Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
.....τα μουνόπανα είναι ένα πρώτης τάξεως σχολειο προπαγάνδας και εργοστασιο παραγωγής ναζί σε μια χώρα που έχει μακρά ναζιστική παράδοση.....το ίδιο συμβαίνει και σε αρκετές ομάδες των λεγόμενων χώρων του βισεγκραντ συν της Αυστρίας..ο ναζισμός έχει επιστρέψει για τα καλά και βρίσκει πρόσφορο έδαφος στα ανεγκεφαλα κοπρόσκυλα των ομάδων που βρίσκονται στις χώρες αυτές.... Κροατία Αυστρία συν Σλοβακία Τσεχία Πολωνία και Ουγγαρία είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα χώρων όπου το αβγό του φιδιού κάνει θραύση και στις κερκίδες βρίσκει το άλλοθι ως οπαδισμος για να οργανωθεί και να επιστρέψει βίαια στην κοινωνία....και κανένας οργανισμός κανένα κράτος καμιά αρχή δεν κάνει τίποτα ώστε να συντρίψει αυτό που πριν λίγες δεκαετίες άφησε την Ευρώπη συντρίμμια .....
+1 αλλα θα εβγαζα την Πολωνια και θα προσθετα την Ουκρανια! :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
θα ξαναγραψω αλλη μια φορα,μια που βλεπω οτι συνεχιζετε καποιοι να γραφετε οτι να ναι

οι εξελιξεις τις επομενες μερες θα ειναι καταιγιστικες,κυβερνηση και καναλια θα ξεφτιλιστουν τελειως,ενα μεγαλο μαθημα για ολους ειναι αυτη η υπόθεση οτι μας πασσάρουν ενα ματσο μαλακίες τα καναλια καθημερινά.Ηδη παιζει το βιντεο στα σοσιαλ...και προφανως δε το κανε κροάτης αλλα ουτε και καποιος που ηταν απο τη μεριά των κροατών...Η μαλακία που έχει γίνει ειναι μοναδική στην ιστορία των παγκοσμιων σκηνικών.

Επειδη για ευνοητους λογους δε μπορω να γραψω ακριβως τι εχει γινει,δουλεψτε λιγο το μυαλο σας...οι αεκτζηδες οπισθοχωρουν μετα απο 15 σεκ βαση του βιντεο,απο το βιντεο που φαινεται η φαση απο το αλσακι που στελνουν ναυτικες μολοτοφ κτλ,δε φαινεται καμια επαφη,γενικως στο πρωτο ντου δεν επαιξε επαφη εκαναν πισω αμεσως οι αεκτζηδες(Αυτος που χτυπιεται με τα ροπαλα δεν ειναι στο δρομο του σκηνικου αλλα απο κατω)...οποτε αμα δεν επαιξε επαφη...βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας,οι κροατες που μαχαιρωθηκαν εγινε μετα στα στενα (Γινοταν για 15 λεπτα τουλαχιστον γυρω γυρω)

Μεγάλη ξεφτίλα αυτο που κανανε με την σύλληψη του 43 χρονου,δεν ηταν καν στο σκηνικο...και προφανως δεν ειναι αυτος με το κρανος για οσους ξερουν προσωπα και καταστασεις.
Και μετα που καταλαβε τη ξεφτίλα η κυβέρνηση ότι εκει πέρα ηταν μαζεμενη η ορίτζιναλ ,και όχι γυναικόπαιδα θ αρχίσει και αυτους να τους παιρνει η μπαλα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Παμε λοιπον να ξαναγνωριστουμε λοιπον...
Μπορεις να μου παραθεσεις αν γινεται κατι χειροπιαστο που να
λεω οτι συμφωνω με αυτα που επαθαν Αλκης και Τοσκο?
Εμενα για πολλοστη φορα γιατι μου απευθυνεσαι λες και μιλας σε εσωκλειστο
σε φυλακες για δολοφονια Αρειανου?
Επισης αυτο που εγραψα για τον Τοσκο ισχυει και για τους Κροατες που ηρθαν για
τσαμπουκα σε ξενη χωρα διχως μπουσουλα καλα καλα και βρισκονται πλεον σε κελια
κλαιγοντας την μοιρα τους...
Ημουν απο αυτους που εβρισαν και αυτο γιατι οντως δεν συμφωνω το σβησιμο των
γκραφιτι για τον Αλκη...
Εγραψα οτι οποιος το εκανε το λιγοτερο ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Αυτο εχεις δει απο εμενα εδω μεσα?
Εχω υποστηριξει εγω δολοφονους?
Τα σεντονια που γραφεις δεν μου λενε κατι...
Σου μιλαω ανθρωπινα και το μονο που γραφεις ειναι για το ποσο πολυ χαλια ειναι η συμβιωση σου
στην πολη σου με τους Παοκτσηδες...
Απο την αλλη εγω μενω χαβουζα..
Καμια σχεση...
Καταλαβαινω και νοιωθω το μενος σου αλλα ψαχτο λιγο γιατι αν κρινω απο την συμπεριφορα
που εχεις απεναντι μου χωρις να σου εχω απευθυνθει σε ασχημο τονο μπορει να εισαι σε αρχικο σταδιο
να γινεις αυτο που τελικα μισεις αδερφε...
Κατι τελευταιο...
Στον πουτσο μου οι Αλβανοι και οι οποιοι μουλοι μαχαιροβγαλτες οτι ομαδα και αν ειναι...
Οποιος με διαβαζει εδω μεσα ξερει και τι πρεσβευω...
Μην πιανεσαι κοροιδο με τα οπαδικα...
Τα αληθινα προβληματα ειναι αλλου...
Κατα βαθος το ξερεις γιατι εχουμε συνομιλησει και αλλου και συμφωνησαμε..
Απλα τα οπαδικα σου σε θολωνουν και ειναι κακο...
Εγω Παοκ θα παραμεινω γιατι ο δικος μου Παοκ δεν ειναι αυτο που περιγραφεις
εσυ αλλα ουτε και τα ανουσιουργηματα των οποιων...
Ειναι κατι αλλο πιο ωραιο και πιο ρομαντικο...
Για αλλη μια φορα να εισαι καλα και ευχομαι να θες και εσυ το ιδιο για εμενα...
Ελπιζω..:hi:

ξερω πολυ καλα ποιος εισαι και τι γραφεις κατα καιρους,μην ανησυχεις.

εσυ παρεξηγηθηκες επειδη αποκαλεσα τους πουτανας γιους ΑΔΕΡΦΕΣ....και τιμητικο τους ειναι.
δεν αποκαλεσα εσενα ετσι....αλλα τους συνδεσμιτες σας.
τωρα αν εσυ εχεις τη μυγα και μυγιαστηκες,δικο σου το θεμα....
επισης ειναι το λιγοτερο θλιβερο να προσπαθεις να παραποιησεις στην κοινη γνωμη την αληθεια(περιπτωση Τοσκο).

η συμβιωση μου με αντιπαλους οπαδους μια χαρα ειναι,εδω πηγα σε δικο σας τελικο ρε τυπε..εσυ δηλαδη αυτο καταλαβες?
....οτι ειμαι εμμονικος και μισω ολους τους παοκτσηδες???...:coffee::coffee:
αλλα οταν βλεπω τις μαλακιες που γραφετε σε τοιχους(και οχι μονο) της πολης...το αιμα μοιραια θα βρασει..οταν καλα καλα δεν εχουμε κλεισει 1μιση χρονο απο τη δολοφονια του ΑΛΚΗ....για ρωτα τους αεκτσηδες πως θα νιωσουν αν κανουν κατι αναλογο κατ' εξακολουθηση οι πρασινοι?... δε γινεται να μην τα βλεπεις, ιδιως οταν οδηγας....εκτος αν εισαι τυφλος....εκ των πραγματων λοιπον θα εξοργιστεις....
....δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειμαι αλλεργικος σε τετοιες νοοτροπιες,δεν εχει να κανει με ομαδες.
...δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εμφυσατε το μισος και τη βια οχι μονο σε δικους σας,αλλα και σε αντιπαλους οπαδους.

στην προκειμενη λοιπον οι δικοι σας ριχνουν συνεχως λαδι στη φωτια και εξοργιζουν καθε ΝΟΗΜΟΝΑ φιλαθλο-οπαδο.
οχι μονο τους συμπολιτες Αρειανους. η συμπεριφορα τους ειναι εθχρος της ανθρωποτητας.
αν φερονταν ετσι καποιοι Αρειανοι χωρις να τους βαζει καποιος φρενο,εγω θα αλλαζα ομαδα ή θα εκοβα το γηπεδο.
θα ντρεπομουν ...θα χαλιομουν....θα σιχαινομουν. δε θα ζητουσα καν το λογο απο αλλους οπαδους και θα απλως θα το βουλωνα.

καμια ανοχη στα διποδα ανθρωποειδη. και σε οσους τα ...χαιδευουν.
ανεξαρτητως ομαδας.....επαναλαμβανω ομως,στην προκειμενη μιλαμε για την ομαδα σου γιατι οι οπαδοι της εχουν δωσει δικαιωματα.
.....αυτα τελειως φιλικα και χωρις δοση εμπαθειας.....καλη ορεξη....:coffee:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
θα ξαναγραψω αλλη μια φορα,μια που βλεπω οτι συνεχιζετε καποιοι να γραφετε οτι να ναι

οι εξελιξεις τις επομενες μερες θα ειναι καταιγιστικες,κυβερνηση και καναλια θα ξεφτιλιστουν τελειως,ενα μεγαλο μαθημα για ολους ειναι αυτη η υπόθεση οτι μας πασσάρουν ενα ματσο μαλακίες τα καναλια καθημερινά.Ηδη παιζει το βιντεο στα σοσιαλ...και προφανως δε το κανε κροάτης αλλα ουτε και καποιος που ηταν απο τη μεριά των κροατών...Η μαλακία που έχει γίνει ειναι μοναδική στην ιστορία των παγκοσμιων σκηνικών.

Επειδη για ευνοητους λογους δε μπορω να γραψω ακριβως τι εχει γινει,δουλεψτε λιγο το μυαλο σας...οι αεκτζηδες οπισθοχωρουν μετα απο 15 σεκ βαση του βιντεο,απο το βιντεο που φαινεται η φαση απο το αλσακι που στελνουν ναυτικες μολοτοφ κτλ,δε φαινεται καμια επαφη,γενικως στο πρωτο ντου δεν επαιξε επαφη εκαναν πισω αμεσως οι αεκτζηδες(Αυτος που χτυπιεται με τα ροπαλα δεν ειναι στο δρομο του σκηνικου αλλα απο κατω)...οποτε αμα δεν επαιξε επαφη...βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας,οι κροατες που μαχαιρωθηκαν εγινε μετα στα στενα (Γινοταν για 15 λεπτα τουλαχιστον γυρω γυρω)

Μεγάλη ξεφτίλα αυτο που κανανε με την σύλληψη του 43 χρονου,δεν ηταν καν στο σκηνικο...και προφανως δεν ειναι αυτος με το κρανος για οσους ξερουν προσωπα και καταστασεις.
Και μετα που καταλαβε τη ξεφτίλα η κυβέρνηση ότι εκει πέρα ηταν μαζεμενη η ορίτζιναλ ,και όχι γυναικόπαιδα θ αρχίσει και αυτους να τους παιρνει η μπαλα
Ντετέκτιβ εισαι τυπε ;

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
και κατι τελευταιο..... να δουμε ποτε θα ξανακουστει "λευτερια στους δολοφονους" απο το πεταλο της 4....
δεν ειναι μονο 50 ατομα @koutavoulias...ως εκ τουτου λοιπον θα τσουβαλιαζω ΟΛΟΥΣ τους συνδεσμιτες σας,οσο δεν θα το κοβουν μαχαιρι ...
οχι ολους τους παοκτσηδες.... αλλα ολους τους συνδεσμιτες. το μισο μου σοι παοκτσηδες ειναι αλλωστε...

αυτα δεν τα εχουν κανει μετα απο φονους(!) ουτε οι ...Χρυσαυγιτες και οι οπαδοι της ....17Νοεμβρη τυπε... μιλαμε για διποδα ζωα..

τελος παντων.... το θρεντ ειναι για τον ΜΙΧΑΛΗ και αρκετα πλατιασαμε..:coffee:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
και κατι τελευταιο..... να δουμε ποτε θα ξανακουστει "λευτερια στους δολοφονους" απο το πεταλο της 4....
δεν ειναι μονο 50 ατομα @koutavoulias...ως εκ τουτου λοιπον θα τσουβαλιαζω ΟΛΟΥΣ τους συνδεσμιτες σας,οσο δεν θα το κοβουν μαχαιρι ...
οχι ολους τους παοκτσηδες.... αλλα ολους τους συνδεσμιτες. το μισο μου σοι παοκτσηδες ειναι αλλωστε...

αυτα δεν τα εχουν κανει μετα απο φονους(!) ουτε οι ...Χρυσαυγιτες και οι οπαδοι της ....17Νοεμβρη τυπε... μιλαμε για διποδα ζωα..

τελος παντων.... το θρεντ ειναι για τον ΜΙΧΑΛΗ και αρκετα πλατιασαμε..:coffee:
Θα μιλουσαμε αν μου επιτρεπετε για τσουβαλιασμα στο συγκεκριμενο θεμα, αν ,οταν οι 50 φοναζαν αυτον τον εμετο , σηκωνονταν οι υπολοιποι και τους πλακωναν στο φατουρο, αλλα δυστυχως δεν γινεται αυτο, στην καλυτερη ανοχη στην χειροτερη επιδοκιμασια....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

• Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Το εν λογω βίντεο εχει ανεβει στο Twitter στο hooligans.cz φαίνεται ξεκαθαρα να τρεχει διπλα στον Μακαριτη έτερος Αεκτζης με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια του και ισως έρχονται σε επαφη μεταξυ τους καταλαθος ,εχει πολυ καλυτερη αναλυση εαν το δειτε απο το Twitter

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Λογικο ακουγεται να μαχαιρωθηκαν καταλαθος πανω στην τρεχαλα μεταξυ τους.
Τοσα ατομα εκει και δεν ειδαν ποιος μαχαιρωσε τον φιλο τους;

Ελπιζω να τελειωνει γρηγορα μην καθονται φυλακη τσαμπα τοσα ατομα

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Ακομα πιστεύεται τα κανάλια ότι ήταν εκεί για καφέ???

Συνημμένα

• Screenshot_20230819_072616_com.instagram.android_edit_25113916377293.jpg
    Screenshot_20230819_072616_com.instagram.android_edit_25113916377293.jpg
    384,6 KB · Εμφανίσεις: 72

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Εαν τον σκότωσε Αεκτζής , θα πρεπει να τον βρει η αςτυνομια κ να τον παραδωσει στον αδερφο του Μιχάλη

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σ΄έπιασε ο πόνος για τα καθάρματα;Μόνο που ήρθαν για να κάνουν επεισόδια 1000χλμ τους αξίζει η φυλακή.Ούτως ή άλλως θα δικαστούν με κατηγορίες όπως σύσταση συμμορίας κλπ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

Στον ΣΚΑΙ εμμεσως αυτο ειπαν
Και στο εγχρωμο βιντεο που δειχνουν ο μονος που ερχεται σε επαφη ειναι αυτος με την μπορντο μπλουζα.. αν κραταει μαχαιρι, αυτος πρεπει να τον τραυματισε θανασιμα κατα λαθος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Οχι ρε φιλε. Πας σε αλλη χωρα με σκοπο να κανεις τσαμπουκα; Να φας γαμησι που θα το θυμασαι σε ολη σου την ζωη.

• Like
Αντιδράσεις: dem

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

Το εν λογω βίντεο εχει ανεβει στο Twitter στο hooligans.cz φαίνεται ξεκαθαρα να τρεχει διπλα στον Μακαριτη έτερος Αεκτζης με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια του και ισως έρχονται σε επαφη μεταξυ τους καταλαθος ,εχει πολυ καλυτερη αναλυση εαν το δειτε απο το Twitter

Στον ΣΚΑΙ εμμεσως αυτο ειπαν
Και στο εγχρωμο βιντεο που δειχνουν ο μονος που ερχεται σε επαφη ειναι αυτος με την μπορντο μπλουζα.. αν κραταει μαχαιρι, αυτος πρεπει να τον τραυματισε θανασιμα κατα λαθος

ολα τα ξερετε. τρεχουνε αριστερα, γυριζουν πισω στο ενδιαμεσο τι εγινε δεν σας απασχολει. βγαλατε ηδη την ετυμηγορια :cool2:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ολα τα ξερετε. τρεχουνε αριστερα, γυριζουν πισω στο ενδιαμεσο τι εγινε δεν σας απασχολει. βγαλατε ηδη την ετυμηγορια :cool2:
Τυπε, δεν ειπα οτι ξερω κατι... μετεφερα αυτα που ακουσα να λεγονται προ ολιγου στο δελτιο του σκαι, οπου ειπωθηκε οτι συμφωνα με πηγες της ελας εξεταζεται το ενδεχονενο να εχει γινει την επιμαχη στιγμη που φαινεται στο βιντεο πανω στην τρεχαλα καταλαθος. Σε προκαλω να δεις το δελτιο, κι αν εσυ κσταλαβεις κατι αλλο, παω πασο....

Περα απ αυτα που ακουγονται στον οπαδικο χωρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom