειπατε στο μηνυμα σας.Οχι μονο εκανε λαθος η υπαλληλος αλλα αντι να ζητησει συγγνωμη,αρχισε να φωναζει και να θελει να βγει κι απο πανω.Δρομο η Αλβανεζα το ζωον,ας προσεχε.ΙΣΧΥΕΙ 100%. Το επιβεβαιωνω ως κατοικος πλατειας Αττικης. Οι Πακιστανοι ειναι φιλησυχοι εξαιρουμενων αυτων που εχουν τρελα με τη θρησκεια τους. Οι Αραβες εχουν υπεροψια και ειναι φασαριοζοι. Αλλα σαδιστικα καθαρματα με εγκληματικη φυση ειναι Αλβανοι, Γεωργιανοι, Ρουμανοι, Μολδαβοι. Μονο οι Βουλγαροι ξεχωριζουν προς το καλο αλλα οχι παντα.
Ερωτηση.Εχω διωξει Αλβανεζα απο τη δουλεια της.Παω σε μεγαλο ζαχαροπλαστειο,της λεω τι θελω,τα βαζει,τα ζυγιζει,περαστε απο το ταμειο.Παω σπιτι και βλεπω οτι ενω της ειχα πει μπακλαβαδακια σκετα κλασικα,μου εχει βαλει με γεμ ιση σοκολατα.Παω αμεσως πισω και λεω ευγενικα στην Αλβανεζα υπαλληλο,Κανατε λαθος προηγουμενως και μου βαλατε λαθος τη παραγγελια,ηρθα να μου τα αλλαξετε.Και αρχιζει μια επιθεσηκαι φωναζει σα το ζωο μπροστα σε αλλους πελατες.Και επρεπε να το δεις μονος σου,και τετοια.Δεν ειχε τελικα αυτα που ηθελα και αφου συνεννοουμαι με τη ταμια,παιρνω τα λεφτα μου πισω.Παω σπιτι και συμπληρωνω τη φορμα επικοινωνιας με τα κεντρικα της εταιριας-αλυσιδας ζαχαροπλαστειων.Και εξιστορω τα καθεκαστα οπως ακριβως συνεβησαν.Και βαζω στο τελος και το τηλεφωνο μου.Περνανε λιγες μερες,χτυπαει το τηλεφωνο.Ηταν η ιδιοκτητρια των ζαχαροπλαστειων.Διαβασα το μηνυμα σας και το θεμα τακτοποιηθηκε και ζηταμε και συγγνωμη.Της λεω,εγω μπορει να λεω οτι θελω,το ερευνησατε πρωτα το θεμα;Μου λεει το ερευνησα προσωπικα και διαπιστωσα οτι εγιναν ετσι οπως τα ειπατε στο μηνυμα σας.Οχι μονο εκανε λαθος η υπαλληλος αλλα αντι να ζητησει συγγνωμη,αρχισε να φωναζει και να θελει να βγει κι απο πανω.Δρομο η Αλβανεζα το ζωον,ας προσεχε.
Εχω διωξει Αλβανεζα απο τη δουλεια της.Παω σε μεγαλο ζαχαροπλαστειο,της λεω τι θελω,τα βαζει,τα ζυγιζει,περαστε απο το ταμειο.Παω σπιτι και βλεπω οτι ενω της ειχα πει μπακλαβαδακια σκετα κλασικα,μου εχει βαλει με γεμ ιση σοκολατα.Παω αμεσως πισω και λεω ευγενικα στην Αλβανεζα υπαλληλο,Κανατε λαθος προηγουμενως και μου βαλατε λαθος τη παραγγελια,ηρθα να μου τα αλλαξετε.Και αρχιζει μια επιθεσηκαι φωναζει σα το ζωο μπροστα σε αλλους πελατες.Και επρεπε να το δεις μονος σου,και τετοια.Δεν ειχε τελικα αυτα που ηθελα και αφου συνεννοουμαι με τη ταμια,παιρνω τα λεφτα μου πισω.Παω σπιτι και συμπληρωνω τη φορμα επικοινωνιας με τα κεντρικα της εταιριας-αλυσιδας ζαχαροπλαστειων.Και εξιστορω τα καθεκαστα οπως ακριβως συνεβησαν.Και βαζω στο τελος και το τηλεφωνο μου.Περνανε λιγες μερες,χτυπαει το τηλεφωνο.Ηταν η ιδιοκτητρια των ζαχαροπλαστειων.Διαβασα το μηνυμα σας και το θεμα τακτοποιηθηκε και ζηταμε και συγγνωμη.Της λεω,εγω μπορει να λεω οτι θελω,το ερευνησατε πρωτα το θεμα;Μου λεει το ερευνησα προσωπικα και διαπιστωσα οτι εγιναν ετσι οπως τα ειπατε στο μηνυμα σας.Οχι μονο εκανε λαθος η υπαλληλος αλλα αντι να ζητησει συγγνωμη,αρχισε να φωναζει και να θελει να βγει κι απο πανω.Δρομο η Αλβανεζα το ζωον,ας προσεχε.