Νέα

Βασιλική Πετρίδου - ηθοποιός < θύμα ξυλοδαρμού από πρώην σύντροφό της >

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
'Ότι και αν είχε γίνει μεταξύ του ζευγαριού η χρήση βίας και μάλιστα τόσο υπέρμετρης δεν δικαιολογείται με κανέναν λόγο.....

Απορώ τι το συζητάμε .....

ΥΓ: επίσης άβυσσος η ψυχή της κοπέλας που το δημοσιοποίησε στα social media ....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
 Ειναι οντως  μακρυμουρα και σκυλομουρα , αλλα εχει  ωραιο  κωλι και βυζους για πολυ  δαγκωμα  :tits: :tits:... θα ηθελα παντως πολυ  να τις κανω ενα  λουσιμο στο ωραιο  κι  εκφυλο μουτρακι  της  :2on1: :s&m_2:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Φανταζομαι στις φωτογραφιες η ποντια ποζαρει στις ξαπλωστρες της Μυκονου και του Πορτο χελι  ξοδευοντας την περιουσια της που απεκτησε με κοπο απο την μακροχρονη κατιερα της στο μπροντγουει...
Ειναι δε τοσο σεμνη που μολις τις εφαγε εβγαλε παπαρατσοφωτο και την μοιρασε στα sites..
Εγω λεω πως πηγαινε γυρευοντας για να του τσιμπησει και μια αποζημιωση για τα χρονια που «εχασε» μαζι του...
+1000

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.305
Πόντοι
6.056
ΥΓ: επίσης άβυσσος η ψυχή της κοπέλας που το δημοσιοποίησε στα social media ....
γιατι αν δεν ετρωγε τα χτυπηδια της θα την ηξερε κανεις?

τωρα την μαθαμε
εστω και για το ποσο για το πουτσο και ξυλο ειναι...

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Συνημμένα

• Βασιλική Πετρίδου39.jpg
    Βασιλική Πετρίδου39.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 66
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Η Βασιλική Πετρίδου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο που είναι ξυλοκοπημένη από τον σύντροφο της.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και ανέφερε ότι η φωτογραφία είναι παλιά, αλλά αποκάλυψε ταυτόχρονα γιατί την είχε ξυλοκοπήσει τότε λέγοντας:

«Του ζήτησα λεφτά που μου χρωστούσε και έγινε αυτό! Άνοιξα τα μάτια μου στο νοσοκομείο! Βρίσκει πάντα τρόπο να με παρακολουθεί και να με απειλεί. Προέκυψε από έναν καυγά με τον πρώην σύντροφο μου και η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Μόλις την είδα στο διαδίκτυο ένιωσα ότι βιώνω ξανά το περιστατικό το οποίο έγινε πριν 2 χρόνια. Ήμασταν σε σχέση τότε!», θέλοντας να τοποθετηθεί ότι δεν είναι τωρινή η φωτογραφία και πως με τον συγκεκριμένο έχουν ανταλλάξει πολλές μηνύσεις!

www.youweekly.gr/news/basiliki-petridou-spaei-th-siwph-ths/]Πηγή[/url]

Συνημμένα

• Βασιλική Πετρίδου40.jpg
    Βασιλική Πετρίδου40.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 39

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom