Νέα

Εν ενεργεία Υπουργός της ΝΔ την έπεσε σε τραβέλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εεεεε και;;;
Δεν έχεις ακόυσει ότι το μουστάκι και η οικογένεια είναι ο φερετζές του πούστη;
Οι περισσότεροι πούστηδες παντρεμένοι είναι...
Έχω ακούσει και έχω δει πολλά....
Δεν ξέρω...
Δεν τον αντιπαθώ πάντως γιατί πουστοφέρνει,για άλλους λόγους.....

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Τώρα , ντάξει , μάλλον δε "γαμει και δέρνει" αλλά ας μη το κάνουμε και δράμα. Μια τραβελόπουτσα ήθελε ο άνθρωπος , δε βγήκε και στη Συγγρού.
Μα όλοι οι ομοφυλόφιλοι και bi προέρχονται από αυστηρές οικογένειες δεν το ήξερες αυτό; Όσοι είναι πιο ήπιοι και πιο καλοί άνθρωποι συνήθως έχουν γιους που πηγαίνουν μόνο με γυναίκες όλη τους την ζωή. Οι πολύ συντηρητικές οικογένειες είναι που βγάζουν τέτοιες ιστορίες. Θυμάστε τον μορφωμένο εισαγγελέα με την Χειλουδάκη, ο οποίος μάλιστα είχε γυναίκα και παιδιά; Ο πουριτανισμός κρύβεται πίσω από την ομοφυλοφιλία.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μα όλοι οι ομοφυλόφιλοι και bi προέρχονται από αυστηρές οικογένειες δεν το ήξερες αυτό; Όσοι είναι πιο ήπιοι και πιο καλοί άνθρωποι συνήθως έχουν γιους που πηγαίνουν μόνο με γυναίκες όλη τους την ζωή. Οι πολύ συντηρητικές οικογένειες είναι που βγάζουν τέτοιες ιστορίες. Θυμάστε τον μορφωμένο εισαγγελέα με την Χειλουδάκη, ο οποίος μάλιστα είχε γυναίκα και παιδιά; Ο πουριτανισμός κρύβεται πίσω από την ομοφυλοφιλία.
Ναι τους βλεπω κιαυτους στο gay parade ολοι πουριτανοι ειναι

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Στο Gay parade είναι πληρωμένοι και έτσι εξευτελίζουν και ομοφυλόφιλους που μπορεί να είναι σοβαροί, καταξιωμένοι και επιτυχημένοι σε πολύ δύσκολες δουλειές όπως είναι η Ιατρική, η δικηγορία, η Τέχνη και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να γιαουρτώσουν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, τους κλόουν που βγάζουν το ψωμί τους από κάτι τέτοια. Απελευθερωμένος άνθρωπος δεν είναι φίλε αυτός που φοράει μια κιλότα ανάποδα και βγαίνει με αυτήν στο δρόμο. Μάλλον για Αριστοφανική κωμωδία στην Επίδαυρο είναι...

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
Προσβλήθηκε ο Τζεφ που ο μπούλης τον ρώτησε στην ψύχρα με πόσα δίνει την τραβελοτρυπα του και τον έβγαλε στα μανταλάκια...Αυτός ήθελε παντρειες μάλλον και ηλιοβασιλέματα...:gay::shit:

OP
OP
DayStalker

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.632
Πόντοι
2.306

Δεν έχω πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία , αυτά τα γνωρίζουν οι ψυχίατροι... Έχω παρατηρήσει πάντως οτι μια μεγάλη μερίδα των πουστηδων είναι σκληροπυρηνικά δεξιοί και θρήσκοι , κάτι που μου έκανε παντα εντύπωση γιατί θυμίζει σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Δεν έχω πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία , αυτά τα γνωρίζουν οι ψυχίατροι... Έχω παρατηρήσει πάντως οτι μια μεγάλη μερίδα των πουστηδων είναι σκληροπυρηνικά δεξιοί και θρήσκοι , κάτι που μου έκανε παντα εντύπωση γιατί θυμίζει σύνδρομο της Στοκχόλμης.
δεξιοι μπορει,θρησκοι πως γινεται οταν ο χριστιανισμος ειναι εναντια τους;

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
Έχω ακούσει και έχω δει πολλά....
Δεν ξέρω...
Δεν τον αντιπαθώ πάντως γιατί πουστοφέρνει,για άλλους λόγους.....

Η θηλυπρέπεια δεν σημαίνει απαραίτητα και ομοφυλοφιλία, ακόμα όμως και αν είναι ομοφυλόφιλος προσωπικά δεν μου καίγετε καρφί , υπάρχουν όμως πράματα που έχει πει ο συγκεκριμένος τα οποία είναι κάπως...

OP
OP
DayStalker

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.632
Πόντοι
2.306
δεξιοι μπορει,θρησκοι πως γινεται οταν ο χριστιανισμος ειναι εναντια τους;

Δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα το πουστριλίκι δεν είναι ιδεολογία για να ακολουθούν τέτοιες αυστηρές γραμμές . Είναι πολύπλοκη διαταραχή που ανακατεύει πολλά πράγματα , σε βαθμό ακραία αντιφατικό.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Εν τω μεταξύ αν διαβάσετε προσεκτικά την ανάρτηση το τραβέλι εκβιάζει στεγνά , γι αυτό δε δίνει ονομα αν και φωτογραφίζει. Το βλέπω Υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό...
Τυπε υπάρχει θέση στο υπουργικό αδελφατο της Πειραιώς;
:confused::confused::confused:
:coffee:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Βρε μπουνταλα , κατεστραμμένε απο τν πρεζα , μπορείς να πας να δεις τι έγραψα και τι απαντησες?
Που θα πεις εσυ εμενα βλακα.
Που δεν εχεις βγάλει καν το δημοτικό και δν ξερεις ουτε ανάγνωση και κατανόηση ενός απλού κειμένου στην ελληνική γλώσσα

chrome_screenshot_1688933856889.png

Ελα για να μην ζοριζεσαι δες το εδω..
Που κολλάει αυτο που λέω εγώ κ τρολαρω το τραβελι με το αν εχει αρχιδια ας βγάλει το ονομα του υπουργού με την παπαρια την δικια σου??
σκασε βλακομουτρο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
σκασε βλακομουτρο
Μέχρι εκεί φτάνουν τα ελληνικά σου.
Φιλάκια δροσερουλη.
Και να θυμάσαι, λουκάνικα στο πιάτο μας, ποτέ στον πάτο μας.
Αλλά ήθελε η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

OP
OP
DayStalker

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.632
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.489
Πόντοι
8.846
Στο Gay parade είναι πληρωμένοι και έτσι εξευτελίζουν και ομοφυλόφιλους που μπορεί να είναι σοβαροί, καταξιωμένοι και επιτυχημένοι σε πολύ δύσκολες δουλειές όπως είναι η Ιατρική, η δικηγορία, η Τέχνη και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να γιαουρτώσουν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, τους κλόουν που βγάζουν το ψωμί τους από κάτι τέτοια. Απελευθερωμένος άνθρωπος δεν είναι φίλε αυτός που φοράει μια κιλότα ανάποδα και βγαίνει με αυτήν στο δρόμο. Μάλλον για Αριστοφανική κωμωδία στην Επίδαυρο είναι...
δυο σωστες κουβέντες επιτέλους...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Τελευταία τροποποίηση: