Νέα

Κωσταντίνα Κούνεβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μαζι με τα ακινητα εχει πανω απο μισο μυριο η κουνεβα

καλα τοσο καλα καθαριζε?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.052
Πόντοι
34.538
Το θεμα ειναι να μας η ιδια τι προτιμαει..

Οπως ηταν πριν αλλα φτωχη καθαριστρια?
η
οπως ειναι τωρα με τους φουσκομενους λογαριασμους?

Την εχω αυτη την απορια...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κούνεβα: Από δωρεές αλληλεγγύης οι 340.000 ευρώ των καταθέσεών μου

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν ως δωρεές ευρώ το ευρώ μετά την επίθεση που είχε δεχθεί και χάρη σ' αυτά συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες
Δωρεές που προέρχονται από το κίνημα αλληλεγγύης, μετά την επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, το Δεκέμβριο του 2008 αποτελούν τα χρήματα που περιλαμβάνονται στη δήλωση πόθεν έσχες της ευρωβουλευτoύ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με γραπτή της δήλωση.

Η κ. Κούνεβα απαντώντας στα δημοσιεύματα μερίδας του ελληνικού Τύπου σχετικά με χρηματικό ποσό που περιέχεται στη δήλωση πόθεν έσχεν της, ως «καταθέσεις από δωρεές» υπογραμμίζει πως πρόκειται για «χρήματα που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ' την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο», χάρη στα οποία συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία στην Ελλάδα και εξωτερικό.

Ολόκληρη η δήλωση της Κ. Κούνεβα:

«Οκτώ χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, τον Δεκέμβρη του 2008, για λόγους που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού.

Η δήλωση του πόθεν έσχες μου και όσα εμπεριέχονται σ' αυτήν ως "καταθέσεις από δωρεές" είναι το απόσταγμα το μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου.
Είναι τα χρήματα που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ' την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο.
Χάρη σ' αυτά τα χρήματα υποβλήθηκα και θα συνεχίζω να υποβάλλομαι σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να επουλώσω κάπως τα τραύματα από την επίθεση που δέχθηκα ως μια μετανάστρια, συνδικαλίστρια και γυναίκα που προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα και τη σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων στον κλάδο καθαρισμού.

Θλίβομαι βαθύτατα για το γεγονός ότι αυτή η θαυμαστή αλληλεγγύη του κόσμου όχι μόνο αποκρύπτεται από ορισμένα ΜΜΕ, που προσποιούνται ότι εκπλήσσονται από τη δήλωση «πόθεν έσχες» μου, αλλά και επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο ηθικής απαξίωσης των αγώνων, του συνδικαλισμού, της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ».

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931
...Επίσης, η ακίνητη περιουσία αποτελείται από διαμέρισμα 102 τ.μ. με αποθήκη και πάρκινγκ που της παραχώρησε ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας και ακόμα 2 διαμερίσματα 72 και 75 τ.μ. με αποθήκες...
Ερώτηση τα 2 διαμερίσματα τα απόκτησε αφου της ειχε παραχωρήσει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας διαμερισμα η τα ειχε απο πριν;;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Το θεμα ειναι να μας η ιδια τι προτιμαει..

Οπως ηταν πριν αλλα φτωχη καθαριστρια?
η
οπως ειναι τωρα με τους φουσκομενους λογαριασμους?

Την εχω αυτη την απορια...

Το θέμα δεν είναι τι κάνει η Κούνεβα. Τουλάχιστον αυτή έχει υποστεί αυτό που έχει υποστεί. Έχει βοηθηθεί κλπ. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιοι με τέτοια οικονομική κατάσταση παριστάνουν τους δήθεν φτωχούς. Και δεν αναφέρομαι στη Κούνεβα αλλά στους άλλους πάμπλουτους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
τι θα τα κανει δεν μας λεει..σιγουρα χρειαζεται χρηματα για θεραπειες αλλα εισπρατει οπως ολα τα λιμαδια ευρωβουλευτες αλλα 15000 το μηνα..
πως θα τα διαχειρηστει λοιπον ως ενεργο μελος του λαικου αγωνα? :orchestra:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
τι θα τα κανει δεν μας λεει..σιγουρα χρειαζεται χρηματα για θεραπειες αλλα εισπρατει οπως ολα τα λιμαδια ευρωβουλευτες αλλα 15000 το μηνα..
πως θα τα διαχειρηστει λοιπον ως ενεργο μελος του λαικου αγωνα? :orchestra:

