Νέα

Κοιτάνε και οι γυναίκες την εμφάνιση;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
εδώ σου λέει γαμούσαν αβέρτα πιτσιρίκες κάτι παπαγιαννόπουλος, αυλωνίτης γκιωνάκης κλπ επειδή εμφανίζονταν στον κινηματογράφο. καλά δε λέμε για μπάρκουλη, αλεξανδράκη κλπ που είχαν ξεπουτσιαστεί. η οθόνη ανεβάζει πολύ απέναντι στους κοινούς θνητούς.
Αυτονόητο φίλε μου
Όλα είναι ένα mind game
Κι εμείς οι άνδρες έχουμε τα δικά μας κουμπιά και φετιχ
Πχ γουστάρουμε η άλλη να έχει ένα συγκεκριμμένο ντύσιμο μια συγκεκριμμένη συμπεριφορά
Έχουμε διάφορα φετιχ
Η διασημότητα μέσα από το γυαλί ή το σανίδι είναι φετιχ για πολλές κι αποτελεί μιας μορφής εξουσία.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αυτο γινεται απο τη δυναμη της συνηθειας και της ανοχης!!!!

πολλες φορες με την πρωτη ματια βλεπεις 5αρια και 6αρια τα οποια αν "υποστεις" για ενα χρονικο διαστημα απο εκει που δε εδινες σημασια μπορει να αναθεωρησεις και να πεις ας δοκιμασω (αρκει να δεις και στην πορεια κατι που σου αρεσει απο το χαρακτηρα)...

οποτε το γυαλι σε κανει να αποτυπωθεις σε αρκετες μνημες, οποτε οποιος και να εισαι εχεις αναλογα ανοχη (αν εχεις και δημοτικοτητα τοτε τα εχεις ολα)

αλλιως θα κριθω εγω σε μια που με βλεπει πρωτη φορα απο κοντα 5 λεπτα στη ζωη της και αλλιως αν με λουστει στην πορεια λογω δουλειας, γυαλιου η συναναστροφων...

Οκ. Δεκτο αλλα κι αρκετα πλασματικο.

:hi:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αδερφε χριστος ανεστη καταρχην και σου ειπα μην στεναχωριεσαι.η μοναξια καποιες φορες ειναι καθαρση πιστεψε με.δεν σου μιλαω
για μοναχικους λυκους προφανως και ουτε αυτο ειναι καλο απολυτα αλλα και το σπασιμο αρχιδιων οι ζηλιες οι ιντριγκες και τα ξεκατινιασματα
δεν οδηγουν σε καλες καταστασεις.εδω και ενα χρονο ειμαι μονος και ειμαι τοσο ηρεμος και κυριλε που δεν θελω να αλλαξει αυτο με τιποτα.ειμαστε προφανως διαφορετικοι χαρακτηρες.απλως εγω επειδη θελω μονο να πιω ενα ποτηρι γαλα δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω αγελαδα για να το πινω.προσεχε τον ευατο σου και μην σκας και στεναχωριεσαι.οτι θελεις και πολυ θα σου ερθει.μην μαραζωνεις για γκομενες ελεος.υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα στην ζωη.

Όχι τύπε,ότι θέλεις και πολύ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ

Ούτε κανένα σύμπαν θα συνωμοτήσει που έλεγε ο Κοέλιο

Εσύ θες να'σαι μόνος προφανώς γιατί έπεσες σε φόλα.Αν δεν έπεφτες σε φόλα,τώρα μάλλον θα'σουν ακόμα μαζί της

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα βάφεις μαύρα για γκόμενες,αλλά πες μου άλλα πράγματα που σε ανεβάζουν όσο η γκόμενα.Ο άντρας που έχει την υγεία του και δεν είναι άπορος/άστεγος,το επόμενο που σκέφτεται είναι οι γκόμενες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.111
Πόντοι
2.356
το ίδιο γίνεται και με τα playlist στα ραδιόφωνα, βγαίνει μια μαλακία τραγούδι και στο παιζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και φτάνεις στο τέλος να το τραγουδάς εσύ ο ίδιος
καλα εκει μιλαμε για πλυση...
το χειροτερο βεβαια ειναι να γουσταρεις τη φωνη πισω απο το μικροφωνο!!!!! 99% να μη γουσταρεις τη μαπα αν βρεθειτε απο κοντα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Εσύ θες να'σαι μόνος προφανώς γιατί έπεσες σε φόλα.Αν δεν έπεφτες σε φόλα,τώρα μάλλον θα'σουν ακόμα μαζί της

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα βάφεις μαύρα για γκόμενες,αλλά πες μου άλλα πράγματα που σε ανεβάζουν όσο η γκόμενα.Ο άντρας που έχει την υγεία του και δεν είναι άπορος/άστεγος,το επόμενο που σκέφτεται είναι οι γκόμενες
Oταν καταλαβεις οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας και οχι απο εξωγενεις παραγοντες, θα εχεις κανει ενα βημα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.111
Πόντοι
2.356
Αυτονόητο φίλε μου
Όλα είναι ένα mind game
Κι εμείς οι άνδρες έχουμε τα δικά μας κουμπιά και φετιχ
Πχ γουστάρουμε η άλλη να έχει ένα συγκεκριμμένο ντύσιμο μια συγκεκριμμένη συμπεριφορά
Έχουμε διάφορα φετιχ
Η διασημότητα μέσα από το γυαλί ή το σανίδι είναι φετιχ για πολλές κι αποτελεί μιας μορφής εξουσία.

εδω γαμουσε ο αλλος την ολυμπιονικη με την "Δυναμη της εξουσιας"
ο παπαγιαννοπουλος που στο μυαλο της καθε μιας ηταν σκληρος και ποθητος λογω των ρολων δε θα το ειχε αυτο το ατου?
ασε που παλι και αυτες γκολντ ντιγκερ της εποχης τους ηταν μπας και τους κατσει η καλη η μπουν στο χωρο...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.111
Πόντοι
2.356
Oταν καταλαβεις οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας και οχι απο εξωγενεις παραγοντες, θα εχεις κανει ενα βημα
φιλτατε αν ημασταν ολοι ευτυχισμενοι δε θα ψαχναμε να γραψουμε στο παρον φορουμ γιατι την ευτυχια μας τη μοιραζομαστε με φιλους ενω αντιστοιχα εδω μεσα βλεπεις γκρινια και παραπονα... απο τους δηθεν ευτυχισμενους παλι βλεπω μια επιδειξη και οχι ουσιαστικη ευτυχια αρα και αυτοι δυστυχισμενοι ειναι που πασχιζουν να τραβηξουν την προσοχη μας ποιος ξερει γιατι (μαλλον για να νιωσουν οτι τους ζηλευουμε και να χαρουν?)

η ευτυχια αν πηγαζε μονη της απο μεσα, δε θα εψαχνε κανεις γαμους και ταιρια και γαμησια...

το συμπαν συνομωτει παντα για να μας γαμησει, καθε φορα που λεμε μεγαλα λογια και καυχιομαστε αυτο ξερω εγω...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πολύ σωστό αυτό φίλτατε

Να συμπληρώσω πως πρέπει να έχεις βρεθεί σε δυσμενείς καταστάσεις για να το καταλάβεις.

Κάποτε θυμάμαι τον εαυτό μου να με νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων ειδικά των γυναικών.

Πληγωνόμουν εύκολα.

Δεν είχα φάει πολύ χοντρότερα αγγούρια

Μόλις το έπαθα αναθεώρησα κι αγάπησα τον εαυτό μου αληθινά.

Κάτι που σημαίνει επίγνωση ποιός είμαι και ποιός όχι.Αποδοχή της ήττας με αξιοπρέπεια και αλλαγή σελίδας την ίδια στιγμή.

Κυρίως όμως απόλαυση των μικροεπάθλων της ζωής με ουσιατικό τρόπο που δημιουργεί ευφορία στο παρών και χαράσσει όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

ceb3cebacf81ceb5cebccf8ccf82.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
φιλτατε αν ημασταν ολοι ευτυχισμενοι δε θα ψαχναμε να γραψουμε στο παρον φορουμ γιατι την ευτυχια μας τη μοιραζομαστε με φιλους ενω αντιστοιχα εδω μεσα βλεπεις γκρινια και παραπονα... απο τους δηθεν ευτυχισμενους παλι βλεπω μια επιδειξη και οχι ουσιαστικη ευτυχια αρα και αυτοι δυστυχισμενοι ειναι που πασχιζουν να τραβηξουν την προσοχη μας ποιος ξερει γιατι (μαλλον για να νιωσουν οτι τους ζηλευουμε και να χαρουν?)

η ευτυχια αν πηγαζε μονη της απο μεσα, δε θα εψαχνε κανεις γαμους και ταιρια και γαμησια...

το συμπαν συνομωτει παντα για να μας γαμησει, καθε φορα που λεμε μεγαλα λογια και καυχιομαστε αυτο ξερω εγω...
Δεν το λεω εγω. Ειναι βασικη αρχη της ψυχολογιας. Αν πας σε εναν ψυχολογο και του πεις οτι η ζωη σου ειναι χάλια, το πρωτο που θα σου πει ειναι οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας και όχι απο εξωτερικους παραγοντες. Λειτουργεί αντιστροφα το πραγμα. Πρωτα θα νιωσεις εσυ καλα με τον εαυτο σου, και μετά θα ερθουν οι επιτυχιες απο τον περιγυρο (λεφτα, καλη δουλεια, γκομενες κλπ) και αυτές με την σειρά τους θα τροφοδοτησουν νέο πουσάρισμα και ούτω καθ' εξης. Ειναι αδύνατο να ευτυχήσεις λόγω παρεμβασης του εξωτερικού παραγοντα, αν δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου. ΓΙ αυτο και μερικοι οταν αποκτησουν τυχαία πολλά χρηματα, καταστρεφονται.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

ρε κουκλε σε εχω δει που λες για πιτσιρικες και οτι δεν ειναι ευκολα προσβασιμες.εγω δεν το πιστευω αυτο γιατι ειμαι 40 χρονων και εχω να σου πω
οτι μια χαρα προσβασιμες ειναι και ειναι και πολυ ξεπεταγμενες απλως εγω ειμαι λατρης των ηλικιων πιο κοντα σε εμενα και λιγο μεγαλυτερων
κοριτσιων.αμα την πεφτεις πολεμας εχεις χιουμορ και δεν λες μαλακιες μια χαρα γαμας.εδω στα 28 μου στα πετραλωνα στο camel τσιμπησα μετα απο κεραστικες 2 φιλες πηγαμε ξενοδοχειο και σκιστηκαμε και ξαναραφτηκαμε.πριν ποσα χρονια αυτο.τωρα γινεται κολαση.τωρα αυτες κυνηγανε
κυριολεκτικα ομως.προσωπικη μου αποψη βεβαια ολο αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πολύ σωστό αυτό φίλτατε

Να συμπληρώσω πως πρέπει να έχεις βρεθεί σε δυσμενείς καταστάσεις για να το καταλάβεις.

Κάποτε θυμάμαι τον εαυτό μου να με νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων ειδικά των γυναικών.

Πληγωνόμουν εύκολα.

Κάτι που σημαίνει επίγνωση ποιός είμαι και ποιός όχι.Αποδοχή της ήττας με αξιοπρέπεια και αλλαγή σελίδας την ίδια στιγμή.

Κυρίως όμως απόλαυση των μικροεπάθλων της ζωής με ουσιατικό τρόπο που δημιουργεί ευφορία στο παρών και χαράσσει όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον...
Ετσι. Απολύτως σωστός. Χίλια ρισπέκτ. Εχεις αντιληφθεί πλήρως.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Προσωπικα το βλεπω ως σενιο καρδιογραφημα στην καλυτερη περιπτωση.

Πανω κατω κι οπου παει. Σιγα μη υπαρχει κανεις με ολα καλα.

Δεν ξερω κανεναν, εσεις;

:dunno:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κωμική και τραγική μαζί η εικόνα που παράθεσες τύπε μου

Κυρίως όμως έξυπνη

Προσωπικά την αντιλαμβάνομαι ως εξής: Πως αυτός που βρέθηκε στη θέση αυτή ήταν επιλογή του

Κανείς άλλος δεν τον έφτασε εκεί παρά μόνο ο εαυτός του.Η κακιά εκδοχή του.

Ακόμη κι εκεί όμως στο χείλος του γκρεμού ανησυχεί και μεταθέτει τις ευθύνες σε αυτούς που πιθανά βρεθούν εκεί για να τον σπρώξουν

Ενώ η αλήθεια είναι πως κανείς δε θα του κάνει κακό γιατί κανείς δε τον μισεί τόσο ώστε να κάνει τόσο κόπο να φτάσει στα κατσάβραχα να του δώσει τη χαριστική σπρωξιά.

Εμείς χτίζουμε την προσωπική μας κόλαση κανείς άλλος

• Like
Αντιδράσεις: tnt

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κωμική και τραγική μαζί η εικόνα που παράθεσες τύπε μου

Κυρίως όμως έξυπνη

Προσωπικά την αντιλαμβάνομαι ως εξήςQ: Πως αυτός που βρέθηκε στη θέση αυτή ήταν επιλογή του

Κανείς άλλος δεν τον έφτασε εκεί παρά μόνο ο εαυτός του.Η κακιά εκδοχή του.

Ακόμη κι εκεί όμως στο χείλος του γκρεμού ανησυχεί και μεταθέτει τις ευθύνες σε αυτούς που πιθανά βρεθούν εκεί για να τον σπρώξουν

Ενώ η αλήθεια είναι πως κανείς δε θα του κάνει κακό γιατί κανείς δε τον μισεί ώστε να κάνει τόσο κόπο να φτάσει στα κατσάβραχα να του δώσει τη χαριστική σπρωξιά.

Εμείς χτίζουμε την προσωπική μας κόλαση κανείς άλλος
Ειναι πανεξυπνη η φωτο και τα λεει ολα. Μια εικονα χιλιες λεξεις που λενε. Φτανει ο αλλος στο χειλος του γκρεμου, απο δικες του επιλογες, και ακομη και τοτε το μονο που κάνει ειναι να μεμψιμοιρεί ότι σίγουρα καποιος θα τον σπρώξει. Ενώ μπορεί πολύ απλά να σηκωθεί και να γυρισει πισω, να φυγει απο την ακρη του γκρεμού. Αλλά ακομη και τότε θα πει "δεν ερχεται κανενας να με τραβηξει".

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

α και ξεχασα σορυ.η φολα δεν ηταν απο μια αλλα απο ολες σχεδον δεν μιλαω για κερατα αλλα για το οτι οταν δεν μπορουν να περασουν
τις μαλακιες τους κανουν οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις για να σε βγαλουν ανικανο μαλακα και οτι αλλο φανταστεις.αστες να πανε να
γαμηθουν πουθενα αλλου εμας τους καταδρομεις βρηκανε?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολύ σωστό αυτό φίλτατε

Πληγωνόμουν εύκολα.

Πλεον εχω καταληξει οτι δεν παιζει ρολο τι περνας αλλα σε τι φαση σε βρισκει.

Επιπλεον ειτε λαμβανεις σοβαρα ειτε οχι, την γνωμη των γυναικων η αλλων ανθρωπων

για οποιοδηποτε θεμα, οτι κι αν σου πουν κι οτι αν ακουσεις εφοσον εσυ ξερεις την αληθεια

και την αξια σου, ολα ειναι τελικα παρανυχιδες που κοβονται και πετιουνται.

Εφημερες στιγμες συναισθηματικης φορτισης.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
α και ξεχασα σορυ.η φολα δεν ηταν απο μια αλλα απο ολες σχεδον δεν μιλαω για κερατα αλλα για το οτι οταν δεν μπορουν να περασουν
τις μαλακιες τους κανουν οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις για να σε βγαλουν ανικανο μαλακα και οτι αλλο φανταστεις.αστες να πανε να
γαμηθουν πουθενα αλλου εμας τους καταδρομεις βρηκανε?

Κι αυτο εχει ξεπεραστει.
Ειναι γνωστο τοις πασι οτι σχεδον παντα οι γυναικες αμυνονται με δικαιολογιες.
Τα επιχειρηματα τους αιωρουνται συχνα μεταξυ λογικης και ψευτοσυναισθηματος
κατι που πολλες φορες κανει καραμπαμ. Εχουν ομως περισσοτερη υπομονη.
Ζουμε απο την δραση κι αυτες απο την αντιδραση.
Καποια στιγμη ο κυκλος κλεινει, λεμε οκ χεσε με και παμε αλλου.
Νομοτελειακο. Αρκει να εχουμε περασει καλα.
Αφηνω παραθυρο στην περιπτωση ανδρος που ειναι αξιος προσαρμογης
και αντεχει πολλους κραδασμους αλλα πιθανον χανει αλλου.

Ολα ωραια ολα καλα, ανασταση κι αντι να πηδαμε και να πινουμε, ποσταρουμε.

Κορονοπουστας...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κι αυτο εχει ξεπεραστει.
Ειναι γνωστο τοις πασι οτι σχεδον παντα οι γυναικες αμυνονται με δικαιολογιες.
Τα επιχειρηματα τους αιωρουνται συχνα μεταξυ λογικης και ψευτοσυναισθηματος
κατι που πολλες φορες κανει καραμπαμ. Εχουν ομως περισσοτερη υπομονη.
Ζουμε απο την δραση κι αυτες απο την αντιδραση.
Καποια στιγμη ο κυκλος κλεινει, λεμε οκ χεσε με και παμε αλλου.
Νομοτελειακο. Αρκει να εχουμε περασει καλα.
Αφηνω παραθυρο στην περιπτωση ανδρος που ειναι αξιος προσαρμογης
και αντεχει πολλους κραδασμους αλλα πιθανον χανει αλλου.

Ολα ωραια ολα καλα, ανασταση κι αντι να πηδαμε και να πινουμε, ποσταρουμε.

Κορονοπουστας...

δεν αντεχω να βλεπω πλεον τυπαδες μια χαρα παιδια και να εχουν φρικαρει με τις μαλακισμενες τις αγαμητες.να αρνουνται να παρουνε
τα πανω τους και να βγουν εξω για εκδικηση και να τις γαμανε οπου τις βρισκουν.εχουμε καταντησει παθητικοι τελειως.κριμα μεγαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom