Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε καθε αρθρο που κατοχυρωνει ατομικο δικειωμα υπαρχει απο κατω διαταξη που κατοχυρωνει τον περιορισμο του εκαστοτε δικαιωματος.. οποτε ανοιγει παραθυρο για την παραβιαση του δικαιωματος οποτε κρινει η πολιτικη- δικαστικη εξουσια.. τετοια προστασια των δικαιωματων να τη βρασω

σκέφτηκες ποτέ ότι η εξουσία αυτή και ειδικη δικαστική  κρίνει και αποφασίζει κατόπιν εγκλήσεως ενός συνανθρώπου σου τον οποίον έβλαψες κάνοντας κατάχρηση του δικαιώματος σου????

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
για αυτό μην είσαι σίγουρος...

η πνευματική εξέλιξη δεν υπόκειται στους νόμους της φύσης φίλε... το γηράσκω αεί διδασκόμενος δεν είναι φυσική διαδικασία  

είσαι σίγουρος ότι έχεις εκθέσει επιχειρήματα  :think: :think: :think: :think:
φιλε εγω υποστηριζω οτι καθε ανθρωπος στη πορεια της ζωης του ειτε παραμενει στασιμος, ειτε ωριμαζει.. εσυ υποστηριζεις οτι μπορει και να "ανωριμαζει".. οι αποψεις του καθενος μας σε κριση..  εγω λεω ας πουμε οτι προκυπτει ως διδαγμα της κοινης πειρας

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
σκέφτηκες ποτέ ότι η εξουσία αυτή και ειδικη δικαστική  κρίνει και αποφασίζει κατόπιν εγκλήσεως ενός συνανθρώπου σου τον οποίον έβλαψες κάνοντας κατάχρηση του δικαιώματος σου????
γραψτο ρε συ καλυτερα

sapilasgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα.. για να σπάνε το μαγαζί ή την περιουσία το απλού κοσμάκη... ΟΧΙ (ειμαι κάθετα αντίθετος)

Αλλα  :cheesy:

Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν την ΒΟΥΛΗ καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν ολες τις ΔΟΥ  καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν τις ΒΙΛΕΣ των πολιτικων καλα θα κανουν :rockon:

ΟΠΟΤΕ αν έχουν το δικαίωμα να καταστρέφουν "περιουσίες".... αυτο εξαρτάται.. :cheesy:

και η βια δεν ειναι παντα κατακριτεα  :cheesy:
συμφωνω απολυτα. αν αυτα τα παιδακια ηταν αρχιδατα και ηθελαν να χτυπησουν το συστημα θα χτυπαγαν τους δυνατους και βολεμενους και οχι κανα μπατσακο τον 900ε
Αλλα ειναι βουτυροπαιδια μοσχοαναθρεμενα και κανουν επαναστατικη γυμναστικη σε ευκολους στοχους.
Καθοδηγουνται απο λιγους εμμισθους μυστικων υπηρεσιων και ουσιαστικα εξυπηρετουν το συστημα.
Μονη λυση....
ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΥΝΑΣ ΓΙΑ 1 ΝΗΝΑ :rockon: :ak: :uzi: :bottom:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φιλε εγω υποστηριζω οτι καθε ανθρωπος στη πορεια της ζωης του ειτε παραμενει στασιμος, ειτε ωριμαζει.. εσυ υποστηριζεις οτι μπορει και να "ανωριμαζει".. οι αποψεις του καθενος μας σε κριση..  εγω λεω ας πουμε οτι προκυπτει ως διδαγμα της κοινης πειρας

κοίταξε και η ωρίμανση καμμία φορά δεν κάνει καλό στο φρούτο.. ειδικά αν ωριμάζει σε λάθος συνθήκες ή με λάθος τρόπο μπορεί και να σαπίζει...

πάντως γεγονός μένει ότι η πνευματική εξέλιξις δεν είναι προιόν φυσικής διαδικασίας..

θα μου απαντήσεις όμως γιατί θέλεις σώνει και καλά να με υποχρεώσεις να είμαι ίσος μαζί σου? γιατί μου στερείς την ελευθερία??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα σε δυσαρεστησω.. εννοω και αυτον.. και για τη γιουγκοσλαβια..

Η Ελλάδα στελνει ΜΟΝΟ υγειονομικό και μηχανικό. Να περιθάλπει κόσμο και να στήνει γιοφύρια. Άιντε στο τσακιρ κέφι να πάμε να φυλάξουμε καμμια εκκλησία στο που αποτελεί μνημείο ή βυζαντινη αρχαιότητα (για τη Γιουγκοσλαυϊα που λες).

Πού διάβασες ότι η Ελλάδα στέλνει στρατό να σπάει, να καιει, να βιάζει, να σφάζει, να βομβαρδίζει; Πάμε καλα;

Α, και μη μου πεις ότι αυτοί στη Σρεμπένιτσα είναι Ελληνικός Στρατός επειδή ήταν Έλληνες... Εθελοντές πήγαν και δεν εκτελούσαν καμμία μα καμμία διαταγή.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Στον αγγελικά πλασμένο κόσμο σου δεν χρειάζονται κανόνες,τάξη κ προστασία των δικαιώματων (έστω κ στρεβλή καμιά φορά) εεεε;
τι καμια φορα ρε φιλε.. οταν μη αποδεικτεο γεγονος ισον μη γεγονος και τα περισσοτερα δεν μπορουν να αποδειχθουν, πχ σε παιρνει ενας μπατσος στο τμημα και σε πλακωνει στο ξυλο.. αποδειξε το μετα τοτε η παραβιαση των δικαιωματω γινεται ο κανονας

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Η Ελλάδα στελνει ΜΟΝΟ υγειονομικό και μηχανικό. Να περιθάλπει κόσμο και να στήνει γιοφύρια. Άιντε στο τσακιρ κέφι να πάμε να φυλάξουμε καμμια εκκλησία στο που αποτελεί μνημείο ή βυζαντινη αρχαιότητα (για τη Γιουγκοσλαυϊα που λες).

Πού διάβασες ότι η Ελλάδα στέλνει στρατό να σπάει, να καιει, να βιάζει, να σφάζει, να βομβαρδίζει; Πάμε καλα;

Α, και μη μου πεις ότι αυτοί στη Σρεμπένιτσα είναι Ελληνικός Στρατός επειδή ήταν Έλληνες... Εθελοντές πήγαν και δεν εκτελούσαν καμμία μα καμμία διαταγή.
η ελλαδα δεν συμμετεχει στο νατο? το νατο δεν εχει κανει ολους αυτους τους επεκτατικους πολεμους?η βαση στη σουδα τι ρολο βαραει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γραψτο ρε συ καλυτερα

με απλά λόγια.. η μη υπαρξις κάποιου φραγμού στην άσκηση των δικαιωμάτων δεν οδηγεί στην απελευθέρωση αλλά στο χάος..

διότι δημοκρατία (αμεσοδημοκρατία, κοινοβουλευτική δημοκρατία κλπ κλπ κλπ) είναι ένα πολίτευμα όπου το δικαίωμα σου περιορίζεται από το δικό μου δικαίωμα (και το ανάποδο) και το δικαίωμα μας περιορίζεται από το δικαίωμα του όλου όπως αυτό εκφράζεται από την πλειοψηφία...

Επισκέπτης
τι καμια φορα ρε φιλε.. οταν μη αποδεικτεο γεγονος ισον μη γεγονος και τα περισσοτερα δεν μπορουν να αποδειχθουν, πχ σε παιρνει ενας μπατσος στο τμημα και σε πλακωνει στο ξυλο.. αποδειξε το μετα τοτε η παραβιαση των δικαιωματω γινεται ο κανονας
Σε έχει αρπάξει πολλές φορές μπάτσος στο τμήμα κ σε έχει κάνει μαύρο στο ξύλο δηλαδή,γιατί τί έκανες ρε αναρχοκομμούνι; :grin:

sapilasgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στιφλερ εχεις δει πολλες ταινιες με τη γκεσταπο και τα βασανιστηρια
χαλαρωσε εμενα δλδ και οσους ξερω γτ δεν μας εχουν προσαγει σε τμημα και δε μας εσπασαν στο ξυλο μηπως γτ δε τα σπαγαμε

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
και καλα κανεις ρε μεγαλε...αμα εσυ διαβαζες,προσπαθουσες και τελικα πετυχες γιατι να εισαι ισος με αυτον που κοπροσκυλιαζε η πουλαγε επανασταση?κ στην τελικη αμα ολοι αυτοι που ζητουν ισοτητα ειχαν πετυχει στην ζωη τους σιγα που θα θελαν ισοτητα κτλ.οσο αγια το ασυλο ειναι εκτος τοπου και χρονου..δλδ κινδυνευεις να πεις την γνωμη σου οπουδηποτε αλλου και πρεπει να την πεις μεσα στα ΑΕΙ?
ισοτητα εννοω να εχεις το ιδιο δικαιωμα σεβασμου απ την ιδιοτητα σ ως ανθρωπος και να εχεις τα ιδια ατομικα δικαιωματα στον ιδιο βαθμο.. οχι τι εχεις καταφερει στη ζωη σ

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Άριστο το κόλπο από την Άννα Διαμαντοπούλου - respect. ;)

stifler (American Pie? ;)) η ιδεολογία του αναρχισμού φαντάζει ωραία μέσα από τα βιβλία των εκδόσεων Ελεύθερος Τύπος κλπ. Δεν είναι κακό να πιστεύεις σε ένα κόσμο κοινόβιο αλα Ικαρία που κάνουμε μπανάκι όλοι μαζί στο ποτάμι, μαγειρεύουμε όλοι μαζί μακαρόνια για όλους, πίνουμε μαύρο κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό κλπ.

Πραγματικά δεν είναι κακό - όλοι περάσαμε απ' αυτό το στάδιο κάποια στιγμή (μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι κλπ). Θα προσγειωθείς βέβαια λίαν συντόμως μετά το στρατό όταν βρεις την 1η σου δουλειά. Μάλιστα η προσγείωση θα είναι κάπως απότομη γιατί ζεις/ζούμε στην πιο σάπια χώρα της Ευρώπης.

Βέβαια μέχρι τότε εμμέσως θα μας έχουν αγοράσει οι Γερμανοί, αλλά για όσο σε αφορά... αυτό μικρή σημασία έχει, right? ;)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Σε έχει αρπάξει πολλές φορές μπάτσος στο τμήμα κ σε έχει κάνει μαύρο στο ξύλο δηλαδή,γιατί τί έκανες ρε αναρχοκομμούνι; :grin:
οχι αλλα εχω ακουσει πολλες φορες να εχει γινει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

για την καύλα του σε παίρνει????

εμένα γιατί 40 σχεδόν χρόνια που είμαι στην πιάτσα με έχουν πάει οκτώ φορές στο τμήμα (τις πέντε δεν είχα ταυτότητα μαζί μου και οι άλλες τρείς ήταν για τσαμπουκάδες) και ποτέ μα ποτέ δεν σηκώσανε χέρι πάνω μου??? λες να με φοβηθήκανε ??? ή μήπως δεν κάνανε τίποτε επειδή δεν τους άρχισα στα γαμωσταυρίδια και στις μαλακίες "κωλό μπατσοι τι θέλετε και μουτ ζητάτε ταυτότητα" αλλά μίλησα ευγενικά και έτσι απαίτησα να μου μιλήσουν ευγενικά ???

Επισκέπτης
στιφλερ εχεις δει πολλες ταινιες με τη γκεσταπο και τα βασανιστηρια
χαλαρωσε εμενα δλδ και οσους ξερω γτ δεν μας εχουν προσαγει σε τμημα και δε μας εσπασαν στο ξυλο μηπως γτ δε τα σπαγαμε
Σκοτώσαν κ τα παιδιά από την Δίας πρόσφατα,εεε δεν είναι κακοποίηση να ρίξει μερικές σφαλιάρες μπάτσος στους δολοφόνους κ χέρι δηλαδή να τους σπάσει δικαιολογείται....

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Άριστο το κόλπο από την Άννα Διαμαντοπούλου - respect. ;)

stifler (American Pie? ;)) η ιδεολογία του αναρχισμού φαντάζει ωραία μέσα από τα βιβλία των εκδόσεων Ελεύθερος Τύπος κλπ. Δεν είναι κακό να πιστεύεις σε ένα κόσμο κοινόβιο αλα Ικαρία που κάνουμε μπανάκι όλοι μαζί στο ποτάμι, μαγειρεύουμε όλοι μαζί μακαρόνια για όλους, πίνουμε μαύρο κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό κλπ.

Πραγματικά δεν είναι κακό - όλοι περάσαμε απ' αυτό το στάδιο κάποια στιγμή (μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι κλπ). Θα προσγειωθείς βέβαια λίαν συντόμως μετά το στρατό όταν βρεις την 1η σου δουλειά. Μάλιστα η προσγείωση θα είναι κάπως απότομη γιατί ζεις/ζούμε στην πιο σάπια χώρα της Ευρώπης.

Βέβαια μέχρι τότε εμμέσως θα μας έχουν αγοράσει οι Γερμανοί, αλλά για όσο σε αφορά... αυτό μικρή σημασία έχει, right? ;)
φιλε εχω προσγειωθει απο τωρα και σε καμια περιπτωση δεν πιστεω ρεαλιστικα οτι ο κοσμος θα αλλαξει.. αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να πιστευω τι ειναι το σωστο και να ξερω τι συμβαινει γυρω μ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η ελλαδα δεν συμμετεχει στο νατο? το νατο δεν εχει κανει ολους αυτους τους επεκτατικους πολεμους?η βαση στη σουδα τι ρολο βαραει?

Η βάση στη Σούδα έχει ρόλο ανεφοδιασμού.

Το πού η Ελλάδα έστειλε στρατό να σφάξει ξένους πολίτες ή να πολεμήσει ξένο στρατό δεν έχεις πει ακόμη. Το ότι μετάχουμε στο ΝΑΤΟ και το νάτο κάνει αυτό κι εκείνο άρα κι εμείς είναι σαν να κάνουμε αυτό κι εκείνο, συγγνώμη δεν στεκει.

Τελευταία φορά που στείλαμε στρατο να πολεμήσει ήταν στον πόλεμο στην Κορέα νομίζω; Ούτε καν η χούντα δεν έστειλε στο Βιετναμ. Α, θυμάμαι κι ένα πλοίο στον πρώτο πόλεμο του κόλπου επί Μητσοτάκη που έριξε κάτι προειδοποιητικές βολές.

Επισκέπτης
οχι αλλα εχω ακουσει πολλες φορες να εχει γινει
Και για μία εδώ στην πολυκατοικία μου λένε ότι γαμιέται όλη μέρα με όποιον βρει αλλά αν κ έχουμε συναντηθεί στο ανσασέρ άπειρες φορές ποτέ δεν είχα πρόσκληση.... :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κοιτα.. για να σπάνε το μαγαζί ή την περιουσία το απλού κοσμάκη... ΟΧΙ (ειμαι κάθετα αντίθετος)

Αλλα  :cheesy:

Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν την ΒΟΥΛΗ καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν ολες τις ΔΟΥ  καλα θα κανουν  :rockon:

Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν τις ΒΙΛΕΣ των πολιτικων καλα θα κανουν :rockon:

ΟΠΟΤΕ αν έχουν το δικαίωμα να καταστρέφουν "περιουσίες".... αυτο εξαρτάται.. :cheesy:

και η βια δεν ειναι παντα κατακριτεα  :cheesy:
μπράβο μαλάκα, και αυτά ποιος θα τα πληρώσει;
ο λαός φυσικά :jerking:

εντίτ: αντί να κάνουν δήμευση των περιουσιών των πολιτικών, γουστάρεις να την κάψουν ε; γι' αυτό έχετε τον φύρερ για αρχηγό γιατί είστε βάρκα γιαλό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom