Νέα

Εν ενεργεία Υπουργός της ΝΔ την έπεσε σε τραβέλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
γνωστό ακροδεξιό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης...με ακροατήριο μεταξύ κάφρων και υπονόμων το ανέδειξε και χθες Πέμπτη το απόγευμα σε εκπομπή κάποιου ντεμεκ διαβασμένου τυπάκου Αλεξανδρος Τσίνγκος το όνομα του τενεκέ...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
O Barbie έχει αναφερθεί κατά καιρούς σε πολλά σκανδαλακια καλοπέρασης:
Εξοχικά ταξίδια μες το χειμώνα
Μπουζούκια και ξενύχτια
Νύχτες στη Μύκονο
Coca-cola στη Χίο
Γενικά έχει δείξει ότι κάνει τη ζωάρα του χωρίς να μασάει από σχόλια.

Το βρήκα, είναι ο @Leclerc !

Μπρο μου πες μου ποιος είναι ο Barbie, να σου πω αν τον έχω τρακάρει πουθενά! :grin:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
αρκετά είπες ,,,, αντε να βοσκήσεις τωρα γίδι
Σκασε ρε μπουστη.
Ξαναδιαβασε ρε βλήμα τι απάντησες και τι έγραψα εγω και έλα να τα ξαναπούμε.
Έχεις κ δικαίωμα ψήφου, τράγο

Τελευταία τροποποίηση:

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Θεωρώ τοσο χαζο τον Βαρβιτσιώτη που πιστεύω οτι δεν ειχε πάρει χαμπάρι οτι την έπεφτε σε τραβελι.
Όλες τον ξέρουνε και είναι γνωστό εγώ πήρα τις πληροφορίες μου – κουτσομπολιά

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.156
Πόντοι
371
Είναι μια πολλοί οι υποψήφιοι στη ΝΔ που θα την έπεφταν σε τέτοια κατηγορία.. Εσείς ποιον λέτε?
ο Μαικλ εχει τον αμαζεφτο αλλα ο μοντανα ειναι και μηθομανης. Μεχρις και να τα γραψε μονος του για να τον παιζουν τα σάι

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το μοντέλο και ηθοποιός Τζεφ Μοντάνα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, όπου και αποκαλύπτει πως του την έπεσε εν ενεργεία υπουργός, τον οποία μάλιστα της σύστησε η γυναίκα του (!).

«Οφείλω να καταγγείλω ότι μόλις μου την έπεσε χυδαία πασίγνωστος εν ενεργεία υπουργός τον οποίο μάλιστα μου σύστησε η γυναίκα του.

Ας λάβουν επιτέλους γνώση στην Βουλή πως εν έτη 2023 οι non binary trans feminine πολίτες, δεν γεννήθηκαν για να τους παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες. Από που και ως που κύριε (λέμε τώρα) δράς τόσο αυθαίρετα, θεωρώντας μάλιστα δεδομένο πως θα σου διασφαλίσουμε την αστραφτερή πουριτανική σας εικόνα ακέραια;

Σαφώς και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους και γι’αυτό άλλωστε δεν δημοσιοποιώ την ταυτότητα του. Έχουμε όμως και εμείς δικαίωμα στον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ορατότητα.

Το back story είναι πως στις 21/6 συναντώ τυχαία στην παραλία dot βούλας την σύζυγό του, την οποία γνώριζα και είχα συναντήσει μόλις την προηγούμενη μέρα στα mad awards. Εκείνη με συστήνει σε έναν κύριο που καθόταν πίσω στην ξαπλώστρα και μου λεει «από εδώ ο συζυγός μου που έχει γενέθλια σήμερα». Του λέω «Τζεφ χάρηκα, χρόνια πολλά».

Γνωριμία σύντομη και πολύ τυπική.

Την ίδια μέρα με βρήκε στο Instagram, δεν με ακολούθησε ποτέ ούτε επέδρασε σε περιεχόμενο που έχω δημοσιεύσει. Έδρασε κεκαλυμμένα κάνοντας αυτό που λέμε slide στα dm. Μόλις είδα ότι μου στέλνει από το επίσημο verified page ο ίδιος ο υπουργος είχα μια περιέργεια να δώ τι θέλει. Είχα ισως μια ελπίδα μήπως «με βλέπει», που πολύ σύντομα γκρεμίστηκε.

Εν συντομία χθες 30/6 μου ξανά στέλνει και με ενημερώνει πως αυτό που θέλει είναι να αναπτύξουμε μια όπως είπε αυτολεξεί σεξουαλική-επαγγελματική σχέση χωρίς να το μάθει η σύζυγος του, ούτε το έθνος φυσικά.

Αναγνωρίζω πως έχει δικαίωμα να ζητήσει υπηρεσίες και ας τις ζήτησε εκεί που δεν προσφέρονται.

Με προσβάλει όμως που ενώ τον ξέρω ακριβώς τέσσερα λεπτά, με βάζει σε αυτήν την απαίσια θέση απέναντι στην σύζυγό του με την οποία ήμασταν συμφοιτήτριες.

Επίσης πάντα με εξοργίζουν εσφαλμένες αντιλήψεις που βάζουν ταμπέλες και συντηρούν πεισματικά στερεότυπα τα οποία κοινότητες όπως η δική μου πασχίζουν να αποτινάξουν. Μπορεί ξέρετε και εμείς να κάνουμε σεξ οπως οι υπουργοί, καθαρά επειδή το θέλουμε.

Με ρώτησε βέβαια δεν λέω, κιμπάρης, αφού μου έκανε την πρόταση μου λέει “θέλεις;” Και πείτε μου παρακαλώ.. γιατί να θέλω;»,
έγραψε χαρακτηριστικά.
Δεν είναι μόνος, δεν είναι ο μόνος...
Ο Καιρίδης το κραυγάζει...
Έχει και τα έκφυλα τσ@@@@@@@χειλα...
Εξάλλου έχει γραφτεί και θεατρικό έργο για το θέμα: "Βάλτον υπουργό στην πρίζα"... :fuck1: :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.244
Πόντοι
1.056
Αντί να ξεκατινιαζόμαστε..... μεταξυ΄σας ! έπρεπε να τον έχουμε κάνει επίτιμο τον υπουργό και να του δώσουμε το χρυσό στραπόν !

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ρε βλήμα, πήγαινε δες το 1ο μήνυμα κ τι σχολιασες πάνω σε αυτό. Κανονικά πρέπει να σου πάρουν το δικαίωμα ψήφου
ρε βλακα αει και χεσου σουργελο ..... μακακας νεο-ελληνας πιθανοτατα με αρβανιτικες ριζες ..... αντε ζησε στον μιζερο φτωχοκοσμο σου ..... τελειωσα μαζι σου μπινε

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
ρε βλακα αει και χεσου σουργελο ..... μακακας νεο-ελληνας πιθανοτατα με αρβανιτικες ριζες ..... αντε ζησε στον μιζερο φτωχοκοσμο σου ..... τελειωσα μαζι σου μπινε
Βρε μπουνταλα , κατεστραμμένε απο τν πρεζα , μπορείς να πας να δεις τι έγραψα και τι απαντησες?
Που θα πεις εσυ εμενα βλακα.
Που δεν εχεις βγάλει καν το δημοτικό και δν ξερεις ουτε ανάγνωση και κατανόηση ενός απλού κειμένου στην ελληνική γλώσσα

chrome_screenshot_1688933856889.png

Ελα για να μην ζοριζεσαι δες το εδω..
Που κολλάει αυτο που λέω εγώ κ τρολαρω το τραβελι με το αν εχει αρχιδια ας βγάλει το ονομα του υπουργού με την παπαρια την δικια σου??

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Βρε μπουνταλα , κατεστραμμένε απο τν πρεζα , μπορείς να πας να δεις τι έγραψα και τι απαντησες?
Που δεν εχεις βγάλει καν το δημοτικό και δν ξερεις ουτε ανάγνωση και κατανόηση ενός απλού κειμένου στην ελληνική γλώσσα

Που κολλάει αυτο που λέω εγώ κ τρολαρω το τραβελι με το αν εχει αρχιδια ας βγάλει το ονομα του υπουργού με την παπαρια την δικια σου??

Εχει πολύ πλάκα πάντως. Όλοι οι κρυφοί τραβελόγλέντηδες έχουν καρφωθεί και βγήκαν να υποστηρίξουν, να αμφιβάλλουν, να θολώσουν , να μιλήσουν για άλλους -απίστευτη εφευρετικότητα . Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα ΄μερακλίδικα ζώα είναι και πλεμπαίοι μπροστά στο Μίλτο που τους κατουράει.. Και καλά αμφιβάλλουν πώς μπορεί να ρίσκαρε τόσο ένας τύπος που έχει μεγαλώσει χωρίς να σκέφτεται το οικονομικό, χωρίς να πληρώνει ποτέ για τίποτα, με
όλες τις πόρτες ανοιχτές και ένα ολόκληρο κράτος στην υπηρεσία του, ασυλία για όλα και ένα μάτσο τραβελόφιλους να τον βγάζουν λάδι ακόμα και στο μπουρδελα, χαχα, παράνοια...Μια ώρα του Μίλτου, δέκα ζωές δικές τους....αλλά κλαιν, το γούστο μας ενώνει...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Δεν είναι μόνος, δεν είναι ο μόνος...
Ο Καιρίδης το κραυγάζει...
Έχει και τα έκφυλα τσ@@@@@@@χειλα...
Εξάλλου έχει γραφτεί και θεατρικό έργο για το θέμα: "Βάλτον υπουργό στην πρίζα"... :fuck1: :wink:
Μπουστοφέρνει όντως αυτός ο αντιπαθής....
Έχει οικογένεια όμως....

:think:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Μπουστοφέρνει όντως αυτός ο αντιπαθής....
Έχει οικογένεια όμως....

:think:
Εεεε και;;;
Δεν έχεις ακόυσει ότι το μουστάκι και η οικογένεια είναι ο φερετζές του πούστη;
Οι περισσότεροι πούστηδες παντρεμένοι είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom