Νέα

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τραυμάτισε 3 υπαλλήλους

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι οδήγησε στην επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης

  • Ο δράστης είναι τρελλός

    Ψήφοι: 40 40,8%
  • Απελπίστηκε λόγω των υπερβολικών φόρων και ξέσπασε

    Ψήφοι: 32 32,7%
  • Του είχαν κάνει κάτι οι υπάλληλοι στους οποίους επιτέθηκε

    Ψήφοι: 26 26,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.043
Πόντοι
216

Θα ξεκινησω απο αυτο το απιθανο που - δεν αποδιδεται σε σενα φυσικα, απλα το μεταφερεις- οτι "οι δ.υ. κατηγορουν τους αλλους για φοροδιαφυγη (!).
Αναγουν δηλαδη το ιδιοτελες συμφερον τους σε γενικη αξια που πρεπει να υπηρετει ολη η κοινωνια και κατηγορουν την υπολοιπη κοινωνια η εστω μερος της ( εν δυναμει ολη ομως), οτι δεν υπηρετει σωστα το δικο τους συμφερον ! Σα να λεμε οι πριγκηπες του μεσαιωνα κατηγορουσαν το λαο οτι δεν δουλευε ολη μερα στα χωραφια και τις αγγαρεις τους!
Για το αλλο που ειπες ισως εγω στο πρωτο κειμενο να μην ειχα εκφραστει σωστα. Οτι ο Ελληνας εχει λατρεια του κρατους, δε σημαινει οτι το βλεπει ως την πραγματωση και ενσαρκωση του συλλογικου καλου και αγαθου της κοινωνιας, οπως π.χ. οι Ελβετοι.
Αλλα οτι ειναι το υποστυλωμα που τους συντηρει οικονομικα και κοινωνικα. Και εχουν την αντιληψη της εφοδου και ιδιοκτησιας του κρατους, το οποιο θα δρα προς το δικο τους συμφερον ως μια αυτοαναφερομενη οντοτητα. Οι ιδιοι δηλαδη φερονται ως ιδιοκτητες ενος κρατους το οποιο υπαρχει οχι για να υπηρετει την κοινωνια αλλα αντιστροφως η κοινωνια το κρατος και φυσικα οι ιδιοι ως προσωπα να νεμονται τα κερδη. Αυτο διαχεεται σε διαφορα επιπεδα,απο πολιτικους, ολιχαργες, υψηλοβαθμους γραφειοκρατες, μεχρι συνδικαλιστες, μεσαια γραφειοκρατια και διαφορους αλλους κρατικα εξαρτωτμενους με ποικιλους τροπους. Αυτονοητο φυσικα ειναι οτι δε συμμετεχει ολη η κοινωνια σε αυτο, αλλα οσοι συμμετεχουν ειναι στενα αλληλοσυνδεομενοι με δεσμους ιδιοτελων συμφεροντων επομενως ειναι ενα καλα μπετοναρισμενο συστημα το οποιο δε σπαει και περναει σχεδον σε ολες τις κυριαρχες πολιτικες παραταξεις.
Και αυτος ειναι ο κυριος ταξικος διαχωρισμος της νεοελληνικης κοινωνιας.
Επομενως αυτοι ειναι οι ιδιοκτητες του κρατους και ευνοημενοι της ελληνικης κοινωνιας και οι αλλοι τα υποζυγια που το στηριζουν. Αυτονοητο επομενως ειναι και το οτι οι ιδιοι δε θελουν να πληρωσουν για αυτο αλλα να ειναι αυτοι που προσποριζονται. Αυτο ολο φερνει ως σπασμωδικη και κατακερματισμενη ανοργανωτη αντιδραση τη δυσφορια στη φορολογια των υπολοιπων η εστω μεγαλου τμηματος. Και τη φοροαποφυγη η διαφυγη οποιων μπορουν. Επομενως το κρατος εφοσον αντιμετωπιζεται ως τροπαιο και λεια και οχι ως εργαλειο αναπτυξης της κοινωνιας, λογικο να μη θελουν να το χρηματοδοτησουν κιολας αλλα να παρουν απο αυτο.
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Κατοχυρώθηκε, καμία έκπληξη  :2funny: :2funny:

Γειά σου ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, τελείωσες.

θα σου ξαναμιλήσω μόνο αν χρειαστώ κανένα βοηθό Πακιστανού.
Αποδείχτηκες πολύ λίγος για να μου την πεις! Δεν ασχολούμαι άλλο με πίτουρα!
Τελευταία μου μήνυμα προς εσένα!
Τέλος ότι και να γράψεις!   
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επομενως το κρατος εφοσον αντιμετωπιζεται ως τροπαιο και λεια και οχι ως εργαλειο αναπτυξης της κοινωνιας, λογικο να μη θελουν να το χρηματοδοτησουν κιολας αλλα να παρουν απο αυτο.
Θα σταθώ σε αυτό, αφού στα υπόλοιπα, πέρα από κάποιες μικροδιαφωνίες, συμφωνούμε.
Ποιός είναι ο τρόπος αυτοί που το βλέπουμε ως εργαλείο ανάπτυξης να αυξηθούμε; Έτσι ώστε να αυξηθεί και η πίεση για ουσιαστικές αλλαγές στη λειτουργία του;
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.178
Like
1.688
Πόντοι
216
Εμετικός, χαμερπής, βρήκε ευκαιρία για σπέκουλα στην πλάτη τραυματισμένων ανθρώπων. Και απο κάτω οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες παραγωγοί σκατών επικροτούν σαν αυτιστικοί. Γι' αυτό δε θα μπείτε ποτέ στη Βουλή τύπε :S
 

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.043
Πόντοι
216
Θα σταθώ σε αυτό, αφού στα υπόλοιπα, πέρα από κάποιες μικροδιαφωνίες, συμφωνούμε.
Ποιός είναι ο τρόπος αυτοί που το βλέπουμε ως εργαλείο ανάπτυξης να αυξηθούμε; Έτσι ώστε να αυξηθεί και η πίεση για ουσιαστικές αλλαγές στη λειτουργία του;

Το ζητημα δεν ειναι "να αυξηθουμε" αφου ο αριθμος αντικειμενικα διαμορφωνει πλειοψηφια. Η κινητοποιηση ειναι το θεμα. Ο καλυτερος τροπος, για να γινει η αρχη ειναι η σωστη πληροφοριση και η κριτικη ικανοτητα.
Επισης τα αισθηματα ενοτητας και οχι αντεκδικισης η ιδιοτελειας. Το κρατος δεν ειναι εχθρος ουτε οι κρατικοι υπαλληλοι εχθροι, χρειαζεται επαναπροσδιορισμος της σχεσης και των οριων και οχι εχθροτητα και διαμαχη.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Με το τεμπεληδες, δε σημαινει οτι οι ιδιοι οι ανθρωποι ειναι τεμπεληδες, αλλα παει για τη θεση.
τουναντιον,παλιοτερα ειχαν μεχρι και δικες τους επιχειρησεις παράλληλα, τωρα που υποτιθεται σφιξαν τα πραγματα παλι κλεβουν μεροκοματα σε διαφορους κλαδους απο απλους ιδιωτικους γιατι προτιμουνται απο τα αφεντικα για την συνεπεια τους και γιατι δε σπανε αρχιδια για ευνοητους λογους οπως ενας κανονικος υπάλληλος
  Αυτος πηρε επιχειρηματικο ρισκο για να εχει την αναλογη ανταμοιβη. Ο αλλος που εχει την ασφαλεια του υπαλληλου, εχει ομως και την υπευθυνοτητα και λογοδοσια που πρεπει να εχει ο υπαλληλος?
εδω βρισκεται η μεγαλη νεοελληνικη  ανωμαλια που οδηγησε στην καταστροφη της χωρας,η αδιανοητη και ανηκουστη παγκοσμιως ατιμωρησια των δυ,δεν μπορει να λειτουργησει κρατος ετσι
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το ζητημα δεν ειναι "να αυξηθουμε" αφου ο αριθμος αντικειμενικα διαμορφωνει πλειοψηφια. Η κινητοποιηση ειναι το θεμα. Ο καλυτερος τροπος, για να γινει η αρχη ειναι η σωστη πληροφοριση και η κριτικη ικανοτητα.
Επισης τα αισθηματα ενοτητας και οχι αντεκδικισης η ιδιοτελειας. Το κρατος δεν ειναι εχθρος ουτε οι κρατικοι υπαλληλοι εχθροι, χρειαζεται επαναπροσδιορισμος της σχεσης και των οριων και οχι εχθροτητα και διαμαχη.
Δυστυχώς κάθε τρικλοποδιά και κάθε εμπόδιο που βρήκα στην επιχειρηματική ζωή μου ήταν έργο κρατικού υπαλλήλου. Συνοδοιπόρους ή έστω στοιχειώδη βοήθεια στον κρατικό μηχανισμό δε βρήκα. Μόνον σφραγίδες και εμπόδια.
Η σωστή πληροφόρηση και η κριτική ικανότητα δε μπορούν να αλλάξουν μια μπετοναρισμένη κατάσταση.
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.217
Κριτικές
27
Like
4.020
Πόντοι
4.895
Πρέπει να δεις και το κουτοπόνηρο ύφος χιλίων καρδιναλίων όταν κάνουν ελέγχους! Σαν βγαλμένοι απο ταινίες φυλακών με τους δεσμοφύλακες με τα ρόπαλα να τραμπουκίζουν κρατούμενους!
Έτοιμοι να το παίξουν έξυπνοι σε κάθε κουβέντα που τους λέει κάποιος! Γνωρίζουν πολύ καλά οτι ο επιχειρηματίας πιάνεται απο κάπου και έχουν τρόπο να εκβιάζουν για φακελάκια και δωρεάν παροχές!
Δεν λυπάμαι  κανέναν! Και τρελός να ήταν πήγε στη σωστή υπηρεσία ο τύπος!
Τιμή και δόξα στον 45άχρονο! :rockon: :rockon: :rockon:
Τον λογαριασμό του θέλω να του κανω κατάθεση κάτι απο το υστέρημα να περάσει αξιοπρεπώς στη φυλακή!   

καταλαβαίνω ότι βρισκόμαστε στο μπου.κομ και όλοι απολαμβάνουμε την σχετική χαλαρότητα στο τι και πως το γράφουμε.
Αλλά η μαλακία (πρέπει να) έχει και όρια. Επικροτείς δημόσια πολλαπλή απόπειρα δολοφονίας και δεν σε έχουν μπανάρει ακόμη  :think: :think: :think:;;;;;
για να μην πω για αναφορά σε διώξη ηλ. εγκλήματος κλπ.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.742
Πόντοι
1.686
H ελληνική κοινωνία, από συστάσεως του κράτους της, εχθρεύεται το δημόσιο σύστημα ως προς τις υποχρεώσεις της απέναντί του. Κατάλοιπο των 400 χρόνων τουρκοκρατίας, που το δοβλέτι της έπινε κυριολεκτικά το αίμα και κάθε συναναστροφή μαζί του οδηγούσε στην οικονομική, πρωτίστως, καταστροφή. Αυτό συνεχίστηκε και μετά την απελευθέρωση αφού τους Μπέηδες και τους Αγάδες αντικατέστησαν οι Προεστοί και οι Κοτζαμπάσηδες. Έφυγε το φέσι, ήρθαν οι ψαλιδόκωλοι αλλά η κατάσταση για τον απλό λαό δεν άλλαξε. Ο Έλληνας ποτέ δεν έμαθε να μιλά με το εμείς, μόνον για το εγώ, χωρίς να φταίει απαραίτητα αυτός. Ο Καποδίστριας έφυγε νωρίς πριν προλάβει να γυρίσει το τιμόνι.
Το ελληνικό κράτος δεν έχει σκοπό να είναι τροφός όλης της κοινωνίας αλλά ενός τμήματός της, το μέγεθος του οποίου ορίζει και τη διατήρηση της πολιτικής τάξης στην εξουσία. Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν κρατικοδίαιτοι ούτε υπήρχε στο DNA τους κρατική εξάρτηση. Έμποροι, ναυτικοί, αγρότες ήταν κατά βάση και με πετυχημένους συνεταιρισμούς για τα δεδομένα της εποχής.
Στην πορεία τους έμαθαν ότι τους συμφέρει να είναι δούλοι του κράτους. Συμφεροντολόγοι όντες το δέχθηκαν και το εξέλιξαν. Μόνον που δεν ήταν όλο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας έτσι. Και αυτό πληρώνει το τίμημα της κρατικοδίαιτης οικονομίας.
Είμαστε, αν δεν κάνω λάθος, η μόνη χώρα στην ΕΕ που τα φορολογικά της έσοδα προέρχονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από τους έμμεσους φόρους, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες από τους άμεσους. Δείγμα του τι πανηγύρι γίνεται στη φοροδιαφυγή.
Το να περιορισθούν κάποιες δαπάνες σημαίνει περιορισμός δημοσίου τομέα. Απαγορευτικό για το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Αν πάμε σε κοινωνικό διάλογο οι Δ.Υ. θα μας κατηγορούν για φοροδιαφυγή κι εμείς αυτούς για αργομισθία και θα απαιτούμε ο ένας από τον άλλον να εισφέρει τα περισσότερα. Συνεπώς αδιέξοδο.
Μία καλή λύση θα ήταν να περιορισθούν οι φορολογικοί συντελεστές σε μεσαία επίπεδα, με κίνητρα για συλλογή αποδείξεων πραγματικά και όχι τιμωρητικά που στην ουσία αναστέλουν το δικαίωμα της αποταμίευσης και να γίνουν δρακόντειες οι ποινές για φοροδιαφυγή, φοροαποφυγή, εισφοροδιαφυγή.
Αν και όταν ψηφισθούν αυτά και ο πολίτης εμπεδώσει ότι το κράτος δεν έχει σκοπό να τον εξοντώσει υπέρ κάποιων συντεχνιών, μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για περικοπή δαπανών.
Τώρα με κλέβει και ο Δ.Υ. με κλέβει και ο αυτοαπασχολούμενος, που θεωρεί μαγκιά του να μην κόβει αποδείξεις και να τσεπώνει το ΦΠΑ. Κι εγώ που δε μπορώ να κρύψω τίποτα, γιατί οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι με αναγκάζουν να τιμολογώ μέχρι και τον αέρα που αναπνέω όσο εκτελώ τη σύμβαση έργου που μου έχουν αναθέσει, να υπερφορολογούμαι και να θεωρούμαι το κορόιδο από όλους τους υπόλοιπους που μου κάνουν και τη σχετική πλάκα. Και είναι και μπόλικοι άλλοι σαν εμένα.
Τι κοινωνικός διάλογος να γίνει λοιπόν και με ποιόν; Με αυτόν που μου λέει κατάμουτρα "πλήρωνε μαλάκα εσύ να τη βγάζω ζάχαρη εγώ";
Τα υπέρογκα ασφάλιστρα του Νόμου Κατρούγκαλου, που κρίθηκαν αντισυνταγματικά, έκαναν πολλούς νοικοκυραίους οφειλέτες. Η ΝΔ δεν τα επέστρεψε, παρά την αντισυνταγματικότητά τους. Ψέλλισε κάτι περί μη αναδρομικότητας σε φορολογικές και ασφαλιστικές υποθέσεις και έθαψε το θέμα. Και υπάρχει κόσμος που πληρώνει αντισυνταγματικά ασφάλιστρα σε 120 δόσεις. Για δέκα χρόνια κερατιάτικα.
Ας έκλεβε κι αυτός να μου πεις να ήταν μάγκας.
Τι διάολο, στην Ελλάδα ζούμε.....

Η Τρόϊκα επέβαλε τους μεγάλους συντελεστές φορολόγησης και
την προκαταβολή φόρου επομένου έτους.

Η φοροδιαφυγή υπήρχε και πριν την Τρόϊκα ( "θεσμούς " ).

Τώρα η φοροδιαφυγή ΑΥΞΗΘΗΚΕ  .

Μπαίνεις σε κάποια  ταξί, και ... ΔΕΝ ανοίγει το ταξίμετρο
ο ταξιτζής ,αν είναι μικρή η διαδρομή !

Μπαίνεις σε κάποια φαρμακεία , και ΔΕΝ κόβουν απόδειξη !

Πράγματα αδιανόητα πριν λίγα χρόνια !
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.217
Κριτικές
27
Like
4.020
Πόντοι
4.895
μιας και μόλις είδα το βίντεο έχω δυό-τρεις επισημάνσεις και απορίες.

- μέσα στην ατυχία τους οι παρευρισκόμενοι ήταν και τυχεροί, ο δράστης δεν φαίνεται καθόλου ικανός στη χρήση του τσεκουριού. Την τρίτη γυναίκα τη χτυπά τόσες φορές και όμως αυτή σηκώνεται και φεύγει περπατώντας καθώς επεμβαίνει ο διευθυντής (χίλια μπράβο που δεν κόλωσε). Έτσι όπως τρέχουν όλοι ατσούμπαλα και πανικόβλητοι σα πρόβατα κάποιος ικανός/γεροδεμένος/αποφασισμένος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάμποσους

- καταλαβαίνω όσους τρέχουν να σωθούν αντί να ορμήσουν στο δράστη, και γω μάλλον το ίδιο θα έκανα ιδίως αν έπαιζε όπλο αντί για τσεκούρι πχ. Άλλα από τη στιγμή που τον πιάνει ο διευθυντής τόσο κωλώνει έστω και ένας να βοηθήσει άμεσα, να πιάσει κάτι να το κοπανήσει στο δράστη πχ. ; σας φαίνεται λογικό ; ή έχουμε μαλθακέψει τελείως ως λαός;

- εφόσον όλα πάνε καλά και γλυτώσουν και οι τρείς τραυματίες αυτός ο τύπος θα δικαστεί μόνο για βαριές σωματικές βλάβες ; (εφόσον δεν τον πάνε για τρελό)
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.217
Κριτικές
27
Like
4.020
Πόντοι
4.895
Η Τρόϊκα επέβαλε τους μεγάλους συντελεστές φορολόγησης και
την προκαταβολή φόρου επομένου έτους.

Η φοροδιαφυγή υπήρχε και πριν την Τρόϊκα ( "θεσμούς " ).

Τώρα η φοροδιαφυγή ΑΥΞΗΘΗΚΕ  .

Μπαίνεις σε κάποια  ταξί, και ... ΔΕΝ ανοίγει το ταξίμετρο
ο ταξιτζής ,αν είναι μικρή η διαδρομή !

Μπαίνεις σε κάποια φαρμακεία , και ΔΕΝ κόβουν απόδειξη !

Πράγματα αδιανόητα πριν λίγα χρόνια !

αυτό που λες με τα φαρμακεία (αλλά και με άλλα μαγαζιά που πριν κόβανε απόδειξη) το έχω συναντήσει και γω αν και μόνο σε όσα με ξέρουν και όχι κάθε φορά. Και όντως ήταν αδιανόητο πριν χρόνια σε τέτοιου είδους εμπορικές συναλλαγές.

για το άλλο που λες με την τρόικα δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν και μεγάλο μέρος του κόσμου το πιστεύει. Μάλλον η τρόικα έδωσε επιλογές και οι πολιτικοί διάλεξαν τον πιο "εύκολο" δρόμο
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
63.951
Like
22.729
Πόντοι
5.506
Επιχειρηματία (του κωλου) με τα πεντακάθαρα βιβλία στείλε τα καθαρά σου στο Μάρκο να τα στείλω κι εγώ.

1.Αν βγάζω πάνω από πενταπλασια από τα δικά σου ΑΥΤΌ-ΔΙΑΓΡΆΦΕΣΑΙ.

2. Αν βγάζω 4.5 φορές τα δικά σου ΑΥΤΟ-ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ εγώ.

Θες να αποδειχτεί ότι είσαι ο ιδρώτας μιας τρίχας από τα αρχιδια μου σε μια καλοκαιρινή μέρα?

Εχεις αρχιδακια ρε βοηθε Πακιστανού?



Κόβεις πολύ χρήμα τύπε;;
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.477
Like
21.846
Πόντοι
5.006
- εφόσον όλα πάνε καλά και γλυτώσουν και οι τρείς τραυματίες αυτός ο τύπος θα δικαστεί μόνο για βαριές σωματικές βλάβες ; (εφόσον δεν τον πάνε για τρελό)


αποπειρα ανθρωποκτονιας τυπε
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.742
Πόντοι
1.686
αυτό που λες με τα φαρμακεία (αλλά και με άλλα μαγαζιά που πριν κόβανε απόδειξη) το έχω συναντήσει και γω αν και μόνο σε όσα με ξέρουν και όχι κάθε φορά. Και όντως ήταν αδιανόητο πριν χρόνια σε τέτοιου είδους εμπορικές συναλλαγές.

για το άλλο που λες με την τρόικα δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν και μεγάλο μέρος του κόσμου το πιστεύει. Μάλλον η τρόικα έδωσε επιλογές και οι πολιτικοί διάλεξαν τον πιο "εύκολο" δρόμο

Το παρατήρησες και εσύ ότι ΔΕΝ κόβουν απόδειξη... ούτε
και φαρμακεία ! ( κάποια, όχι όλα)

Τους υψηλούς συντελεστές φορολόγησης τους απαίτησε
η Τρόϊκα.
Γι' αυτό και η ΝΔ δεν τους κατάργησε.

Ανέφερε ότι δεν είναι ορθό να υπάρχουν τόσο υψηλοί συντελεστές,
αλλά ΔΕΝ μπορεί να τους καταργήσει.
Στη Βουλγαρία ο φόρος είναι δέκα τοις εκατό ( 10% ) και γι' αυτό
πολλές επιχειρήσεις ελληνικές, δηλώνουν πλέον έδρα
στη Βουλγαρία.

Έτσι η Ελλάδα εισπράττει φόρο ΜΗΔΕΝ (0) από
τις επιχειρήσεις αυτές.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.742
Πόντοι
1.686
barock  ντενεκεδο - λουγκρίτσα

έχεις το επίπεδο τσατσού σε μπουρδελάκι
που ζαλίζει τους πελάτες με την υστερία του !

:2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕΝ υπάρχουν τουρίστες στην Κρήτη
και έτσι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή ,
αφού δεν υπάρχουν πελάτες να πληρώσουν.

 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η Τρόϊκα επέβαλε τους μεγάλους συντελεστές φορολόγησης και
την προκαταβολή φόρου επομένου έτους.

Η φοροδιαφυγή υπήρχε και πριν την Τρόϊκα ( "θεσμούς " ).

Τώρα η φοροδιαφυγή ΑΥΞΗΘΗΚΕ  .

Μπαίνεις σε κάποια  ταξί, και ... ΔΕΝ ανοίγει το ταξίμετρο
ο ταξιτζής ,αν είναι μικρή η διαδρομή !

Μπαίνεις σε κάποια φαρμακεία , και ΔΕΝ κόβουν απόδειξη !

Πράγματα αδιανόητα πριν λίγα χρόνια !
Όχι η Τρόικα δεν επέβαλε τίποτα. Ζήτησε μεταρρυθμίσεις και άφησε την ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσει ποιές θα ήταν αυτές. Ούτε ΕΕΤΗΔΕ ζήτησε ούτε εισφορά αλληλεγγύης. Συμμόρφωση δαπανών και περιορισμό αριθμού Δ.Υ. ζήτησε. Αυτά ήταν ιδέες του χοντρό-Μπένυ αφού ήταν αδυνατο να θίξει την ιερή αγελάδα του κόμματός του. Οπότε τα δέχθηκε και η Τρόικα. Τα λεφτά της πίσω ζήτησε. Αφού η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να τα δώσει με αυτόν τον τρόπο, οκ.
Τώρα η φοροδιαφυγή έγινε θεσμός. Όποιος μπορεί τσεπώνει ότι μπορεί. 
Και 10% να πάει τη φορολογία θα συνεχίσουν να κλέβουν, ρυθμισμένοι στον αυτόματο.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
63.951
Like
22.729
Πόντοι
5.506


Σκάσε βλάκα και ξεστραβώσου, βαριέμαι να τα γράφω εκατό χιλιάδες φορές σε ηλίθιους.


Όχι η Τρόικα δεν επέβαλε τίποτα. Ζήτησε μεταρρυθμίσεις και άφησε την ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσει ποιές θα ήταν αυτές. Ούτε ΕΕΤΗΔΕ ζήτησε ούτε εισφορά αλληλεγγύης. Συμμόρφωση δαπανών και περιορισμό αριθμού Δ.Υ. ζήτησε. Αυτά ήταν ιδέες του χοντρό-Μπένυ αφού ήταν αδυνατο να θίξει την ιερή αγελάδα του κόμματός του. Οπότε τα δέχθηκε και η Τρόικα. Τα λεφτά της πίσω ζήτησε. Αφού η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να τα δώσει με αυτόν τον τρόπο, οκ.
Τώρα η φοροδιαφυγή έγινε θεσμός. Όποιος μπορεί τσεπώνει ότι μπορεί. 
Και 10% να πάει τη φορολογία θα συνεχίσουν να κλέβουν, ρυθμισμένοι στον αυτόματο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom