Αλανι και μονο ο τροπος που μιλας και αποκαλεις αδερφες 2 συνομιλητες σου
οι οποιοι ουτε καν σε εβρισαν ουτε σε προσβαλαν δειχνει πολλα..
Επισης ο Βουλγαρος ηρθε για επεισοδια και ας μου λες εσυ οτι ειναι αστροφυσικος η δεν ξερω τι αλλο..
Επισης δεν ειπε κανενας οτι χαρηκε με τον θανατο ουτε του Βουλγαρου αλλα ουτε και του Αλκη...
Αντιθετως εσυ παιζει να χαρηκες ομως με θανατους δικων μας..
Το αν εσυ εχεις συμπλεγματα με τον Παοκ και τους οπαδους του ειναι αλλο θεμα..
Εγω σαν Παοκτσης μαζι σου δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα και δεν σε εχω τσουβαλιασει ποτε
και ας εισαι σε αντιπαλο στρατοπεδο οπαδων..
Ευχομαι να ηρεμησεις και να δεις τα πραγματα λιγο διαφορετικα γιατι εδω συζηταμε και ανταλλασουμε αποψεις..
Φιλικα παντα απο εναν οπαδο του Παοκ.
σοβαρα μιλας τωρα? θα βγεις και απο πανω?
o τροπος που πας να ξεπλυνεις τους κατάδικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του παοκ δεν... δειχνει πολλα?
....μετα απορεις που σε τσουβαλιαζω κιολας? μηπως να νιωσω και ....τυψεις?
οταν γραφεις οτι ο Τοσκο εφαγε παπα(??!) και θελησε να πουλησει τρελα(???),αρα καλα να παθει...
οταν γραφεις τετοιες φαιδροτητες, υπαρχει περιθωριο διαλογου μαζι σου?
αν ο Τοσκο φορουσε φανελα του ΑΡΗ και περνουσε βολτα πχ εξω απο την Τουμπα,τοτε θα συμφωνουσα μαζι σου.
αλλα στο πραγματικο περιστατικο ,που μας αφορα ......να πουλησει τρελα που και σε ποιον???
στις γιαγιαδες που πινουν τον καφε τους απεναντι απο το Μεγαρο Μουσικης?
να αποδειξει οτι κανει κουμαντο απεναντι σε ποιους? στους οικογενειαρχες που σουλατσαρουν με τα παιδακια τους απο τη Νεα Παραλια μεχρι το Ποσειδωνιο? υπηρχαν παοκτσηδες εκεινη την ωρα στην περιοχη?
ηταν με αλλους 7-8 Βουλγαρους μπουμπουκους(οχι ...τραμπουκους) ,επιναν τα ποτακια και τους καφεδες τους...
και ετοιμαζονταν Κυριακη απογευμα να αναχωρησουν για τη ..χωρα τους !
αν ηταν να πουλησει τρελα(ποιος,ο φοιτητης Νομικης Τοσκο?) και να ετοιμασει πεσιμο,θα ηταν και τουλαχιστον 50 Αρειανοι χουλιγκανοι μαζι του. αλλα επειδη ο Τοσκο δεν ηταν χουλιγκανος,δεν υπηρχε καν περιπτωση να εχει παρτιδες με δικους μας χουλιγκανους ,παρα μονο οπαδους....και οι πιο χουλιγκανοι ειναι αυτοι που δεν πατανε καν γηπεδο,παρα μονο για ειδικες περιστασεις. πιστεψε με.
λες να μην ηξεραν οι Βουλγαροι οτι εκεινη τη μερα στα καπακια παιζαμε μπασκετικο αγωνα?
θα εβγαιναν δηλαδη 8 ατομα να στησουν ενεδρες στα ασπρομαυρα αστικα που εκεινη την ημερα κατευθυνονταν προς το κλειστο της Πυλαιας?...και χωρις την αβαντα-καθοδηγηση απο Αρειανους?
το προβλημα μου δεν ειναι οτι λετε ψεματα,αλλα οτι λετε ψεματα πανω απο τα σαπια κουφαρια ΝΕΚΡΩΝ !
.....δολοφονηθεντων απο ΕΣΑΣ ! ο σεβασμος ειναι κατι τοσο δυσκολο για την οικογενεια σας?
ο σεβασμος στους ΝΕΚΡΟΥΣ ,γαμω το στανιο μου?
αλλα αν κρινω απο τα μουτζουρωμενα γκραφιτυ για τον Αλκη ,προφανως δεν ντρεπεστε καθολου και πιθανον να πανηγυριζετε κιολας.
ναι το πιστευω αυτο, ενδομυχα πανηγυριζετε πολλοι απο εσας. δεν ειστε τοσο κομπλεξικοι ,οσο σκατοψυχοι ρε φιλε.
και αρκετοι ακομα μπορει να μην πανηγυριζετε,αλλα εμμεσα ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ τα δικα σας παρταλια γιατι...ετσι.
τα παρταλια που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ενα 19χρονο παιδι που θα εδινε μαθημα την επομενη μερα στο ΑΠΘ.
ετσι μαθατε σε αυτην την πολη, χαιδεμα απο αστυνομια,χαιδεμα απο πολιτικους,χαιδεμα απο τους γελοιους δημοσιογραφους.
μην "πειραξουν" τα δικα μας παιδγια , τα καημενα μωρε. εχει γινει συλλογικο βιωμα ο ασπρομαυρος ωχαδερφισμος στην Θεσσαλονικη.
...οτι δηλαδη υπαρχουν παιδια και αποπαιδια,με τη βουλα ! και ξερεις κατι? οσο δεν σας κοβεται ο αερας,τοσο θα αποθρασυνεστε.
ο αερας κοβεται με πολλους και εξυπνους τροπους,οχι μονο με βια στη βια. δεν σας κατηγορω,παρουσιαζω την αληθεια.
οποιοσδηποτε αλλος οπαδος στη θεση σας με τοσο γλειψιμο και τοση αβαντα, θα συμπεριφεροταν αναλογως.
με γιαγια και μητερα παοκτσουδες ,δε γινεται να σας μισω. ουτε να σας τσουβαλιαζω.
με τις μαλακιες που κανετε και γραφετε ομως, θα το καταφερετε. ειλικρινα πλεον δεν υπαρχει περιθωριο διαλογου μαζι σας.
και πλεον αποφευγω τις πολλες συναναστροφες ,γιατι ειναι στανταρακι οτι στην καλυτερη θα μαλωσω λεκτικα...
δεν βαζετε μυαλο,εχει κολλησει η βελονα στο γνωστο μοτο δονκιχωτισμού " μα ολοι θελουν το κακο μας ",χωρις να αντιλαμβανεστε οτι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δολοφονησαν 2 ανθρωπους και οτι η προπαγανδα ξεπλυματος εχει παει σε αλλο επιπεδο.
μεχρι τα 9 μου ημουν αρρωστος παοκ,μετα αλλαξα ομαδα. στον τελικο του Βολου το 2017 ημουν επισης με συγγενεις. ετσι για την καυλα.
ενα τελευταιο παραδειγμα για να καταλαβεις τη διαφορα μας...προχθες σε θερετρο της Χαλκιδικης βλεπαμε ολοι μαζι τους αγωνες μας
50 Αρειανοι,70 Παοκτσηδες + λιγοι ουδετεροι,οπως τα υπολογισα+καποιοι Ολυμπιακοι.
στο δευτερο γκολ του παοκ πεταγονται κατι 14χρονα-15χρονα μαξιμουμ και φωναζουν "γκολ γαμω τον σουπερ3"
ΕΝΩ εκεινη τη στιγμη ο ΑΡΗΣ ηταν αμφιρροπο αν τελικα θα προκριθει !
Ο ΚΑΗΜΟΣ των μαλακισμενων δηλαδη ηταν ο ΑΡΗΣ και οχι οτι ο ΠΑΟΚ σφραγιζε την προκριση.
μετα το μαργαριταρι που πεταξαν,επεσαν ολα τα λυσσασμενα βλεμματα των Αρειανων πανω τους και τα σουτια ηταν.... ετοιμα.
ΜΑΝΤΕΨΕ ? μπηκα εγω μπροστα μαζι με 2 πατεραδες παοκτσηδες για να ληξει εκει το θεμα.
οι γονεις τους ζητουσαν συγγνωμη και ελεγαν "οχι αλητειες απο εμας"
μετα τους επιασα ιδιαιτερως και τους τα ειπα ενα χερακι.
παραδεχτηκαν οτι αυτοι φταινε γιατι ετσι τους μεγαλωσαν ,χωρις να το καταλαβουν
με νοοτροπιες του τυπου "ελα μωρε Παοκ ειμαι,οτι γουσταρω θα κανω ναουμε και ολα καλα"
αμ δεν ειναι ειναι παντα ετσι...... στη δραση παντοτε θα υπαρχει αντιδραση. νομος της φυσικης.
υπηρχε η ευκαιρια μετα τον Αλκη να γινει μια νεα αρχη. η πλευρα του παοκ ΕΔΕΙΞΕ ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ το θελησε ποτε αυτο.
και δε μιλω μονο για συνδεσμιτες. οι οποιοι ,παρεμπιπτοντως, πλεον το παιζουν και....θιγμενοι!!!
παρολο που τον τελευταιο χρονο ΔΕΝ εχουν σταματησει οι μαλακιες απο την πλευρα τους.
συνεχιζουν να παριστανουν οτι ΔΕ συνεβη τιποτα και η ζωη συνεχιζεται στη Θεσσαλονικη κανονικα, με τις αβαντες που παντα ειχαν.
γινονται πολλα που δε μαθαινετε στην Αθηνα. το πιο προσφατο ηταν ντου σε παιδικη χαρα απο 30αρηδες δικους σας σε 14χρονο δικο μας.
εγω δεν επικροτω καμια πραξη βιας,απο οπου και αν προερχεται.
αλλα δεν δηλωνω και αισιοδοξος οτι δε θα υπαρξει αλλος Αλκης,αλλος Μιχαλης,αλλος Νασος.
και γι αυτο ΥΠΑΙΤΙΟΙ κατα 95% ειστε εσεις,οσον αφορα στη Θεσσαλονικη !
διοτι ναι μεν ειναι μεγαλη πολη,αλλα οχι αχανωδης οπως η Αθηνα, ουτε με τις ιδιες(αναλογικα) αστυνομικες δυναμεις.
υπαρχουν ολοκληρες συνοικιες αφημενες στη μοιρα τους.
για να κλεισω,εχω κατασταλαξει πως επιδιωκετε να μενετε παντοτε στη δημοσιοτητα,εστω με αρνητικο τροπο. δε σας χαλαει καθολου.
τρεφεστε απο αυτο. ακομα και με τα γνωστα καραγκιοζιλικια αυτοβαυκαλιζεστε,διοτι προσφερετε αφορμες για να ασχολουνται μαζι σας.
σας αρεσει αυτο. ενα ειδος "ψωνιου". τρεφεστε διοτι ετσι πλαθετε το αφηγημα οτι ολοι σας κυνηγανε,ολοι σας μισουν,ολοι σας ζηλευουν
ολοι εχουν κομπλεξ μαζι σας. καπως ετσι συντηρειτε το γελοιο μυθο του λαου σας και δινετε νοημα στην υπαρξη σας.
διοτι στην πραγματικοτητα κανεις δε θα ασχολουνταν μαζι σας,ουτε καν για να σπασει πλακα (πλεον).