Νέα

Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά πρώην σύντροφό της μετά από διαπληκτισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Α, δηλαδη αν μεγαλωνεις εσυ το παιδι πληρωνεις λιγοτερα απο οσα αν εδινες διατροφη?
Εσυ τύπε εισαι μεγαλο ταλεντο και μου ειχες διαφύγει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω κάνει σχεση με ατομο που στο παρελθον παρουσιασε βαρια καταθλιψη. Τι θελεις να μαθεις?
κουβεντα κανουμε. :confused: συγνωμη. :confused:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γνωριζεις την υποθεση και τα πραγματικα περιστατικα και εχεις αποψη?
Και αποφασισες κιολας οτι καποιος πληρωθηκε επειδη "παντα παιρνει την επιμελεια η μανα"?
Να σε ενημερωσω λοιπον, οτι στα εξωγαμα την επιμελεια την εχει ΠΑΝΤΑ η μανα, εκτος αν της ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ λογω ανικανοτητας. Εν προκειμενω, για να εχει ο πατερας την επιμελεια, κριθηκε η μανα ακαταλληλη. Και οχι αδικα οπως αποδειχθηκε. Αρα πού εγινε λαθος και ποιος αποφασισε λαθος? Ολα σωστα εγιναν
Η απλά τα έσκασε ο γιατρός στους δικαστές για να την βγάλουνε τρελή γεμτα τα νότια προάστια από βίλες δικαστικων?ήταν κια αλβανιδα η μάνα δε θέλει και πολύ να δέσει το γλυκό..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η απλά τα έσκασε ο γιατρός στους δικαστές για να την βγάλουνε τρελή γεμτα τα νότια προάστια από βίλες δικαστικων?ήταν κια αλβανιδα η μάνα δε θέλει και πολύ να δέσει το γλυκό..
Ε αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι.
Εσυ θιχτηκες επειδη τρωει κραξιμο η συμπατριωτισσα σου?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Οχι, λαθος καταλαβες, δεν παρεξηγηθηκα. Αληθεια ρωταω τι θελεις να μαθεις.
οχι ρε κουβεντα κανουμε,απλως μπορεις να ξεχωρισεις αν καποια ειναι ψυχοπαθεις?οκ βλεπεις ενδειξεις αλλα σε τι σταδιο ειναι δεν μπορεις να ξερεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οχι ρε κουβεντα κανουμε,απλως μπορεις να ξεχωρισεις αν καποια ειναι ψυχοπαθεις?οκ βλεπεις ενδειξεις αλλα σε τι σταδιο ειναι δεν μπορεις να ξερεις.
Μπορεις. Υπαρχουν καποιες αντιδρασεις που βγαζουν ματι. Κατι σαν ελλειψη αμυνας σε συγκεκριμενες καταστασεις.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931
Συμφωνώ μπορεί να παραπλάνησε το δικαστήριο για να πάρει αυτην την πρωτοφανη απόφαση
τελως πάντων η κοπέλα θα πληρώσει για την λάθος επιλογή της να κάνει παιδί με αυτόν τον γέρο που παρίστανε τον λεφτά
Σιγα μην παραπλάνησε και τον Αρειο Παγο τυπε! Την ειδαν ψυχολόγοι διορισμένη απο το δικαστήριο και αποφάνθηκαν οτι ειναι τρελη για δεσιμο, Εδω ελεγε οτι ειναι πολυ πλουσια και κληρονόμος του Παυλιδη και την ιδια ωρα δούλευε σαν καθαρίστρια στην κλινική που ηταν ο γιατρος... δουλευε απο χομπι φαίνεται :2funny: :2funny:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ε αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι.
Εσυ θιχτηκες επειδη τρωει κραξιμο η συμπατριωτισσα σου?
Γιατι βρε τύπε άμα ητνα ελλεινιδα δεν θα τα έσκαγε ο γιατρός τα φράγκα τώρα στο πηγαδι κατουρησε δηλαδή?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι βρε τύπε άμα ητνα ελλεινιδα δεν θα τα έσκαγε ο γιατρός τα φράγκα τώρα στο πηγαδι κατουρησε δηλαδή?
Εσυ πού ξερεις αν και ποσα λεφτα της ειχε δωσει κατα καιρους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ισχύει αυτό. Η απόφαση σίγουρα δεν ήταν πρωτοφανή, προφανώς υπήρχαν στοιχεία ότι η άλλη ήταν ψυχάκιας ή πρεζόνι ή πουτάνα. Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα χάνει την επιμέλεια.
Βρε καλως τον. Εξετισες την ποινη σου? Πιο ηρεμα τωρα, ετσι?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε,το αν ειναι τρελη,νομιζω οτι το κρινουν καταλληλοι γιατροι,οχι δικαστες και οι γιατροι επιβεβαιωνονται απο τις πραξεις της ανωμαλης.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
μεχρι να της παρει την επιμελεια,δεν ξερω αν γραφτηκε πιο πισω,της εδινε 2,5-3κ το μηνα.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
Alex από τι νομικές κοτσανες που έχεις αμολυσει εδώ μέσα έχω χορτάσει εχω φτιάξει και αρχειο να ξέρεις να χρειαστεί στο μέλλον
πχ κάποτε έπέμενες ότι για οφειλές κοινόχρηστων δεν βγαίνει διαταγή πληρωμής

η απόφαση δεν αποδεικνυεται ποτέ εκ των υστέρων αν ήταν σωστή γιατί μπορεί να επηρέασε μετά τον θύτη. Μπορεί αυτή η αποφαση να πυροδότησε το χερι του θύτη γιαυτο θα πρέπει να ελεγθει αν ηταν σωστή με τα τότε δεδομενα

φυσικα η διατροφή είναι κατά πολύ μεγαλυτερη από το κόστος που έχει αναλάβει ο ίδιος να μεγαλώσει το ππαιδί και μόνο που δεν τον ελέγχει κανένας είναι αρκετό και υπάρχουν και καταγγελίες της μητέρας που πρέπει να ελεγχθούν

και για την απόφαση να διωχθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας δυστυχώς ούτε ‘γώ θα διαψευστώ ότι θα χρησιμοποιησει το χαρτί τρελου που το ίδιο το θύμα της εξασφάλισε για να βγει αθώα. Κρίμα όμως γιατί η κοπέλα ίσως είχε και αλλα δίκαια που δυστυχώς δεν θα αναδειντουν με αυτην την δισδικασια

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Καλώς σε βρήκα :)

Εξετισες την ποινη σου? Πιο ηρεμα τωρα, ετσι?
Α, δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι μετανιώνω για οτιδήποτε είπα? Κάνεις μεγάλο λάθος, δεν με έχεις μάθει καλά μάλλον. Ούτε μετάνιωσα, ούτε παίρνω πίσω τίποτα και θα ξαναπώ πάλι τα ίδια αν προκληθώ! :)

Για την ποινή που ανέφερες, στα παπάρια μου. Αν θεωρείς ότι με τζούζει το bou, μάλλον κάνεις λάθος :)

Ίσα ίσα, αποδείχτηκε ότι δεν είμαι κολλητός κανενός mod όπως έλεγαν τα σκουπιδάκια κι επίσης αποδείχτηκε ότι τα σκουπιδάκια ήταν οι ρουφιάνοι.

Και πάλι στις παπαροσακούλες μου :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Alex από τι νομικές κοτσανες που έχεις αμολυσει εδώ μέσα έχω χορτάσει εχω φτιάξει και αρχειο να ξέρεις να χρειαστεί στο μέλλον
πχ κάποτε έπέμενες ότι για οφειλές κοινόχρηστων δεν βγαίνει διαταγή πληρωμής

η απόφαση δεν αποδεικνυεται ποτέ εκ των υστέρων αν ήταν σωστή γιατί μπορεί να επηρέασε μετά τον θύτη. Μπορεί αυτή η αποφαση να πυροδότησε το χερι του θύτη γιαυτο θα πρέπει να ελεγθει αν ηταν σωστή με τα τότε δεδομενα

φυσικα η διατροφή είναι κατά πολύ μικρότερη από το κόστος που έχει αναλάβει ο ίδιος να μεγαλώσει το ππαιδί και μόνο που δεν τον ελέγχει κανένας είναι αρκετό και υπάρχουν και καταγγελίες της μητέρας που πρέπει να ελεγχθούν
Εισαι νομικός τύπε? Με ενδιαφερει να μου πεις. Για να λες οτι λεω "νομικές κοτσανες", υποθετω οτι εισαι νομικος και μπορεις να κρινεις αρμοδίως.

Υ.Γ.1 Μπορεις να μου βρεις, αφου εχεις αρχειο, αυτο για τις οφειλές κοινοχρηστων?
Υ.Γ.2 Ναι το ιδιο ειπα. Οτι το κοστος ανατροφης ενος παιδιου ειναι μεγαλυτερο απο την διατροφη. Σε τι διαφωνεις? Τι καταγγελιες υπαρχουν δηλαδη?

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
το αν είμαι νομικός δεν σε αφορά
κατσε ψάξτε μόνος σου
αν τα διαγράψουν από εδώ αυτά που έχεις γράψει τοτε θα δεις το δικό μου αρχείο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και για την απόφαση να διωχθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας δυστυχώς ούτε ‘γώ θα διαψευστώ ότι θα χρησιμοποιησει το χαρτί τρελου που το ίδιο το θύμα της εξασφάλισε για να βγει αθώα. Κρίμα όμως γιατί η κοπέλα ίσως είχε και αλλα δίκαια που δυστυχώς δεν θα αναδειντουν με αυτην την δισδικασια
Eχεις ηδη διαψευσθει, γιατι ελεγες οτι θα ασκηθει διωξη για σωματικη βλαβη ενω εγω ελεγα για αποπειρα ανθρωποκτονιας. Το αν θα κριθει στη συνεχεια ακαταλογιστη, ειναι κατι εντελως διαφορετικο.
Δεν συνεχιζω τη συζητηση μαζι σου γιατι δεν εχει κανενα νοημα

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
Δεν έχω διαψευστεί έγραψα εκτός αν πάει για κακουργημα υπάρχει το μήνυμα μου διάβασε το ξανά
εχω δει αναλογες Περιπτώσεις δίωξης για οπλοφορία οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως πλημμελημα γιαυτο το άφησα ως μεγάλη πιθανότητα ο εισαγγελέας στην περίπτωση αυτή έκρινε ότι είναι αποπειρα ανθρωποκτονιας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και πάλι καλά για τον γιατρό αν ήταν καμία της σχολής me too θα έλεγε ότι την βίασε πριν 12 χρόνια και θα πήγαινε σαν τον Φιλιππιδη

πως ξέρεις ότι θα πάει κακουργοδικειο Alex ? Μην αποκλείεις πλημμελειοδικείο για επικίνδυνη σωματική βλάβη γιατί θα διαψευσθεις
ενας και δυο για τραυματισμό με απαγορευμενο όπλο πήγαν Πλημελειοδικειο ?
Εγω άλλα βλεπω...

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
Τώρα προβλέψεις σωστα στην απόφαση του εισαγγελέα στην Καρακατζουλα όμως όχι
την εμπιστοσύνη Alex δεν την απαιτούν λόγω ιδιότητας, την εμπνέουν

Stories

Νέο!

Stories