Νέα

Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά πρώην σύντροφό της μετά από διαπληκτισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι σχεση εχει αυτο, με την προσκαιρη αδυναμια του γιατρου να αντισταθει σε αυτην την γυναικα, να συναψει ευκαιριακη σχεση, και αυτο το λαθος να τον ακολουθει τοσα χρονια.
Και ο ληστης προσκαιρη αδυναμια μπορει να ειχε, το χρησιμοποιω για να σου αποδειξω οτι το επιχειρημα περι λαθους ειναι εντελως ακυρο, στο κατω κατω τα λαθη πληρωνονται

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και ο ληστης προσκαιρη αδυναμια μπορει να ειχε, το χρησιμοποιω για να σου αποδειξω οτι το επιχειρημα περι λαθους ειναι εντελως ακυρο, στο κατω κατω τα λαθη πληρωνονται
Σιγουρα τα λαθη πληρωνονται. Και απο τα λαθη μας μαθαινουμε κιολας ωστε να μην τα ξανακανουμε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το προβλημα ειναι οτι εχει χαθει το αυτονοητο απο την κοινωνια μας.
Βλεπει μια ολοκληρη αιθουσα δικαστηριου (και μαζι και μια κοινωνια απ εξω) μια θεομουρλη μπροστα του και καθεται και περιμενει ποιος δικηγορος θα αναλυσει καλυτερα την απεραντη και αντιφατικη νομολογια και θα επιχειρηματολογησει καλυτερα, κλπ και ποιος δικαστης θα "ξυπνησει" και θα κανει το αυτονοητο για να χειροκροτησουνε μετα ολοι μαζι, στη σπανια περιπτωση που αυτη θα επικρατησει, για τη νικη της λογικης.
Περιπτωσεις που αν ρωτουσες ολα τα 8 δισ ανθρωπων στη γη θα σου ελεγαν πως η κοινη λογικη επιβαλλει το ταδε, περιμενουμε ολοι να αποφασιστουν απο το τριο δικηγοροςΑ - δικηγορος Β -δικαστης με πιθανοτητες 50-50 οταν θα επρεπε να ειναι 99,9999999999 - 0,000000000001

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν ισχυει.
Αν ας πουμε υπαρχει ενα παιδι 15 ετων και πει στον δικαστη οτι θελει να μεινει με τον πατερα του, εκει θα παει.
Επιπλέον γνωριζω πολλες περιπτωσεις που το δικαστηριο προτιμα να δωσει το παιδι στον ευπορο πατερα παρα στην απορη μανα.
Δεν ειναι πλεον τα πραγματα οπως πριν 10 ή 15 χρονια.
Αυτα τα περι ναρκωτικων και ψυχικων νοσηματων, παρεμπιπτοντως, δεν υπαρχουν σε κανεναν νομο. Δεν ξερω πώς εχει περασει στην κοινωνια αυτος ο αστικος μυθος
Ναι, ένα άτομο 15 χρονών μπορεί να πάει να πει στο Δικαστή, αλλά θεωρείται έφηβος, τα δικά μου ήταν 4 και 6, μάλλον αμέλησα να αναφέρω ότι αυτό μου είπαν για αυτές τις ηλικίες. Ο γιός μου αυτό έκανε, χωρίς δικαστήριο. Άνοιξε την πόρτα, έφυγε και ήρθε σε μένα. Η Δικηγόρος την οποία είχα συμβουλευτεί τότε μου είπε πως Δικονομικά δεν θα μπορούσα να τον πάρω, με την έννοια ότι η μάνα του θα άρχιζε τις αναβολές, οπότε ο καιρός θα πέρναγε. Θα μπορούσε να κάνει αγωγή, αλλά θα μπλεκόταν στα ίδια γρανάζια και θα έπρεπε να εξηγήσει στον Δικαστή για ποιο λόγο κάνει αγωγή στο γιό της. Δεν είναι δικές μου σκέψεις, μεταφέρω τα λόγια της Δικηγόρου. Ναι, αυτά περί ναρκωτικών κλπ δεν υπάρχουν σε κανένα Νόμο. Οι Δικηγόροι όμως μου είπαν ότι αυτό ισχύει στην πράξη. Δεν μπορεί να ήταν συνεννοημένοι, δεν ήξεραν άλλωστε σε ποιους πήγα. Ο Νόμος μιλάει για το συμφέρον του παιδιού και οι Δικαστές έδιναν την επιμέλεια πάντα στη μάνα. Ο νόμος (1329/83 (ΦΕΚ 25/Α/18-2-1983) προβλέπει τη συνεπιμέλεια. ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ, μόνο σε μια περίπτωση Ασφαλιστικών μέτρων αν θυμάμαι καλά δόθηκε. Γι αυτό το λόγο άλλωστε αναγκάστηκε η Κυβέρνηση και ψήφισε την Αναγκαστική Συνεπιμέλεια.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.862
Πόντοι
216
Ρε τι μαλακίες κάθεστε και αναλύεται με μια ψυχασθενή δεν πρόκειται να βρεις ποτέ το δίκιο σου. Όσο σωστός και να είσαι ... Μιλάμε για ψυχασθενείες ξυπνάτε ρε. Παίρνουν φάρμακα με σοβαρές παρενέργειες ζουν σε σπίτι που είναι σαν σταύλος και μπαινοβγαίνει ότι κουμάσι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μπορούν να εργαστούν πουθενά γιατί δεν είναι παραγωγικοί ούτε συνεργάσιμοι. Έχουν την τάση να τσακώνονται με όλους και με όλα. Μην μιλήσω για σίτιση κτλπ Όπως και για τις κρίσης πανικού και τα προβλήματα θυμού χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Πώς να μεγαλώσει ένα παιδί σε τέτοιο περιβάλλον???

Τι σκατα μονο χασοδικηδες έχει το bou , ένας ψυχολόγος ή ψυχίατρος δεν υπάρχει εδώ μέσα? Να σας τα εξηγήσει να το βουλωσετε όλοι ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Σου ειπαν οτι αν το παιδι ειναι πανω απο 5-6 ετων, ερωταται και το ιδιο απο τον δικαστη με ποιον γονιο θελει να παει? Αυτο το υποτιμούν όλοι, ενω γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι το πρωταρχικο για τους δικαστες
όχι, ίσως επειδή τότε ήταν 4 και 6 ετών. Ο Δικηγόρος μου δεν μου ανέφερε πάντως πως θα μπορούσα να τα καλέσω. Υπήρχε αυτή η περίπτωση; θέλω να γνωρίζω, κι ας πέρασαν τόσα χρόνια από τότε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όχι, ίσως επειδή τότε ήταν 4 και 6 ετών. Ο Δικηγόρος μου δεν μου ανέφερε πάντως πως θα μπορούσα να τα καλέσω. Υπήρχε αυτή η περίπτωση; θέλω να γνωρίζω, κι ας πέρασαν τόσα χρόνια από τότε
O νομος λεει οτι η ακροαση του ανηλικου "ειναι υποχρεωτικη αναλογα με την ωριμοτητα του". Στην πραξη καλουνται ανηλικοι πανω απο 5-6 ετων. Ο δικαστης το κρινει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
O νομος λεει οτι η ακροαση του ανηλικου "ειναι υποχρεωτικη αναλογα με την ωριμοτητα του". Στην πραξη καλουνται ανηλικοι πανω απο 5-6 ετων. Ο δικαστης το κρινει.
ευχαριστώ τα μάλα Άλεξ. Άρα μάλλον ορθά δεν μου είπε ο Δικηγόρος να καλέσω και τα παιδιά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι, ένα άτομο 15 χρονών μπορεί να πάει να πει στο Δικαστή, αλλά θεωρείται έφηβος, τα δικά μου ήταν 4 και 6, μάλλον αμέλησα να αναφέρω ότι αυτό μου είπαν για αυτές τις ηλικίες. Ο γιός μου αυτό έκανε, χωρίς δικαστήριο. Άνοιξε την πόρτα, έφυγε και ήρθε σε μένα. Η Δικηγόρος την οποία είχα συμβουλευτεί τότε μου είπε πως Δικονομικά δεν θα μπορούσα να τον πάρω, με την έννοια ότι η μάνα του θα άρχιζε τις αναβολές, οπότε ο καιρός θα πέρναγε. Θα μπορούσε να κάνει αγωγή, αλλά θα μπλεκόταν στα ίδια γρανάζια και θα έπρεπε να εξηγήσει στον Δικαστή για ποιο λόγο κάνει αγωγή στο γιό της. Δεν είναι δικές μου σκέψεις, μεταφέρω τα λόγια της Δικηγόρου. Ναι, αυτά περί ναρκωτικών κλπ δεν υπάρχουν σε κανένα Νόμο. Οι Δικηγόροι όμως μου είπαν ότι αυτό ισχύει στην πράξη. Δεν μπορεί να ήταν συνεννοημένοι, δεν ήξεραν άλλωστε σε ποιους πήγα. Ο Νόμος μιλάει για το συμφέρον του παιδιού και οι Δικαστές έδιναν την επιμέλεια πάντα στη μάνα. Ο νόμος (1329/83 (ΦΕΚ 25/Α/18-2-1983) προβλέπει τη συνεπιμέλεια. ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ, μόνο σε μια περίπτωση Ασφαλιστικών μέτρων αν θυμάμαι καλά δόθηκε. Γι αυτό το λόγο άλλωστε αναγκάστηκε η Κυβέρνηση και ψήφισε την Αναγκαστική Συνεπιμέλεια.
Δεν ξερω πώς εχεις στο μυαλο σου την "αναγκαστικη συνεπιμελεια". Στην πραξη δεν αλλαζουν πολλα πραγματα. Αλλά αυτο ειναι τεραστια συζητηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευχαριστώ τα μάλα Άλεξ. Άρα μάλλον ορθά δεν μου είπε ο Δικηγόρος να καλέσω και τα παιδιά
Δεν ειναι στην δικη σου ευχερεια. Ο δικαστης τα καλει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω πώς εχεις στο μυαλο σου την "αναγκαστικη συνεπιμελεια". Στην πραξη δεν αλλαζουν πολλα πραγματα. Αλλά αυτο ειναι τεραστια συζητηση.

Δεν ειναι στην δικη σου ευχερεια. Ο δικαστης τα καλει.
το μόνο που ξέρω είναι πως αντέδρασαν οι Φεμινίστριες, θεωρώ πως καλυτερεύει η θέση των αντρών για να αντιδρούν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Σορυ μαν, γιατι αυτα ειναι και προσωπικα ζητηματα, αν θελεις απαντας, αλλα εσυ δεν εχεις εικονα για το ποια ηταν η αποψη των παιδιων (με το ποιον θα πανε) απο εκεινη την περιοδο; Δεν ειναι δυνατο να μην τα ρωτησατε εσεις οι ιδιοι κατι τετοιοι εστω και ατυπα; Εαν τα ρωτησατε και επελεξαν εσενα, δεν προχωρησες περαιτερω με ερωτηματα σε δικηγορους και δικαστες και αναζητηση της νομολογιας;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Σορυ μαν, γιατι αυτα ειναι και προσωπικα ζητηματα, αν θελεις απαντας, αλλα εσυ δεν εχεις εικονα για το ποια ηταν η αποψη των παιδιων (με το ποιον θα πανε) απο εκεινη την περιοδο; Δεν ειναι δυνατο να μην τα ρωτησατε εσεις οι ιδιοι κατι τετοιοι εστω και ατυπα;
ναι, έχω εικόνα. Αφού όμως δεν εξαρτιόταν από μένα να τα καλέσω να καυαθέσουν, τι σημασία έχει; ή πιστεύεις πως η μάνα τους θα δεχόταν να τα κρατήσω εγώ και να μου δίνει αυτή διατροφή;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω μολονοτι δεν εχω παιδια, διατηρω παντα την εντυπωση οτι το γεγονος οτι τα παιδια πανε συνηθως με την μανα, συνιστά οφελος για τον πατερα, που μπορει να συνεχισει τη ζωη του χωρις το αγχος της ανατροφης των παιδιων.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
ναι, έχω εικόνα. Αφού όμως δεν εξαρτιόταν από μένα να τα καλέσω να καυαθέσουν, τι σημασία έχει; ή πιστεύεις πως η μάνα τους θα δεχόταν να τα κρατήσω εγώ και να μου δίνει αυτή διατροφή;
Δεν εξαρταται απο τη μανα. Εαν το παιδι θελει να παει με τον πατερα, συμφωνα με αυτα που λεει και ο αλεξ, θα παει με αυτον. Αρκει ο δικηγορος να πραξει τα δεοντα. Η αποψη της μανας ειναι ελασσονος σημασιας, κοινως γραμμενη στα αρχιδια του συζυγου

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.511
Πόντοι
9.931
Να πουμε ομως και το αλλο.
Τωρα τελευταια τρελαθηκε αυτη και πριν ηταν λογικη?
Ο μαλακας ο γιατρος δεν καταλαβε απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι μια παλαβη? Και εκανε σχεση και παιδι μαζι της?
Δηλαδη επειδη αυτη ειχε ενα ωραιο σωμα και ισως εκανε και καλο κρεβατι, ολα καλα δηλαδη? Ποσο καραγκιοζης κι αυτος ο γιατρος?
Πριν 12+ χρονια που εκανε σχεση μαζι της ο γιατρος μπορει να μην ειχε εκδηλώσει ακόμα την ψυχασθένεια της η ισως ήταν ακόμα στα σπάργανα και δεν εγινε αντιληπτή απο το γιατρο που λογικά θα ειχε φαει καψούρα μιας και η τυπισσα ειναι αντικειμενικά ωραιο μουνι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν εξαρταται απο τη μανα. Εαν το παιδι θελει να παει με τον πατερα, συμφωνα με αυτα που λεει και ο αλεξ, θα παει με αυτον. Αρκει ο δικηγορος να πραξει τα δεοντα. Η αποψη της μανας ειναι ελασσονος σημασιας, κοινως γραμμενη στα αρχιδια του συζυγου
Να σημειωσουμε βεβαια, οτι εκ φυσεως τα παιδια ειναι πιο προσκολλημενα στη μανα κατα μεγαλη πλειοψηφια. Αρα συνηθως λενε οτι θελουν να μεινουν με τη μανα τους. Ειδικα πριν την εφηβεια. Κατα την εφηβεια τα πραγματα αλλαζουν λιγο, τα παιδια γινονται πιο ωφελιμιστές και θελουν τον γονιο που τους παρεχει τα περισσοτερα

Πριν 12+ χρονια που εκανε σχεση μαζι της ο γιατρος μπορει να μην ειχε εκδηλώσει ακόμα την ψυχασθένεια της η ισως ήταν ακόμα στα σπάργανα και δεν εγινε αντιληπτή απο το γιατρο που λογικά θα ειχε φαει καψούρα μιας και η τυπισσα ειναι αντικειμενικά ωραιο μουνι.
Δεν ξερω κανεναν να ηταν λογικος στα 37 και να τρελαθηκε στα 49

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ο Άλεξ είπε πως είναι στην ευχέρεια του Δικαστή, δεν μίλησε για δέουσες πράξεις του Δικηγόρου

• Like
Αντιδράσεις: alex71

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Οι παλαβιαρες γκόμενες κάνουνε καλά γαμησια, και είναι ενδιαφέρουσες σχέσεις. Το πρόβλημα εμφανίζεται οταν πας να ξεκοψεις, ή σταματάς να της παρεχεις αυτό που θέλει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.511
Πόντοι
9.931

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom