Νέα

Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά πρώην σύντροφό της μετά από διαπληκτισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Το πρόβλημα ότι τέτοιο γκομενακι δεν υπήρχε περίπτωση να του κάτσει αυτουνού,άμα αυτός δεν ήτανε πλούσιος.. Όλα τα άλλα είναι θεωρία.. Του έκατσε, λογικό είναι να θέλει λεφτά, ο. Γιατρός γιατί δεν πλήρωνε διαστροφές? Μήπως νόμιζε. Ότι η τύπισσα τον ερωτεύτηκε για το χιούμορ του κια την ομορφιά του?? ?
Μου λύνεις την απορία ποιός είναι πραγματικός λόγο που συνεχίζεις να πιπιλάς την καραμέλα περί διατροφής, όταν το Δικαστήριο (ορθά όπως αποδείχτηκε) του είχε δώσει την Επιμέλεια; πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου να έχει την επιμέλεια του παιδιού και να της δίνει και διατροφή;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αλλοίμονο , και ο Ανδρέας Φουστάνος (πρώην σύζυγος Νατάσας Θεοδωρίδου ! πλαστικοχειρούργος μπατιράκι ) είχε κάνει ένα πέρασμα από την Τσέλο https://www.iefimerida.gr/ellada/andreas-foystanos-gnorimia-49hroni-eikastiko :fuck2:
α) Ενας σύντροφος της 49χρονης, που είχε σούπερ μάρκετ σε νησί του Ιονίου, έχασε ό,τι είχε και δεν είχε -και την επιχείρησή του- έμεινε χωρίς χρήματα και σήμερα για να συντηρηθεί εργάζεται σε γραφείο τελετών.
β) Ο άλλος σύντροφός της αναφέρει ότι έχει υπογράψει εκείνος ότι δήθεν δάνεισε στη γυναίκα συνολικά 85.000 ευρώ τα οποία της ξεπληρώνει, ενώ έχει ξοδέψει ακόμη πολλά χρήματα για εκείνη σε ρούχα και κοσμήματα.
γ) ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, όπως είπε «ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος, όταν την γνώρισα εγώ», λέγοντας πως η γνωριμία τους ήταν πριν από περίπου 15 χρόνια, ενώ όπως απάντησε «η σχέση που είχαμε διήρκεσε πολύ λίγο».
δ) Ο τρίτος σύντροφος υποστηρίζει ότι εκείνος είναι που πληρώνει τις δόσεις για την αγορά του τζιπ που οδηγεί η 49χρονη εικαστικός.
https://www.newsbeast.gr/society/ar...apo-proin-syntrofous-tis-49chronis-eikastikou
ΥΓ.Ακριβό χυσοδοχείο η Αλβανίδα καθαρίστρια-εικαστικός.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
α) Ενας σύντροφος της 49χρονης, που είχε σούπερ μάρκετ σε νησί του Ιονίου, έχασε ό,τι είχε και δεν είχε -και την επιχείρησή του- έμεινε χωρίς χρήματα και σήμερα για να συντηρηθεί εργάζεται σε γραφείο τελετών.
β) Ο άλλος σύντροφός της αναφέρει ότι έχει υπογράψει εκείνος ότι δήθεν δάνεισε στη γυναίκα συνολικά 85.000 ευρώ τα οποία της ξεπληρώνει, ενώ έχει ξοδέψει ακόμη πολλά χρήματα για εκείνη σε ρούχα και κοσμήματα.
γ) ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, όπως είπε «ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος, όταν την γνώρισα εγώ», λέγοντας πως η γνωριμία τους ήταν πριν από περίπου 15 χρόνια, ενώ όπως απάντησε «η σχέση που είχαμε διήρκεσε πολύ λίγο».
δ) Ο τρίτος σύντροφος υποστηρίζει ότι εκείνος είναι που πληρώνει τις δόσεις για την αγορά του τζιπ που οδηγεί η 49χρονη εικαστικός.
https://www.newsbeast.gr/society/ar...apo-proin-syntrofous-tis-49chronis-eikastikou
Έχω ένα γνωστό που μου λέει: "αν ήμουν γυναίκα μούναρος, με τα μυαλά που έχω τώρα, θα είχα δύο πολυκατοικίες δικές μου, θα τους άρμεγα όλους..." χαχαχα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Σοβαρά τώρα. Καλά τον έκανε παίδες. Προσπάθησε να τη βγάλει τρελή και της απαγόρευσε να βλέπει το παιδί της. Είναι δυνατόν;; Απλά ως γιατρός του Κολωνακίου με γνωριμίες και λεφτά έβαλε έναν καλό δικηγόρο και την τελείωσε. Αυτά είναι απλά μαλακίες. Το παιδί χρειάζεται και τους δύο. Αυτός κοντά στα 70 ήθελε να μεγαλώσει το παιδάκι με τη γιαγιά και χωρίς παιδιά σύζυγο. Άιντε μη χέσω
Ενα λαμογιο και μια πρώην βιζιτα ένωσαν τις δυνάμεις τους προς χαρην της Σκατιανας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

Διαβαστε το αρθο, το εχω γράψει και πιο πισω η τυπισσα ειχε σχέδιο να γκαστρωθεί με κάποιον φραγκατο και να περναει ζωη και κοτα με την διατροφή που θα επερνε, αλλα ο γιατρος της την εφερε και πηρε αυτος την επιμέλεια του παιδιου με αποτέλεσμα να σαλτάρει η τυπισσα που την πατησε.

...Η Κλοντιάνα συνήθιζε να λέει στους συντρόφους της ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί προκειμένου να τους καθησυχάζει. Και είχε τον τρόπο να είναι πάντα πειστική. Ο οφθαλμίατρος δεν πίστεψε ότι το παιδί που γέννησε η Τσέλο είναι δικό του και χρειάστηκε να γίνει τεστ DNA για να αποδειχτεί η πατρότητα. Αμέσως μετά το αναγνώρισε και σύμφωνα με άτομα που έχουν χειριστεί υποθέσεις του, τα οποία μίλησαν στο «ΘΕΜΑ», άρχισε να δίνει και διατροφή, ύψους 4.000 ευρώ...

...Με τα λεφτά που λαμβάνει κάθε μήνα κάνει μεγάλη ζωή. Αλλάζει σπίτια στα βόρεια προάστια, πηγαίνει σε ακριβά γυμναστήρια, ντύνεται με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, συχνάζει στα καλύτερα στέκια της πρωτεύουσας και κυκλοφορεί με ένα θηριώδες τζιπ...
Κοινώς πλερω λαμογιο...
Εν μέρη στηρίζω την βιζιτου Αλβανίδα

• Like
Αντιδράσεις: Y13

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Πόσοι μαλακες χωράνε σε μια Αλβανίδα.. Μάλλον πολλοί

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Βίος και πολιτεία μια αρκέτα έξυπνης γυναικας.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Ο οφθαλμίατρος έχοντας εξουσιοδότηση από την κόρη του να μιλήσει για λογαριασμό της έκανε δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το παιδί είναι ανακουφισμένο που η μάνα του ειναι στην φυλακή !!!

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom