ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.894
- Πόντοι
- 24.596
Πηγε συνεργειο πακιστανικο αυτη τη φορα τυπε να βοηθησει και να το φωτογραφησουν;πρεπει να εχει πεσει πολυ χασουρα στην Μανδρα απο τις πολλες πλημμυρες,ολα οι θαμμενες στις αυλες σκονες πανε κατευθειαν θαλασσα :- :S :S :S
θα πανε μολις ηρεμησει λιγο η κατασταση τυπε :S :S :SΠηγε συνεργειο πακιστανικο αυτη τη φορα τυπε να βοηθησει και να το φωτογραφησουν;
Και εγω αυτο σκεφτηκα τυπε αλλα ντρεπομουν να το πω. Οτι πρεπει για κατοπτευση.θα πανε μολις ηρεμησει λιγο η κατασταση τυπε :S :S :S
τουλαχιστον οι Πακι θα μοιρασουν καμια νιτσεραδα τυπε για το ξεκαρφωμα και μετα θα ψυρισουν.Και εγω αυτο σκεφτηκα τυπε αλλα ντρεπομουν να το πω. Οτι πρεπει για κατοπτευση.
Οι Ρουμανοι ειναι καλοι κλεφτες. Οι Γεωργιανοι αμα δε σκοτωσουν, χτυπησουν, βασανισουν και φυγουν απλως με τα κλοπιμαια, νομιζουν οτι δε πηγε καλα η ληστεια. Βλεπω κατι αγγελιες ζητειται οικιακη βοηθος και πανε Γεωργιανες και τις προσλαμβανουν. Και μετα που γινεται η μπουκα ψαχνουν να βρουν τι εγινε. Το τραβαει ο οργανισμος τους.
Οι Ρουμανοι ειναι καλοι κλεφτες. Οι Γεωργιανοι αμα δε σκοτωσουν, χτυπησουν, βασανισουν και φυγουν απλως με τα κλοπιμαια, νομιζουν οτι δε πηγε καλα η ληστεια. Βλεπω κατι αγγελιες ζητειται οικιακη βοηθος και πανε Γεωργιανες και τις προσλαμβανουν. Και μετα που γινεται η μπουκα ψαχνουν να βρουν τι εγινε. Το τραβαει ο οργανισμος τους.τουλαχιστον οι Πακι θα μοιρασουν καμια νιτσεραδα τυπε για το ξεκαρφωμα και μετα θα ψυρισουν.
Γεωργιανοι και Ρουμανοι θα εχουν ηδη μπει μεσα :S :S :S
τυπε εγω πηγα σημερα με στολη ΜΚΟ μονος μου, μοιραζα νερα και ομπρελες και εφυγα ετοιμος για την ανακαινιση που κανω :S :S :Sμου λειπει μια lcd 38 ιντσες τηλεοραση--θα βρω τιποτα στην μανδρα?
τυπε εγω πηγα σημερα με στολη ΜΚΟ μονος μου, μοιραζα νερα και ομπρελες και εφυγα ετοιμος για την ανακαινιση που κανω :S :S :S
εγω πηρα και λοσταρια και κατσαβιδια και τελικα δεν χρειαζοντουσαν και τζαμπα φορτωθηκα βροος πανω μου οποτε που χερια για τηλεορασειςτυπε εγω πηγα σημερα με στολη ΜΚΟ μονος μου, μοιραζα νερα και ομπρελες και εφυγα ετοιμος για την ανακαινιση που κανω :S :S :S
Τι ομπρελες ηταν αυτες τυπε; Μια φορα ειχα αγορασει ομπρελα απο Πακιστανο μεσα στη βροχη με 5 ευρω ακατεβατα, λυπηθηκα να του κανω παζαρι. Ομως μεχρι να παω σπιτι η ομπρελα ειχε βαρεσει διαλυση. Τοτε μονο καταλαβα γιατι γελαγε μολις μου τη πουλουσε.
Τι ομπρελες ηταν αυτες τυπε; Μια φορα ειχα αγορασει ομπρελα απο Πακιστανο μεσα στη βροχη με 5 ευρω ακατεβατα, λυπηθηκα να του κανω παζαρι. Ομως μεχρι να παω σπιτι η ομπρελα ειχε βαρεσει διαλυση. Τοτε μονο καταλαβα γιατι γελαγε μολις μου τη πουλουσε.τυπε εγω πηγα σημερα με στολη ΜΚΟ μονος μου, μοιραζα νερα και ομπρελες και εφυγα ετοιμος για την ανακαινιση που κανω :S :S :S
Το καταλαβα αλλη φορα οτι πιαστηκα κοροιδο. Ημουν στο Μετρο Συνταγματος και εβρεχε καταρακτωδως και ολοι περιμεναν να σταματησει λιγο και μετα να βγουν εξω. Γυρναει ο Πακιστανος να πουλησει και πεταγεται η καθαριστρια του Μετρο και φωναζει στον κοσμο, Τι 5 ευρω; 3 ευρω και πολυ του ειναι, δεν αξιζει παραπανω.τυπε την αλλη φορα που θα θες να αγορασεις ομπρελα απο πακιστανο κανε το τεστ αντοχης και βαρα την στο κεφαλι του πακιστανου :S :S :S
αν αντεξει παρ'την θα ειναι καλη
Το καταλαβα αλλη φορα οτι πιαστηκα κοροιδο. Ημουν στο Μετρο Συνταγματος και εβρεχε καταρακτωδως και ολοι περιμεναν να σταματησει λιγο και μετα να βγουν εξω. Γυρναει ο Πακιστανος να πουλησει και πεταγεται η καθαριστρια του Μετρο και φωναζει στον κοσμο, Τι 5 ευρω; 3 ευρω και πολυ του ειναι, δεν αξιζει παραπανω.
τυπε και απο τα μπαζα στην Μανδρα πουτσακο θα επαιρνε :S :S :Sτυπε σημερα επρεπε ο τυπος χαρντουλ να βαλει αγγελια για διακοσμιση μαγαζιου :S :S :S
θα ανοιγε ολοκληρο πολυκαταστημα :S :S :S
τυπε πως γινεται με την πρωτη ψιχαλα να βρισκονται εξω απο το μετρο με ομπρελεςΤι ομπρελες ηταν αυτες τυπε; Μια φορα ειχα αγορασει ομπρελα απο Πακιστανο μεσα στη βροχη με 5 ευρω ακατεβατα, λυπηθηκα να του κανω παζαρι. Ομως μεχρι να παω σπιτι η ομπρελα ειχε βαρεσει διαλυση. Τοτε μονο καταλαβα γιατι γελαγε μολις μου τη πουλουσε.
μπορει οι ιδιοκτητες σπιτιων στην μανδρα να διεκδικησουν επιδοτησεις για ιχθοτροφεια απο ευρωπαικα κονδυλι στον ΟΠΕΚΕΠΕ