Όπως τα διαχειρίζονται όλοι οι αριστεροί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Το θέμα δεν είναι τι κάνει η Κούνεβα. Τουλάχιστον αυτή έχει υποστεί αυτό που έχει υποστεί. Έχει βοηθηθεί κλπ. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιοι με τέτοια οικονομική κατάσταση παριστάνουν τους δήθεν φτωχούς. Και δεν αναφέρομαι στη Κούνεβα αλλά στους άλλους πάμπλουτους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
οχι  αντιθετα
ΕΙΝΑΙ..τ
ο θεμα ειναι τι κανουν ολοι αναιξεραιτως οι σαλιγκαροι της Ευρωπαρωδιαβουλης
απο τον καθε λεμε τυπου χατζηδακη εως την αγωνιστρια σακοραφα που διορισε κ τον αντρα της κ τον ογκολιθο ζαγορακη κ την αρχι-κατινα σπυρακη κι ολα τα σουργελα παπαγαλους  αυτα...να δηλωσουν τι κανουν το μυριο που παθιρνουν ανα 5ετια... :o

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.052
Πόντοι
34.538
Θα ηθελα να δω τι ατομο ειναι...

Προτιμαει την υγεια της και να πανε να γαμηθουνε αξιωματα και χρημα?

Η μηπως αναβει καμμια λαμπαδα σε αυτο το κοπροσκυλο που εκανε τι εκανε με το οξυ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Η μηπως αναβει καμμια λαμπαδα σε αυτο το κοπροσκυλο που εκανε τι εκανε με το οξυ?

:rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356

Βασικά τελικά μάθαμε ή ξέρουμε ποιός ή ποιοί ήταν πίσω απο την επίθεση στη Κούνεβα;

Πάντως αν ήταν από τη πλευρά της εργοδοσίας να ξέρετε ότι αυτός ο λογος που στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Αριστερά δυστυχώς ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ. Γιατί υπάρχουν τέτοια μουνόπανα αφεντικά - εργοδότες. (άσχετο λίγο αλλά ήθελα να το πω)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Βασικά τελικά μάθαμε ή ξέρουμε ποιός ή ποιοί ήταν πίσω απο την επίθεση στη Κούνεβα;

Πάντως αν ήταν από τη πλευρά της εργοδοσίας να ξέρετε ότι αυτός ο λογος που στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Αριστερά δυστυχώς ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ. Γιατί υπάρχουν τέτοια μουνόπανα αφεντικά - εργοδότες. (άσχετο λίγο αλλά ήθελα να το πω)
δεν μπορεσε να στοιχειοθετηθει κατι τετοιο, οτι δηλαδη ηταν απ την πλευρα της εργοδοσιας....

γιατι απλα δεν βρηκαν τους δραστες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών, υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν τις καταθέσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η οποία είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποθέτω πως ο θόρυβος για τις καταθέσεις στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα, γίνεται για περάσουν απαρατήρητα τα πόθεν έσχες -και τα έργα- άλλων πολιτικών.

Να θυμίσω πως τις παραμονές των Χριστουγέννων του Δεκεμβρίου του 2008, έγινε επίθεση στην καθαρίστρια και συνδικαλίστρια -τότε- Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Οι δυο δράστες την περιέλουσαν με βιτριόλι και την ανάγκασαν να το πιεί.

Οι δράστες -που παραμένουν ασύλληπτοι- δεν επικηρύχτηκαν αμέσως αλλά μετά από 11 μήνες, και αφού κάποιοι φρόντισαν να επισημάνουν στην πολιτική ηγεσία πως επικηρύσσονται ληστές τραπεζών αλλά όχι αυτοί που επιτίθενται με βιτριόλι σε μια καθαρίστρια που αγωνιζόταν για καλύτερες συνθήκες εργασίας για τις καθαρίστριες.

Αμέσως μετά την επίθεση, υπήρξε μια προσπάθεια από τους πολίτες να μαζευτούν χρήματα, για να γίνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις που χρειαζόταν η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Άνοιξαν τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, ενώ υπήρξε και γενικό κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Μεταξύ άλλων, κάποιοι μπλόγκερ έκαναν κάλεσμα στο BIOS, όπου υπήρχε ένα κουτί, όπου ο καθένας μπορούσε να αφήσει χρήματα· το ξέρω γιατί ήμουν ένας από αυτούς που έκαναν το κάλεσμα και ήμουν εκεί.

Αυτά είναι τα χρήματα στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Χρήματα των πολιτών της χώρας που προσπάθησαν -όσο μπορούσε ο καθένας- να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που δέχτηκε μια άνανδρη και δολοφονική επίθεση.
Αν σε κάποιους φαίνονται πολλά τα χρήματα, ας σκεφτούν τι έχει περάσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το 2008 μέχρι σήμερα, πόσα θα περάσει ακόμα και πόσα θα μείνουν αγιάτρευτα.

Δεν μετριούνται όλα στη ζωή με το χρήμα.

Δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή. Τα χρήματα είναι χαρτιά.

Επίσης, όλοι αυτοί που παθαίνουν υστερία με μια ρυτίδα ή με ένα σπυράκι στο πρόσωπό τους, ας σκεφτούν για ένα λεπτό το πρόσωπό τους μετά από επίθεση με βιτριόλι.

Οι πολίτες της χώρας -και οι γιατροί της χώρας- στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, μετά από την επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η καταγωγή της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η συνεργασία της στη συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ -ή οτιδήποτε άλλο δεν αρέσει σε κάποιον- είναι παντελώς άσχετα με τη συμπαράσταση των πολιτών σε έναν άνθρωπο που σημαδεύτηκε για πάντα επειδή αγωνιζόταν για τα δικαιώματά του και για τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Και το μυαλό το έχουμε για να σκεφτόμαστε. Μόνοι μας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Και η δήλωσή της
Οκτώ χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, τον Δεκέμβρη του 2008, για λόγους που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού.

Η δήλωση του πόθεν έσχες μου και όσα εμπεριέχονται σ’ αυτήν ως «καταθέσεις από δωρεές» είναι το απόσταγμα το μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Είναι τα χρήματα που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ’ την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο. Χάρη σ’ αυτά τα χρήματα υποβλήθηκα και θα συνεχίζω να υποβάλλομαι σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να επουλώσω κάπως τα τραύματα από την επίθεση που δέχθηκα ως μια μετανάστρια, συνδικαλίστρια και γυναίκα που προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα και τη σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων στον κλάδο καθαρισμού.

Θλίβομαι βαθύτατα για το γεγονός ότι αυτή η θαυμαστή αλληλεγγύη του κόσμου όχι μόνο αποκρύπτεται από ορισμένα ΜΜΕ, που προσποιούνται ότι εκπλήσσονται από τη δήλωση «πόθεν έσχες» μου, αλλά και επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο ηθικής απαξίωσης των αγώνων, του συνδικαλισμού, της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.493
Πόντοι
206
Μαζί της κι εγώ. Την έλουσαν με βιτριόλι και της έκαναν δωρεές για να επανέλθει. Αλλά τα χρήματα γιατί είναι ακόμη στους λογαριασμούς της και όχι στους γιατρούς που την έγιαναν;

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Εγώ μόνο μία απάντηση θέλω. Καλά έκαναν όσοι ήθελαν και της πρόσφεραν χρήματα. Αλλά μπορεί να μας εξηγήσει η κα Κούνεβα γιατί τα χρήματα (σύμφωνα με το δικό της πόθεν έσχες) βρίσκονται σε τραπεζικά ιδρύματα στη Βουλγαρία?
Αρκετά ρε γαμώτο με το παραμύθι. Λυπάμαι για ότι συνέβη στη γυναίκα, απαράδεκτο από όπου και να έγινε, αλλά όχι άλλο κάρβουνο. Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της με τον χειρότερο τρόπο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαζί της κι εγώ. Την έλουσαν με βιτριόλι και της έκαναν δωρεές για να επανέλθει. Αλλά τα χρήματα γιατί είναι ακόμη στους λογαριασμούς της και όχι στους γιατρούς που την έγιαναν;

γιατί οι γιατροί που την έγιαναν πληρωθήκανε από το ελληνικό κράτος...

και κάτι ακόμη... φόρο πλήρωσε για τις δωρεές που της έγιναν ?

blanning

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Like
4
Πόντοι
0
Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί νωρίτερα: Δε με ενοχλεί το μεγάλο ποσό που έχει στη κατοχή της η κ. Κούνεβα. Την πιστεύω, απο δωρεές οκ. Δε με ενδιαφέρει που έχει τα λεφτά της, είτε εδώ είτε Βουλγαρία είτε Παραγουάη. Με ενδιαφέρει όμως που στηρίζει ακόμα αυτό το πολιτικό έκτρωμα, που στηρίζει αυτούς τους αλήτες που άλλα είπανε και άλλα κάνανε. Ναι δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάστηκε και είναι πια ευρωβουλευτής. Δε ντρέπεται για την ξεφτίλα πια; Να θυμηθεί ότι το κόμμα που στηρίζει ακόμα συνεχίζει να ξεφτυλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Εργαζόμενη ήταν και αυτή, πάλεψε για τα δικαιώματα της. Πάλεψε δικαστικώς και ακόμα ταλαιπωρείται με αποφάσεις Πρωτοδικείων και Εφετείων. Έχει την υποστήριξη απο πολλες οργανώσεις ευρωπαικές, ακόμα και η παρα πολυ άσχημη ιστορία της έγινε θεατρικό έργο. Ομως! Η κ. Κούνεβα πως ανταποδίδει πλεον;; Η κ. Κούνεβα έχει αλλάξει στρατόπεδο εδώ και καιρό. Το θέμα είναι πολιτικό, άλλο ένα άτομο στην μεγάλη αλυσίδα της ντροπής. Και δεν έχει σχέση με τα χρήματα απ'οπου κ αν προέρχονται.

Magusta_gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Άλλο φρούτο και αυτό από καθαρίστρια βουλευτής  :headbang: και υπήκοος ξένης χώρας  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom